|
Post by lucy on Oct 8, 2022 23:05:24 GMT
Czyżby to był ten nowy projekt Ilkera?
|
|
|
Post by lucy on Oct 11, 2022 11:31:44 GMT
|
|
|
Post by lucy on Oct 31, 2022 11:00:00 GMT
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Oct 31, 2022 12:19:14 GMT
Słabo. Nie uciągnął komedii, więc nie wiem skąd ten kredyt zaufania…
|
|
|
Post by lucy on Oct 31, 2022 13:45:28 GMT
@trollka, idąc tym tropem myślenia trzeba by stwierdzić, że żaden aktor z minionych romcomów nie uciągnął roli. Niemniej jego serial nie miał najmniejszych szans, żeby zostać zauważonym, głównie dlatego, że się pojawił jako jeden z ostatnich (dokładnie 10-ty), aż 1 lipca, gdzie pierwsze romcomy weszły na ekran o miesiąc wcześniej. Poza tym za klapę nie można obwiniać wyłącznie aktorów. W Turcji ich udział w obsadzie to najczęściej mało istotny element, bo kompletnie nie decyduje o losie serialu. Prawie każdy aktor z najwyższej półki zaliczył co najmniej jedną klapę i to taką z wykrzyknikiem. W kolejności wg daty premiery: i.imgur.com/Rfwo7yJ.jpegWracając do Oktaya to czytałam o nim (o jego aktorstwie) bardzo pochlebne opinie. Stąd pewnie to wyróżnienie. PS: Pomijając aktorstwo ma przynajmniej warunki fizyczne, żeby grać prota, w przeciwieństwie do co poniektórych (Tolga Saritas, Burak Yoruk i inni)
|
|
|
Post by mira on Oct 31, 2022 15:14:55 GMT
Mnie się Oktay w "Baba" podobał.
|
|
|
Post by lucy on Nov 20, 2022 20:03:29 GMT
Podobno Asli się wycofała z obsady serialu. Mówi się, że jest w ciąży i nie chce ryzykować. PS: Ten szybki ślub był dla mnie mocno podejrzany.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 20, 2022 20:10:25 GMT
Podobno Asli się wycofała z obsady serialu. Mówi się, że jest w ciąży i nie chce ryzykować. I chyba nawet na plus to wyjdzie, wolałbym tu zobaczyć np Cemre Baysel. Moim zdaniem pasowała by, aktorko nie jest zła. Wątki dramatyczne dobrze jej wychodzą.
|
|
|
Post by mira on Nov 21, 2022 8:31:15 GMT
Podobno Asli się wycofała z obsady serialu. Mówi się, że jest w ciąży i nie chce ryzykować. PS: Ten szybki ślub był dla mnie mocno podejrzany. Dla mnie też był podejrzany, ale pomyślałam sobie o tej piosenkarce Hadise i aktorce Merve Boluğur - obie wzięły ślub bardzo szybko (i równie szybko się z mężami rozstały), także takie szybkie śluby nie są chyba w Turcji niczym wyjątkowym... Z drugiej strony - Asli skończy wiosną 39 lat, także nie było też specjalnie na co czekać, jeśli chodzi o dziecko.
To ciekawe, kogo obsadzą w głównej roli.
|
|
|
Post by lucy on Nov 22, 2022 12:02:31 GMT
O tym, że pragnie mieć dziecko Asli się wypowiadała jeszcze w czasach kiedy była w związku z Muratem Bozem. On niestety nie podzielał tego pragnienia i to był ponoć prawdziwy powód ich rozstania. Wydaje się to zresztą logiczne, bo po co tracić czas na bycie z kimś kto ma inne plany życiowe (??)
|
|
|
Post by Mavi on Nov 22, 2022 15:32:23 GMT
Ponoć Demetka jest kandydatką do głównej roli. Ratunku...
|
|
|
Post by Matthias on Nov 22, 2022 15:46:08 GMT
Nie no, tylko nie Demetka. Litości.
|
|
|
Post by lucy on Nov 22, 2022 16:42:17 GMT
Bałam się tego jak ognia. Będę trzymać kciuki za serial na 5 odcinków.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 22, 2022 16:59:09 GMT
O proszę ile Demat ma tu fanów.
|
|
|
Post by lucy on Nov 22, 2022 17:45:13 GMT
Tak nawiasem mówiąc... może Demetka też zajdzie?
|
|
|
Post by Matthias on Nov 22, 2022 18:25:53 GMT
Nie wierzę, że jednak o tym mówią... 💥Według Birsen Altuntas, Demet Ozdemir bardzo spodobał się scenariusz serialu „Benim Adım Farah”. Producenci zaproponowali aktorce główną rolę po tym, jak Aslı Enver opuściła obsadę z powodu ciąży.
|
|
|
Post by Matthias on Nov 22, 2022 18:42:19 GMT
✨Według tureckich mediów Aslı Enver musi zapłacić karę w wysokości 15 tysięcy dolarów za odejście z obsady serialu "Nazywam się Farah" z powodu ciąży. Wiadomość budzi poważne wątpliwości co do jej prawdziwości, ponieważ siła wyższa jest przewidziana w każdej umowie, która obejmuje stan zdrowia aktora, w tym ciążę aktorki. „Karanie” kobiety za zajście w ciążę jest naruszeniem prawa tureckiego, czego raczej nie robią producenci, zwłaszcza globalne firmy, takie jak Disney
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Nov 22, 2022 18:44:09 GMT
Dajcie Demet szansę.
|
|
|
Post by mira on Nov 22, 2022 19:19:12 GMT
No cóż, ja seriale Demet zazwyczaj oglądam, do tego tutaj podoba mi się fabuła i Firat Tanis, o ile on również nie zrezygnował z udziału w produkcji.
Demet nie jest genialną aktorką, ale ma wielu fanów, więc może zaskoczy...
|
|
|
Post by mira on Nov 23, 2022 8:26:44 GMT
Dziś gruchnęła wieść, że główne role zagrają Demet Ozdemir i Engin Akyurek. Połączenie dość egzotyczne bym powiedziała... Ale oglądać będę
|
|
|
Post by Mavi on Nov 23, 2022 8:32:02 GMT
Myślałam, że większa tragedia serialowi się nie przydarzy niż Demetka w roli głównej, a jednak... Duet idealny.
|
|
|
Post by lucy on Nov 23, 2022 11:54:36 GMT
Ciekawe, czy oboje przyjmą propozycję, bo to się jeszcze nie stało. Engina kupiłam tylko w jednej roli i więcej nie mam ochoty go oglądać. Demetka to gwiazda przez przypadek, posiadająca słaby warsztat i drażniąca mnie swoją beznadziejną dykcją. Ale niech zagrają razem, nie ma to jak dwóch znielubionych aktorów w jednym projekcie. i.imgur.com/llhKuVc.pngPodobno wcześniej producenci negocjowali z Ozanem Akbabą, ale po odejściu Asli zaproponowali rolę Akyurkowi. i.imgur.com/4Vf17GE.png
|
|
|
Post by Matthias on Dec 2, 2022 17:28:28 GMT
🔥💣Demet Özdemir przyjęła ofertę O3 Medya by zagrać w serialu " Benim Adım Farah", w którym główną rolę zagra Engin Akyürek. Demet wcieli się w Marokańską Farah, która przybywa do Turcji ze swoim synem Kerimem, gdzie spotyka mafioso Tahira. Nienawiść młodej kobiety do szefa mafii przerodzi się w wielką miłość.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 2, 2022 20:57:11 GMT
Całkiem fajne połączenie, i fabuła ciekawa. Wizualnie do siebie pasują, zaciekawili mnie.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 3, 2022 10:57:26 GMT
💥 Senan Kara, znana widzom z serialu „Doğduğun Ev Kaderindir”, dołączyła do obsady serialu „Benim Adım Farah”
|
|
|
Post by lucy on Dec 4, 2022 11:14:08 GMT
Zdjęcia ruszają 13 grudnia. 💥 Senan Kara, znana widzom z serialu „Doğduğun Ev Kaderindir”, dołączyła do obsady serialu „Benim Adım Farah” Do czasu kiedy Onur Guvenatam nie zrujnował jej postaci, uwielbiałam Nermin w DEK. Także bardzo dobry nabytek, oby tylko jej wątek z protką był tu w innej konfiguracji, bo będzie nieuniknione wrażenie deja vu.
|
|
|
Post by lucy on Dec 4, 2022 11:31:34 GMT
|
|
|
Post by lucy on Dec 4, 2022 13:15:11 GMT
|
|
|
Post by mira on Dec 4, 2022 20:12:19 GMT
No cóż, trzeba będzie obejrzeć Nie przegapię tego, bo Demet i Engin jakoś mi się gryzą, a przez to jeszcze bardziej jestem ciekawa, co z tego wyjdzie.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 4, 2022 20:12:40 GMT
To może mi się spodobać. Tylko proci nie do końca moja bajka.
|
|