Liam
Moderator
|
Post by Liam on Mar 21, 2023 16:30:47 GMT
Kolejny zwiastun na Univision w Stanach Zjednoczonych.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Mar 26, 2023 21:02:07 GMT
Zapowiedzi bieżącego tygodnia:
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Mar 29, 2023 14:20:18 GMT
Plakat promocyjny na Univision:
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Apr 2, 2023 22:54:43 GMT
Coś na co czekali fani Boyer i Faveli od samego początku 😈
Zapowiedź bieżącego tygodnia:
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Apr 7, 2023 9:53:48 GMT
Sebastian Rulli w odwiedzinach na planie.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 8, 2023 19:25:28 GMT
Już wiem skąd masz Liam swój podpis. I muszę przyznać że jestem team Gael. A co do protki, aktorka ma specyficzną urodę. Jej duże kości policzkowe ją postarzają. Myślałem że ona ma z 45 lat. A się okazało że ona dopiero 34 lata.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Apr 9, 2023 0:21:49 GMT
W odcinkach po weekendzie do życia rodziny Torrenegros powróci Apolo (Juan Soler) - brat Ramsésa i dawna miłość Josefy. Sergio Basañez dołączył do obsady na ostatniej prostej nagrań.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Apr 9, 2023 0:22:38 GMT
I muszę przyznać że jestem team Gael. Next, oglądasz telenowele? Czy masz na myśli aspekt wizualny? Ja oglądam (jestem na bieżąco) i też jestem team Gael...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 9, 2023 17:04:34 GMT
Next, oglądasz telenowele? Czy masz na myśli aspekt wizualny? Ja oglądam (jestem na bieżąco) i też jestem team Gael... Nie oglądam, musiałbym poszperać na yt na kilka fragmentów . Liam chyba mnie już co nie co znasz i wiesz że ja zawsze patrzę na aspekt wizualny. A najlepiej jak uroda z talentem idzie to już jest komplet.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Apr 10, 2023 19:20:59 GMT
Nie oglądam, musiałbym poszperać na yt na kilka fragmentów. Telenowela jest tłumaczona na grupie, na którą cię kiedyś dodałem. Tam się trochę zmieniło, więc nie wiem czy jeszcze obserwujesz tę grupę. Choć jestem przekonany, że telenowela prędzej czy później pojawili się na Novelas+. Liam chyba mnie już co nie co znasz i wiesz że ja zawsze patrzę na aspekt wizualny Wiem, wiem ale chciałem się upewnić Skoro jesteś Team Geleona to masz kilka gifów kradzionych z zielonego
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 10, 2023 19:53:53 GMT
Telenowela jest tłumaczona na grupie, na którą cię kiedyś dodałem. Tak jestem tam nadal, ale dawno nic tam nie oglądałem i musiał bym się zagłębić by umiec obejrzeć odcinek.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Apr 11, 2023 15:20:24 GMT
Miłosny motyw przewodni telenoweli.
|
|
|
Post by lucy on Apr 11, 2023 15:32:02 GMT
Miłosny motyw przewodni telenoweli. To jest mlody Osorio, czy coś pomieszałam? A piosenka w sam raz do telenoweli. Wpada w ucho.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 11, 2023 20:11:55 GMT
Miłosny motyw przewodni telenoweli. Wpada w ucho, można nóżką potupać.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Apr 12, 2023 20:22:06 GMT
Miłosny motyw przewodni telenoweli. To jest mlody Osorio, czy coś pomieszałam? Tak, to on. Na szczęście lepiej śpiewa niż gra.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Apr 13, 2023 14:40:22 GMT
Apolo (Juan Soler) powrócił do życia rodziny Torrenegros.
Zapowiedź najbliższych odcinków:
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 13, 2023 15:16:39 GMT
Fajny frag Jestem smutny że Gael dostał w twarz za taki ładny kiss.
|
|
|
Post by lucy on Apr 13, 2023 15:26:37 GMT
A Gaela nie gra Elbittar?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 13, 2023 18:16:33 GMT
A Gaela nie gra Elbittar? O kur, pomyliło mi się Chodzi mi o Davida i jestem team David Ja to klasycznie musze coś pomieszać. Ja lubię misowatych protow, a Danilo Carrera taki jest
|
|
|
Post by lucy on Apr 13, 2023 19:47:40 GMT
Ja tego akurat nie oglądałam, ale też wolę Danila. W tym młodszym pokoleniu protagonistów nie kojarzę zresztą lepszego. Ferdek w "Pasion y poder" przekazał mu pałeczkę.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 15, 2023 18:19:35 GMT
Jestem po trzech odcinkach i ogląda się to ekstra. Oczywiście tajemnica bo david jej nie powiedział że jej że wie gdzie jest jej syn. Troszkę popatrzyłem na dalsze fragmenty i kością niezgody między Leoną a Davidem będzie to że jej nie powiedział prawdy, ale patrząc na męża siostry Davida on kiedyś za dużo wypiję i mu sam to powie prawdę. Nie wiem ile już jest odcinków. Ale jak po tym wszystkim co jej zrobiła rodzina Geala i ona do niego wróci. To raz że się popłaczę a dwa znów się obrażę na telki. Telke się super ogląda, nie a tu za dużo tego przaśnego i kiczowatego stylu. Może dla tego że akcja dzieje się w mieście. Wczoraj jak odpaliłem nie wiem kiedy mi trzy odcinki zleciały. I jest mi smutno że na yt jest więcej filmików Leona vs Geal a nie Leona vs David. Liam wiem że ty jesteś team Geal ale mnie typ od początku irytował. I fajnie jest zobaczyć po tylu latach Leticię Calderon
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Apr 16, 2023 0:16:18 GMT
Jestem po trzech odcinkach i ogląda się to ekstra. Ja oglądam na bieżąco z emisją w Meksyku i jestem tą telenowelą oczarowany. Ogląda się świetnie. Aż przykro mi się robi, że jesteśmy już po 40 odcinkach a wszystkich będzie 75. Czyli koniec coraz bliżej. I jest mi smutno że na yt jest więcej filmików Leona vs Geal a nie Leona vs David. Jeśli chodzi o fandomy to Galeona rządzi w mediach społecznościowych. Daleona praktycznie przy nich nie istnieje. Ludzie proszą Juana Osorio (producent) by na końcu Leona została z Gaelem. Kilka dni temu nawet zorganizowali na Twitterze akcję z hasztagiem FINAL GALEONA i byli w trendach w TOP10. Liam wiem że ty jesteś team Geal ale mnie typ od początku irytował. Ale jak po tym wszystkim co jej zrobiła rodzina Geala i ona do niego wróci. To raz że się popłaczę a dwa znów się obrażę na telki. Na samym początku byłem za Davidem. W ogóle Danilo Carrera z taką miłością patrzył na Angelique Boyer. W wywiadach co chwilę powtarzał, że jego marzeniem było zagranie u boku Boyer, że jest to aktorka numer 1 w Meksyku itp. Jednak po tym, jak David oszukał Leonę w kwestii jej syna przestałem go darzyć sympatią. Z resztą moim zdaniem Leona większą chemię ma z Gaelem. Z Davidem bardziej pasują na przyjaciół. Do Gaela można mieć wiele za złe, ale to jego rodzina (czyt. ojciec) niewybaczalnie skrzywdził Leonę. On był co prawda bierny, ale też nie wiedział o wszystkim. Na tą postać trzeba spojrzeć pod względem psychologicznym. On też jest ofiarą swojego ojca. Od dziecka był praktycznie maltretowany przez ojca psychicznie, przez co już jako dorosły mężczyzna nie potrafił się mu sprzeciwić, a jakikolwiek sprzeciw kończył się agresją. Oryginał - portugalska telenowela „Mar Salgado” miała dwa zakończenia. Oryginalne zakończenie - Leona na końcu została z Davidem i wraz ze swoimi dziećmi płynęła łódką po morzu. Był też finał alternatywny, który miał cliffhanger. Leona w finałowej scenie dowiedziała się, że Benja to tak naprawdę nie jej syn, a ona urodziła dwie córki i Ana Julia ma siostrę.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 16, 2023 10:07:16 GMT
Jednak po tym, jak David oszukał Leonę w kwestii jej syna przestałem go darzyć sympatią. Niby tak, ale ten wątek jak by jest trochę osią fabuły, i powiedzenie od razu jej kto jest jej synem burzy trzon fabuły. Widziałem kilka scen jak David ja całuję a ona mu odpłaca plaskaczem. zorganizowali na Twitterze akcję z hasztagiem FINAL GALEONA i byli w trendach w TOP10. Mam nadzieje że producent i scenarzysta mieli wizje tego serialu zanim jeszcze zaczęli kręcić i nie ugną się pod naporem ludzi. Wydaje mi się że gdy by Marena/Leona wybrała Gaela to trochę jak by napluła w twarz swoim rodzicom. To jego rodzina zabiła jej rodziców i odebrali jej dzieci. Gaela można mieć wiele za złe, ale to jego rodzina (czyt. ojciec) niewybaczalnie skrzywdził Leonę. On był co prawda bierny, ale też nie wiedział o wszystkim. Bierność jest taką samą krzywdą jak kara cielesna. Liam a powiedz mi w którym odcinku wyszło kłamstwo Davida i czy leona już wie na sto procent że jej dziećmi są Ana Julia i Benja.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Apr 16, 2023 18:20:59 GMT
Liam a powiedz mi w którym odcinku wyszło kłamstwo Davida i czy leona już wie na sto procent że jej dziećmi są Ana Julia i Benja. Między 20 a 30 odcinkiem Leona będzie już wszystko wiedziała. Bierność jest taką samą krzywdą jak kara cielesna. Owszem, tyle że w przypadku Gaela ta bierność była spowodowana tym, że sam był ofiarą swojego ojca, o czym już wcześniej pisałem.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 21, 2023 17:00:23 GMT
Dobra jestem 15 odcinkach i powiem że nie ma nudy. Już nawet mi się Gael zaczą podobać. Fajnie że zdaje sobie sprawę jaką zrobił krzywdę mar, tym że się nie przeciwstawił ojcu. Ale żyć w domu przez 15 lat i udawać że nie jest jego córką przykre. Fabuła nie zwalnia i ten wypadek z kolei guzek zastępczej matki mar/leony. Nie wiem czemu ale wydaje mi się że ją uśmiercą. Nie sprawdzam na yt by sobie nie spoilerować. Te pobieranie krwi leony że może jednak kika jest jej córką. Czekam aż zrobi testy. Nareszcie david pozbył się darmozjada męża siostry. A ta córka to jest taka bezczelna. Oblicza gdzie drożej wyjdzie sprzedać dziewictwo. Wydaje mi się że ma dobre predyspozycje na ladacznice. Teraz pewnie będzie z dwa odcinki spokoju i wybuchnie bomba pod tytułem wyznanie prawdy leonie że banja jest jej synem. I będzie okres gniewu. Muszę powoli oglądać bo nadrabiam tłumaczenie i będę miał przestój. Liam a ty jak nadal oglądasz. edit : Ogądałem shorty na yt i wyskoczył mo short jak leona robi test ciążowy. Nie gadaj ze jest w ciąży z gaelem. Możesz zaspoilerować. edit nr 2 : Ona nie jest w ciąży, popatrzyłem na komentarze i ludzie piszą że cieszą się że nie jest w ciąży. Z kim ta ciąża miała by niby być z davidem ?
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Apr 22, 2023 20:49:09 GMT
z kolei guzek zastępczej matki mar/leony. Nie wiem czemu ale wydaje mi się że ją uśmiercą. Bardzo lubię Consuelo. Jest bardzo kochana i podoba mi się jej relacja z Leoną. Zastąpiła jej matkę. Obie staną za sobą w ogień. Boje się, że ją uśmiercą. Mam nadzieję, że tak się nie stanie. A ta córka to jest taka bezczelna. Oblicza gdzie drożej wyjdzie sprzedać dziewictwo. Lola to istna tragedia. Jest strasznie irytująca. Zaczynając od bohaterki po aktorkę. Aktorki grające Lolę i Anę Julię to w rzeczywistości siostry. Według mnie jest między innymi duża różnica pod względem wyglądu jak i talentu aktorskiego. Na korzyść Isabeli Teny (Ana Julia) oczywiście. Liam a ty jak nadal oglądasz. Oglądam, oglądam Za chwilę będę oglądał odcinek 44 i 45 bo w ostatnich dniach mnie w domu nie było. Akcja nie zwalnia tempa Z kim ta ciąża miała by niby być z davidem ? W ciąży miała być z Davidem. Na szczęście okazało się, że w niej nie jest.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Apr 22, 2023 20:49:42 GMT
Zapowiedzi następnego tygodnia:
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 23, 2023 18:17:19 GMT
Aktorki grające Lolę i Anę Julię to w rzeczywistości siostry. W życiu bym nie powiedział że one są siostrę. Zarówno rola loli jak i sama aktorka jest irytująca. Już kika która jest irytująca jestem w stanie ją znieść. W ciąży miała być z Davidem. Na szczęście okazało się, że w niej nie jest. Dla kogo na szczęście to na szczęście. Ja bym nie miał nic przeciwko. Kończą mi się odcinki, a kolejna drama bo ktoś kradnie odcinki i nie dodają nowych.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Apr 27, 2023 16:29:49 GMT
Wraz z 48. odcinkiem telenowela zyskała nowy motyw przewodni w czołówce:
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on May 1, 2023 21:15:15 GMT
Juan Osorio o finale: „Jesteśmy już kilka dni od zakończenia nagrań i bardzo martwię się, bo nie chce zawieść publiczności. My wszyscy, pisarze, aktorzy, cała ekipa tego nie chce. Więc jak powinien wyglądać finał? Jak doprowadzić postacie do tego czego pragnie publiczność? To jest właśnie nasz problem, nasze zmartwienie”.
|
|