|
Post by lucy on Jun 17, 2024 7:52:46 GMT
Młode pokolenie. Ale brak tutaj Kiki, która jest wg mnie najciekawszą postacią spośród młodych.
|
|
|
Post by man1000 on Jun 17, 2024 13:58:56 GMT
Drzewo Genealogiczne rodziny Torrenegro
|
|
|
Post by man1000 on Jun 17, 2024 14:02:06 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jun 17, 2024 14:34:17 GMT
Anę Hu i Romea bym najchętniej stąd skasowała. Robi mi się niedobrze kiedy patrzę na te okropnie przesłodzone i przerysowane postacie.
|
|
|
Post by man1000 on Jun 17, 2024 14:59:23 GMT
lucy,Romeo nie jest taki potulny i słodki jak ci się wydaje pokaże swoje prawdziwe oblicze oglądaj dalej
|
|
|
Post by lucy on Jun 17, 2024 15:10:34 GMT
Ooo, to fajnie. Co prawda dało mi do myślenia, kiedy pocałował Kike, ale szybko zapomniałam o tym co pomyślałam. Może on też się będzie mścił na Torrenegrach ?
|
|
|
Post by elysa7 on Jun 17, 2024 19:11:20 GMT
Młode pokolenie. Ale brak tutaj Kiki, która jest wg mnie najciekawszą postacią spośród młodych. Wyglądają jak banda, z którą nie chciałabym i nie chce spędzić ani minuty oglądając ich.
|
|
carlos
Początkujący
|
Post by carlos on Jun 20, 2024 19:36:28 GMT
"Niezwyciężona miłość" powróciła na 1 miejsce w zestawieniu TOP10 najchętniej oglądanych telenowel Novelas+ w streamingu.
|
|
|
Post by man1000 on Jun 21, 2024 18:52:15 GMT
Po 25 odcinku Leona wyznaje Davidowi w szpitalu że Gael ją pocałował David przyjmują ta wiadomość z przymrużeniem oka ale Leona go zapewnia że to on jest jej jedyna miłością Ramzes proponuje Leonie żeby ta poszła z Anną Julia na marsz solidarności porwanych kobiet i żeby ją przekonala do wyjazdu na polowanie z całą rodziną David przychodzi do domu Torrenegro przekazać Camili wspaniała wiadomość że kwalifikuje się do operacji przed puściem do niej spotyka Columba a ta mu proponuję żeby zbliży się do Camilli i wykorzystał swoją szansę .Calixto jest niezadowolony z bliskości Davida i Camilli zaczaja się na niego w lesie i strzela do niego Koniec odcinka to prawdziwa bomba Kika mówi całej rodzinie że zna prawdę że Anna jullia jest adoptowana .
|
|
|
Post by lucy on Jun 22, 2024 15:29:22 GMT
man1000, to mnie ostatnia scena jakoś nie zszokowała. Choć jestem ciekawa jak rodzinka wybrnie. Niby wszystkich zamurowało, ale nie wierzę, że za chwilę Ramzes nie uratuje sytuacji. Swoją drogą jestem ciekawa, czy w żyłach Kiki płynie krew Torrenegrów. Columba wychodząc za Gaela wcale nie musiała być z nim w ciąży.
|
|
|
Post by lucy on Jun 28, 2024 13:27:02 GMT
Do niedawna byłam z telką na bieżąco, ale na widok sceny, gdzie Leona policzkuje Adriana, odechciało mi się oglądać. Niemniej w odcinku tym utwierdziłam się w przekonaniu, że w jednej z ról wykluwa się potencjalna protka. Ta aktorka ma wg mnie i charyzmę i urodę (choć telka jej nie uwypukla, bo jej postać ma stylizację chłopczycy). Jest słodka i urocza, choć jeszcze nie wyrobiona. W telce ma w końcu tylko 15 lat. Jeśli jej fizis się utrzyma, powinna zostać doceniona, bo ma talent. Mam tu na myśli odtwórczynię córki lekarki. Zerknęłam do netu na jej obecne zdjęcia i jest śliczna. Co więcej, okazuje się, że jest bratanicą słynnej aktorki (i pięknej), Bibi Gaytan. Jeśli ktoś oglądał "Camilę" powinien wiedzieć o kim mówię.
|
|
|
Post by lucy on Jun 28, 2024 14:07:17 GMT
Telka znowu spadła w rankingu. Niezbyt jest dla niej budujące to, że pokonuje ją serial, który powinien już prząść na tyłach, zważywszy, że jego emisja jest na etapie naciąganego 3-go sezonu, czyli że widownia powinna się już znudzić i wykruszyć... bo w końcu ileż można maglować tasiemca. A w EAI mamy za sobą dopiero 25 odcinków.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jun 28, 2024 14:46:39 GMT
Telka znowu spadła w rankingu. Niezbyt jest dla niej budujące to, że pokonuje ją serial, który powinien już prząść na tyłach, zważywszy, że jego emisja jest na etapie naciąganego 3-go sezonu, czyli że widownia powinna się już znudzić i wykruszyć... bo w końcu ileż można maglować tasiemca. A w EAI mamy za sobą dopiero 25 odcinków. Wręcz przeciwnie. Polacy kochają tasiemce. Więc ilość odcinków tu nikogo nie odstrasza (niestety). Po za tym serial został udostępniony od 1. odcinka, specjalnie dla widzów Dizi. Więc jakaś połowa ogląda od początku, inni kontynuują emisję na bieżąco. Nie mówiąc o tym, że to jest tylko TOP10 w streamingu, nie w telewizji. Do tego dochodzi fakt, że to algorytm układa topkę i np. wystarczy obejrzeć minutę odcinka, by został już on zaliczony do obejrzanych. Takie topki na dłuższą metę nie odnoszą się do tego jak jest w rzeczywistości. Tydzień temu TOP3 to było EAI, „Teresa” i UKK. Dwa tygodnie temu UKK, EAI i „Dzika miłość”. Teraz UKK, EAI i „Przypieczętowany los”. „Dzika miłość” raz potrafi być na samym początku, raz na samym końcu. Podobnie „Przypieczętowany los”. Canal+ ostatecznie i tak będzie patrzył na słupki ogólnej oglądalności, a nie co jak się rozmieściło w pokazywanej topce.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jul 9, 2024 17:10:47 GMT
Nowy zwiastun.
|
|
|
Post by lucy on Jul 10, 2024 16:06:05 GMT
Zdjęcia przesympatyczne, ale z tej trójki kupuję tylko postać Benjamina. Leony coraz bardziej nie lubię, że aż miałam satysfakcję kiedy ją Siwy (ciągle zapominam jego imienia) porwał. I nadal trzymam kciuki za Davida, choć Gael też ostatnio się poprawił. Niemniej uważam, że Daniel lepiej wypada jako ten zły.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jul 11, 2024 19:01:37 GMT
Kolejny nowy zwiastun.
|
|
|
Post by lucy on Jul 27, 2024 17:13:08 GMT
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jul 27, 2024 17:37:08 GMT
W ostatnio emitowanych w Polsce odcinkach pojawiła się czołówka z nowym motywem przewodnim.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jul 27, 2024 17:38:38 GMT
25 lipca odbyła się gala wręczenia nagród Premios Juventud. W kategorii „Zakochałem się w nich” czyli „Ulubiony duet” statuetkę zagarnęli - Angelique Boyer i Daniel Elbitar.
|
|
carlos
Początkujący
|
Post by carlos on Jul 27, 2024 18:12:11 GMT
W ostatnio emitowanych w Polsce odcinkach pojawiła się czołówka z nowym motywem przewodnim. Ta czołówka z inną piosenką pojawiła się u nas dotychczas tylko w jedym odcinku. Zapewne doszło do jakiegoś błędu w montażu wersji na eksport, bo na Węgrzech była taka sama sytuacja.
|
|
|
Post by lucy on Jul 28, 2024 12:55:17 GMT
Ładna ta druga piosenka. Wątek Apolla i Josefy jest tak słaby, że aż nie wierzę. Czy Soler i Calderon czytali scenariusz? Zza kulis..
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Aug 5, 2024 13:58:28 GMT
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Aug 5, 2024 13:59:44 GMT
Telenowela „Niezwyciężona miłość” jest najchętniej oglądaną pozycją emitowaną aktualnie w Novelas+.
|
|
carlos
Początkujący
|
Post by carlos on Aug 5, 2024 19:53:23 GMT
Drugi tydzień z rzędu "Niezwyciężona miłość" również najchętniej oglądana w serwisie Canal+ Online.
|
|
|
Post by lucy on Aug 5, 2024 20:42:51 GMT
Daniel Elbittar o fenomenie Galeony i sympatii, jaką zdobyła jego postać w „Niezwyciężonej miłości”: To jak kompletnie nie rozumiem fenomenu tej pary. Dla mnie są beznadziejni. Kibicowałam Davidowi, ale Leona spuściła go po brzytwie. Bardzo nieeleganckie to było. Najpierw go wielce kochała i dawała nadzieję, a przy pierwszej lepszej okazji (wystarczył byle pretekst) wysłała go na drzewo. Po prostu przestał być jej potrzebny, niewdzięcznica jedna. Mam nadzieję, że Daniel się zbrata z Columbą i jej pokażę gdzie raki zimują (jestem kilka odcinków do tyłu). Odrażająca z niej postać jak dla mnie. Co do Davida to niestety, ale nie powinien grać więcej protów, bo ma za mało charyzmy. Tym bardziej, że w roli villanów wymiata.
|
|
|
Post by lucy on Aug 9, 2024 12:34:43 GMT
59.Odcinek, już dawno żadna scena w tej telce nie ucieszyła mnie tak jak ostatnia wczorajszego odcinka, w której Camila pojawia się na tajnym zebraniu Leony z rodziną Gaela i już na progu oświadcza, że nie odda jej córki Wszyscy jak jeden mąż zamarli w bezruchu Jestem ciekawa co takiego Camila zdziała i trzymam za nią kciuki, bo postać protki wychodzi mi od dawna bokiem - a w skuteczność Columby przestałam już wierzyć. Angelique w tej fryzurze na lwicę wygląda przeokropnie, choć sama fryzura pasuje do kontekstu akcji. Niestety jej ona ni epasuje. Na sam widok tego całego Romea robi mi się niedobrze. Prawdziwe gadzisko z niego. Przydałby się ktoś, kto by go porządnie przeczołgał fizycznie i psychicznie, bo z tego co już pokazał jest gorszy od Ramzesa.
|
|
|
Post by lucy on Aug 17, 2024 14:55:10 GMT
64.OdcinekColumba się wreszcie wzięła do roboty Notabene akcja z jej ciążą jest przy tej fabule niczym niebo w gębie. To była jak dotąd chyba najlepsza scena tej telki, kiedy podzieliła się z całą, ale to z calutką rodzinką tą rewelacją. Ich miny były godne największego grzechu i aż nie wiem która była najlepsza. Po prostu wszyscy zamarli, dokładnie wszyscy. A każdy z innego powodu.. Tej sceny chyba nigdy nie zapomnę. I tego jak błyskotliwe jej ciąża została wpleciona w scenariusz.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Aug 31, 2024 16:38:20 GMT
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Sept 6, 2024 13:56:27 GMT
Emisja telenoweli w polskiej telewizji dobiegła końca.
|
|
|
Post by lucy on Sept 6, 2024 14:37:06 GMT
Ja jestem do tyłu kilka odcinków. Muszę nadrobić. Ogólnie telka mnie nie uwiodła. Oglądałam ją trochę jednym okiem.
|
|