A ktoś tu może oglądał pierwszy odcinek? Ja ten serial brałam pod uwagę, ale póki co nie czuję chemii. Zobaczę jeszcze, jaka będzie oglądalność drugiego odcinka.
Jak dotąd nie miałam okazji spojrzeć na te odcinki i chyba się powstrzymam, bo nie chcę się wciągać, ale widziałam sporo zdjęć i jakieś scenki na TT. Uważam, że Alina wygląda w tym serialu bardzo ładnie. Grała już protki, więc wiadomo, że innych ról raczej nie będzie przyjmować, ale jak serial jej nie wypali, to może przerzuci się na platformy.
Jestem po pierwszym odcinku i jak na razie serial mi się podoba ( może dlatego że nie oglądałam Yasaka itp.) Alina o dziwo prezentuje sie bardzo dobrze ( po Elimi Birakma sie spodziewalam czegoś gorszego) Główny fajny, aczkolwiek bardziej podoba mi się jego młodszy brat serialowy. Podobało mi się dyskretne nawiązanie do pochodzenia rosyjskiego Aliny. Mam wrażenie że od Netflixowego Ask 101 Alina z każdym serialem zalicza coraz większy progres. Nie pozostaje nic jak zyczyc zwiekszenia się raytingu
Obejrzałam drugi odcinek i dosłownie no moim zdaniem najbardziej udana rola Aliny jak do tej pory Melis/Zeynep jej tak pasuje, że naprawdę. Jezu, a główny jest tak uroczy i taka chemia chemia miedzy nimi. Ta siostra Neslihan mimo, że gra czarny charakter to uwielbiam. Widziałabym ją w wiekszej roli, niz taka mała. Tutaj też mamy wątek trudnych rodzin z obu stron. "Fazilet" cudna, tylko dziwi mnie czemu tak knuje dla młodszego syna. No i super, że akcja szybko się toczy. Pozostaje czekac na tlumaczenie angielskie 3 odcinka
Pojawiają się informacje, że serial „Bajka / Bir Peri Masalı” powoli zmierza ku finałowi ze względu na niskie oceny
Szkoda mi ludzi którzy stracą pracę, ale niech się med/mf nauczy że każde ich banialuki przejdą. Niech zaczną pisać coś lepszego, i nie brać kolejnych remake bow tym sezonie to nie działa.
Pojawiają się informacje, że serial „Bajka / Bir Peri Masalı” powoli zmierza ku finałowi ze względu na niskie oceny
Szkoda mi ludzi którzy stracą pracę, ale niech się med/mf nauczy że każde ich banialuki przejdą. Niech zaczną pisać coś lepszego, i nie brać kolejnych remake bow tym sezonie to nie działa.
Niech nie robią remaków. Niech piszą kolejne seriale przypominające patologie rodem z atv. Oglądajmy tylko seriale pokroju Zalim Istanbul, Hercai, Yali Capkini itd., czy oparte na książkach tureckich pisarzy typu kaszaniaste "Gecenin Ucunda". Nie ma po co remakować i próbować nowych fabuł.