|
Post by Matthias on Aug 22, 2022 14:23:32 GMT
Tytuł: Koridor - Korytarz
Wytwórnia: Sev Yapım Producent: Reżyseria: Benal Tairi Scenariusz:
Kanał: Emisja: Dzień tygodnia: Gatunek: Ilość sezonów: Ilość odcinków:
Miejsce:
Opis: Ugur zagra lekarza o imieniu Cihangir. Mert Turak zagra komisarza - Cezmiego.
Obsada: Uğur Güneş ...................... Cihangir Sevda Erginci Mert Turak ...................... Cezmi. Edip Tepeli
|
|
|
Post by Matthias on Aug 22, 2022 14:23:42 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Aug 22, 2022 14:23:52 GMT
Zapowiedzi:
|
|
|
Post by Matthias on Aug 22, 2022 14:24:01 GMT
Plakaty:
|
|
|
Post by Matthias on Aug 22, 2022 14:24:09 GMT
Reytingi:
|
|
|
Post by Matthias on Aug 22, 2022 14:25:18 GMT
💥 Ugur Gunes zagra główną rolę w serialu firmy Sev Yapım „ Korytarz/ Koridor”. W obsadzie serialu znajdują się również Sevda Erginci, Mert Turak i Edip Tepeli. Kanał programu nie jest jeszcze znany. Reżyseria: Benal Tairi. Ugur zagra lekarza o imieniu Cihangir. Mert Turak zagra komisarza Cezmiego.
|
|
|
Post by lucy on Aug 25, 2022 16:13:53 GMT
Widzę tu tą samą wytwórnię co w "Ukryłem cię w sercu". Ale to przypadek, że Sevda jest w obsadzie. Doktor Cihangir. i.imgur.com/X546O9A.jpg
|
|
|
Post by lucy on Aug 25, 2022 16:21:07 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 25, 2022 21:07:42 GMT
Fandom się już uruchomił
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Aug 26, 2022 9:03:19 GMT
lucy, sądzę zatem, że wytwórnia dostała zlecenie na ten projekt i dlatego skasowali „Ukryłem Cię w sercu”, a Sevdzie może nawet nie dali wyboru. Teraz rozumiem, czemu prasa pisała, że wyszła ze spotkania z producentem wzburzona. Ciekawe, na jakim kanale to poleci, bo wytwórnia zdaje się być niepoważna i tylko głupiec zdecydowałby się na współpracę z nią…
|
|
|
Post by lucy on Aug 26, 2022 11:02:56 GMT
Wg mnie, gdyby wytwórnia dostała zlecenie to by miała zapewnioną emisję, tymczasem tutaj nie ma jeszcze umowy z kanałem. Więc odpada. Poza tym serialu nie przygotowuje się w tydzień, to proces rozłożony w czasie, więc skoro już są na etapie tak zaawansowanym to rozruch projketu się zaczął już dawno. No i żaden producent nie przerywa serialu na takim etapie z własnej inicjatywy. Jak się władowało w projekt tyle kasy to pasowałoby ją chociaż odzyskać. Więcej odcinków to więcej kasy (także tej ze sprzedaży za granicę). Nie wierzę, że producent zamknął projekt, żeby robić inny, nie mając nawet umowy z kanałem. Już niejeden projekt poszedł z takiego powodu na półkę... bo żaden kanał nie wierzył w jego powodzenie. Zobaczymy jak się sytuacja dalej rozwinie i co jeszcze wyjdzie na jaw, bo na razie wygląda to bardzo podejrzanie. No i aktor ma zawsze wybór. Nie da się zmusić do zagrania w czymś w czym nie chce.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 20, 2022 17:55:52 GMT
💥 Według Birsen Altuntas, Ugur Gunes opuścił obsadę serialu „ Corridor / Koridor”, ponieważ projekt firmy Sev Yapım nie znalazł jeszcze kanału dla serialu. Aktor podpisał kontrakt z Bozdağ Film na nakręcenie serialu TRT „ Hunter / Avcı”. Projekt wyreżyseruje Can Emre. Nazwa serialu zostanie prawdopodobnie zmieniona.
|
|