|
Post by lucy on Apr 18, 2021 14:39:22 GMT
|
|
|
Post by mira on Apr 19, 2021 10:15:57 GMT
Birsen donosi, że po zakończeniu DEK Demet Ozdemir rozpocznie zdjęcia do filmu 'Aşk Taktikleri', który będzie kręcony dla Netflixa. Partnerem Demet ma być ponoć Sukru Ozyildiz, który w tym samym czasie zakończy nagrywanie serialu Akinci. Bardzo mnie cieszą te wieści, bo lubię i Demet, i Sukru Mam nadzieję, że uda się obejrzeć film i bez Netflixa, bo wciąż uparcie bronię się przed tą platformą
|
|
|
Post by mira on Jul 2, 2021 13:03:48 GMT
Demet i Sukru na planie nowego filmu. Moim zdaniem świetnie się razem prezentują
A tu Asli i Kaan Całą czwórkę bardzo lubię i całe szczęście, że te pary nagrywają tylko filmy, a nie seriale, bo na seriale nie miałabym czasu, a filmy obejrzę, jeśli pojawi się możliwość.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 11, 2022 18:09:01 GMT
💥 Wczoraj Demet Ozdemir udostępniła zdjęcie z kręcenia filmu Netflix "Miłosna Taktyka" i powiedziała, że nie trzeba będzie długo czekać!
|
|
|
Post by mira on Jan 14, 2022 14:34:07 GMT
Odnośnie Demet - z nowego filmu:
|
|
|
Post by Matthias on Jan 14, 2022 21:13:30 GMT
💥💥💥 Film "Miłosne Zagrywki" z Demet Özdemir i Şükrü Ozyıldızem będzie dostępny na Netflix 11 lutego! W międzyczasie mamy dostęp do plakatu, pierwszych kadrów i pierwszego fragmentu filmu oraz trailera! 🔥.
|
|
|
Post by mira on Jan 15, 2022 14:05:20 GMT
Demet na zdjęciach na Instagramie ma zawsze idealnie gładką twarz i niezwykle pełne usta. Tak do tego przywykłam, że ze zdziwieniem odnotowałam zmarszczki i inne drobne niedoskonałości podczas oglądania fragmentów tego nowego filmu.
Co do scen w tureckich serialach platformowych, mnie one nie szokują, ani mi nie przeszkadzają. Lubię te seriale, bo są krótkie, zwięzłe i na temat. Ale jeszcze żaden mnie nie zachwycił. Im więcej ich oglądam, tym stwierdzam, że seriale telewizyjne mają jednak pewien klimat. Ogląda się je znacznie dłużej, a więc i lepiej poznaje bohaterów, przywiązuje do nich. Jest więcej czasu na rozwinięcie każdego wątku, ani widzowie, ani twórcy nigdzie się nie spieszą. To zdecydowanie ma swój urok.
|
|
|
Post by mira on Jan 28, 2022 9:19:40 GMT
Nowy zwiastun filmu z Demet i Sukru. Wygląda na klasyczną komedię romantyczną.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 4, 2022 19:57:16 GMT
❥ Şükrü Özyıldız został zauważony, gdy wczoraj opuszczał próbę musicalu #Alice i powiedział dziennikarzom, że jego nowy film #LoveTactics ukaże się na Netflix 11 lutego:„To jest bardzo dobry film! Demet Ozdemir to bardzo dobra aktorka i bardzo dobra partnerka. Czekamy na Wasze komentarze”.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 10, 2022 18:02:55 GMT
|
|
|
Post by mira on Feb 10, 2022 19:54:21 GMT
Widziałam na TT tańczącą Ebru i wielu innych znanych aktorów. Też bym z nimi pobalowała Ciekawe, jak wypadnie premiera filmu Demet i Sukru. Czy Turcy (i nie tylko) rzucą się na ten film?
|
|
|
Post by lucy on Feb 11, 2022 13:23:09 GMT
Ciekawe, jak wypadnie premiera filmu Demet i Sukru. Czy Turcy (i nie tylko) rzucą się na ten film? Zadanie trudne, bo spośród tureckich filmów, jak dotąd o sukcesie na Netflixie można mówić tylko w przypadku trzech: Papierowe życie (z Cagatayem), Cud w celi nr 7 (z Arasem) i Skrzypce moje ojca (z Enginem). Ten trzeci sukces uszedł zresztą uwadze tureckich mediów, ale może jeszcze to nadrobią.
|
|
|
Post by mira on Feb 11, 2022 13:56:09 GMT
Zadanie trudne, bo spośród tureckich filmów, jak dotąd o sukcesie na Netflixie można mówić tylko w przypadku trzech: Papierowe życie (z Cagatayem), Cud w celi nr 7 (z Arasem) i Skrzypce moje ojca (z Enginem). Ten trzeci sukces uszedł zresztą uwadze tureckich mediów, ale może jeszcze to nadrobią. O widzisz, mojej uwadze też uszedł. A z którym Enginem?
Na TT piszą, że film fajny, słodki, romantyczny, ale trochę banalny.
Widziałam masę zdjęć Demet, trzeba przyznać, ze stylówki odważne. Ale chociaż sama ubieram się raczej skromnie, to mnie się podobają. Nie jest wulgarnie, ale jest seksownie. Ładną ma Demet figurę.
|
|
|
Post by lucy on Feb 11, 2022 14:53:00 GMT
www.netflix.com/pl/title/81346323Co do wyników, to film nawet trafił na szczyt listy najczęściej oglądanych nieanglojęzycznych filmów na Netflix'ie, do topki w globalnym Netflixie, do topek wg krajów, w tym nawet w USA. Tym samym film okazał się jeszcze bardziej udany niż „Cud w 7. celi”, przegrywając tylko nieznacznie z poprzednim (tureckim) hitem platformy – filmem „Papierowe życie”.
|
|
|
Post by Atahan on Feb 11, 2022 16:19:58 GMT
Ciekawe, jak wypadnie premiera filmu Demet i Sukru. Czy Turcy (i nie tylko) rzucą się na ten film? Turcy na pewno się rzucą i pewnie będzie tam jutro nr. 1 na Netflixie. A na świecie... też może się jakoś sprawdzić, bo jest dobrze zrealizowany i ma chwytliwą fabułę. Film jest typowym romcomem, z tak ogranymi schematami, że niczym, dosłownie niczym nie zaskakuje. Taki walentynkowy, trochę nudny, ale przyjemny i kolorowy. Jest willa z "Yasak Elma" i dom rodziny Serhata z "Zumruduanka" - to tak w kwestii lokalizacji. Jest też Demet, która gra tak, jak zwykle. Mam wrażenie, że jej postać to kalka Sanem z "Erkenci Kus", szczególnie ze swoim specyficznym krzykiem, spadaniem z łóżka, czy mówieniem do siebie... wylewaniem szampanów na innych. Generalnie ten film to taka kalka wszystkich letniaków, tylko ściśnięta do jednego filmu, zamiast 50 odcinków. Mnie mówiąc szczerze nie oczarował ten film, ale też zły nie był. Taki średniak.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 12, 2022 19:50:08 GMT
🔥🔥🔥 Niecierpliwie oczekiwany film Netflix - #LoveTactics jest już dostępny na platformie. Nawiasem mówiąc, w filmie są podobno sceny jeszcze gorętsze niż te, które pokazują nam w serialach na tureckich stacjach.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 12, 2022 22:14:05 GMT
❥ Demet Özdemir poprowadziła w domu pokaz filmu #LoveTactic dla swoich przyjaciół.
Wśród nich są Ismail Ege Sasmaz i jego żona Hande.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 13, 2022 11:13:38 GMT
❥ Reżyser #LoveTactic z przyjemnością ogłasza, że film jest numerem 1 wśród najchętniej oglądanych nowych filmów Netflix Turkey! Jednak jest jeszcze za wcześnie, aby mówić o wynikach, a nawet o sukcesie pracy. Konieczne jest, aby film stał się popularny w innych krajach i utrzymał się na szczytach przez odpowiednią ilość czasu. Film trafił na dotychczasowe trendy/topy Netflixa w Chile, Meksyku, Rumunii, Hiszpanii, Włoszech, Brazylii, Słowenii, Egipcie, Kostaryce, Bułgarii, Omanie, Polsce…
|
|
|
Post by Matthias on Feb 13, 2022 11:17:26 GMT
❥ Dzisiejszymi gośćmi Hakana Gece będą bohaterzy filmu #LoveTactics - Demet Özdemir i Sükrü Ozyildiz. Przeprowadzi z nimi wywiad Hurriyet Pazar. Fotograf - Muhsin Akgun.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 13, 2022 12:05:41 GMT
🔥 Tour.media, a zwłaszcza magazyn Snob, robią swoją ulubioną rzecz, - omawiają sceny +18 z nowego tureckiego filmu #LoveTactics z Sükrü Ozyildizem i Demet Ozdemir.Jeszcze jest parę zdjęć, ale zaraz będzie, że naruszone zostały zasady
|
|
|
Post by Matthias on Feb 14, 2022 20:00:32 GMT
💥💥💥 Film #LoveTactic, z udziałem Şükrü Özyıldıza i Demet Özdemir, zajął 5. miejsce na liście topowej Netflixa w ponad 60 krajach od pierwszego tygodnia od premiery.
|
|
|
Post by mira on Feb 15, 2022 7:48:24 GMT
💥💥💥 Film #LoveTactic, z udziałem Şükrü Özyıldıza i Demet Özdemir, zajął 5. miejsce na liście topowej Netflixa w ponad 60 krajach od pierwszego tygodnia od premiery.
Obejrzałam ten film, jakaś dobra dusza wrzuciła tam, gdzie szukałam
Szczerze mówiąc na mnie nie zrobił wielkiego wrażenia. Po pierwsze był zdecydowanie za krótki, przez co wszystko działo się zbyt szybko. Wierzę, że można się w kimś zauroczyć od pierwszej chwili, poczuć motyle, itd., ale nie wierzę, że tak szybko może się wydarzyć miłość, że tak szybko można ją wyznać. Zwłaszcza, gdy ktoś żyje w taki, a nie inny sposób i twardo się tej miłości opiera. A tu mamy dwa przypadkowe spotkania, jeden wyjazd, jedną randkę i już po filmie. O przyjaciołach głównych bohaterów nie było prawie nic. Jeden miał żonę, ale nawet jej nie pokazano. Z tego mogłyby wyniknąć jakieś zabawne historie, ale nic takiego się nie wydarzyło. Bardzo pobieżnie potraktowano też wątek rodziców Kerema. Dla mnie film dosyć płytki. Niemniej wpisuje się w konwencję, do gry aktorskiej też nic nie mam, zdjęcia ładne, film nieźle zmontowany.
Bardzo lubię Sukru, ale zdecydowanie wolałam go w innych filmach. Najbardziej podobały mi się "Słodkie niebezpieczeństwo", "Kwaśne jabłka" i "Neva", nieźle wypadł też film "Obcy w mojej kieszeni". "To wszystko przez miłość" było takie sobie, natomiast filmu "Arif v 216" nie widziałam.
Oglądając ten film, cały czas miałam wrażenie, że już coś podobnego widziałam i w końcu mi się przypomniało, że owszem - "Jak stracić chłopaka w 10 dni" z udziałem Kate Hudson.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 17, 2022 17:14:50 GMT
🎊 Film #LoveTactics zajął 3 miejsce w światowym rankingu Netflixa, trafiając na szczyty wielu krajów, w tym Rosji, co nie zdarza się tak często w przypadku tworów tureckich.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 18, 2022 18:31:02 GMT
❥ Demet Özdemir życzy swojemu partnerowi #LoveTactics wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:📍"Wszystkiego najlepszego, cieszę się, że cię mam! Niech życie zawsze przynosi Ci szczęście i sukces!”
|
|
|
Post by Matthias on Feb 19, 2022 10:00:25 GMT
❥ #LoveTactics jest numerem 1 w serwisie Netflix w 5 krajach: Turcji, Arabii Saudyjskiej, Libanie, Włoszech i na Węgrzech.Dziś, dokładnie tydzień od premiery, film utrzymuje się na 4. miejscu w pierwszej dziesiątce światowego rankingu z 9 000 000 wyświetleń w ponad 77 krajach na całym świecie.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 24, 2022 16:40:41 GMT
💥💥💥 Film #LoveTactic z Demet Özdemir i Şükrü Özyıldız w rolach głównych umocnił swoją pozycję i zajął 1 miejsce wśród wszystkich nieanglojęzycznych filmów Netflix. Obejrzano 16 860 000 godzin w minionym tygodniu tej produkcji.
|
|
|
Post by mira on Feb 25, 2022 8:10:24 GMT
💥💥💥 Film #LoveTactic z Demet Özdemir i Şükrü Özyıldız w rolach głównych umocnił swoją pozycję i zajął 1 miejsce wśród wszystkich nieanglojęzycznych filmów Netflix. Obejrzano 16 860 000 godzin w minionym tygodniu tej produkcji.No nieźle, chociaż ja zupełnie nie rozumiem tego fenomenu
Ciekawe, cóż to za "bomby" Birsen nam sprzeda. Mnie niestety zablokowała na TT i nie widzę, co pisze Jeden jedyny raz zostawiłam komentarz, wcale nieobraźliwy, zwyczajny, ale też nie przychylny, no i masz (Widzę jej tweety, gdy nie jestem zalogowana).
Mam wielką ochotę na film z Kaanem i Asli
|
|
|
Post by Matthias on Feb 26, 2022 17:52:45 GMT
📸 Sükrü Ozildiz na kadrach z filmu #LoveTactics!
|
|
|
Post by Matthias on Mar 9, 2022 17:37:03 GMT
💥💥💥 Film #LoveTactic z Demet Özdemir i Şükrü Özyıldızem wciąż jest na czele i nie traci na popularności! Od 6 marca film zajmuje 4 miejsce w najlepszych nieanglojęzycznych filmach Netflix.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 12, 2022 20:40:34 GMT
💥 Platforma cyfrowa Netflix dała zielone światło sequelowi filmu „Love Tactics”
|
|