|
Post by Matthias on Aug 1, 2022 19:48:32 GMT
💥Według blogera Dedikoducu Çocuk, TV8 przygotowuje wysokobudżetowy serial akcji. Negocjacje z aktorami już trwają, część z nich zaproponował rezyser.
|
|
|
Post by lucy on Aug 2, 2022 10:37:30 GMT
Wow, a gdzie Kaan Urgancioglu?
|
|
|
Post by Matthias on Aug 2, 2022 10:38:41 GMT
Wow, a gdzie Kaan Urgancioglu? Nie ma. Tak samo, gdzie jest Pinar Deniz?
|
|
|
Post by lucy on Aug 2, 2022 10:39:52 GMT
Wow, a gdzie Kaan Urgancioglu? Nie ma. Tak samo, gdzie jest Pinar Deniz? Właśnie miałam edytować i dopisać.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 2, 2022 10:54:40 GMT
💥Według znanego blogera Dedikoducu Çocuk, aby kontynuować produkcję w sezonie głównym, serial sezonu letniego musi otrzymać ocenę powyżej 5%. Jeśli tak się nie stanie, dotrą do finału, a ich gwiazdy przeniosą się do innych seriali kanału.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 3, 2022 18:09:55 GMT
Po tym, jak Kaan Yildirim zaczął spotykać się z Pinar Deniz, Hanka Ercel zbanowała go, pomimo, że wcześniej twierdziła, że K to tylko przyjaciel. To są ku**a dorośli ludzie, niech zejdą na ziemie bo pępkami świata nie są.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 3, 2022 18:49:26 GMT
📸💫 Damla Su Ikisoglu w obiektywie Cema Talu
|
|
|
Post by Matthias on Aug 3, 2022 19:45:50 GMT
👀Najczęściej mówiono o aktorach na tureckich portalach społecznościowych w lipcu 2022 r. według DigiLUP
|
|
|
Post by Matthias on Aug 3, 2022 19:49:42 GMT
✨Turecka prasa ze skrupulatnością księgowego oblicza, ile Kenan Dogulu zarobił tego lata. Okazuje się, że za kilka godzin pracy (koncerty) otrzymywał 7,5 mln lir tureckich, czyli 1 mln 250 tys. lir tureckich na godzinę
|
|
|
Post by Alex on Aug 4, 2022 9:34:59 GMT
lucy - special for you Ratuneczku Miss plażowych dysproporcji. Jakież to szczęście, że można anonimowo zarejestrować się na forum internetowym i zostać "miss plażowych proporcji"...
|
|
|
Post by Matthias on Aug 4, 2022 18:27:58 GMT
💫 Ufuk Ozkan rozwiódł się z żoną Nazan Gunes. Para pobrała się w 2005 roku i mają syna. Para rozwiodła się polubownie, na jednej rozprawie sądowej. Aktor postanowił nie usuwać zdjęcia swojej byłej żony ze swojego konta na Instagramie, wierząc, że dzielił z nią szczęśliwe chwile, o których należy pamiętać.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 4, 2022 20:02:19 GMT
💫 Emre Kınay został zauważony w WaterGarden Istanbul. Aktor przyznał, że tego lata nie odpoczywa, z serialem wiedzie siędobrze, obsada projektu jest zadowolona z reakcji publiczności i ocen. Przygotowuje też nowe spektakle i koncerty na nowy sezon.
|
|
|
Post by lucy on Aug 4, 2022 20:19:14 GMT
To niech się bierze za swojego serialowego partnera. A on przypadkiem nie ma kogoś? A w czym to przeszkadza? Zaobrączkowany nie jest.
|
|
|
Post by mira on Aug 5, 2022 6:35:55 GMT
To niech się bierze za swojego serialowego partnera. A on przypadkiem nie ma kogoś? Ja kojarzę, że jest z jakąś sporo starszą od siebie babką.
|
|
|
Post by lucy on Aug 5, 2022 8:14:58 GMT
Ja kojarzę, że jest z jakąś sporo starszą od siebie babką. Dokładnie z aktorką, która grała Gunes w IG (dziewczynę Adema) oraz jedną z głównych ról (jest na plakacie) w niedawnej klapie Ay Yapim "Oglum".
|
|
|
Post by Matthias on Aug 6, 2022 12:27:58 GMT
💫 Słynny aktor Civan Canova poinformował, że trafił do szpitala. Poszedł do szpitala ze skargami na ból w ramieniu, ale podczas badania lekarze odkryli nowotwór w płucu.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 6, 2022 18:33:06 GMT
💫📸 Azra Akın odpoczywa w Bodrum z synem i mężem
|
|
|
Post by Matthias on Aug 6, 2022 19:03:33 GMT
💥Wczoraj oficjalnie ogłoszono fuzję dwóch platform cyfrowych HBO Max i Discovery+ oraz powstanie nowego giganta medialnego WBD, który do 2025 r. powinien otrzymać około 130 milionów subskrybentów. Zgodnie z harmonogramem platforma będzie dostępna w Turcji na początku 2024 roku. WBD wchłonie głównego gracza na tureckim rynku Blu TV, stając się największą platformą cyfrową w Turcji.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 6, 2022 19:07:43 GMT
⚡ Arda Kural został zatrzymany przez policję ostatniej nocy po tym, jak wdał się w bójkę z menadżerem plaży Ahmetem Yu. Policja przeprowadziła niezbędne śledztwo i wypuściła aktora. Okazało się również, że Arda wdał się w bójkę z bratem, groził matce, a następnie poszedł na plażę, gdzie kontynuował swoje „wyczyny”. Wydano miesięczny nakaz, który zabrania aktorowi zbliżania się do rodziny. Należy pamiętać, że kilka lat temu zdiagnozowano u niego schizofrenię, więc jest mało prawdopodobne, aby stanął przed sądem. Bardziej jednak mówi się o przymusowym leczeniu.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 6, 2022 19:56:52 GMT
💫 Perihan Savas skrytykowała politykę przyjmowania dużej liczby uchodźców, którzy nie chcą się asymilować. W rezultacie w Turcji pojawiły się dwa narody. Jest zbyt wiele obcych, sklepów z arabskimi napisami. Tu jest Turcja, więc osoby zamieszkujące to państwo to tylko Turkowie - uważa aktorka.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 7, 2022 11:38:15 GMT
💫📸Reżyser Cem Karci wraz ze scenarzystką OGM Pictures Gülseren Budayicioglu w Bodrum. To już drugi raz, kiedy Cem współpracuje z OGM nad serialem i według plotek Onur Güvenatam zaproponował mu nowy seriak, nad którym rozpocznie pracę po zakończeniu zdjęć do serialu Tailor / Terzi. Gülseren Budayicioglu: „Byliśmy razem z naszym ukochanym reżyserem Cemem Karcim w Bodrum. Był reżyserem serialu "Kirmizi Oda", który tak bardzo nam się podobał. Teraz znów jesteśmy razem w innych projektach. Postanowiliśmy jednak zrobić sobie wspólnie zdjęcie. W końcu jest reżyserem, bardzo utalentowanym, odnoszącym duże sukcesy reżyserem."
|
|
|
Post by Matthias on Aug 7, 2022 18:57:47 GMT
✨ Ciekawy rozwój wydarzeń na koncercie Kenana Dogulu. Na koncercie pojawił się cały kordon policyjny. Jak stwierdził prawnik Neva Kaya, nalot policji nie miał nic wspólnego z piosenkarzem, a z organizatorami wydarzenia - wobec których pojawiły się roszczenia prawne. Po niezbędnych procedurach policja opuściła obiekt i koncert trwał dalej.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 7, 2022 18:59:16 GMT
✨Od 15 sierpnia Ceyda Duvenci będzie prowadzić codzienny program telewizyjny na kanale NTV „Rozmowy z Ceydą Duvenci”
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 8, 2022 19:45:13 GMT
Te newsy tureckie to że tak powiem o dupę rozbić. Musi im się strasznie nudzić że takie gówniane newsy robią.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 8, 2022 20:07:36 GMT
Next jesteś niemożliwy! Alex - patrz na niego! . Next, przyznaj się. Chciałbyś zjeść z nią tę pizzę. I w ogóle być na tym pikniku.
|
|
|
Post by Alex on Aug 8, 2022 20:33:00 GMT
Co do pizzy czemu nie, zjadł bym, ona pewnie nie zje musi dbać o linie. Możemy zjeść razem, ja się swoją linią nie przejmuję. Ale ja to bym była ciekawsza nie co tym razem reklamuje tylko z kim tym razem romansuje, bo nie sądzę, że na tym pikniku sama była. A z Kaanem to już dawno powiedzieli sobie "papa".
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 8, 2022 20:34:28 GMT
Możemy zjeść razem, ja się swoją linią nie przejmuję. Pizzy nigdy nie odmówię.
|
|
|
Post by Alex on Aug 8, 2022 20:36:10 GMT
Możemy zjeść razem, ja się swoją linią nie przejmuję. Pizzy nigdy nie odmówię. Pizzy? Tylko pizzy? Masz jeszcze chwilę na odkręcenie tego, ale zaczynam wchodzić w fazę "foch"...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 8, 2022 20:40:04 GMT
Pizzy? Tylko pizzy? Masz jeszcze chwilę na odkręcenie tego, ale zaczynam wchodzić w fazę "foch"... Z tobą mogę wszystko jeść.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 8, 2022 20:51:17 GMT
Alex no właśnie nie natrafiłem na żadną informację, czy tam ktoś jeszcze był... Zapuściła się gdzieś daleko sama? Myślę, że ktoś w końcu tam był. A poza tym, ktoś trzyma kieliszek i robi zdjęcia
|
|