|
Post by Alex on Jan 12, 2023 19:58:10 GMT
Powie mi ktoś, jaka jest aktualnie najpopularniejsza para serialowa w dizilandzie?
|
|
|
Post by lucy on Jan 12, 2023 20:11:42 GMT
Powie mi ktoś, jaka jest aktualnie najpopularniejsza para serialowa w dizilandzie? Ja bym powiedziała, że para z Kardeslerim: i.imgur.com/i9Icsqv.jpgAle b. popularni są też proci z Zimorodka i serialu Żurawinowy sorbet.
|
|
|
Post by Alex on Jan 12, 2023 22:09:05 GMT
No nie, Kardeşlerim ma za dużo odcinków, żeby chciało mi się to nadrabiać. Ale może w takim razie wezmę się za Yalı Çapkini. Od kilku dni mi po głowie chodzi... 🤔
|
|
|
Post by Matthias on Jan 13, 2023 18:27:30 GMT
Alex najpopularniejsza to jednak z Yali Capkini .
|
|
|
Post by Alex on Jan 13, 2023 22:39:37 GMT
Alex najpopularniejsza to jednak z Yali Capkini . No i chyba właśnie na to padnie mój wybór. Chyba że Mavi zdąży do niedzieli przerobić serial Ismaila...
|
|
|
Post by lucy on Jan 15, 2023 10:59:12 GMT
Alex najpopularniejsza to jednak z Yali Capkini . Ooo, a po czym tak twierdzisz Matthias?
|
|
|
Post by Matthias on Jan 15, 2023 11:19:48 GMT
Po tym szumie wokół Afry i Merta Y.
|
|
|
Post by lucy on Jan 15, 2023 11:55:13 GMT
Po tym szumie wokół Afry i Merta Y. W sensie na naszej grupie tłumaczeniowej na FB? Bo na globalnych socialach nie widzę żadnego szumu wokół tej pary (pomijam komentarze do odcinków, bo tak naprawdę pod każdym serialem jest wysyp postów fandomów). A fotki i hasztagi dotyczące parki z Kardeslerim się przewijają systematycznie od ponad 2 lat zarówno na twitterze jak i na insta. i.imgur.com/h0pmeAr.png i.imgur.com/qh6Gx0i.pngi.imgur.com/Ln3Iy8Z.png i.imgur.com/VsPo61J.png
|
|
|
Post by Matthias on Jan 16, 2023 20:30:54 GMT
💫 Nilay Deniz poinformowała, że ostatnio miała problemy z kręgosłupem. Musiałem przejść leczenie i fizjoterapię. Teraz czuje się lepiej.
|
|
|
Post by lucy on Jan 17, 2023 18:15:55 GMT
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Jan 17, 2023 18:36:34 GMT
lucy, Pewnie coś z tych Sıfırıncı Gün, Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı, Sipahi, Hayatımın Şansı zostanie niedługo zakończone patrząc na wyniki. Może nawet w tej kolejności. Co do finałów innych jeszcze pewnie poczekają.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 17, 2023 20:29:00 GMT
Ja bym pozostał wierny Foxowi i mój wybór pada na Hayatimin Sansi. A jeśli druga opcja to Barbaross. Sipahi rzekomo ma zagwarantowaną liczbę odcinków. Tuzak podobnież. No a Sifirinci Gun nie wydaje mi się, by miało się skończyć.
|
|
|
Post by mira on Jan 18, 2023 7:16:07 GMT
Chyba najgorzej wypada Barbaros, ale to TRT, więc może pociągną.
Zatem Sipahi? Jakby zakończyli, to może i bym obejrzała tych kilka odcinków
|
|
|
Post by lucy on Jan 18, 2023 11:40:59 GMT
Też nie sądzę, że TRT wywali serial już teraz. Wg mnie najbliższy wylot dotyczy serialu na Foxie. Niby zmienił się reżyser, ale...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 18, 2023 17:22:27 GMT
Pewnie jakiś serial foxa.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jan 19, 2023 18:06:48 GMT
Telewizja Polska rezygnuje z emisji zagranicznych seriali na głównych antenach TVP. W TVP1 i TVP2 mają być emitowane tylko polskie produkcje. www.press.pl/tresc/74764,prezes-tvp-chce_-aby-w-tvp-1-i-tvp-2-byly-wylacznie-polskie-seriale
|
|
|
Post by man1000 on Jan 19, 2023 18:23:11 GMT
Telewizja Polska rezygnuje z emisji zagranicznych seriali na głównych antenach TVP. W TVP1 i TVP2 mają być emitowane tylko polskie produkcje. www.press.pl/tresc/74764,prezes-tvp-chce_-aby-w-tvp-1-i-tvp-2-byly-wylacznie-polskie-seriale lucy,Masakra jakaś w tym kraju coraz to gorzej nie przepada za bardzo za polskimi produkcjami widać pis wszystko zniszczy w tym kraju
|
|
|
Post by Matthias on Jan 20, 2023 17:28:17 GMT
📸💫 Cezin Bozaci, która w serialu "Yali Capkini" gra rolę przerażonej matki.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 20, 2023 17:53:11 GMT
Cezin Bozaci, która w serialu "Yali Capkini" gra rolę przerażonej matki. No proszę, nie poznałbym że to ona. W serialu Zrobili z niej szarą myszkę.
|
|
|
Post by lucy on Jan 20, 2023 18:15:35 GMT
Matthias, a nie czasem Sezin Bozaci? Ta aktorka gra też w serialu Beren.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 20, 2023 18:39:15 GMT
📸💫 Arda Kural, którego kiedyś nazywano Tureckim Leonardo DiCaprio, bardzo schudł. Po spotkaniu z dziennikarzami aktor żartował: „Oto model Ardy Kural 2023”
|
|
|
Post by Matthias on Jan 21, 2023 13:40:20 GMT
💫 Według Birsen Altuntas, Ahmet Mumtaz Taylan będzie miał pilną operację. Aktor udał się do lekarzy, skarżąc się na problemy z oddychaniem. Po angiografii okazało się, że doszło do zatoru w tętnicach, lekarz zasugerował operację pomostowania, która zostanie wykonana w ciągu kilku najbliższych godzin
|
|
|
Post by Matthias on Jan 21, 2023 13:40:29 GMT
💥 Tureckie media podały, że Ebru Sanci Ozturk została nowym gospodarzem programu „Nie mogę nie powiedzieć / Söylemezsem Olmaz”. Czy to, że kontrowersyjna prezenterka Bircan Bali opuści program, nie jest jeszcze jasne.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 21, 2023 18:16:44 GMT
📸💫 Perihan Savas ze swoją przyszłą synową Melis Ketenci. W tym tygodniu odbędzie się ślub syna Perihan.
|
|
|
Post by lucy on Jan 22, 2023 13:58:49 GMT
Trafiłam na taki artykulik sprzed niecałego miesiąca. Może komuś się przyda. TVP stawia na tureckie telenoweleTVP stawia na tureckie telenowele W ofercie TVP VOD jest aż 11 tureckich seriali. Telewizji Polskiej zależy na tym, żeby fani i fanki tego typu produkcji o tym się dowiedzieli. Nadawca publiczny rozesłał newsletter dla użytkowników swojego serwisu streamingowego pod tytułem „Tych tureckich seriali nie obejrzysz w telewizji”. Eksponuje też tureckie telenowele w interfejsie TVP VOD. W ostatnich dniach zaraz po uruchomieniu aplikacji TVP VOD na telewizorze lub komputerze pokazuje się kadr lub wideo z bohaterami produkcji „W szklanej klatce”. - Nowy turecki serial już w TVP VOD! Nalan to piękna młoda kobieta, która swoim ciepłem zdobywa miłość wszystkich od pierwszego wejrzenia - opisuje telenowelę z 2020 roku TVP. W eksponowanej części interfejsu serwisu nazwanej „Tylko w TVP VOD”, nadawca publiczny promuje także serial „Ezel”.- Pasjonujący turecki serial telewizyjny, ogólnoświatowy przebój z mocnym wątkiem sensacyjnym. Pokochali go widzowie z ponad 90 krajów - informuje TVP. W sumie na platformie można znaleźć 11 tureckich produkcji. Poza wspomnianymi są to: „Zakazany owoc”, „Zranione ptaki”, „Przysięga”, „Miłość i przeznaczenie”, „Promyk nadziei”, „Marzę o Tobie”, „Więzień miłości”, „Mehmed zdobywca” i „Elif”. Część tureckich produkcji można oglądać za darmo z reklamami, wybrane są udostępniane jedynie opłacającym abonament radiowo-telewizyjny lub wykupującym subskrypcję (jej miesięczny koszt to 9,99 zł). Źródło: www.wirtualnemedia.pl/artykul/seriale-turcja-tvp-co-ogladac-ramowka-opinie-tych-tureckich-seriali-nie-obejrzysz-w-telewizji
|
|
|
Post by Matthias on Jan 22, 2023 14:02:43 GMT
💫 Gwiazda "Ask-i Memnu", Selçuk Yontem, ostro wypowiedział się na temat ludzi, którzy chichoczą z męża, który został oszukany. Według aktora, który właśnie zagrał taką postać w kultowym serialu, należy piętnować tego, kto oszukuje. Najbardziej niewłaściwą rzeczą jest obłudne współczucie osobie, która została oszukana i chichotanie za jej plecami
|
|
|
Post by Alex on Jan 23, 2023 21:10:29 GMT
Telewizja Polska rezygnuje z emisji zagranicznych seriali na głównych antenach TVP. W TVP1 i TVP2 mają być emitowane tylko polskie produkcje. www.press.pl/tresc/74764,prezes-tvp-chce_-aby-w-tvp-1-i-tvp-2-byly-wylacznie-polskie-seriale 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ale przecież tureckie seriale Polaków nie zgorszą, Turcy mają podobne poglądy. Aczkolwiek dla pewności mogą kupować jedynie seriale od trt, wtedy mogłoby wrócić pasmo "wieczorynka".
|
|
|
Post by Matthias on Jan 25, 2023 17:28:43 GMT
💥 Gizem Kala nawiązał współpracę z Tarkanem w reklamie (dla Disney Plus?)
|
|
|
Post by Matthias on Jan 25, 2023 17:29:03 GMT
💫Dobra wiadomość dla fanów Ahmeta Mumtaza Taylana. Operacja aktora przebiegła pomyślnie, wraca do zdrowia
|
|
|
Post by Matthias on Jan 25, 2023 17:29:28 GMT
💥 Karga Seven Pictures przygotowuje nową serię poświęconą życiu proroka Mojżesza na platformę cyfrową Netflix. Zdjęcia do serialu "Testament - Mojżesz" będą realizowane w Maroku w języku angielskim. W roli głównej izraelski aktor Avi Azulai. W rolach głównych Mehmet Kurtulus (Firavun), Melis Ulas (matka Mojżesza), Cem Emuler, Emre Torun, Tulay Gunal. Reżyseria: Benjamin Ross
|
|