|
Post by Matthias on Sept 11, 2023 16:17:09 GMT
Gülsim Ali 🤍
|
|
|
Post by Matthias on Sept 28, 2023 18:07:47 GMT
Gülsim Ali 🌟
|
|
|
Post by Matthias on Oct 9, 2023 16:27:03 GMT
Gülsim Ali, Oktay Çubuk ve Serhan Onat 💥
|
|
|
Post by Matthias on Dec 26, 2023 17:34:03 GMT
Gülsim Ali ❤️
|
|
|
Post by man1000 on Mar 30, 2024 12:05:55 GMT
Gülsim Ali , która zyskała sławę dzięki skutecznej grze aktorskiej w ambitnych projektach, takich jak „Gönül Dağı” i „Alsancak” , została wybrana „Aktorką Roku Odnoszącego sukcesy za Granicą” w konkursie „ Nagrody Lady of the Year” . Aby odebrać tę prestiżową nagrodę, słynny aktor pojechał na jeden dzień do Sofii, stolicy Bułgarii . Stwierdzając, że ta specjalna nagroda, którą otrzymała od kraju, w którym się urodziła i wychowała, bardzo ją uszczęśliwiła , Gülsim Ali przeżyła podczas ceremonii pełne wzruszeń chwile. Stwierdzając, że jest dumna z reprezentowania kina tureckiego na arenie międzynarodowej, odnosząca sukcesy aktorka olśniła podczas ceremonii swoją wyraźną urodą i elegancją.
|
|
|
Post by Matthias on May 5, 2024 17:53:29 GMT
Gülsim Ali, "Harper's Bazaar Style" . 💥
|
|
|
Post by Matthias on May 7, 2024 16:17:41 GMT
💥💥💥 Gulsim Ali po obejrzeniu filmu „Miesiąc miodowy” na Netfliksie: 📍„Bardzo słodki i przyjemny film, podczas jego oglądania nie czułam upływu czasu.”
|
|
|
Post by man1000 on May 14, 2024 20:01:48 GMT
Gülsim Ali wziął udział w rozmowie, która odbyła się na Uniwersytecie w Ankarze Gazi. Odpowiadał na pytania dotyczące pięknej aktorki, która wzbudziła duże zainteresowanie młodych ludzi. Uczniowie zapytali odnoszącego sukcesy aktora o trzy sceny, które najbardziej mu się podobały ze swoim partnerem Uğurem Güneşem w jego najnowszym serialu telewizyjnym Al Sancak.
Gülsim Ali „Takie piękne sceny… Bardzo brakuje mi scen w Al Sancak. Uwielbiam moją postać, Nadię. Pracowaliśmy z Uğurem już wcześniej, przy Seddülbahir 32 Saat... Ten projekt był dla mnie bardzo, bardzo cenny... Jeśli ktoś go nie oglądał, zdecydowanie powinien to obejrzeć. Już 4 odcinki... To była bardzo dobra i wysokiej jakości praca. Mieliśmy scenę na balkonie w Al Sancak, która od razu przyszła mi na myśl. Nadia płakała. „Scena, w której się poznaliśmy i walczyliśmy, i scena na motocyklu… ” – odpowiedział.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 9, 2024 18:04:57 GMT
Gülsim Ali w HI Celeb 🫶
|
|
|
Post by Matthias on Jun 24, 2024 17:59:24 GMT
💥💥💥 Gulsim Ali została niedawno przyłapana w İstinyePark ze swoim bratem!
|
|
|
Post by Matthias on Jul 1, 2024 18:30:35 GMT
Gülsim Ali 🩵
|
|
|
Post by Matthias on Sept 30, 2024 18:43:25 GMT
💥💥💥Gulsim Ali dla Samdan Plus!
|
|