|
Post by Matthias on Dec 26, 2022 21:30:39 GMT
💫 Pelin Karahan przyznała, że czuje się bardzo nieswojo, słysząc słowa niektórych kolegów, że skoro wyszła za mąż i urodziła, to nie musi pracować, lepiej niech zajmuje się dziećmi, bo jej mąż przyzwoicie zarabia. Ale jest aktorką, kobietą pracującą, owszem, robiła sobie przerwy, kiedy musiała zająć się dziećmi, ale siedzenie całe życie i nic nie robić - to zdecydowanie nie dla niej.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 28, 2022 21:49:09 GMT
✨ 📸 Pelin Karahan reklamuje proszek do prania OMO ze swoim najstarszym synem Alim Demirem
|
|
|
Post by Matthias on Dec 28, 2022 21:49:25 GMT
📸 💫 Pelin Karahan i Bedri Guntay świętowali urodziny swojego najstarszego syna Ali Demira, który skończył 8 lat
|
|
|
Post by Matthias on Jan 1, 2023 19:18:05 GMT
⚡ Pelin Karahan, którą przyłapano na sylwestrowych zakupach w jednym z centrów handlowych w Stambule, zdementowała plotki, jakoby pokłóciła się z Asli Enver, bo ktoś był o kogoś zazdrosny. Pelin uważa, że Asli też się śmieje, słysząc takie niedorzeczne plotki, nie ma czegoś takiego, nikt nikomu nie zabierał chleba. Zapytana, dlaczego w takim razie nie subskrybuje Asli w sieciach społecznościowych, aktorka odpowiedziała, że nie jest wielką fanką tej metody komunikacji. Nie subskrybuje też bliskich przyjaciół, często obrażają się za to. Od dawna nie kontaktowała się z Asli, nie było okazji. Zapytana, czy pogratulowałaby swojej byłej konkurentce narodzin dziecka, Pelin odpowiedziała: „Kiedy się urodzi, zobaczymy”.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 8, 2023 17:31:55 GMT
💫 Pelin Karahan, mama dwójki dzieci, przyznała, że wielu widzów postrzega aktorki jako gwiazdy okładek, gwiazd seriali i nie rozumie, że są to ludzie jak wszyscy. Sama wykonuje prace domowe. Nigdy nie ma wystarczająco dużo czasu, aby posprzątać dom, zrobić pranie, prasowanie i wszystko inne.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 19, 2023 19:51:32 GMT
⚡ Birsen Altuntas donosi, że mąż tureckiej aktorki Pelin Karahan, Bedri Guntay, drugi raz z rzędu przeszedł operację. W listopadzie ubiegłego roku Bedri przeszedł pilną operację z powodu zablokowanej tętnicy. Z powodzeniem wyzdrowiał po dwugodzinnej operacji, ale nie tak dawno temu powstał u niego zakrzep krwi w żyle z powodu ucisku kości pod żebrem. Wczoraj rano trafił do szpitala w Ataşehir, gdzie przeszedł drugą operację. Pelin Karahan nie rozstawała się z mężem i przez cały czas była przy nim. Według najnowszych informacji Bedri w przyszłym tygodniu zostanie wypisany ze szpitala.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 27, 2023 17:12:10 GMT
💫📸 Pelin Karahan została zauważona w pobliżu szkoły, do której przyjechała odebrać swoich synów Aliego i Kaana. Zapytana o swojego męża, Bedri Guntaya, który przeszedł operację zablokowanej tętnicy płucnej, powiedziała, że opuścił już szpital i odpoczywa w domu, czując się dobrze.
|
|
|
Post by Matthias on May 24, 2023 19:36:21 GMT
💫 Bedri Guntay, wielki wielbiciel Galatasaray, kupił zegarek znanej marki, a także zegarek z tej samej serii modelowej dla swojej żony Pelin Karahan. Koszt zegarka Pelin to 300 tys. TL.
|
|
|
Post by man1000 on Jun 14, 2024 14:49:26 GMT
Na pytania dziennikarzy odpowiedziała znana aktorka Pelin Karahan, która poprzedniego wieczoru wzięła udział w specjalnym zaproszeniu w Etiler. Karahan doprecyzowała zdanie, które jej mąż Bedri Güntay wypowiedział w ostatnich tygodniach: „Nie oglądam seriali telewizyjnych, chyba że gra w nich moja żona”. „Dużo się z niego śmiałem. Nadal utknął przy «Topola Yelleri». Pomijając żarty, ogląda też «Pearl Grains» itp. Tęskni za mną, chce mnie zobaczyć na ekranie” – powiedział. Stwierdzając, że brakuje mu siebie na ekranie, Karahan powiedział: „Odpowiednia postać i odpowiednia rola są bardzo ważne. Nie chciałbym grać w projekcie, który kończy się na 3-5 odcinkach”. O swoim stylu ubioru opowiedziała także Pelin Karahan, która ostatnio przyciągała uwagę swoim strojem i elegancją. „Robię to sama. Uwielbiam się przebierać. Trochę mnie też to ciekawi. Poświęcam temu dużo czasu” – powiedziała. Znany aktor: „Czy masz obsesję na punkcie marki?” Udzielił szczerej odpowiedzi na pytanie: „Myślę, że mam obsesję na punkcie marki, jeśli chodzi o buty i torby. W większości przypadków to robię. Mogę kupować tańsze ubrania, ale uważam, że buty i torby to coś, co rzuca się w oczy strój. Chcę, żeby mieli jakiś branding. Wszystko jest teraz za drogie. To ja. „Czasami muszę tego dotknąć, a nie mogę tego dostać zdalnie przez internet”. Te wypowiedzi Karahana przyciągnęły uwagę wszystkich obecnych na zaproszeniu i zostały bardzo docenione za ich szczerość.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 24, 2024 18:05:51 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jul 1, 2024 18:32:15 GMT
💥💥💥 Któregoś dnia Pelin Karahan została zauważona na plaży w Bodrum-Yalikavak.
|
|
|
Post by man1000 on Jul 5, 2024 15:54:57 GMT
Spory z najemcami wynajmujących wyróżniają się jako temat spraw, który w ostatnich latach najczęściej pojawiał się w sądach. Okazało się, że słynna aktorka Pelin Karahan i jej mąż Bedri Güntay również stanęli w sądzie z rodziną goszczącą. Jak wynika z oświadczeń małżeństwa Açalyi i Murata Öztürków odzwierciedlonych w sądzie, wynajęli oni swoją willę Pelin Karahan i jej mężowi Bedriemu Güntayowi na podstawie umowy najmu, którą podpisali 18 września 2020 roku. W wyniku negocjacji pomiędzy stronami około dwa miesiące po podpisaniu umowy najmu, w dniu 18 września 2023 roku podjęto decyzję o ewakuacji wynajętej willi oraz podpisano i dostarczono rodzinie Öztürk zobowiązanie do eksmisji. Rodzina Öztürk stwierdziła jednak, że Pelin Karahan i Bedri Güntay nie ewakuowali domu w obiecanym terminie i wszczęli postępowanie egzekucyjne. Małżeństwo Güntay sprzeciwiło się nakazowi zapłaty, twierdząc, że podpis nie należał do nich. Następnie rodzina Öztürk złożyła pozew o uchylenie sprzeciwu i eksmisję. Proces przed Cywilnym Sądem Pokoju trwa. Rodzina Öztürk oświadczyła również, że Pelin Karahan i Bedri Güntay nękali ją w związku z opłatą za wynajem oraz że wszczęli trzy postępowania egzekucyjne i dwa pozwy. Rodzina Öztürk oświadczyła również, że Vildan Pelin Karahan i Bedri Güntay nie pokazali potencjalnym klientom swojego wystawionego na sprzedaż domu i nie pozwolili na zawieszenie tabliczki „na sprzedaż”. Bedri Güntay powiedział: „Kiedy się wprowadziliśmy, zapłaciliśmy już czynsz za 3 lata z góry. Ponieważ zamieszkaliśmy w domu z zamiarem jego zakupu, wydaliśmy na niego 500 tysięcy dolarów. Później wynajmujący nie przyjął naszej propozycji 2-krotnej podwyżki ceny, powołując się na wzrost inflacji. Zażądał 4-krotnej podwyżki. Podniósł początkową cenę wywoławczą, aby sprzedać dom, do przerażającej kwoty. Pokazaliśmy najlepsze intencje, jakie mogliśmy, ale nie widzieliśmy takiego samego nastawienia. „Już szukamy domu, wyprowadzamy się” – powiedział.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 1, 2024 19:00:29 GMT
Ceren Moray & Pelin Karahan 💫
|
|