|
Post by Matthias on Jun 28, 2023 16:37:28 GMT
📸💫 Engin Altan Düzyatan nadal reklamuje wakacje w Dubaju
|
|
|
Post by Matthias on Jun 28, 2023 16:37:54 GMT
⚡Engin Altan Duzyatan został ambasadorem dobrej woli i udał się do Ameryki Północnej w ramach wycieczki po czystą wodę. Aktor, który ma szerokie grono fanów na całym świecie, został ambasadorem dobrej woli Canadian Charitable Foundation Human Concern International (HCI). Aktor od kilku lat swoimi filmami dokumentalnymi zwraca uwagę na problem wody na świecie. Jako Ambasador Dobrej Woli Human Concern International (HCI) brał udział w trasie „Water for Life” po Ameryce Północnej. Engin Altan Duzyatan, który jest zaangażowany w promowanie zrównoważonych rozwiązań problemu niedoboru wody, weźmie udział w specjalnych wydarzeniach w Vancouver, Chicago, Dallas i Los Angeles. Podczas swojej podróży, która potrwa do 1 lipca, odwiedzi także wodospad Niagara i inne atrakcje turystyczne.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 8, 2023 19:18:54 GMT
📸💫Engin Altan Duzyatan i jego niesamowite zdjęcia Dubaju
|
|
|
Post by Matthias on Oct 18, 2023 18:07:15 GMT
Engin Altan Düzyatan 👇
|
|
|
Post by Matthias on Oct 29, 2023 18:14:40 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Nov 29, 2023 20:12:18 GMT
Engin Altan Düzyatan & Berk Cankat
|
|
|
Post by Matthias on Apr 3, 2024 19:06:26 GMT
💥💥💥 Engin Altan Duzyatan został przyłapany w centrum handlowym Vadistanbul, gdzie przyszedł ze swoim synem Emirem Arasem. Aktor powiedział, że jest w trakcie oceny propozycji na nowy sezon, a także dodał: 📌„W przyszłym tygodniu będę odpoczywać, ale na razie spędzam czas z rodziną. Ogłosiliśmy dziś Dzień Ojca i Syna.”
|
|
|
Post by man1000 on Apr 17, 2024 11:13:13 GMT
Engin Altan Düzyatan w dalszym ciągu przygotowuje znaczące projekty, które poruszają kwestie odpowiedzialności społecznej. Na niebezpieczeństwo, jakie stwarzają odpady z tworzyw sztucznych i mikroplastiki zanieczyszczające światowe zasoby naturalne, znany aktor zwrócił uwagę w swoim najnowszym dokumencie pt. „You Better Notice” . Dokument, wyprodukowany i wyreżyserowany przez Engina Altana Düzyatana, został po raz pierwszy pokazany w Stambule na przyjęciu w kinie Feriye po jego premierze podczas szczytu klimatycznego COP28, który odbył się w grudniu w Dubaju. Socar Turcja była głównym sponsorem filmu dokumentalnego, który został nakręcony w 6 różnych krajach, w tym w Tajlandii, Malezji, Filipinach, Japonii, Anglii i Turcji , a jego produkcja trwała około czterech lat. Dokument, który składa się z trzech części i trwa łącznie 90 minut, podkreśla znaczenie podejmowania kroków w kierunku czystszej przyszłości zgodnie z zasadą „Reduce, Reuse, Recycle”.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 17, 2024 11:14:23 GMT
💥💥💥Oceny pierwszego odcinka programu #RodzinaMilionera, którego gospodarzem jest Engin Altan Düzyatan w ATV.. 📌 Total| (15) | 1.01 AB | (13) | 0,76 ABC1 | (15) | 0,98
|
|
|
Post by man1000 on Nov 1, 2024 12:12:20 GMT
Pytanie, które poruszyło Engina Altana Düzyatana: Engin Altan Düzyatan, którego film Nie każ mi płakać, istnieje świat, który ukaże się 22 listopada, był wstrząśnięty śmiercią swojego psa. Film Dünya Varmış, w którym biorą udział Engin Altan Düzyatan i Sarp Bozkurt, ukaże się 22 listopada. Podczas wieczoru zorganizowanego w Karaköy Frankan zaprezentowano pierwszy zwiastun filmu. W nocy Engin Altan Düzyatan , zapytany o swojego zmarłego psa Hektora, wzruszył się i powiedział, co następuje:' „Nie ma wiele do powiedzenia na ten temat. Był bardzo miłym towarzyszem podróży. To było mega eleganckie. To był taki gentleman, bardzo go przez nas kochaliśmy... Kochali go wszyscy, łącznie z moją rodziną, moimi dziećmi i moją żoną. Wszyscy moi przyjaciele to uwielbiali. Ta miłość była tym, co mogłam mu dać. „Dał mi nieograniczoną miłość”. Düzyatan, który bardzo starał się nie płakać, powiedział: „Nie mogę iść do swojego pokoju. Ponieważ w moim pokoju przede mną stało łóżko. Leżał tam, nie mogę iść do swojego pokoju, ale jakoś to przeżyję... Życie jakoś toczy się dalej. Daliśmy z siebie wszystko i pożegnaliśmy się jak najlepiej. „Przepraszam, nie doprowadzaj mnie do płaczu…” – powiedział. Aktor ze łzami w oczach zapytał : „Czy adoptowałbyś ponownie zwierzaka?” „Zdecydowanie adoptuję nowe zwierzę”. Ponieważ jestem bardzo przyzwyczajony do tej sytuacji... Od dzieciństwa zawsze miałem zwierzaka. „Nie sądzę, że uda mi się to zrobić w bardzo krótkim czasie, ale jeśli dam sobie trochę czasu, będę potrzebował innego towarzysza” – odpowiedział.
|
|