Ciekawi mnie ten serial. Fajnie, że trafił na Kanal D, bo będzie na niego szansa na Novelas+. 🙏 Wszystko mi się tutaj podoba. Jestem ciekawa kto mieszka w tym ogromnym domu.
Mnie ten serial nie interesuje, ale trzymam za niego kciuki. Chciałabym, żeby Selih został doceniony. Możliwe, że to się w końcu uda, bo wyniki pierwszego odcinka są naprawdę niezłe. Widziałam też mnóstwo pozytywnych komentarzy pod adresem Saliha.
mira, a kiedy Salih nie był doceniony? Prawie każda jego kreacja to perełka i to zarówno w opinii widzów, jak i krytyków. Nieprzypadkowo zresztą gra tutaj rolę główną, a przecież jeszcze 5 lat temu grał drugoplanową postać w romcomie.
Wyniki za wczorajszy odcinek są naprawdę obiecujące - 1 miejsce wśród seriali (miał dwóch rywali, Aldatmak i Kendi) we wszystkich kategoriach. Kanal D aż przebiera nogami ze szczęścia.
mira , a kiedy Salih nie był doceniony? Prawie każda jego kreacja to perełka i to zarówno w opinii widzów, jak i krytyków. Nieprzypadkowo zresztą gra tutaj rolę główną, a przecież jeszcze 5 lat temu grał drugoplanową postać w romcomie.
Może sprecyzuję: doceniony przez widza telewizyjnego w takim sensie, że serial z nim w roli głównej utrzyma się przez cały sezon.
mira , a kiedy Salih nie był doceniony? Prawie każda jego kreacja to perełka i to zarówno w opinii widzów, jak i krytyków. Nieprzypadkowo zresztą gra tutaj rolę główną, a przecież jeszcze 5 lat temu grał drugoplanową postać w romcomie.
Może sprecyzuję: doceniony przez widza telewizyjnego w takim sensie, że serial z nim w roli głównej utrzyma się przez cały sezon.
No tak, ale seriali nie ogląda się ze względu na jednego aktora (albo jedną postać), ale dla fabuły (w sensie serial musi być ciekawy, mieć dobrą historię, realizację i to "coś" w sobie). Dla aktora to można co najwyżej obejrzeć film. Oczywiście nie mówię o wielkich fanach aktora, którzy są w stanie nawet katować się przez wiele miesięcy, byle zaliczyć jego projekt. No przeciętny widz potrzebuje większego wabika. Szczególnie jeśli na innych kanałach ma ciekawsze propozycje. Zresztą co z tego, że słaby serial będzie emitowany przez cały sezon skoro mało kto go będzie oglądał (??)
Dilek rośnie w silę i wysuwa się na prowadzenie w czwartkowej rywalizacji. W AB pokonany został przez Master Chefa, w pozostałych kategoriach - miejsce 1. Ale wśród seriali był wczoraj najlepszy.
Jeszcze nie obejrzałem całego 1 odc. ale jak na razie produkcja ma swój klimat i w sumie mi się podoba. Z racji tematyki raczej będę czekał na pl litery więc pewnie nie będę komentował na bierząco.
Pierwsze dwa odcinki za mną i mogę napisać o swoich wrażeniach… Fabuła jest ciekawa, a realizacja naprawdę bardzo dobra (chociaż efekty specjalne mogliby sobie jednak darować)… Popełniają jednak znowu błąd tworzenia bohatera, który chce być gierojem i wychodzą z tego absurdy… Może skończyć się jak z „Ziemiami bezprawia”… Oby nie… Swoją drogą, bohaterzy mieszkają chyba w tym samym domu…
Dziewczynka jest ok, nie jest sztywna, ale dialogi recytuje… Lepszego aktora do roli głównej nie mogli znaleźć, Salih jest wyśmienity… Oby tylko z czasem „podreperował” swój wygląd w serialu… Główna bohaterka jest bardzo fajna - ciepła, mądra, niezależna, ma swoje zdanie… Aktorka grająca ją wprowadza na ekran powiew świeżości… Do tego wygląda bardzo młodo… Poza głównymi bohaterami sympatię wzbudza jeszcze Kenan - kobieciarz, ale dobry człowiek… Sympatyczna postać…
Akcja w serialu idzie trochę wolno, ale to przypadłość wszystkich tureckich seriali od kilku lat… Odkąd trwają one ponad 2 godziny, jest w nich więcej dialogów czy „łatajdziur” niż akcji… Myślę, że to, co wydarzyło się w obu odcinkach, spokojnie zmieściłoby się w jednym…
Jestem ciekaw co dalej, ale jaki los ten serial podzieli na razie trudno mi powiedzieć…