|
Post by Matthias on Jul 11, 2021 17:53:29 GMT
Imię i nazwisko: Sinem Kobal Data i miejsce urodzenia: 14 sierpnia 1987 | Stambuł, Turcja Biografia: Ojciec Kobal był inżynierem budownictwa lądowego. Oboje jej rodzice pochodzą z Pazar, Rize. Ma brata o imieniu Kerem. W wieku czterech lat Sinem Kobal rozpoczęła naukę baletu i kontynuowała ją przez osiem lat. Kobal była odnoszącą sukcesy uczennicą i grała w siatkówkę, zdobywając drugą nagrodę w konkursie. Ponadto zdobyła pierwszą nagrodę w zawodach aerobiku stepowego. Uzyskała dyplom ukończenia szkoły średniej w Akademii Królewskiej. Później studiowała zarządzanie sztuką i sztuki performatywne na Uniwersytecie Beykent. Kobal zaczęła spotykać się z tureckim piłkarzem Ardą Turanem, który grał w drużynie Galatasaray S.K. wówczas oraz w reprezentacji Turcji jako lewy skrzydłowy, w sierpniu 2009 roku. Zaręczyli się w styczniu 2010 r., a rozstali się pod koniec 2013 r. Jej byłym chłopakiem jest İbrahim Çelikkol. W dniu 14 maja 2016 r. poślubiła aktora Kenana İmirzalıoğlu. W październiku 2020 roku urodziło się pierwsze dziecko pary, córka o imieniu Lalin. W maju 2022 roku urodziła się ich druga córka, Leyla. Filmografia: Filmy:2003 | Okul | Şebnem | 2006 | Dünyayı Kurtaran Adam'ın Oğlu | Bianca | 2008 | Ayakta Kal | Yasemin | 2010 | Romantik Komedi | Didem | 2013 | Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda | Didem | 2015 | Yaktın Beni | İpek |
Internet:Telewizja:2001-2002 | Dadı | Dilara Giritli | 2003 | Hürrem Sultan | Ayşe | 2003 | Lise Defteri | İnci | 2005 | Nefes Nefese | Aslı Gül | 2006 | Belalı Baldız | Cavidan | 2006-2009 | Selena | Selena | 2010-2011 | Küçük Sırlar | Su Mabeynci | 2014-2015 | Gönül İşleri | Sevda | 2015 | Analar ve Anneler | Zeliha | 2017 | Yüz Yüze | Seliha |
Ciekawostki: Wzrost: 1,71 m Kolor oczu: Brązowe Kolor włosów: Blond Wykształcenie: Yildiz Alper Ballet School (Yildiz Alper Bale Okulu), ISTEK Vakfi Ozel Acibadem High School (ISTEK Vakfi Ozel Acibadem Lisesi), Beykent University Fine Arts School (Beykent Universitesi Sahne Sanatlari) Związki: Kenan İmirzalıoğlu (m. 2016-) Dzieci: Lalin (2020) | Leyla (2022) Rodzice: Nuray Kobal | Mehmet Kobal Rodzeństwo: Kerem Kobal Instagram: www.instagram.com/sinemkobal/Twitter: twitter.com/snmkobalresmiFacebook: www.facebook.com/Sinem-Kobal-187883847907023/IMDB: www.turkishdrama.com/sinem-kobal.html
|
|
|
Post by Matthias on Feb 21, 2022 18:34:56 GMT
❥ Sinem Kobal przygotowuje się do porodu w Marmaris!Odnoszący sukcesy aktor i prezenter Kenan Imirzalioglu i jego żona Sinem Kobal, aktorka taka jak on, odliczają dni, by wziąć swoje drugie dziecko w ramiona. Aktorka, która jest w 6,5 miesiąca ciąży, obecnie mieszka w Marmaris w bliskim kontakcie z naturą. Kenan İmirzalioğlu podróżuje między Stambułem a Marmaris w związku z kręceniem popularnego teleturnieju ATV "Kto chce zostać milionerem". Kenan İmirzalioğlu dokłada szczególnych starań, aby wyżywić swoją żonę i dziecko. Jeździ do pobliskich wiosek i zbiera organiczne warzywa i owoce z sadów.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 19, 2022 18:48:23 GMT
💫Dziennikarze próbowali poznać szczegóły drugiej ciąży Sinem Kobal i imię dziecka, ale aktorka powiedziała tylko, że jest w swoim ostatnim miesiącu, a imię nie zostało jeszcze wybrane.
|
|
|
Post by Matthias on May 8, 2022 17:47:32 GMT
📸💫 Sinem Kobal spodziewa się drugiej córki, która powinna urodzić się pod koniec tego miesiąca
|
|
|
Post by lucy on May 9, 2022 11:35:27 GMT
|
|
|
Post by mira on Sept 23, 2022 19:23:11 GMT
🎬💫 Dziennikarze byli bardzo zaskoczeni Kenanem Imirzalioglu, kiedy przyłapali go na wyjściu z restauracji i nagle zapytali, czy to prawda, że rozwodzi się z żoną Sinem Kobal. Kenan zareagował śmiechem. Przecież im się chyba dopiero co dziecko urodziło, a może coś pokręciłam? Chociaż... u celebrytów wszystko wygląda inaczej i chyba nic nie powinno nas już dziwić.
|
|
|
Post by lucy on Oct 10, 2022 23:33:49 GMT
xx
|
|
|
Post by Matthias on Jan 21, 2023 13:31:00 GMT
💫 Sinem Kobal, która opuściła Turdisi, aby poświęcić się wychowaniu dwóch córek, udostępniła nowe zdjęcia będąc w świetnej formie. Według tureckiej prasy sekret aktorki jest prosty - karmi córkę piersią, uprawia jogę, pilates, dużo spaceruje, unika cukru, za to pije dużo wody, herbaty, ayranu, kompoty i uwielbia zupy. Sama też opiekuje się córkami, co pochłania dużo energii.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 25, 2023 17:25:37 GMT
💫 Sinem Kobal była widziana ze swoją najstarszą córką Lalin w jednym z centrów handlowych w Stambule.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 17, 2023 19:19:49 GMT
💫 📸 Kenan Imirzalioglu, jego żona Sinem Kobal, a także ich bliska przyjaciółka Burcin Terzioglu wraz z ukochanym Umutem Duygulu byli widziani w Kuruchesme. W jednym z klubów bawili się do północy. Para nie odpowiadała na pytania dziennikarzy, tylko grzecznie się uśmiechała
|
|
|
Post by Matthias on Apr 30, 2023 12:09:24 GMT
⚡ Kenan Imirzalioglu, który od dawna szukał domu, w końcu znalazł odpowiednią rezydencję. Po narodzinach drugiej córki Leyli aktor, chcąc zapewnić komfort rodzinie, kupił działkę z domem w Beykoz. Mówi się, że İmirzalıoğlu zapłacił 4 miliony dolarów (77 milionów lirów tureckich) za nowe mieszkanie. Poinformowano również, że para dokona pewnych zmian w rezydencji, do której wkrótce się wprowadzą. Mówią, że żona aktora, Sinem Kobal, zajmuje się dekoracją wnętrz domu. Kenan i Sinem powrócą na ekrany w nowym sezonie telewizyjnym.
|
|
|
Post by Matthias on May 7, 2023 20:02:51 GMT
⚡Sinem Kobal i Kenan Imirzalioglu zostali zauważeni, gdy wychodzili z restauracji w dzielnicy Etiler. Aktor powiedział, że on i jego żona zaczęli czytać scenariusze. Być może w niedalekiej przyszłości będzie mógł przekazać dobre wieści. Na pytanie „Czy zagracie w jednym projekcie?” Kenan odpowiedział z uśmiechem: „Możemy spróbować zagrać osobno lub razem - zobaczymy”. Para nie chciała komentować wiadomości, że kupili dom w Beykoz. Po podziękowaniu dziennikarzom wsiedli do samochodu i pojechali do domu.
|
|
|
Post by Matthias on May 18, 2023 19:43:08 GMT
⚡Sinem Kobal w swoim ostatnim wywiadzie dla magazynu Hello opowiedziała o swoim mężu Kenanie Imirzalioglu, córkach Lalin (2,5 roku) i Leyli (11 miesięcy). Sinem wyznała: "Odkrywam macierzyństwo. To podróż, w której każde uczucie, które mam, jest spotęgowane i zwielokrotnione. Moje córki mnie zmieniają, przemieniają i jestem za to wdzięczna. Teraz lepiej rozumiem moją mamę. ️Kenan jest naprawdę wspaniałym ojcem. Jestem z niego dumna i myślę, że bardzo się cieszę, że go poznałam.️ Chcę, aby Leyla i Lalin dorastały w otoczeniu sztuki, przyrody i muzyki. Jestem pełna energii, nie mogę usiedzieć w miejscu. Czasem jestem spokojna, czasem się gotuję. ️ Wydaje się, że wybór odgrywa ważną rolę na drodze do szczęścia. To umiejętność bycia szczęśliwym w każdej sytuacji. Jeśli drzwi są zamknięte, to trzeba na nie nie patrzeć, ale siąść przy otwartym oknie. Wierzę w uzdrawiającą moc sztuki. Lubię nowe role. Bardzo tęsknię za graniem".
|
|
|
Post by Matthias on May 23, 2023 19:23:53 GMT
📸💫 Sinem Kobal na okładce nowego numeru Hello! Aktorka prowadzi rozmowy w sprawie nowych projektów
|
|
|
Post by Matthias on May 29, 2023 17:21:46 GMT
📸💫 Sinem Kobal, która od dawna nie gościła na ekranach Turcji, została ostatnio przyłapana ze swoją dwuletnią córką Lalin w Ulusie. Dziennikarze przypomnieli aktorce słowa jej męża, że zakochał się w niej na czwartej randce. Sinem nie udzieliła jednak wywiadu, powołując się na obecność dziecka. Z dziennikarzami porozmawia innym razem.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 5, 2023 16:47:13 GMT
📸💫 Sinem Kobal i Kenan Imirzalioglu na imprezie Ay Yapim
|
|
|
Post by Matthias on Jun 18, 2023 9:00:26 GMT
💫 Sinem Kobal, która pojawiła się na gali Elle Style Awards 2023, zapowiedziała, że w nowym sezonie wróci na ekrany. Maluchy dorastają, Lalin ma 2,5 roku i wygląda jak tata, Leyla niedawno skończyła rok. Teraz ona i jej mąż czytają scenariusze i planują zabrać się do pracy.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 28, 2023 16:21:08 GMT
📍Piękna Sinem Kobal. 💜
|
|
|
Post by Matthias on Jul 1, 2023 20:38:34 GMT
📍 Sinem Kobal i Kenan Imirzalioglu spędzili urlop w Cesme.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 5, 2023 19:39:14 GMT
Sinem Kobal
|
|
|
Post by Matthias on Jul 12, 2023 17:55:41 GMT
📸💫 Sfotografowana przez paparazzi Sinem Kobal, która spędza wakacje z mężem Kenanem İmirzalıoğlu, była widziana na ulicach Alaçatı z córką Lalin. Dziecko postanowiło pobawić się z kotkiem
|
|
|
Post by Matthias on Jul 31, 2023 7:55:00 GMT
📸💫 Sinem Kobal na okładce sierpniowego numeru magazynu InStyle
|
|
|
Post by Matthias on Aug 3, 2023 21:05:10 GMT
💫 Sinem Kobal w swoim ostatnim wywiadzie dla magazynu InStyle przyznała, że jest bardzo dumna i bardzo ceni swojego męża Kenana Imirzalioglu. Ich poglądy na życie, myśli i pragnienia są zbieżne.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 5, 2023 14:24:41 GMT
Sinem Kobal i Kenan İmirzalıoğlu
|
|
|
Post by Matthias on Sept 4, 2023 17:52:20 GMT
Sinem Kobal & Kenan İmirzalıoğlu z córkami Lalin i Leylą.. ♥️
|
|
|
Post by lucy on Sept 21, 2023 17:49:37 GMT
✨ Różowa Piłka, która stała się w Turcji symbolem świadomości w zakresie diagnostyki raka piersi, już po raz 10-ty zostanie rzucona. W tym roku Cansu Dere została gwiazdą projektu Pembe Top Sahada, zorganizowanego wspólnie z Anadolu Sağlık Merkezi i Anadolu Efes Spor Kulübü. Otworzy mecz pomiędzy Anadolu Efes SK a Realem Madryt, który odbędzie się 12 października 2023 r., aby przypomnieć, jak ważna jest wczesna diagnoza. i.imgur.com/TBRR31p.jpgPoprzednie ambasadorki Pembe Top Sahada: Beren Saat (2014 Özge Özpirinçci (2018 Elçin Sangu (2017) Sinem Kobal (2016) Bergüzar Korel (2015) Bensu Soral (2019) Neslihan Atagül (2020) Demet Özdemir (2021) Pınar Deniz (2022) Cansu Dere (2023) i.imgur.com/A8zqywu.jpg
|
|
|
Post by Matthias on Oct 8, 2023 8:38:01 GMT
Sinem Kobal 💥
|
|
|
Post by lucy on Oct 18, 2023 13:42:22 GMT
|
|
|