|
Post by mira on Apr 4, 2023 6:41:45 GMT
Podobne kombinacje miały miejsce w przypadku tego serialu z Serkayem i Dilan - nie skończyło się dobrze...
|
|
|
Post by Matthias on Apr 19, 2023 19:04:50 GMT
⚡Według Birsen Altuntas, firma TIMS&B przeprowadziła już wszystkie niezbędne przygotowania do serialu „Two Strangers / İki Yabancı” z udziałem Buraka Deniza i Hande Erçel. Zakłada się, że jeśli nie będzie nowych zmian, zdjęcia rozpoczną się 27 kwietnia. Pierwsze trzy odcinki serialu zostaną nakręcone przed czerwcem. Kiedy Hande Erçel zapytano o jej nowe projekty, odpowiedziała ogólnikowo, uważając, że nie należy o tym mówić przed oficjalnym oświadczeniem studia. Dla Disney Plus Hande zagra w projekcie MF Yapım. Scenariusz Małej Syrenki, który bardzo jej się podoba, wciąż jest w fazie rozwoju.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 25, 2023 17:22:40 GMT
✨ Burak Deniz, który uczestniczył w uroczystej premierze filmu „Dark Night / Karanlık Gece”, opowiedział o nadchodzącym projekcie, serialu „Two Strangers / İki Yabancı”, w którym zagra razem z Hande Erçel. Zauważył, że już razem pracowali i to wpłynie pozytywnie na odgrywanie roli. W tej chwili ekipa filmowa rozpoczęła już próby i są podekscytowani współpracą.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 29, 2023 19:04:08 GMT
Czekam na ten serial. Oby fox dał im z pewne 20 odcinków jeśli by się okazało że turecki widz nie spodoba się serial. Chodź wydaje mi się że fox wie że hande się dobrze sprzedaje. W sensie jej seriale. Jeszcze jak opakują to w romans z buraczkiem jak było to z keke sukces finansowy gwarantowany.
|
|
|
Post by Mavi on Apr 29, 2023 19:52:44 GMT
Czekam na ten serial. Oby fox dał im z pewne 20 odcinków jeśli by się okazało że turecki widz nie spodoba się serial. Chodź wydaje mi się że fox wie że hande się dobrze sprzedaje. W sensie jej seriale. Jeszcze jak opakują to w romans z buraczkiem jak było to z keke sukces finansowy gwarantowany. Tak mało? Niech leci 5 sezonów. Jedni "wybitnie utalentowani" już dostali zgodę na 2 sezon, teraz drudzy nadciągają - wspaniałe wieści. Będę sobie żyć sobie spokojnie. TVP też z checią w przyszłości sprowadzi do nas ten las.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 29, 2023 20:24:05 GMT
⚡ Dziś rozpoczynają się zdjęcia do nowego serialu telewizji Fox „Iki Yabancı”! Neslihan Yesilurt zajmie miejsce w fotelu reżysera i rozpocznie pracę nad projektem, który będzie filmowany przez Tims&B. Fabuła serialu, którego autorem jest Ethem Ozisik, rozwinie się wokół postaci Kenana, w którego wcieli się Burak Deniz. Kenan będzie miał dwie różne osobowości, a proces jego przemiany w Dogana będzie dla widzów prawdziwym zaskoczeniem. Filmowanie Buraka Deniza, którego rola w serialu jest bardzo trudna, zaplanowano na jutro. Hande Erçel, która zagra prokuratorkę Leylę, ma dołączyć do ekipy w niedzielę. Zdjęcia do trzech odcinków serialu planowane są w maju, a jego emisja rozpocznie się we wrześniu tego roku.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 29, 2023 21:31:00 GMT
Tak mało? Niech leci 5 sezonów. Jedni "wybitnie utalentowani" już dostali zgodę na 2 sezon, teraz drudzy nadciągają - wspaniałe wieści. Będę sobie żyć sobie spokojnie. TVP też z checią w przyszłości sprowadzi do nas ten las. Jak zwykle sarkastyczna, nie bądź zazdrosna. Lepsze dobre 30 odcinki niż naciągane dwa sezony.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 30, 2023 21:19:19 GMT
✨📸Wczoraj Burak Deniz otrzymał gratulacje z okazji rozpoczęcia zdjęć do nowego serialu "Two Strangers", który będzie emitowany na kanale Fox TV.
|
|
|
Post by mira on May 2, 2023 6:44:53 GMT
Next, no nie wiem, czy Hande tak dobrze się sprzedaje. Fakt, że pewnie wielu zagranicznych widzów będzie chciało zobaczyć ten serial, ja również, tym bardziej, że lubię Buraka, uważam że jest utalentowany, ale w Turcji seriale Hande zbyt wielkimi hitami nie były. Oglądałam chyba wszystkie i np. serial "Halka" miał 19 odcinków i to tylko dlatego, że leciał na TRT, bo oceny były marne. Z kolei "Azize" skasowali po 6 odcinkach, choć tu oceny były w okolicach 4. Teraz pewnie ciągnęliby dalej, ale w tamtym czasie takie noty uznawano za kiepskie. Serial na pewno obejrzę, choć wygląda na to, że wszystkie, które teraz oglądam (Yargi, Yali Capkini, Adim Farah) będą kontynuowane po wakacjach, czyli z czasem będzie krucho...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 2, 2023 16:11:16 GMT
Turcji seriale Hande zbyt wielkimi hitami nie były. Tu nie o Turcje chodzi. Zobacz na sck w sezonie dram mieli 3% i był trzymany. Bo jeśli sprzedaż międzynarodowa będzie to się fox dogada z Tims & B i serial może lecieć przez cały sezon.
|
|
|
Post by Matthias on May 4, 2023 21:19:58 GMT
📸💫Hande Erçel pojawiła się na planie serialu "Dwoje nieznajomych". Rozpoczęły się prace nad nowym projektem.
|
|
|
Post by Matthias on May 4, 2023 21:20:25 GMT
⚡ Burak Deniz na krótko przerwie kręcenie „Dwóch nieznajomych”, w którym występuje u boku Hande Erçel, aby wziąć udział w otwarciu „Ficci Frames 2023”, największej azjatyckiej konferencji medialnej, telewizyjnej i rozrywkowej, która odbyła się w Bombaju w Indiach, w wieku 22 lat. Burak będzie przemawiał na otwarciu konferencji w dniach 3-5 maja jako gość honorowy i mówca panelu otwierającego wraz ze znanym indyjskim aktorem Ayushmanem Khurraną. Dziś aktor pojedzie do Indii ze swoim menadżerem, a sceny z udziałem Hande Erçel i innych aktorów będą kręcone w serialu "Dwoje nieznajomych".
|
|
|
Post by lucy on May 10, 2023 18:11:18 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 10, 2023 18:18:18 GMT
Nie kojarzę tego aktora.
|
|
|
Post by lucy on May 10, 2023 18:28:55 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on May 10, 2023 19:32:47 GMT
Co kogo on grał w Üç Kurus Tam tak tych aktorów ubierali że ciężko było poznać. Edit: Już wiem on grał skorumpowanego policjanta i po śmierci Przyjaciela prota, który był dla niego jak ojciec obiął stanowisko szefa policji.
|
|
|
Post by elysa7 on May 10, 2023 19:41:48 GMT
Ciekawa jestem jak teraz wypadnie Hande w dramie.
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on May 10, 2023 19:59:04 GMT
Czy jej ostatnią dramą nie było 6 odc. Azize?
|
|
|
Post by elysa7 on May 10, 2023 20:09:34 GMT
Tak, wydaje mi się, że tak. Nie oglądałam,bo 6 odcinków to nawet nie zaczynałam.
|
|
|
Post by lucy on May 10, 2023 20:21:38 GMT
Ciekawa jestem jak teraz wypadnie Hande w dramie. Nie wiem, czy to rola dla niej. Mam obawy, czy podoła. O wiele łatwiej by jej poszło wg mnie w Gulcemal. Za sam wygląd by już zapunktowała. I z Muratem by stworzyła bardzo ładną parę. Szkoda.
|
|
|
Post by elysa7 on May 10, 2023 20:58:16 GMT
Tak! Teraz to sobie wyobraziłam. Byłoby wręcz cudownie na nich patrzeć. Hande jest śliczna i idealnie by się nadała. Oj, teraz przez Ciebie Lucy będę o tym myślała jak wiele straciliśmy przez angaż Melis
|
|
|
Post by mira on May 11, 2023 6:40:19 GMT
Co kogo on grał w Üç Kurus Tam tak tych aktorów ubierali że ciężko było poznać. Edit: Już wiem on grał skorumpowanego policjanta i po śmierci Przyjaciela prota, który był dla niego jak ojciec obiął stanowisko szefa policji. Szefa policji? Kurde, to co on - w każdym serialu gra policjanta?
Ja go oglądałam w "Yargi" w roli szefa policji, trochę chyba skorumpowanego, ale ostatecznie nie do końca (nie wiem, bo jestem do tyłu z odcinkami), a także w w serialu "Etkileyici" i tam też był jakimś szefem policji a chyba nawet prokuratorem.
Dla mnie gość jest spoko. Cem Davran też. Natomiast ciekawa jestem ról żeńskich.
Czy Hande podoła? Mam nadzieję, że przez ten czas, który minął od zakończenia SCK, nie próżnowała, tylko pobierała jakiś lekcje. Aczkolwiek uważam, że ani w "Azize", ani w serialu "Halka" nie wypadła źle. Obie produkcje bardzo mi się podobały.
|
|
|
Post by lucy on Jun 1, 2023 9:38:19 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jun 1, 2023 19:14:59 GMT
💥Hande Erçel i Burak Deniz rozpoczęli zdjęcia do serialu „Two Strangers / İki Yabancı”, który zostanie wyemitowany w telewizji Fox. Reżyseria: Neslihan Yesilyurt, scenariusz: Ethem Ozisik. Według Birsen Altuntas Menderes Samancilar, którego widzowie ostatnio widzieli w serialu Yali Capkini, dołączył do obsady projektu jako „Mistrz Idris”.
|
|
|
Post by lucy on Jun 2, 2023 10:01:51 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 2, 2023 19:45:27 GMT
To teraz czekanie na pierwszy frag.
|
|
|
Post by Mavi on Jun 2, 2023 21:10:14 GMT
Manifestacja! To coś pójdzie na piątek
|
|
|
Post by Matthias on Jun 6, 2023 18:05:04 GMT
⚡ Trwają zdjęcia do serialu „Dwoje nieznajomych” z Hande Erçel i Burakiem Denizem. Po zakończeniu prac nad pierwszymi trzema odcinkami ekipa uda się na wakacje. W pierwszym odcinku detektywistycznego projektu pojawi się gość specjalny. Według Birsen Altuntas Gonca Vuslateri pojawi się w serialu gościnnie. Wcieli się w rolę pani prokurator. Wcześniej reżyser i aktorka pracowali razem przy filmie „Welcome to Our Funeral” wyprodukowanym przez firmę Medyapım. Scenariusz do tego filmu również napisała Gonca Vuslateri.
|
|
|
Post by lucy on Jun 10, 2023 17:14:45 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jun 15, 2023 20:05:37 GMT
|
|