|
Post by Mavi on Nov 8, 2022 21:09:10 GMT
Niech jeszcze ogłoszą Onura, i oglądamy Mavi . Chyba sobie poczekamy na jego powrót do tv do przyszłej jesieni.
|
|
|
Post by Mavi on Nov 26, 2022 22:20:53 GMT
Dzień emisji: Czwartek Ostatnim razem nam się manifesting udał, więc może i tym razem... Haha, Next Opcjonalnie Iso tu poproszę. WYPROSIŁAM. Ja pierdziele. WYPROSIŁAM. Zagram w totka. Iso w roli głównej najprawdopodobniej. Ja pierdzielę! Jak ja się cieszę. Mogę zacząć rozpocząć modlitwy o reyting.
|
|
|
Post by lucy on Nov 26, 2022 23:55:12 GMT
Mavi, z całym szacunkiem, bo aktor z niego bardzo dobry... ale na prota się nie nadaje (nie ma warunków fizycznych). Ismail ma grać nauczyciela/ profesora. i.imgur.com/TFGn2JC.jpg
|
|
|
Post by Mavi on Nov 27, 2022 0:29:33 GMT
lucy, Birsen w jednym z komentarzy napisała, że Yagmur się nie zgodziła (tak zrozumiałam). Po drugie, można być wyrzeźbionym bożyszczem z wielkim fandomem, a wcale nie potrafić grać. Dużo też zależy od charakteryzacji. Jedyne, czego chce, to brak wąsów, bo już jeden wąsacz mnie przetyrał.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Nov 27, 2022 10:09:24 GMT
Mavi, cieszę się razem z Tobą, ale nie wiem, czy to trochę nie za szybko? Chyba, że oni sobie o „Królewnie bez procy” będą gaworzyć tak długo jak o „Jeśli król przegra” albo „Krawcu”. Ismael to aktor cholernie charakterystyczny i zdolny - szkoda, żeby grał od serialu do serialu, bo pierwsze lepsze role nie są dla niego, poza tym może się widzom znudzić tak szybko, jak ich oczarował…
|
|
|
Post by lucy on Nov 27, 2022 13:35:23 GMT
ucy, Birsen w jednym z komentarzy napisała, że Yagmur się nie zgodziła (tak zrozumiałam). Wiem, że ona nie jest tu jeszcze pewna, ale w wersję, że odmówiła nigdy nie uwierzę. Yagmur nie jest jakąś rozchwytywaną aktorką, żeby mogła sobie siedzieć i przebierać w rolach. Pewnie chodzi o coś innego, ze kontrakt jeszcze nie jest podpisany. Po drugie, można być wyrzeźbionym bożyszczem z wielkim fandomem, a wcale nie potrafić grać. Dużo też zależy od charakteryzacji. Mavi, ale po co taki wybór od razu zestawiać ze skrajnością? W Turcji jest wielu aktorów dobrze grających i wyglądających, żeby trzeba było brać do roli głównej kogoś kto ma aż tak "trudną" urodę. Poza tym to, że Ismail świetnie sobie radzi jako villan, czy też ten "drugi" po procie, wcale nie oznacza, że na pierwszym planie, gdzie są większe oczekiwania i większe wyzwania, też sobie poradzi. Czy zawsze, jeśli aktor/ aktorka się wyróżni w roli drugoplanowej, trzeba od razu jego/ ją wpychać do roli głównej? Nawet jeśli nie ma wszystkich predyspozycji? Potem z tego się biorą aktorzy jednej roli. Nie zdziwię się jeśli się powtórzy historia "Vedata" z SAK. Był szał, a po roli w Guvercin... cisza jak makiem zasiał.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Nov 27, 2022 14:09:44 GMT
lucy, to nie jest latino i nie mówimy o telenowelach romantycznych. Główna rola nie oznacza, że bohater będzie księciem z bajki!
|
|
|
Post by Mavi on Nov 27, 2022 14:14:55 GMT
@trollka, Onur też przeszedł od serialu do serialu od razu po "Mucize Doktor". I info o tym, że zagra w "Mahkum" pojawiło się niecały miesiąc po finale MD. lucy, Iso w "Mahkum" nie był ani drugim po procie, ani postacią drugoplanową. Był pełnoprawnym głównym bohaterem. To, że dostanie szybko nowe propozycje było jasne jak słońce. To nie jest Top Model, czy wybory mistera Turcji, żeby kierować się w 100 procentach urodą. Nikt nie powiedział też, jaką będzie postacią i czy faktycznie zagra nauczyciela, bo Birsen w tym newsie napisała to tak, jakby to było bardziej nazwisko, a nie zawód.
|
|
|
Post by lucy on Nov 27, 2022 19:18:22 GMT
lucy, to nie jest latino i nie mówimy o telenowelach romantycznych. Główna rola nie oznacza, że bohater będzie księciem z bajki! wg mnie niewielka jest różnica pomiędzy telkami latino i turkiszami. Te drugie mają jedynie lepsze scenariusze. No i nie pisałam, że prot ma mieć wygląd z okładki magazynu, tylko o tym, że nie powinien odstraszać (Ismail ma twarz "typka spod ciemnej gwiazdy"). To nie jest Top Model, czy wybory mistera Turcji, żeby kierować się w 100 procentach urodą. Na ładnych ludzi się lepiej patrzy. Jak ktoś jest ładny wcale nie znaczy, że grać nie umie. Naprawdę nie może być i jedno i drugie jednocześnie, Mavi? Nikt nie powiedział też, jaką będzie postacią i czy faktycznie zagra nauczyciela, bo Birsen w tym newsie napisała to tak, jakby to było bardziej nazwisko, a nie zawód. W sumie też nie wiemy, czy to on jest tu protem. Może zagra głównego villana (to przecież żadna nagana tylko wyróżnienie) (??) Z tego co się orientuję o samej historii na razie nic nie wiadomo.
|
|
|
Post by lucy on Nov 28, 2022 13:02:38 GMT
|
|
|
Post by lucy on Nov 28, 2022 13:30:56 GMT
Na Insta jest profil, który wygląda na oficjalny profil serialu i w jego subskrypcjach jest także Yagmur. i.imgur.com/iJ0Px8Q.png
|
|
|
Post by Matthias on Nov 30, 2022 19:29:42 GMT
🔥💣 Sumeyya Aydogan zagra główną rolę w serialu MF Yapım dla kanału telewizyjnego Fox „The Uncrowned Princess / Taçsız Prenses”, stając się partnerką Ismaila Hacioglu
|
|
|
Post by Mavi on Nov 30, 2022 21:30:33 GMT
Kiepski wybór, ale cóż... I tak najgorsze jest, że scenariusz przygotuje Pinar B. Tak, ta Pinar B., co spierdzieliła Doktorka.
|
|
|
Post by mira on Dec 1, 2022 8:55:55 GMT
🔥💣 Sumeyya Aydogan zagra główną rolę w serialu MF Yapım dla kanału telewizyjnego Fox „The Uncrowned Princess / Taçsız Prenses”, stając się partnerką Ismaila Hacioglu I w tym momencie straciłam zainteresowanie serialem...
Dziewczynę widziałam w "Nauczycielu", nie mówię, że jest zła, zresztą chwalono ją za występ w "Usłysz mnie", ale mnie nie interesuje. Aktora z kolei wcale nie znam, znaczy widziałam kilka genialnych scenek z jego ostatniego serialu, ale oglądać nie będę. Niemniej życzę powodzenia.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 1, 2022 9:47:58 GMT
Next , chodź tutaj, będziesz znowu moim jedynym wspólnikiem w tej niedoli.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 1, 2022 22:55:39 GMT
Podwójne uderzenie, raz że ta miernota ta piszę, i dwa dziewczyna może ładna ale raczej kiepski wybór. Jak to Pinar piszę to chyba nie chce tego oglądać.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 2, 2022 10:24:35 GMT
Podwójne uderzenie, raz że ta miernota ta piszę, i dwa dziewczyna może ładna ale raczej kiepski wybór. Jak to Pinar piszę to chyba nie chce tego oglądać. Chcesz, chcesz, tylko jeszcze o tym nie wiesz. Ech, a tak poważnie, to znowu się zanosi, że pozostanie mi tylko twitterowanie.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 4, 2022 18:26:31 GMT
💥 Mustafa Kirantepe, znany widzom z serialu „ Cukur”, dołączył do obsady serialu MF Yapım dla kanału telewizyjnego Fox.
|
|
|
Post by lucy on Dec 5, 2022 17:17:12 GMT
Zwiastun 1.
|
|
|
Post by mira on Dec 5, 2022 20:24:26 GMT
Obejrzałam z zainteresowaniem, bo coś nowego - nie kolejna zapłakana, biedna matka, tylko uśmiechnięty facet.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Dec 5, 2022 22:21:06 GMT
Nadal widze w iso sychola barisa.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 6, 2022 9:53:51 GMT
Z tym zwiastunem mam tak, jak miałam z pierwszym zwiastunem Doktorka. Najpierw było "wtf? Co to jest?", a potem im dalej oglądam tym bardziej mi się podoba.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 6, 2022 12:56:36 GMT
lucy, Matthias, łapcie opis fabuły. Masal (Elif Kurtaran), która dorastała na opowieściach o swojej matce Şirin (Feride Çetin), zostaje uwięziona w zimnym i brutalnym świecie po tym, jak jej matka trafia do szpitala z powodu choroby serca. W rezultacie tego staje się dziką, złośliwą dziewczynką, która jest w stanie zrobić wszystko. Podczas gdy pierwszą osobą, od której Masal otrzyma wsparcie, jest jej nauczyciel Evgin (Ismail Hacıoğlu), z czasem wszystko wywróci się do góry nogami dla wszystkich. Nasza bohaterka będzie uzupełniała niedokończone historie pozostałych bohaterów opowieści jedną po drugiej, szukając własnej bajki, a najbliższy Masal w tej podróży będzie jej pies Köfte, który nigdy jej nie opuszcza.
|
|
|
Post by lucy on Dec 6, 2022 13:17:04 GMT
Mavi, dzięki za opis. No dla mnie ta historia w takim zarysie wydaje się mało intersująca. I trochę przypomina mi dawną dziecięcą telkę meksykańską "Mała księżniczka" - LINK . Co prawda historia jest trochę inna, ale i tak mi się kojarzy.
|
|
|
Post by lucy on Dec 6, 2022 13:54:44 GMT
|
|
|
Post by Mavi on Dec 6, 2022 14:16:48 GMT
Ten opis jest taki jakby to ująć zdawkowy, bo traktuje tylko o w zasadzie jednej postaci. Zobaczymy, jak to się dalej rozkręci, kiedy dorzucą więcej bohaterów. lucy, ta dziewczynka bardzo przypomina mi Cemre Baysel. Mogłaby grać zawsze Cemre za dziecka, bo taka podobna.
|
|
|
Post by lucy on Dec 12, 2022 23:22:27 GMT
Zwiastun 2
|
|
|
Post by lucy on Dec 12, 2022 23:51:10 GMT
|
|
|