Tytuł: EGO - Ego Poprzedni tytuł: Erkeğe Güven Olmaz - Mężczyznom nie można ufać
Wytwórnia: Pastel Film Producent: Efe İrvül | Yaşar İrvül Reżyseria: Doğa Can Anafarta (1-3) | Sonel Sonmez (4-13) Scenariusz: (odc. 1, 4-13) Can Sinan (kierownik) z ekipą: Gülsev Karagöz, Orçun Oksar, Ozer Cetinel, Görkem Tüzün | Erkan Birgören, Elif Tuna Kiygi (odc. 2-3) Autor historii: Ji-Hoon Han
Kanał: Fox Emisja: 5 lutego 2023 - 21 maja 2023 Dzień tygodnia: niedziela Gatunek: dramat Ilość sezonów: Ilość odcinków: 13
Remake koreańskiej dramy "Temptation" z 2014r., autorstwa Ji-Hoon Han'a.
Opis: Erhan (Alperen Duymaz) pracuje w dziale finansowym pewnej firmy, a w życiu osobistym snuje plany matrymonialne z Elif (Rüya Helin Demirbulut). Los Erhana, który boryka się z bardzo dużymi długami zmienia dziwna propozycja, którą otrzymuje od swojej szefowej Sibel (Melisa Aslı Pamuk), by spędził z nią 3 dni. Niestety nic nie okazuje się takie, jak się wydawało. (lucy)
Obsada: Alperen Duymaz - Erhan Yıldırım Melisa Aslı Pamuk - Sibel Koraslan Ahmet Kayakesen - Tuncay Koraslan Rüya Helin Demirbulut - Elif Tekin Erdal Küçükkömürcü - Tahir Koraslan Tuna Orhan - Burhan Hülya Gülşen - Şükran Derya Beşerler - Begüm Koraslan Aziz Caner İnan - Zafer Şafak Pekdemir - Esin Naz Sayıner - Senem Emirhan Dönmez - Arda Can Sertaç Adalıer - Samet Toprak Kıvılcım - Berkay Eylül Akdağ Eslem Barutçu Ahmet Şeninak Sevilay Çiftçi
Życzę im powodzenia, ale jakoś nie potrafię z entuzjazmem podejść do seriali Foxa. Nie zaczynam żadnego (dla Serkana zrobię wyjątek), dopóki nie zobaczę, że ma szansę się utrzymać.
💥Scenarzyści serialu Pastel Film dla stacji Fox TV „Mężczyznom nie można ufać / Erkeğe Güven Olmaz” z Alperenem Duymazem i Melisą Aslı Pamuk będą zespołem, który wcześniej pracował nad serialem „Bas Belasi”. Czy tym razem uda im się przekonać tureckich widzów? Pierwszy serial nie powiódł się...
O to nie wiedziałem że ma. Przedtem alperena tłumaczyła jedna grupa , ale już nie istnieje.
Jeśli dobrze pamiętam, to serial zapowiedziała grupa, która tłumaczyła już "Erkek Severse" z udziałem Alperena. Zdaje się, że będzie również "Son Yaz".
O to nie wiedziałem że ma. Przedtem alperena tłumaczyła jedna grupa , ale już nie istnieje.
Jeśli dobrze pamiętam, to serial zapowiedziała grupa, która tłumaczyła już "Erkek Severse" z udziałem Alperena. Zdaje się, że będzie również "Son Yaz".
A to wiem która, swoją drogą fajnie że tłumaczą Son Yaz bo doszedłem do 9 odcinka. A potem grupa przestała istnieć przez ludzką głupotę.
Scenariusz pod okiem Cana Sinana piszą: A. Orçun Okşar, Gülsev Karagöz, Zafer Özer Çetinel.
Fabuła: Erhan (Alperen Duymaz) pracuje w dziale finansowym pewnej firmy, a w życiu osobistym snuje plany matrymonialne z Elif (Rüya Helin Demirbulut). Los Erhana, który boryka się z bardzo dużymi długami zmienia dziwna propozycja, którą otrzymuje od swojej szefowej Sibel (Melisa Aslı Pamuk), by spędził z nią 3 dni. Niestety nic nie okazuje się takie, jak się wydawało. (lucy)