|
Post by Matthias on Mar 22, 2024 16:50:51 GMT
|
|
|
Post by man1000 on Mar 28, 2024 11:43:18 GMT
Rozpoczęły się prace nad drugim sezonem serialu telewizyjnego Ay Yapım „Kto przyszedł, kto przeszedł” dla Netflix. Serial telewizyjny „Kto przyszedł, kto przeszedł” został nakręcony latem ubiegłego roku i przyciągnął uwagę mocną obsadą. Odnoszący sukcesy aktorzy, tacy jak Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Ahmet Rıfat Şungar, Boran Kuzum, Bade İşcil, Meriç Aral, Zeynep Tuğçe Bayat, Sümeyra Koç i Laçin Ceylan pojawili się przed kamerą w 8-odcinkowym serialu, w którym Serenay Sarıkaya odnowiła swój wizerunek z peruką i ożywiła rolę prawniczki Leyli. . Premiera pierwszego sezonu serialu na Netfliksie planowana jest na maj, jeśli nie nastąpią żadne nowe zmiany. Zdjęcia do drugiego sezonu serialu, którego reżyserią jest Bertan Başaran i poruszającego tematykę współczesnych relacji miejskich, rozpoczną się w drugim tygodniu czerwca. Za kulisami krążą plotki, że do obsady serialu napisanego przez Ece Yörença dołączy nowy aktor.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 11, 2024 15:29:17 GMT
💥💥💥 Pierwsza zapowiedź serialu „Kimler Geldi Kimler Geçti” z Serenay Sarikayą w roli głównej dla Netflix! W rolach głównych: Boran Kuzum, Metin Akdulger i Hakan Kurtas... Serial został przedłużony na drugi sezon jeszcze przed premierą pierwszego... 🥳
|
|
|
Post by lucy on Apr 12, 2024 11:33:47 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Apr 15, 2024 16:56:12 GMT
Zapowiedź:
|
|
|
Post by lucy on Apr 19, 2024 19:42:02 GMT
Premiera 9 maja.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 19, 2024 21:02:04 GMT
Serial „Kto przyszedł, kto przeszedł” z Serenay Sarıkayą w roli głównej , wyprodukowany przez Bambini Yapım pod kierownictwem Ay Yapım , którego pierwszy sezon został nakręcony latem ubiegłego roku , spotka się z widzami w maju. Zdjęcia do drugiego sezonu serialu w reżyserii Bertana Başarana rozpoczną się w czerwcu. Bertan Başaran wyreżyseruje drugi sezon serialu . W nowym sezonie do zespołu, w którym wystąpią Metin Akdülger, Boran Kuzum i Hakan Kurtaş, dołączy nowy aktor. Z najnowszych doniesień wynika, że na tę rolę złożono ofertę Urazowi Kaygılaroğlu . Serial będący komedią romantyczną opowiada o relacjach we współczesnym życiu miejskim oczami prawniczki Leyli Tayhan, granej przez Serenay Sarıkayę.
|
|
|
Post by elysa7 on Apr 19, 2024 21:02:31 GMT
Widziałam zwiastun i sądziłam,że to film Ona nigdy mnie nie przekona aby cokolwiek obejrzeć gdzie gra.
|
|
|
Post by lucy on Apr 19, 2024 22:34:41 GMT
Ona nigdy mnie nie przekona aby cokolwiek obejrzeć gdzie gra. Ja też mam z nią olbrzymi problem i raczej nigdy jej nie dam szansy w roli protki w serialu tradycyjnym (telewizyjnym). No musze przyznać, że w Sahmaran się sprawdziła. Seriale Netflixa oglądam bardzo rzadko i je traktuję jako projekty gorszego sortu, ale na ten czekałam od początku ze względów fabularnych. Był super i teraz czekam na 2.Sezon. Niech wreszcie go wypuszczą, bo zaraz upłynie półtora roku od premiery. Trochę za duża jak dla mnie przerwa pomiędzy sezonami. Z niezrozumiałych dla mnie względów trzy sezony Terzi się pojawiły na Netflixie jeden po drugim, a tutaj taki poślizg. Cagatay Ulusoy niczym wg mnie nie zasłużył na tyle promocji (czyt. protekcji)
|
|
|
Post by Matthias on Apr 25, 2024 18:26:23 GMT
"Kimler Geldi Kimler Geçti" ekipa. 💥
|
|
|
Post by mira on Apr 26, 2024 7:15:55 GMT
Mnie się podoba dobór aktorów płci męskiej i o ile Borana i Metina widziałam już w serialach na platformy, o tyle Hakana zawsze tylko w telewizji. Wielokrotnie, ale tylko w tv, a więc żadnych odważniejszych scen tam nie było. Ciekawa jestem, jak w takowych wypada
|
|
|
Post by man1000 on May 3, 2024 9:39:39 GMT
Premiera 9 mają kolejny zwiastun
|
|
|
Post by Matthias on May 4, 2024 18:54:17 GMT
💥💥💥Zespół serialu "Kimler Geldi Kimler Geçti" dla Magnet Quarterly!
|
|
|
Post by lucy on May 7, 2024 10:13:10 GMT
Dzisiaj odbywa się gala.
|
|
|
Post by lucy on May 7, 2024 13:27:06 GMT
Pojutrze premiera. Ramówka..
|
|
|
Post by Matthias on May 7, 2024 18:27:21 GMT
💥💥💥 Serenay Sarikaya, Boran Kuzum, Metin Akdulger i Hakan Kurtas na premierze serialu „Kimler Geldi Kimler Geçti” dla Netflix! Premiera już 9 maja!
|
|
|
Post by lucy on May 7, 2024 19:42:50 GMT
Nie wiem, ale ciągle mam duży problem z Boranem Kuzumem. Nie przepadam ani za jego aktorstwem, ani aparycją.
|
|
|
Post by mira on May 8, 2024 7:10:10 GMT
Nie wiedziałam, że Boran jest taki wysoki! Zawsze uważałam Metina na wysokiego, ale przy Hakanie i Boranie wygląda dość skromnie.
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on May 8, 2024 10:53:01 GMT
Kolesie są tutaj do bani… Sernay też nie jest misską, ale w miarę naturalną i nadaje się do postaci z charakterem… Może obejrzę latem…
|
|
|
Post by lucy on May 8, 2024 11:29:41 GMT
|
|
|
Post by lucy on May 8, 2024 11:35:24 GMT
Ta obok Serenay to Ece Yorenc, scenarzystka. Edis ostatnio mocno przybrał.
|
|
|
Post by lucy on May 8, 2024 11:42:24 GMT
|
|
|
Post by lucy on May 8, 2024 11:44:12 GMT
|
|
|
Post by lucy on May 8, 2024 11:45:38 GMT
|
|
|
Post by lucy on May 8, 2024 11:47:45 GMT
|
|
|
Post by man1000 on May 8, 2024 13:53:43 GMT
Wczoraj wieczorem odbyła się premiera serialu „Kto przyszedł, kto przeszedł” (KGKG) . Warto zauważyć, że na wczorajszej premierze serialu, którego zdjęcia do drugiego sezonu rozpoczną się w czerwcu, nie była obecna Ayşe Özyılmazel, wchodząca w skład zespołu scenarzystów Ece Yörenç. W wywiadach, których udzielił na temat serialu, Yörenç stwierdził, że wielu popularnych terminów dotyczących współczesnych relacji między mężczyznami i kobietami, które znalazły się wśród haseł scenariusza, nauczył się od Ayşe Özyılmazel. Mistrz scenarzysty w swoim przemówieniu na scenie podziękował także Ayşe Özyılmazelowi i Özgürowi Taylanowi . Nie ma tego w scenariuszu drugiego sezonu Ciekawostką było, dlaczego Ayşe Özyılmazel, która od 20 lat pisze felietony, książki i teksty piosenek o związkach, nie pojawiła się na premierze, a także nie znalazła się w scenariuszu drugiego sezonu KGKG. Okazało się, że strony, które napisały pierwszy sezon w ciągu około roku, wpadły w nerwy podczas tego procesu, a Ece Yörenç napisał sam drugi sezon. Ayşe Özyılmazel, która została zaproszona na premierę, ale nie poszła, powiedziała: „Nie oglądałam serialu, ale obejrzę go z tobą, gdy jutro zostanie wyemitowany. Jestem podekscytowany, mam nadzieję, że ci się spodoba. Ta seria była moim pierwszym doświadczeniem ze scenariuszem. Zostałem zaproszony na premierę, ale moja praca została dokończona w części pisemnej. „Będę nadal produkować” – powiedział.
|
|
|
Post by Matthias on May 13, 2024 15:07:17 GMT
|
|
|
Post by Matthias on May 13, 2024 15:12:44 GMT
💥💥💥 Serial "Kimler Geldi Kimler Geçti" znalazł się w TOP 10 najlepszych seriali Netflix w 78 krajach! Serial zajął pierwsze miejsca w 21 krajach.
|
|
|
Post by mira on May 14, 2024 6:19:56 GMT
Kiedyś pewnie obejrzę. Widziałam, że rzuciły się na niego aż trzy grupy.
|
|
|
Post by Mavi on May 14, 2024 7:23:47 GMT
Kiedyś pewnie obejrzę. Zobaczam, że rzucił się na niego aż do trzech grup. Pobranie z Netlfixa to żadna sztuka.
|
|