|
Post by Matthias on Aug 13, 2024 8:04:49 GMT
💥💥💥 Ege Kekenli w serialu „Kraina pięknej miłości” wcieli się w rolę młodej żony dziadka rodziny (Khalil Ergun).
|
|
|
Post by lucy on Aug 13, 2024 10:55:47 GMT
Ege Kekenli w serialu „Kraina pięknej miłości” wcieli się w rolę młodej żony dziadka rodziny (Khalil Ergun). Ona ma 31 lat, a Halil Ergun - 77 lat.
|
|
|
Post by lucy on Aug 13, 2024 11:04:54 GMT
Proci..
|
|
|
Post by man1000 on Aug 13, 2024 11:40:23 GMT
Serial „Kraina pięknych miłości” skutecznie traktuje o wydarzeniach, jakie miały miejsce, gdy Deniz, lekarz z Izmiru, przybył do rodziny Alaca , jednego z potężnych rodów Kapadocji . Do obsady serialu dołączył odnoszący sukcesy aktor Sercan Gülbahar , dzięki któremu Halil Ergün i Meltem Cumbul spotkali się z ulubionymi gwiazdami młodego pokolenia . Sercan Gülbahar , który pojawił się przed kamerą jako Yaver, prawa ręka Sadi Payaslı (Ertan Saban) w Gelsin Hayat Bilisi Gibi, gra najlepszego przyjaciela Arhana Alaca (Burak Berkay Akgül), policyjnego Umuta, w „Krainie Piękne miłości” .
|
|
|
Post by lucy on Aug 13, 2024 12:48:41 GMT
Jak dla mnie fatalne zdjęcie.
|
|
|
Post by man1000 on Aug 13, 2024 12:54:07 GMT
lucy,Zgadzam sie tlo i krajobrazy piekne ale niewyrazne strasznie jakby je robil kiepski fotograf
|
|
|
Post by lucy on Aug 13, 2024 13:06:10 GMT
Zza kulis.. Mają chyba beznadziejnego fotografa.
|
|
|
Post by mira on Aug 13, 2024 13:44:27 GMT
Zdjęcie bardzo niewyraźne. Miałam problem z rozpoznaniem konkretnych osób. W ogóle to nie wiedziałam, że Ozgu jest taka niska. Zawsze mi się wydawało, że jest wysoka.
Widoki w tle piękne. Akurat jestem na czasie z Kapadocją, bo się zawzięłam i od wczoraj męczę tego nieszczęsnego "Szafira" (skończyłam odc 22, obejrzałam 23 i połowę 24).
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Aug 13, 2024 14:06:31 GMT
To grupowe zdjęcie to wygląda jakby to ktoś robił starą nokią. Co do różnicy wieku to jeżeli Ege będzie grała raczej cwaną postać to spoko, bo jeżeli będą próbowali pieprzyć w tym związku o miłości czy płomiennych uczuciach to padnę. Przynajmniej nie wydaję się by to było małżeństwo z musu nastolatki ze starym bogatym typem. Co znaczy że jakiś progres w społeczeństwie chyba jest.
|
|
|
Post by lucy on Aug 13, 2024 15:43:23 GMT
Co do różnicy wieku to jeżeli Ege będzie grała raczej cwaną postać to spoko, bo jeżeli będą próbowali pieprzyć w tym związku o miłości czy płomiennych uczuciach to padnę. To jest Kapadocja, a tam się roi od klanów, więc niewykluczone, że małżeństwo jest aranżowane. Kolejne "świetne' foto zza kulis.. Meltem Cumbul & Burak Berkay Akgül
|
|
|
Post by lucy on Aug 14, 2024 10:56:24 GMT
I kolejna genialna fotka..
|
|
|
Post by Alex on Aug 14, 2024 19:26:00 GMT
O matko, Ozgu... Sądząc po tytule to pewnie będzie miała sporo okazji do płaczu w tym serialu, więc uciekam jeszcze przed pierwszym zwiastunem. Nigdy nie zapomnę, jak przez ten jej płacz musiałam się do odcinków "Kimse bilmez" zabierać na kilka podejść... Masakra.
|
|
|
Post by elysa7 on Aug 14, 2024 19:57:42 GMT
Jedna, drugą scena jej płaczu wystarczy na kilka dobrych odcinków. Ale ona lubi brać rolę,gdzie robi to non stop. A zaś Burak i te jego mokre popisy w szafirze to już topka najgorszych z najgorszych.
|
|
|
Post by lucy on Aug 17, 2024 12:01:53 GMT
Myślę, że dniem emisji będzie niedziela.
|
|
|
Post by man1000 on Aug 17, 2024 15:39:14 GMT
Myślę że w niedzielę może ten serial dobrze sobie poradzić
|
|
|
Post by man1000 on Aug 21, 2024 11:17:23 GMT
„Kraina pięknych miłości” to jeden z najbardziej ambitnych seriali nowego sezonu. W serialu wyprodukowanym przez Fatiha Aksoya Arhan Alaca (Burak Berkay Akgül) , spadkobierca zamożnej kapadockiej rodziny, zakochuje się w energicznym lekarzu Deniz Dervişoğlu (Özgü Kaya) z Izmiru. Wszystko zaczyna się, gdy Arhan zabiera Deniz do Kapadocji, aby przedstawić ją swojej rodzinie. Wszystkie plany idą na marne, a miłość dwojga młodych ludzi zostaje przyćmiona przez tajemnice i rozgrywkę dwóch rodzin. W serialu napisanym przez Özlema İnci Hekimoğlu i Nila Güleça Ünsala młody talent Mustafa Arda Işık gra Hakimcana, wnuka Hakima granego przez Halila Ergün . Mustafa Arda Işık, który wcześniej grał w serialach „Trap” i „Kaderimin Oyunu”, pojawi się przed publicznością jako młodszy syn Cihangira ( Özgür Emre Yıldırım ) w „Krainie pięknych miłości”. Hakimcan, który wiele lat temu został inwalidą w wyniku wypadku, jest świadomy wszystkich wydarzeń w rezydencji Alaca i wbrew powszechnemu przekonaniu jest jak bomba gotowa do wybuchu.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 28, 2024 16:08:27 GMT
💥💥💥 Halil Ergun i Meltem Cumbul za kulisami serialu „Kraina pięknej miłości” w Kapadocji!
|
|
|
Post by lucy on Aug 28, 2024 18:01:01 GMT
Burak Berkay Akgül & Özgü Kaya
|
|
|
Post by elysa7 on Aug 28, 2024 19:13:38 GMT
Mogę się założyć,że Burak i jego popisy aktorskie znowu będą się głównie opierać na przytulankach z protką. I w tych teledyskowych scenach wypada nieźle. Ale reszta, to istne drapanie pazurami po tablicy. Jestem ciekawa jak przyjmie się serial .
|
|
|
Post by lucy on Aug 29, 2024 10:26:50 GMT
A ja lubiłam Buraka we wszystkich scenach, zarówno w romantycznych, jak i tych dramatycznych. Uważam, że ma duży potencjał aktorski i ładny tembr głosu (osobiście lubię nie tylko ładne twarze, ale i ładne barwy głosu u aktorów - niekiedy głosem aktor nadrabia inne niedostatki). Jedyne co mi się w Buraku nie podoba to jego szeroki uśmiech... dlatego bezwzględnie powinien go unikać. (Furkan Andic też źle się prezentuje za bardzo uśmiechnięty).
|
|
|
Post by mira on Aug 29, 2024 10:50:05 GMT
lucy, poważnie? Według mnie Burak ma właśnie piękny uśmiech! To pierwsze, na co zwróciłam uwagę widząc go po raz pierwszy w "Szafirze".
|
|
|
Post by lucy on Aug 29, 2024 10:50:25 GMT
|
|
|
Post by lucy on Aug 29, 2024 10:52:46 GMT
|
|
|
Post by lucy on Aug 29, 2024 10:54:55 GMT
|
|
|
Post by lucy on Aug 29, 2024 11:05:27 GMT
lucy, poważnie? Według mnie Burak ma właśnie piękny uśmiech! To pierwsze, na co zwróciłam uwagę widząc go po raz pierwszy w "Szafirze". Ten subtelny (uśmiech) ma moim zdaniem ładny, ale kiedy się cieszy (śmieje) od ucha do ucha to zamykam oczy. Przypomina mi się wtedy uśmiech klowna w cyrku.
|
|
|
Post by elysa7 on Aug 29, 2024 11:23:29 GMT
W tej kwestii będę cały czas narzekać i się kłócić. Burak to dno aktorskie. Nie ma żadnego umiaru i kiedy scena wymaga smutku, i wystarczy jedna, dwie łzy swobodnie płynące po policzku to ten leci z całym wodospadem. Nie potrafi normalnie zagrać sceny. Jakiekolwiek. No, dobra, potrafi jedynie grać sceny teledyskowe.
|
|
|
Post by lucy on Aug 29, 2024 15:28:08 GMT
Poniżej wypowiedź współtwórcy i reżysera serialu, Mahsuna Kirmizigula na temat kryteriów wyboru aktora głównego. A on się chyba na tym zna, co? I Burak się wpisał w jego wymogi. ⚡ Mahsun Kırmizıgül, który przygotowuje dla Kanal D nowy serial „Kraina pięknych koni”, powiedział, że zdjęcia zostaną przełożone ze względu na to, że nie mógł znaleźć odtwórcy głównej roli. Według niego w kraju brakuje doświadczonych aktorów, którzy potrafiliby sprostać powierzonym zadaniom. Mahsun podkreślił, że platformy cyfrowe przyczyniają się do powstawania nowych gwiazd, jednak wielu aktorów nie jest w stanie sprostać jego wymaganiom. Poszukuje aktora wykształconego, umiejącego czytać scenariusz i posiadającego niezbędne umiejętności, jednak jego poszukiwania jak dotąd nie przyniosły skutku. Aktor nie musi być bardzo przystojny. Może mieć mankamenty, reżyser może je wyeliminować. Ale edukacja zawodowa jest konieczna i pojawiły się z tym problemy.
|
|
|
Post by elysa7 on Aug 29, 2024 16:22:57 GMT
O też mi coś. Każdy reżyser powie,że zatrudnia najlepszych. A później widać na ekranie jacy to są "najlepsi". Dwa,że pan reżyser może lubić takie beztalencia, które albo się drą jak nienormalni do kamery albo plują. Bo i takie wybitne sceny odegrał Burak w safirze.
|
|
|
Post by man1000 on Aug 30, 2024 13:28:01 GMT
Odnosząca sukcesy młoda gwiazda İlayda Sezgin, o której wspomniano w serialu Mahsuna Kırmızıgüla „Güzel Aşklar Diyarı”, została przeniesiona do Yabani.
|
|
|
Post by lucy on Aug 30, 2024 14:33:45 GMT
|
|