|
Post by Matthias on Dec 14, 2023 20:22:42 GMT
✨ Prasa turecka donosi, że Çağatay Ulusoy zmienił swój wizerunek na rzecz nowej roli w serialu „Gaddar”, gdzie wciela się w żołnierza sił specjalnych, który przeszedł przez piekło wojny i powraca do spokojnego życia, gdzie będzie poddany wielu próbom...
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 14, 2023 20:29:24 GMT
Zmiana? On chyba wygląda tak samo jak w İçerde. Choć nie oglądałam tamtego serialu, tylko coś tam widziałam jakieś klipy i tyle.
|
|
|
Post by lucy on Dec 14, 2023 21:07:06 GMT
Pewnie chodziło o zmianę w stosunku do ostatnio kręconych seriali, gdzie był mocno "zarośnięty". Nie wiem jak jest w Kubrze, bo nie śledzę postępów w produkcji, ale w Terzi wygląda tak: i.imgur.com/1oyltQn.jpg
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 14, 2023 21:35:19 GMT
Okey. Ale jakiś nigdy nie zrozumiem zainteresowania, że "aktor zmienił wygląd dla roli". Skoro ta "zmiana" polega tylko na np. ostrzygnieciu włosów. Jakby to nic wielkiego. Co innego jak schudnie czy przytyje sporo kilogramów.
|
|
|
Post by mira on Dec 15, 2023 7:47:00 GMT
Ostatnimi czasy wyglądał jak taki zarośnięty menelek, więc zmiana widoczna, ale nie jakaś drastyczna. Kolor włosów bez zmian, sylwetka też.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 26, 2023 10:37:42 GMT
#Gaddar wkrótce na FOXv
|
|
|
Post by lucy on Dec 27, 2023 0:58:04 GMT
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Dec 27, 2023 10:06:23 GMT
Ta na dole to protka? Jak patrzę to mnie aż oczka bolą jakby ktoś mi wiercił w nich dziurę... Tak to ona
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 27, 2023 12:33:22 GMT
Ta grafika jest bardzo słaba. Dziwna i tandetna.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 27, 2023 13:22:11 GMT
Więcej tła i bohomazów niż bohaterów .
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 27, 2023 14:11:21 GMT
Grafika jak w szkole podstawowej na lekcji informatyki.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 27, 2023 14:32:40 GMT
elysa7 rozbawiłaś mnie . Zaraz mi się przypomniał WordArt i Cliparty.
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 27, 2023 14:48:24 GMT
Tak to właśnie wygląda
|
|
|
Post by Matthias on Dec 28, 2023 9:27:44 GMT
🔥💣 Firma Ay Yapim planuje zrobić crossover seriali „Gaddar” i „Deha”, choć sprawę komplikuje fakt, że będą one pokazywane na różnych kanałach. Zakłada się, że najpierw Aras Bulut İynemli pojawi się w jednym lub dwóch odcinkach serialu „Gaddar”, a następnie Çağatay Ulusoy może wziąć udział w pierwszych odcinkach serialu „Deha”.
|
|
|
Post by Mavi on Dec 28, 2023 16:07:55 GMT
Niech oni oba najpierw wyprodukują...
|
|
|
Post by lucy on Dec 29, 2023 15:28:57 GMT
|
|
|
Post by man1000 on Dec 29, 2023 16:07:49 GMT
Dla mnie nijaki ten plakat totalna żenada
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 29, 2023 17:11:46 GMT
To plakat? No, nie wiem. Jestem zdziwiona taką prostotą.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 29, 2023 20:45:47 GMT
To jest PLAKAT? To się ma nazywać PLAKATEM? Nie. Jestem na nie.
|
|
|
Post by elysa7 on Dec 29, 2023 20:47:36 GMT
Fox razem z wytwórnią chyba nie chcą przyciągać dużej ilości Turków przed telewizory w dniu premiery.
|
|
|
Post by lucy on Dec 30, 2023 18:54:59 GMT
|
|
|
Post by mira on Jan 2, 2024 8:10:09 GMT
No ciekawe, co też z tego wyjdzie. Ay Yapim ostatnio nie ma szczęścia do seriali. Z takich ostatnich to Darmaduman - 9 odcinków, Ya Cok Seversen - 13, Bir Derdim Var - 6. Ne Gemiler Yaktım po 3 czy 4 odcinkach bardzo słabo sobie radzi i pewnie niebawem zakończy żywot. Aile i Sahane Hayatim mają średnią oglądalność. Chyba tylko Yargi można nazwać hitem.
|
|
|
Post by mira on Jan 5, 2024 7:44:05 GMT
A taka będzie fabuła:
"Dağhan jest żołnierzem służącym na Wschodzie. Od dwóch lat nie ma go w rodzinnym mieście... Po traumatycznych wydarzeniach wraca na urlop psychiatryczny. Kiedy jednak wraca do swojej okolicy, nie może znaleźć niczego tak, jak zostawił. Jego dziewczyna, z którą był w separacji, Aydan, zniknęła. Łączy ich tak namiętna miłość, że nawet gdy są osobno, nie są całkowicie rozdzieleni, więc niemożność jej odnalezienia jest dla Dağhana bardzo przygnębiająca... Jego rodzina jest rozbita, dowiaduje się, że jego siostra uciekła z mężczyzną, brat rzucił szkołę i zaczął wykonywać brudną robotę, ojciec i matka są oburzeni. Okazuje się, że to Dağhan utrzymał dom w stanie nienaruszonym, ale kiedy wyszedł, wszystko się rozpadło. Sprawy w okolicy nie są już takie same jak wcześniej, wokół krążą źli ludzie, jego dawni przyjaciele angażują się w różne nielegalne działania. W tak chaotycznym środowisku pojawia się także typ zwany Menedżerem. Oferuje Dağhanowi pracę. „Spust” Chociaż Dağhan początkowo stanowczo temu zaprzecza, wpada w kłopoty, by chronić swojego najlepszego przyjaciela Sameta. Kiedy Samet umiera, Dağhan zgadza się pracować jako zabójca, aby spłacić swój dług wobec dyrektora, w przeciwnym razie dziecko i żona Sameta umrą! Gdy dowiaduje się, że jego dziewczyna Aydan ma romans z innym mężczyzną, jego psychika ulega całkowitemu pogorszeniu. Jego marzenia o odzyskaniu jej legły w gruzach. Z drugiej strony zdaje sobie sprawę, że jego rodzina i najbliżsi są zagrożeni przez swoją pracę. Jeśli chce wykonywać tę pracę i chronić swoich bliskich, musi stać się jeszcze bardziej brutalny..."
Żołnierz powracający w rodzinne strony po kilku latach walk na froncie to nic oryginalnego. Zwykle okazuje się, że jest już innym człowiekiem, zwykle jego rodzina ma ogromne kłopoty i zwykle też wpada na swoją byłą ukochaną... Ale może poprowadzą to w jakiś interesujący sposób. Ja w każdym razie obserwuję wątek, bo szukam dla siebie czegoś nowego. Myślałam o "Hudutsuz Sevda", ale jest już za dużo odcinków i nie chce mi się nadrabiać. Nadal pod uwagę biorę "Zapach skrzyni" i ten nowy serial z Ozcanem Denizem, ale pewnie na żaden się nie zdecyduję. Natomiast z nadchodzących nowości rozważam właśnie "Gaddar" oraz "Bahardan Önce".
|
|
|
Post by elysa7 on Jan 5, 2024 11:07:22 GMT
Mira, szkoda,że nie chce ci się nadrabiać HS
|
|
|
Post by man1000 on Jan 5, 2024 23:20:31 GMT
Jeśli nie nastąpi żadna nowa zmiana, zgodnie z obecnym planem nadawania, w sobotę 27 stycznia na ekranie pojawi się „Kupuk”, w którym występują Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz i Seray Kaya . „Gaddar” z Çağatayem Ulusoyem, Onurem Saylakiem i Sümeyye Aydoğanem spotka się z publicznością 2 lub 9 lutego, aby uniknąć konfliktu zarówno z semestrem, jak i serialem Ulusoya „Kübra” na platformie Netflix , którego premiera odbędzie się 18 stycznia .
|
|
|
Post by man1000 on Jan 8, 2024 19:33:47 GMT
Drugi zwiastun
|
|
|
Post by mira on Jan 9, 2024 7:28:02 GMT
OK, nie jest najgorzej, ale nie ma tu niczego nowego.
|
|
|
Post by lucy on Jan 9, 2024 19:32:51 GMT
Opis fabuły:
Życie Dağhana, który wraca do domu po długiej służbie wojskowej na Wschodzie nie jest już takie jak wówczas, gdy wyjeżdżał. Aydam, dziewczyna, którą kochał odeszła bez wyjaśnienia z innym, a jego brat Rüzgar wpadł w złe towarzystwo i rzucił szkołę. Małżeństwo jego rodziców sie rozpadło, a siostra uciekła z domu z obcym mężczyzną. Wygląda, że to Daghan był tym, który trzymał rodzinę razem. I jakby tego było mało, jego przyjaciel uwikłał się w nielegalne interesy. Kiedy Samet ginie, Daghan jest zmuszony spłacić jego długi, by uratować jego żonę i syna od śmierci, dlatego przyjmuje od Mudura posadę płatnego zabójcy. Teraz to jego bliscy są w niebezpieczeństwie, więc aby ich chronić musi się stać jeszcze bardziej okrutny i bezwzględny.
|
|
|
Post by lucy on Jan 12, 2024 14:48:12 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jan 12, 2024 14:56:20 GMT
|
|