A jak ma nie mieć skoro na prawo i lewo jest reklamowany odkąd się tylko pojawił, czyli od 16 godzin.. Takiej promocji nie miał chyba żaden serial Foxa. No, ale jest to w końcu serial Ay Yapim, najbardziej agresywnej marketingowo wytwórni tureckiej. Pewnie Cagatay na dzień dobry też zażądał porządnej promocji.
Nadchodzi kolejne wsparcie dla Gaddar.. PS: Dzisiaj Fox powinien wyemitować jeszcze raz poprzedni odcinek Kizil Goncalar - serialu nie było na antenie przez miesiąc, a co za tym idzie widownia się od niego odzwyczaiła. Pomijajac, że wielu już nie pamięta jak się skończył 2.Odcinek. Ale nie, Gaddar jest teraz najważniejszy
No to sobie obejrzałam pierwszy odcinek "Gaddara" ('Okrutnego' czy 'Bezlitosnego') z Catagayem Skusiłam się , choć jego nazwisko mnie nie przyciąga. Oprócz niego, ze znanych aktorów mamy Lacin Ceylan , którą pamiętam z "Zapachu Truskawki" oraz "Nadziei i Miłości"), no i Onura Saylaka.
Nie ma na kim oka zawiesić, a już Aydan - dziewczyna Daghana, jest w ogóle "niewyględna" ( nie wiem, jak się dostała do finału miss piękności ) Ścieżka dźwiękowa mocno średnia.
Daghan - po zerwaniu z Aydan z powodu konkursu piękności, znalazł się w służbach specjalnych w Syrii. Po ponad dwóch latach dostaje urlop. A w domu wszystko się zmieniło. Aydan się wyprowadziła, matka nie rozmawia z ojcem, brat nie mieszka z nimi, siostra uciekła z chłopakiem, a przyjaciel chce się wydostać z kłopotów materialnych i przystaje na propozycję bossa, typa spod ciemnej gwiazdy, handlarza bronią , narkotykami, "zarabiającego" w szemrany sposób pieniądze. Jest on okrutny, nie zna słowa :"nie". Umie zmusić do współpracy. Prot jest na wskroś uczciwy, kieruje się zasadami moralnymi, jest sprawiedliwy i dobry, ale splot okoliczności powoduje, że wpada w bagno, za sprawą pomocy przyjacielowi. Boss tylko chyha, szantażem zmusza go go podjęcia współpracy. Pierwsze zlecenie ma na swojego dawnego znajomego - teraz handlarza narkotykami - z dzielnicy. A u niego w domu jest ....Aydan, której spodobało się luksusowe życie.
🔥 Serial „Gaddar” w ciągu jednego dnia zebrał 3 miliony 451 tysięcy wyświetleń na YouTube i wyznacza trendy.
Ciekawe, że takie samą ilość wyświetleń miał na starcie Yali Capkini. Drugiemu konkurentowi, serialowi „Kizilcik Serbeti”, udało się uzyskać takie wyświetlenia już dwa tygodnie po emisji pierwszego odcinka.
Nie będę wcale zdziwiona jak po następnych dwóch odcinkach reyting zacznie spadać. Odnoszę wrażenie,że Fox lubi mieć jeden ulubiony serial,który mocno promuje.
Wszystko jest pompowane w ten serial. Reszta pewnie poszła i pójdzie w odstawkę. Za tydzień myślę, że reyting poleci do góry. Serialu nie widziałem, ale widziałem większość pozytywnych komentarzy.
Czas pokaże jak będzie. Popularność w sieci i reyting w tv to dwie zupełnie inne bajki. Niewiele jest seriali, gdzie widownia internetowa i telewizyjna są tak samo zaangażowane w oglądanie dizi.
Nadchodzi kolejne wsparcie dla Gaddar.. PS: Dzisiaj Fox powinien wyemitować jeszcze raz poprzedni odcinek Kizil Goncalar - serialu nie było na antenie przez miesiąc, a co za tym idzie widownia się od niego odzwyczaiła. Pomijajac, że wielu już nie pamięta jak się skończył 2.Odcinek. Ale nie, Gaddar jest teraz najważniejszy
💥 Birsen Altuntas informuje, że rolę młodszej siostry Daghana (Çağatay Ulusoy) w serialu „Gaddar” wcieli się Itir Esen, siostrzenica słynnej aktorki epoki Yeşilçam Itır Esen i klientka Engina Aykanata.
Tymczasem serial w dalszym ciągu przoduje w trendach YouTube i ma już 6,5 miliona wyświetleń na platformie
Moim zdaniem utrzymanie tych wyników przy tej konkurenci to dobry sygnał może jeszcze wzrosną a i tak FOX długo nic na ten dzień nie dawał przez te pożal się Boże seriale ze STAR i Show.
julia, dzięki za streszczenie odcinka… Nie wiem czy tracić czas na ten serial, bezsensowne mordobicia to nie moja bajka… Wątek głównego, który robi „wszystko” dla „przyjaciela”, trochę mało pomysłowy… Na koniec „przyjaciel” pewnie jeszcze okaże się fałszywy, a glówny będzie już we wszystkim uwikłany po uszy… Chyba jednak wolę najpierw skończyć „Aile”, które chyba ma podobne wątki, a stanąłem w połowie 19. odcinka i już się trochę przy oglądaniu nudzę…
julia, dzięki za streszczenie odcinka… Nie wiem czy tracić czas na ten serial, bezsensowne mordobicia to nie moja bajka… Wątek głównego, który robi „wszystko” dla „przyjaciela”, trochę mało pomysłowy… Na koniec „przyjaciel” pewnie jeszcze okaże się fałszywy, a glówny będzie już we wszystkim uwikłany po uszy… Chyba jednak wolę najpierw skończyć „Aile”, które chyba ma podobne wątki, a stanąłem w połowie 19. odcinka i już się trochę przy oglądaniu nudzę…
Wiesz, po jednym odcinku niewiele można powiedzieć. Ja robię testowanie na przynajmniej czterech, gdy już są wszystkie wątki i postaci.
Przyjaciel nie był fałszywy, ale chęć zarobienia pieniędzy - dla rodziny, a zwłaszcza syna - skończyła się dla niego tragicznie i pociągnęła w bagno głównego.
Obecnie jestem na etapie testowania "Gaddara" i "Czerwonych Pąków". W obydwu grają aktorzy, których fizyczności nie lubię. W "Pąkach" jest nieco podobny klimat do "Sorbetu", ale jeszcze więcej w nim świętoszkowatości , obłudy i jest suficka sekta ze swoimi doktrynami Ciężki kaliber.
Nie wiem, przy którym serialu zostanę, może przy dwóch, a może przy żadnym.
Obecnie jestem na etapie testowania "Gaddara" i "Czerwonych Pąków". W obydwu grają aktorzy, których fizyczności nie lubię. W "Pąkach" jest nieco podobny klimat do "Sorbetu", ale jeszcze więcej w nim świętoszkowatości , obłudy i jest suficka sekta ze swoimi doktrynami Ciężki kaliber.
Nie wiem, przy którym serialu zostanę, może przy dwóch, a może przy żadnym.
Wciąż obydwa biorę pod uwagę, ale wciąż żadnego sobie nie włączyłam. Chyba poczekam jeszcze na "Bahar".