|
Post by mira on Jan 30, 2024 8:05:37 GMT
Jego nie znam, ją widziałam w "Adim Farah". Była niezła, ale ma specyficzny sposób wypowiadania się i specyficzną mimikę - taka słodka, niewinna dziewczynka. Oby nie okazało się, że gra wszędzie tak samo. Aczkolwiek sprawdzać nie zamierzam, nie ciągnie mnie do produkcji OGM.
|
|
|
Post by man1000 on Feb 1, 2024 16:55:00 GMT
We wtorek odbyła się próba czytelnicza serialu „Yan Oda”, który zostanie nakręcony przez OGM Pictures dla Star TV . Zanim rozpoczęła się seria, w której uczestniczyły znane nazwiska, takie jak Melek Baykal, Şevval Sam, Caner Cindoruk, Onur Seyit Yaran, Nezaket Erden, Derya Pınar Ak, Nazlı Çetin, Samet Kaan Kuyucu, doszło do dwóch ważnych separacji. Ayda Aksel , która wniosła ogromną wartość do wszystkich projektów, w których brała udział, a swoją efektowną grą aktorską zaznaczyła się w ostatniej serii „Aile” , upadła i złamała nogę. Uniemożliwiło to mistrzowi aktorskiemu, który miał chwilę odpocząć ze względu na operację, od rozpoczęcia nowego serialu. Dowiedzieliśmy się, że w ostatniej chwili Yeşim Ceren Bozoğlu nie mógł dojść do porozumienia w sprawie warunków. Obecnie wiadomo, że prowadzone są negocjacje z nowymi graczami w sprawie zmiany obu nazw.
|
|
|
Post by man1000 on Feb 1, 2024 17:02:06 GMT
„Następny pokój” jest wyczekiwany z niecierpliwością. Napisany przez odnoszącego sukcesy scenarzystę Mehmeta Barışa Güngera , oparty na historii Gülserena Budayıcıoğlu , serial przedstawi widzom bardzo mocną historię rodzinną. Do obsady serialu dołączył Bülent Polat , w którym na fotelu reżyserskim zasiądzie Çağrı Vila Lostuvalı . W tym sezonie Polat po raz pierwszy pojawił się w serialu „Ateş Kuşları” , a następnie wystąpił przed publicznością w „Kurulus Osman” . Bülent Polat zagra Ferhana Alabeya, który opuścił swoją bardzo zamożną rodzinę Alabey i wyjechał za granicę, a po długim czasie wrócił do domu, w serialu „Yan Oda” .
|
|
|
Post by man1000 on Feb 3, 2024 13:44:02 GMT
Serial „Yandaki Oda” to jeden z najbardziej oczekiwanych projektów Star TV . Çağrı Vila Lostuvalı wyreżyseruje serial dla OGM Pictures . W serialu napisanym przez Mehmeta Barış Güngera, Ranę Mamatlıoğlu i Bekira Barana Sıtkı bardzo szczególne nazwisko zagra Nurcihan Alabey , matka rodziny Aladağ . Nazan Kesal, jeden z najcenniejszych aktorów naszego kraju, który ostatnio grał główną rolę w serialu „Aşka Enemy” , został Nurcihanem Alabeyem „ Yan Oda”. Nurcihan, kręgosłup rodziny , sprzeciwi się małżeństwu swojego syna Fikreta (Caner Cindoruk) z Verdą (Şevval Sam) i wypowie wojnę zarówno jemu, jak i jego rodzinie, z którą będzie mieszkał w tym samym domu.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 3, 2024 15:48:20 GMT
⚡📸 Dziś odbyło się czytanie scenariusza serialu OGM Pictures „Yan Oda”. Scenarzystami są: Mehmet Barış Günger, Rana Mamatlıoğlu i Bekir Baran Sitki. W rolach głównych: Sevval Sam, Caner Cindoruk, Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran, Derya Pinar Ak, Bulent Polat, Nezaket Erden, Nazli Cetin, Nilsu Yilmaz, Samet Kaan Kuyucu, İrem Kübra Bakirtas i Melek Baykal.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 5, 2024 17:02:28 GMT
💥💥💥Pierwsze zdjęcie Onura Seyita Yarana i Deryi Pinar Ak zza kulis serialu #YanOda!
|
|
heyciarz
Stały Bywalec
|
Post by heyciarz on Feb 5, 2024 18:27:19 GMT
Fajni, ale kolejna propozycja od OMG przynajmniej mnie nie interesuje… Chyba, że zaserwują nam tutaj inny gatunek niż psychologiczny melodramat, w co śmiem wątpić…
|
|
|
Post by man1000 on Feb 8, 2024 13:58:38 GMT
Planuje się, że w tym tygodniu zostaną nakręcone zdjęcia promujące serial telewizyjny „The Next Room”, wyprodukowany przez OGM Pictures, a na planie pojawi się on w najbliższy weekend lub najpóźniej na początku tygodnia. Przygotowania do serii Next Room idą pełną parą. Do obsady nowego serialu Star TV, opowiadającego historię Gülserena Budayıcıoğlu, dołączył niedawno wyjątkowy aktor. Derya Karadaş, która zaimponowała jej imponującą grą aktorską, w serialu wcieli się w postać Yıldız, starszej siostry Fikreta Alabeya (Caner Cindoruk). Derya Karadaş występuje obecnie przed miłośnikami teatru w spektaklu „Inny”. Odnosząca sukcesy aktorka zagrała także w filmie „Nie jesteśmy dobrą rodziną”, napisanym i wyreżyserowanym przez jej męża Haki Biçici, który spotkał się z wielkim uznaniem publiczności. Film wyprodukowany przez Mustafę Sönmeza ukaże się jutro...
|
|
|
Post by lucy on Feb 10, 2024 15:47:06 GMT
|
|
|
Post by lucy on Feb 10, 2024 15:50:15 GMT
|
|
|
Post by lucy on Feb 10, 2024 15:56:07 GMT
|
|
|
Post by lucy on Feb 10, 2024 16:10:09 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Feb 12, 2024 19:30:03 GMT
💥💥💥Pierwszy fragment nowego serialu OGM "Yandaki Oda"
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 12, 2024 19:40:29 GMT
Onur 😍 Ależ on dobrze wygląda! Ta młoda protka również ładniutka. Tyle postaci. Tyle pewnie będzie patologii i zawiłych wątków. Jednak nie specjalnie widzę abym takie coś miała oglądać.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 12, 2024 19:42:32 GMT
Kolejna pewnie patola z OGM - ale muza mi się bardzo podoba. I zwiastun w sumie też . Choć to jest tylko zapowiedź. Ciekawe czy będą sobie po mordach dawać .
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 12, 2024 19:57:14 GMT
No właśnie. Będzie patola, będą pewnie zdrady, będzie przemoc wszelaka. A taka piękna para protów się tu szykuje. No szkoda.
|
|
|
Post by lucy on Feb 12, 2024 20:47:44 GMT
U mnie szlaban na OMG w połączeniu z Gulsernką nadal trwa. Także ode mnie jest Natomiast zaskoczyła mnie obecność Nazal Kesal, która... w oka mgnieniu znalazła nowa rolę.
|
|
|
Post by man1000 on Feb 13, 2024 13:43:28 GMT
Film Lohusa zarobił 1 milion 601 tysięcy 264 kas i 213 milionów 204 tysięcy 59 TL w 4 tygodnie. Jedną z czołowych aktorek filmu, którego scenariusz napisał i z którym wystąpiła Gupse Özay, jedna z naszych odnoszących sukcesy komiczek, była Su Şanad, która zagrała rolę Özge. Doceniona za dobrą kreację Şanad podpisała umowę z serialem Yandaki Oda, którego pierwszy zwiastun ukazał się wczoraj wieczorem Su Şanad ożywi postać Nezaketa w serialu, w którym biorą udział Şevval Sam, Caner Cindoruk, Nazan Kesal, Derya Karadaş, Melek Baykal, Onur Seyit Yaran i Derya Pınar Ak. Wyczekiwany serial wyprodukowany przez OGM Pictures opowiada o wydarzeniach po niespodziewanym małżeństwie.
|
|
|
Post by man1000 on Feb 14, 2024 15:21:36 GMT
Zdjęcia do serialu „The Next Room” rozpoczęły się w zeszłym tygodniu. Serial, wyprodukowany przez OGM Pictures, reżyseruje Çağrı Vila Lostuvalı . W serialu występują Şevval Sam i Caner Cindoruk, Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak, Derya Karadaş, Bülent Polat, Nekazet Erden, Mehmet Bilge Aslan, Nazlı Çetin, Nilsu Yılmaz, Samet Kaan Kuyucu, İrem Kübra Bakırtaş i Melek Baykal . Mocna obsada gwiazd. Tematyka cyklu, czyli odliczanie dni do spotkania z publicznością, jest następująca; Sevgi Ersoy (Şevval Sam), której kariera podupadła, gdy była słynną prezenterką programową, nagle poślubia Fikreta Alabeya (Caner Cindoruk), jednego z czołowych biznesmenów w kraju. To nieoczekiwane małżeństwo wywołuje u wszystkich szok. Sevgi i Fikret mieli już wcześniej nieszczęśliwe małżeństwa. Marze, która teraz chce przeżyć drugą wiosnę, nie będzie łatwo spełnić swoje marzenia. Ponieważ kiedy dwoje z nich bierze ślub, oznacza to, że ich bardzo różne rodziny spotykają się. Fakt, że te dwie diametralnie różne rodziny zaczną żyć pod jednym dachem, stworzy większe problemy, niż spodziewali się Sevgi i Fikret, i odmieni życie wszystkich członków rodziny, a zwłaszcza ich matki, która bardzo reaguje na to małżeństwo. Zwłaszcza ich dzieci, które musiały mieszkać w sąsiednich pokojach; Taylan (Onur Seyit Yaran) i Şelale (Derya Pınar Ak) …
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 14, 2024 17:57:22 GMT
💥💥💥Pierwszy fragment nowego serialu OGM "Yandaki Oda" Ten zwiastun mi daje vibe Şahin Tepesi bardzo podobnie to wygląda. Tylko tu jest OGM będzie patoli co nie miara, Po prawię całym sezonie Yalı Çapkını mam dość patoli i drugi raz z własnej woli nie obejrzę serialu od OGM. Mavi nie uważasz że trochę ten frag zajeżdża Şahin Tepesi?
|
|
|
Post by Matthias on Feb 14, 2024 18:03:12 GMT
💥💥💥 Caner Cindoruk, Sevval Sam, Onur Seyit Yaran i Derya Pinar Ak za kulisami serialu "Yandaki Oda".
|
|
|
Post by man1000 on Feb 16, 2024 22:08:08 GMT
2 Zwiastun
|
|
|
Post by lucy on Feb 17, 2024 0:31:19 GMT
Tutaj gra wielu aktorów, których znam i którzy mi leżą. Reszta zresztą też zachęca. Dlatego jakaż wielka szkoda, że serial nie jest pokroju IG, bo bym się na niego porwała z zamkniętymi oczyma. Niestety macek krętaczki (czyt. oszustki) Gulserenki niestety nie zniosę. I choć zwiastuny jak na razie nawet zachęcają... no tylko czekać jak wyjdzie szydło z wora i cyrk się zacznie.
|
|
|
Post by lucy on Feb 22, 2024 15:02:52 GMT
|
|
|
Post by lucy on Feb 23, 2024 16:52:16 GMT
3. Zwiastun. Zaczynają się krzyki i szarpanki. Ciekawe kto się będzie darł najmocniej. Faziletka? Ona ma już wprawę.
|
|
|
Post by lucy on Feb 23, 2024 17:02:26 GMT
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 23, 2024 17:04:58 GMT
Ojeju, kolejny dom wariatów. Ale dalej ten Onur jest dla mnie piękny 😍
Coś myślę,że może wyrzucą Sakla Beni i to wleci na czwartek. Jednak, nie chce aby ten serial okazał się hitem na miarę YC.
|
|
|
Post by lucy on Feb 23, 2024 17:11:08 GMT
Ja myślę, że SB jeszcze nie zakończą. Star ma kilka dni wolnych.
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 23, 2024 17:54:10 GMT
Jestem ciekawa jak się ten serial przyjmie. Dużo fajnych aktorów. Chyba będę przynajmniej na początku śledzić losy młodej parki protów. Jednak jeśli od samego początku ich związek będzie jakiś patologiczny to sobie odpuszczę.
|
|
|
Post by mira on Feb 24, 2024 15:43:40 GMT
Zwiastuny są bardzo dobre, a para młodych aktorów wygląda świetnie, powiedziałabym wręcz, że są tacy hot 🔥🔥🔥 Tylko tę aktorkę mega wygładzili, bo w "Adim Farah" była totalnie piegowata, a tu nie jest ani trochę I naprawdę nie wiedziałam, że ten młody jest taki przystojny. Widzę go pierwszy raz, tzn. kojarzę, że grał w jakimiś serialu młodzieżowym, ale to tyle. Nigdy wcześniej nie przykuł mojej uwagi. Generalnie nie planuję oglądać w tym sezonie już nic więcej, dopiero może coś z letniaków, ale wątek sobie poobserwuję...
|
|