|
Post by Onedine on Sept 24, 2023 10:34:34 GMT
Odcinek 9 W tym tygodniu był tylko jeden odcinek, bo w drugi dzień emisji w tym paśmie był mecz Korei Południowej z Kuwejtem.
|
|
|
Post by Onedine on Sept 26, 2023 14:54:42 GMT
|
|
|
Post by Onedine on Sept 27, 2023 15:28:24 GMT
|
|
|
Post by Onedine on Oct 3, 2023 15:12:47 GMT
|
|
|
Post by Onedine on Oct 3, 2023 15:25:58 GMT
To jest jedna z moich ulubionych dram z tego roku, które obejrzałam jak do tej pory. Nie ulubiona, bo tą pozostaje "Oasis" (najbardziej mnie emocjonalnie zaangażowała ta drama i najlepiej ją pamiętam), ale taka, która znalazłaby się w pierwszej 5 ulubionych. Nawet dałam jej wyższą notę, niż "Oasis", aż 10. Taka wysoka nota, bo przy oglądaniu dramy nie miałam zastrzeżeń do żadnego elementu dramy, ani obsady, ani fabuły i co najważniejsze do finału (finał "Oasis" był otwarty co sprawiło, że pół punktu drama u mnie straciła). Drama ma rożne opinie. Przede wszystkim niektórzy mają pretensje, że sport nie jest tak przedstawiony jakby chcieli. Mi ten element w ogóle nie przeszkadzał, nie znam się na boksie Niektórzy tradycyjnie nie mogli wybaczyć, że była spora różnica wieku między postaciami. Prot był w fabule starszy od protki o więcej, niż 10 lat. Dla niektórych za mało było scen świadczących o uczuciu protów. Moim zdaniem było wiele, tyle, że "między słowami" (trochę skojarzyło mi się ze słynnym filmem pod tym tytułem) i ich relację pokazano dobrze.
|
|