|
Post by Matthias on Aug 15, 2024 10:16:19 GMT
💥💥💥Jutro rozpoczną się zdjęcia do drugiego sezonu „Zapach skrzyni”, jednego z trzech seriali Show TV przedłużonych na nowy sezon. Altan Dönmez, jedna z odnoszących sukcesy nazwisk w branży filmowej, wyreżyseruje nowe odcinki serialu, w którym biorą udział doświadczeni aktorzy Uğur Yücel i Demet Akbag. Engin Öztürk weźmie także udział w serialu napisanym przez Melis Şivelek i Zeynep Gür jako „Bora”, Biran Damla Yılmaz jako „Ayci” i Gözde Seda Altuner jako „Gülnaz Başkaya”. Gulnaz, siostra Hasana (Ugur Yucel), nie pojawi się w serialu sama. Do serialu dołączyła także córka Gulnaz, Nazli! Wcieli się w nią Ipek Ozagan i wcieli się w siostrzenicę Hassana. ✍🏻Birsen Altuntas
|
|
|
Post by man1000 on Aug 15, 2024 13:43:48 GMT
Serial „Sandık Kokusu” bardzo asertywnie rozpoczyna nowy sezon. Altan Dönmez, jedna z odnoszących sukcesy nazwisk w branży, wyreżyseruje nowe odcinki serialu, który po wielu latach zbliżył Uğura Yücela i Demeta Akbağa . Engin Öztürk brał udział w serialu napisanym przez Melis Civelek i Zeynep Gür w rolach „Bora”, Birana Damla Yılmaz w rolach „Ayça” i Gözde Seda Altuner w rolach „Gülnaz Başkaya”. Gülnaz, siostra Hasana (Uğur Yücel), nie pojawia się w serialu sama. Wreszcie do serialu dołączyła także córka Gülnaza, Nazlı. İpek Özağan wcieli się w siostrzeńca Hasana . Fakt, że Özağan w starym serialu telewizyjnym „Vermem Seni Ellere” miał na imię Nazlı, spowodował ciekawy zbieg okoliczności.
|
|
|
Post by lucy on Aug 16, 2024 16:28:49 GMT
Kolejny serial wszedł na plan.
|
|
|
Post by man1000 on Aug 17, 2024 11:34:58 GMT
„Sandık Kokusu” przygotowuje się do bardzo asertywnego wejścia w nowy sezon ze swoją mocną obsadą. Nowe odcinki serialu, którego scenariusz napisali Melis Civelek i Zeynep Gür , reżyseruje odnoszący sukcesy reżyser Altan Dönmez . W tym sezonie do obsady serialu dołączyło czterech odnoszących sukcesy aktorów, takich jak Engin Öztürk, Biran Damla Yılmaz, Gözde Seda Altuner i İpek Özağan . Według informacji, które wyciekły zza kulis, pierwszy odcinek drugiego sezonu Sandıka Kokusu poznamy widzów w środę, 18 września. Serial, który miał wczoraj premierę, miał rozpocząć się scenami z Urfy . Jednak plan się zmienił; Po scenach w Stambule udamy się na południowy wschód. Siostra Hasana, Gülnaz (Gözde Seda Altuner), wkroczy w życie Hasana (Uğur Yücel ) i Filiza (Demet Akbağ ) , a wielka wojna rozpocznie się w tym samym domu. Z drugiej strony Bora (Engin Öztürk), ulubiony biznesmen branży spożywczej, w wybuchowy sposób wkroczy w historię. Wraz z rozwodem i przybyciem kuzynki Ayçy (Biran Damla Yılmaz) świat Karsu stanie się jeszcze bardziej skomplikowany.
|
|
|
Post by man1000 on Aug 29, 2024 14:33:06 GMT
Biran Damla Yılmaz opuścił „Sandık Kokusu” Drugi sezon serialu „Sandık Kokusu” rozpocznie się 18 września . Do obsady serialu, w którym weszli Demet Akbağ, Uğur Yücel, Özge Özpirinçci, Engin Öztürk, Necip Memili, Meriç Aral i Serkay Tütüncü, dołączyło kolejne ambitne nazwisko. Okazało się, że Biran Damla Yılmaz, który dołączył do zespołu jako kuzynka Karsu, Ayça, pożegnał się z projektem przed opuszczeniem planu. Okazało się, że Yılmaz opuścił projekt, ponieważ nie mógł zgodzić się na warunki umowy i zaczął oceniać nowe oferty.
|
|
|
Post by lucy on Aug 30, 2024 16:50:53 GMT
Premiera 2.Sezonu - 18 września.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 31, 2024 12:36:27 GMT
💥💥💥 Engin Ozturk i Ozge Ozpirinci jadą do Ufry, aby nakręcić kolejny sezon serialu „Zapach skrzyni” dla Show TV.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 31, 2024 19:10:40 GMT
💥💥💥Po tym, jak Biran Damla Yilmaz odmówiła udziału w serialu #SandikKokusu NesrinCavadzade wcieli się w rolę „Aycu” w serialu i, jak to mówią, stanie się kolorową postacią, o której będzie głośno.
|
|
|
Post by Atahan on Aug 31, 2024 20:13:19 GMT
Jak trzy lata temu Aksoy zwolnił Nesrin z "Yasak Elma" to Biran Damla ją zastąpiła z nową postacią, teraz jest na odwrót. Ogólnie widzę, że aktorzy zostają z Melis Civelek, nie dziwię im się. Chociaż nie oglądam to trzymam kciuki, żeby ten nowy sezon przetrwał. Z Nesrin jest rewelacyjna aktorka, a Melis jest świetną scenarzystką.
|
|
|
Post by lucy on Sept 2, 2024 10:27:31 GMT
|
|
|
Post by lucy on Sept 2, 2024 10:34:05 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Sept 4, 2024 18:29:31 GMT
Sandık Kokusu w Urfa - Demet Akbağ, Özge Özpirinçci i Meriç Aral.. 🍀
|
|
|
Post by lucy on Sept 5, 2024 14:08:53 GMT
2.Sezon - Zwiastun
lub
|
|
|
Post by mira on Sept 6, 2024 6:32:19 GMT
Engin tutaj bardzo pasuje. Po pierwszym spojrzeniu na nową parę jestem na tak. W ogóle mnie ten serial ciekawił od początku, ale ostatecznie poprzestałam na oglądaniu niektórych scenek. Może kiedyś znajdę czas, by obejrzeć go w całości.
Odcinek finałowy pierwszego sezonu zbliżał się w każdej kategorii do 4. Zobaczymy, czy uda im się przekroczyć ten próg.
|
|
|
Post by lucy on Sept 6, 2024 7:50:00 GMT
A ja oglądając ten zwiastun ujrzałam jego (Engina) postać z DEK. Poczułam wręcz deja vu. W dodatku Engin dołączył do obsady na rozgrzaną już scenę. Znowu w 2.Sezonie. I znowu zajął miejsce prota, który odszedł. Nie podoba mi się aż taka powtarzalność, ale jest faktem, że każdy serial Engina, w którym jest od początku zalicza klapę. Może czas przejść na drugi plan i spróbować roli antagonistycznej? Tak, chciałabym go zobaczyć w takiej roli. W GF grał villana, ale to nie był villan pełną parą, więc tym bardziej byłoby to wyzwanie.
|
|
|
Post by mira on Sept 6, 2024 7:59:37 GMT
Zgadza się lucy, Engin wygląda tak samo i znowu jest szefem, który pewnie z czasem zakocha się w podwładnej. Znowu wkracza w drugim sezonie. Tylko wtedy był prawnikiem, a teraz nie wiem, co to za firma. Wystawnego balu i fotoreporterów w DEK też sobie nie przypominam. Niemniej skojarzenia z tamtym serialem od razu się nasuwają. I to wielu osobom, patrząc na fanowskie filmiki na X. "Grzech Fatamagul" był tak dawno, że ja już dobrze nie pamiętam Engina w roli tego złego. Potem oglądałam jeszcze "50m2", DEK i "Annenin Sırrıdır Cocuk". W moim odczuciu Engin jest dobrym aktorem, ale sukcesów wielkich nie odnosi.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 11, 2024 19:15:26 GMT
Kolejna zapowiedź nowego odcinka - nowego sezonu.
|
|
|
Post by mira on Sept 13, 2024 6:50:59 GMT
Podoba mi się. Mam nadzieję, że utrzymają się przez cały sezon.
Natomiast zaskakujące, że jest tu tylu aktorów, którzy maja ambicje grać na pierwszym planie, a tutaj na pierwszym palnie nie będą.
|
|
|
Post by lucy on Sept 13, 2024 10:46:53 GMT
2.Sezon - Plakat.. Ależ tu tłoczno Bałagan na tym plakacie. Oczopląsu można dostać.
|
|
|
Post by lucy on Sept 13, 2024 10:50:49 GMT
Plakat pionowy..
|
|
|
Post by mira on Sept 13, 2024 13:53:47 GMT
Naprawdę brzydki plakat. I Necip jakoś tak mocno z tyłu, podczas gdy inni ustawieni są mniej więcej równo. Na plakacie do "Siyah Kalp" jest chyba jeszcze więcej osób, ale zadbano o stroje, o ciekawe ustawienie, spójność kolorystyczną, no i tło robi robotę.
|
|
|
Post by lucy on Sept 14, 2024 23:46:19 GMT
Plakaty postaci..
|
|
|
Post by lucy on Sept 15, 2024 23:33:14 GMT
Cd..
|
|
|
Post by lucy on Sept 16, 2024 11:51:54 GMT
Moim zdaniem kawa i herbatka niestety w niczym nie pomogły tej sesji.
|
|
|
Post by lucy on Sept 16, 2024 15:17:56 GMT
Kolejny plakat..
|
|
|
Post by lucy on Sept 16, 2024 17:25:32 GMT
Cd..
|
|