Jak myślicie, będzie hit? Konkurencja nie jest mała, ale jest słaba. I dobry serial z łatwością ją pokona. Ciekawe, czy BDV się takim okaże i czy ma w sobie tyle mocy..
Dla mnie ta produkcja jest jakaś taka obojętna. W ogóle się nią nie zainteresowałem. Więc mi tak naprawdę obojętne będzie, czy będzie wysoko, czy wyleci .
Tak to on. W roli Faruka był świetny... w ogóle szkoda, że DEK się tak posypał pod każdym względem.
Ja natomiast trzymam kciuki, żeby ten serial się okazał na poziomie. Problematyka, którą porusza jest bardzo na czasie, więc fajnie by było, żeby stanął na wysokości zadania, a nie jak każdy z seriali pseudo-psychologicznych OGM popłynął w przestworza s-f kpiąc jednocześnie z widza i chorób psychicznych/ zdrowia psychicznego.
Jak myślicie, będzie hit? Konkurencja nie jest mała, ale jest słaba. I dobry serial z łatwością ją pokona. Ciekawe, czy BDV się takim okaże i czy ma w sobie tyle mocy..
W czwartek jest nadal wiele wolnych procentów do zagospodarowania, a to znaczy, że seriale, które obecnie lecą w tym dniu nie mają aż tak dużego potencjału.
Start nie jest najlepszy, ale zawsze mogło być gorzej. Myślę, że jest potencjał na więcej. Może tak na szybko prześledzę odcinek, bo czytałam sporo pozytywnych opinii i trochę mnie zainteresowały.
Niestety, ale jest klapa z wykrzyknikiem. Kanał D będzie walczył o utrzymanie Yargi na antenie (w przyszłym sezonie), bo to na dzień dzisiejszy jedyny dochodowy serial na kanale. Wczorajszy reytingi to w ogóle nie wiadomo jak skomentować. Niebawem będzie finał. Coś się nie wiedzie ostatnio Birce w telewizji. Na platformie hity, a w tv - klapy.