|
Post by mira on Jul 26, 2024 7:07:39 GMT
W niedzielę na planie serialu „Deha” . Ogłoszono aktora, który wcieli się w Kargę, jedną z wpływowych postaci serialu wyreżyserowanego przez Umuta Arala i napisanego przez Damlę Serima . W roli gniewnej i surowej postaci wcieli się odnoszący sukcesy aktor Taner Rumeli .
Ostatnio oglądałam go w "Baba". Ay Yapim naprawdę lubi pracować z tymi samymi aktorami.
|
|
|
Post by lucy on Jul 26, 2024 8:50:58 GMT
|
|
|
Post by mira on Jul 26, 2024 9:56:29 GMT
Wyczytałam przed chwila na arabskiej stronie, że zamiast Devrim zagra Ahsen Eroglu. Bardzo lubię Ahsen i rzeczywiście dawno nie grała w serialu, ale czy w takiej roli się sprawdzi? Uważam też, że jest bardzo ładna, ale nie jest to typowa, klasyczna, ciemnowłosa piękność, jak Devrim.
|
|
|
Post by lucy on Jul 26, 2024 10:31:31 GMT
Podobno Devrim ma mieć tu udział specjalny.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 26, 2024 11:30:15 GMT
mira być może dołączy tak jak lucy pisze. Skoro sama Birsenka o tym mówi: 💥💥💥 Oficjalnie: Devrim Ozkan nie zagra roli Esme w serialu „Deha”. Jej rola przypadła Ahsen Eroglu! Z kolei Devrim ma dołączyć do serialu później jako postać-niespodzianka, a nie jako Esme. ✍🏻Birsen Altuntas
|
|
|
Post by lucy on Jul 26, 2024 17:10:08 GMT
|
|
|
Post by man1000 on Jul 26, 2024 20:42:07 GMT
Emisja serialu „Deha” planowana jest na poniedziałek, który jest jednocześnie dniem emisji fenomenalnego serialu „Çukur” Arasa Buluta İynemliego . Według informacji krążących za kulisami, Deha zostanie wyemitowany w Show TV swoim pierwszym odcinkiem w poniedziałek, 9 września. Dziś odbyła się próba czytelnicza serialu w reżyserii Umuta Arala i scenariusza Damli Serima . Cenk Kangöz również dołączył do mocnej obsady serialu, dzięki czemu Aras Bulut İynemli powrócił na ekran. Kangöz wcieli się w serialu w rolę „Hakima”, a przed widzami pojawi się jako starszy brat „Kargi”, granej przez Tanera Rumeli .
|
|
|
Post by lucy on Jul 27, 2024 9:10:23 GMT
Premiera w poniedziałek, 9 września. Serial będzie rywalizował z:
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Jul 27, 2024 10:43:08 GMT
Ciekawe, że już datę spekulują jak nawet pół zwiastuna nie ma. Z drugiej strony to by już za 1,5 miesiąca by miało być.
|
|
|
Post by man1000 on Jul 27, 2024 21:15:20 GMT
Jutro na planie pojawi się serial telewizyjny Deha . W serialu wyreżyserowanym przez Umuta Arala i napisanym przez Damlę Serim historia została zmieniona i ujawniono, że do serialu dołączy kolejna bardzo silna wiodąca postać kobieca o imieniu İmre . W związku z tą zmianą głównej aktorce serialu, Devrim Özkan , zaproponowano rolę İmre, co bardzo skutecznie wkroczyłoby do serialu w kolejnych odcinkach i zmieniło wszystkie balansy. Jednak piękna aktorka, która dotychczas przyciągała uwagę udanymi kreacjami, postanowiła pożegnać się z projektem.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 27, 2024 21:51:22 GMT
Co więcej... Devrim Ozkan z powodu zmiany w ostatniej chwili, przestała obserwować AyYapim na Instagramie...
|
|
|
Post by lucy on Jul 28, 2024 9:12:03 GMT
Na socjalach piszą, że została tak samo potraktowana jak Ozge Ozpirincci, którą w ostatniej chwili także zamieniono (na Sarikayę). Ciekawe kto tak miesza.
|
|
|
Post by lucy on Jul 28, 2024 9:15:47 GMT
Dzisiaj wystartowały zdjęcia.
|
|
|
Post by lucy on Jul 28, 2024 10:12:54 GMT
Obsada.. Aras Bulut İynemli Ahsen Eroğlu Taner Ölmez Onur Saylak Uğur Polat Taner Rumeli Oğulcan Arman Uslu Umutcan Ütebay Emel Göksu Çağan Efe Ak Zuhal Gencer Erkaya Eylül Ersöz Çağrı Atakan Abdurrahman Yunusoğlu
|
|
|
Post by lucy on Jul 28, 2024 10:55:55 GMT
Podobno Devrim ma mieć tu udział specjalny. To nie miał być udział specjalny, tylko rola na otarcie łez po tym, jak Ahsen wyrwała jej rolę główną. Słabe to i ze strony wytwórni i ze strony aktorki, która ni z gruszki, ni z pietruszki zajęła jej miejsce. Ciekawe jak się sprawy dalej potoczą, bo Devrim ma podpisany (od zeszłego roku) z Ay Yapim 4-letni kontrakt na wyłączność. I zostały jeszcze 3 lata. Szkoda, ze ją Catay nie obsadził w roli Leyli w Hayat Hirsizi - wg mnie pasowałaby do tej roli o wiele bardziej, niż Cemre Baysel.
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Jul 28, 2024 11:04:00 GMT
Ja się zastanawiam jaka w tych podmiankach jest sprawka nowych aktorek moim zdaniem jednak niewielka i jak nie przyjdzie jedna to druga. A jaka ich agentów i dziwnego podejścia ostatnimi czasy Ay Yapim, która sama wpierw daje jednej aktorce propozycję a potem chwilę przed startem nagrań zmienia ni z tego ni z owego główną jak by nie patrzeć aktorkę. Ciekawe jak na to reagują scenarzyści jeżeli piszą pod jedną a tu nagle inna się pojawia i to w obu przypadkach nawet nie podobna i wszystkie opisy przepisuj xD.
|
|
|
Post by lucy on Jul 28, 2024 12:17:32 GMT
Żeby odebrać komuś rolę główną, trzeba mieć mocne plecy. I najwyraźniej ta cała Ahsen się ich dorobiła. Żałosne, bo urodowo nie dorasta Devrim do pięt. W końcu mówimy o protce, a ta powinna być z całej obsady najładniejsza.
|
|
|
Post by mira on Jul 29, 2024 11:21:18 GMT
Aż tak to bym w to nie szła, ze Ahsen ją wygryzła, czy odebrała główną rolę. Nie ta, to inna by się zgodziła, skoro z Devrim i tak już zrezygnowali. Najwyraźniej z jakiegoś powodu uznali, że się nie nadaje. Oczywiście, że Devrim jest piękną kobietą, ale moim zdaniem Ahsen, zwłaszcza w odpowiednim makijażu, również jest bardzo ładna. Po prostu totalnie inna. No i drobniutka. Tym bardziej dziwi ta zmiana, bo mieli seksowną piękność, a postawili na aktorkę o wyglądzie rudowłosej dziewczyny z sąsiedztwa. Może ta jej postać taka właśnie ma być? Ahsen ostatnio grała w "Menajerimi Ara" Ay Yapim i niewątpliwie była gwiazdą tego serialu, ale to było już bardzo dawno. Potem grała w teatrze, robiła filmy i seriale na platformy. Przez ostatnie 3 lata w dizilandzie zdecydowanie nie mieszała, trzymała się z daleka od telewizji, więc żadnych "pleców" bym się tu nie doszukiwała. Jeśli nagle odsunięto Devrim od projektu, to oczywiście jest to przykre, ale nie widzę tu winy Ahsen.
Dla mnie akurat zmiana na plus i teraz zdecydowanie bardziej interesuję się tym projektem. Oglądać pewnie nie będę, ale ciekawa jestem, jak wypadnie ten duet.
|
|
|
Post by man1000 on Jul 30, 2024 20:23:03 GMT
Aras Bulut İynemli pojawi się przed publicznością w nowym sezonie w serialu „Deha”. İynemli gra postać „Devrana Karana” w serialu telewizyjnym wyprodukowanym przez Ay Yapım . Udostępniając zdjęcie z planu serialu wyreżyserowanego przez Umuta Arala, İynemli skomentował: „Niech będzie pomyślnie, pomyślnie i spokojnie… Witaj w moim życiu, Devran Karan”.
|
|
|
Post by man1000 on Jul 30, 2024 20:24:07 GMT
„Deha” to nowy, ambitny serial nakręcony przez Ay Yapıma dla Show TV ... Uścisnął dłoń Uğurowi Polatowi , o którym od dawna wspominano w związku z ojcem Arasa Buluta İynemli, İskenderem . Polat, podziwiany wspaniałą kreacją w trwającym 3 sezony niezapomnianym serialu „Wyrok” i chcący choć na chwilę odpocząć, ostatecznie zgodził się na wyczekiwany serial, na usilną ofertę firmy producenckiej. Podczas gdy İskender, który swoją inteligencją i przebiegłością zdobył dla siebie miejsce w mrocznym świecie, przeżywa wielką konfrontację z rodziną, którą opuścił przed laty w „Deha” , zastanawia się, kto da życie jego drugiej żonie Aysel, która jest tematem była także matka jego syna Cesura (Taner Ölmez) i przebiegła kobieta taka jak on. Po długich negocjacjach rolę otrzymała odnosząca sukcesy i piękna aktorka Seda Akman .
|
|
|
Post by lucy on Aug 7, 2024 19:21:13 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Aug 10, 2024 22:01:26 GMT
Mel ty chyba lubisz Arasa z tego co pamiętam skądś. Będziesz oglądała? .
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 11, 2024 12:42:21 GMT
Dali by już fraga. Liczę że będzie to coś w stylu Üç Kuruş które były świetne. Nie do końca mi się podoba nowy image Tanera.
|
|
|
Post by lucy on Aug 15, 2024 18:40:52 GMT
Do obsady dołączył Melis Sezen.
|
|
|
Post by lucy on Aug 15, 2024 19:21:35 GMT
Obsada..
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Aug 16, 2024 6:32:39 GMT
Tej widziałem, że to Melisa dostała rolę protki a nie ta co wcześniej przyszła. To która w końcu będzie tu protką czy będą dwie?
|
|
|
Post by mira on Aug 16, 2024 7:08:26 GMT
Melisa chyba wskakuje na miejsce Devrim, ale raczej chodzi o tę drugą propozycję, która odrzuciła po zatrudnieniu Ahsen. Czyli miała się pojawić od 4 odcinka. Bohaterka Ahsen to chyba jakaś miłość z dzieciństwa/sąsiedztwa, o ile dobrze pamiętam, więc zdecydowanie musi być jakaś druga opcja, jakaś kobieta z teraźniejszości.
O ile udział Ahsen przełożył się na moje zainteresowanie projektem, o tyle udział Melisy działa zupełnie przeciwnie i wręcz mnie odstrasza...
|
|
|
Post by Matthias on Aug 16, 2024 8:41:34 GMT
Melisa? Jakoś mam uraz do niej po Sadakatsiz. Nie przypasowała mi jej gra aktorska.
|
|
|
Post by lucy on Aug 16, 2024 10:22:59 GMT
Melisa? Jakoś mam uraz do niej po Sadakatsiz. Nie przypasowała mi jej gra aktorska. Mnie jeszcze w Gulcemal. Wg mnie to słaba aktorka i tyle. Taka jednowymiarowa.
|
|
|
Post by lucy on Aug 16, 2024 10:58:48 GMT
|
|