|
Post by lucy on Oct 9, 2024 14:56:29 GMT
|
|
|
Post by lucy on Oct 9, 2024 14:59:11 GMT
|
|
|
Post by man1000 on Oct 14, 2024 12:52:54 GMT
Seria Query spotkała się z publicznością na platformie cyfrowej TOD beIN CONNECT wraz z dwoma pierwszymi odcinkami w zeszłym tygodniu . W serialu wyprodukowanym przez Karga Seven Pictures Hazal Kaya wciela się w policjanta Cihana, który miał bardzo traumatyczne dzieciństwo ze swoimi dwiema siostrami z powodu swojego psychopatycznego ojca Hayati Manoğlu . Odnoszący sukcesy aktor, którego scena strzelania kulami do zdjęcia ojca została wykorzystana w promocji, powiedział: „Nie miałem żadnego doświadczenia z bronią. Określam siebie jako osobę przeciwną posiadaniu broni. Jestem przeciwny indywidualnemu uzbrojeniu. Wydarzyła się zabawna rzecz. Muszę się jakoś nauczyć trzymać broń. Poszliśmy na strzelnicę. Okazałem się utalentowany. „Pokazywałem przyjaciołom cele, które trafiłem, ale bardzo się przestraszyłem” – powiedział. Stwierdzając, że chce go odłożyć po oddaniu strzału z prawdziwej broni na strzelnicy, Kaya kontynuował swoje słowa w następujący sposób: „Broń, której użyliśmy podczas strzelaniny, nie była prawdziwa. Jednak pracując z prawdziwą bronią na strzelnicy, jej siła bardzo mnie przeraziła. Zawsze chciałem odpuścić... Posiadanie tej mocy nigdy nie było dla mnie dobre. Z drugiej strony zobaczenie, co może zrobić, miało również efekt medytacyjny. Po zrobieniu zdjęcia w strzelaninie, zabrali je z jednej strony. Wzięli tego, który został postrzelony, i położyli drugiego, aby dokładniej przyjrzeć się szczegółom. W zasadzie się odnalazłem. Coś takiego przydarzyło mu się w głowie, żeby sprawdzić, czy dam radę, trzymając w dłoni pistolet, który strzela kulkami, ale nie wydaje mi się, żeby to było prawdziwe…”
|
|
|
Post by lucy on Oct 14, 2024 13:06:17 GMT
Z uroczystej gali..
|
|
|
Post by lucy on Oct 14, 2024 13:07:16 GMT
Ramówka na ten tydzień..
|
|
|
Post by lucy on Oct 14, 2024 18:33:50 GMT
Plakat międzynarodowy..
|
|
|
Post by man1000 on Oct 18, 2024 15:01:10 GMT
Eccho Rights zaprezentuje zupełnie nowy turecki serial dramatyczny „Beneath the Surface” międzynarodowym nabywcom na MIPCOM , dodając ten tytuł do swojej oferty tureckich seriali premium. Wyprodukowany przez Karga Seven Pictures dla platformy streamingowej TOD w Turcji i MENA należącej do beIN Media Group , „Beneath the Surface” miał premierę na początku października, zbierając entuzjastyczne recenzje zarówno ze strony prasy tureckiej, jak i MENA oraz publiczności. Według TOD serial, emitowany pod lokalnym tytułem Sorgu, stał się dotychczas najczęściej strumieniowanym serialem na platformie. W serialu występuje jedna z najbardziej rozpoznawalnych twarzy tureckiego dramatu, Hazal Kaya, jako policjantka Cihan, która zmaga się z zawodowym i osobistym kryzysem, gdy jej ojciec zostaje zamordowany. Jej dylemat pogłębia fakt, że nie może sama zbadać jego śmierci. Rosnące romantyczne uczucia Cihan do jej kolegi przydzielonego do sprawy, Metina (w tej roli Çağlar Ertuğrul), stają się jeszcze bardziej skomplikowane, gdy siostry Cihan wyłaniają się jako główne podejrzane. Handan Özkubat, dyrektor tureckiego dramatu w Eccho Rights, pochwalił swoich partnerów: „Jesteśmy podekscytowani współpracą z beIN, TOD i Karga Seven w tej ekscytującej nowej serii. Z Hazal Kaya i Çağlar Ertuğrul mamy dwie największe gwiazdy w tureckiej branży telewizyjnej, a także wyjątkowo wciągający scenariusz, który obiecuje zaangażować widzów”, skomentował. Esra Özaral Altop, szefowa działu rozrywki w beIN Media Group, pochwaliła zespół: „Sorgu to niezwykły projekt, który głęboko poruszy widzów dzięki skomplikowanej historii i fascynującym postaciom. Zapraszamy widzów do wyruszenia w podróż odkrywczą z każdym odcinkiem, eksplorując tajemnice i mroczniejsze aspekty natury ludzkiej. Oddany zespół pracował niestrudzenie, aby tchnąć życie w serial, dziękuję wszystkim wspaniałym ludziom, którzy się do tego przyczynili, a ja chciałabym również wyrazić wdzięczność Eccho Rights. Cieszymy się, że możemy być częścią tej podróży”, skomentowała. Oprócz Kayi i Ertuğrula w obsadzie Beneath the Surface znaleźli się znani tureccy aktorzy Melisa Döngel i Boncuk Yılmaz.
|
|
|
Post by lucy on Oct 23, 2024 23:19:55 GMT
Ramówka na ten tydzień..
|
|
|
Post by lucy on Oct 29, 2024 15:26:13 GMT
Ramówka na ten tydzień..
|
|