|
Post by lucy on May 24, 2023 12:10:23 GMT
Tytuł: Dengeler: Biri Olmak Wytwórnia: Inter Yapim Producent: Sarp Kalfaoglu, Can Okan, Ahmet Ziyalar Reżyseria: Süleyman Mert Özdemir Scenariusz: Sarp Kalfaoğlu Kanał: Gain Emisja: S1: 19 kwietnia 2024 - 31 maja 2024 | S2: Dzień tygodnia: piątek Gatunek: kryminał, akcja, dramat Ilość odcinków: 8 + Miejsce: Stambuł Opis:Obsada:Enver Arcak ............... Üstün Aman Cihangir Ceyhan ............... Ferit Kamaci Ulvi Kahyaoglu ............... Hidayet Alperen Burak Safak ............... Murat Inan Erol Babaoglu ............... Ilyas Kargi Canan Ürekil ............... Zeynep Karaca Tanju Bilir ............... Babur Taha Oner Duygu Kocabiyik ............... Gonca Mucahit Kocak ............... Ali Kamaci Mazlum Çimen ............... Halil Ibrahim Kamaci Zamire Zeynep Özdemir ............... Muyesser Kamaci Aksel Yakup Bektas ............... Barmen (uncredited)
|
|
|
Post by Matthias on May 29, 2023 16:20:34 GMT
|
|
|
Post by Matthias on May 29, 2023 16:20:45 GMT
Zapowiedzi:
|
|
|
Post by Matthias on May 29, 2023 16:21:06 GMT
Plakaty:
|
|
|
Post by Matthias on May 29, 2023 16:21:17 GMT
Reytingi:
|
|
|
Post by Matthias on May 29, 2023 16:23:24 GMT
Nowy serial od Suleymana Merta Ozdemira. W roli głównej: Cihangir Ceyhan
|
|
|
Post by Matthias on Jul 2, 2023 17:02:04 GMT
💥 Cihangir Ceyhan zagra główną rolę w nowym filmie „Equilibrium / Dengeler” wyprodukowanym przez Inter Yapım. Zdjęcia do projektu, którego autorem jest Sarp Kalfaoglu, rozpoczną się 7 lipca. Reżyseria: Suleyman Mert Ozdemir.
|
|
|
Post by man1000 on Jan 10, 2024 12:00:31 GMT
Cihangir Ceyhan przygotowuje się do zagrania głównej roli w nowej, szeroko omawianej serii „GAİN”, która inwestuje w odnoszące sukcesy treści, takie jak „Şahsiyet” . Inter Yapım jest producentem serialu „Dengeler: Biri Olmak” w reżyserii Süleymana Merta Özdemira i według scenariusza Sarpa Kalfaoğlu. Serial, którego zdjęcia rozpoczną się wkrótce, będzie emitowany w GAİN. Popularny aktor Cihangir Ceyhan wcieli się w Ferita Kamacı, podstępnego boksera, który stopniowo zostaje wciągnięty w nielegalny świat w wyniku swoich doświadczeń jako niewinnej postaci.
|
|
|
Post by man1000 on Mar 22, 2024 21:54:37 GMT
Serial „Balances: Being Some” przyciąga uwagę mocną obsadą. W sieci pojawił się zwiastun serialu z Cihangir Ceyhan w roli głównej . W długo oczekiwanym nowym serialu GAİN Cihangir Ceyhan ożywia postać Ferit Kamacı, która zostaje wciągnięta w nielegalny świat. Süleyman Mert Özdemir jest reżyserem serialu sygnowanego przez Inter Yapım.
W serialu występują Mazlum Çimen, Erol Babaoğlu, Sabahattin Yakut, Savaş Sales, Burak Şafak, Tanju Bilir, Ulvi Kahyaoğlu, Gurur Çiçekoğlu, Zamire Zeynep Özdemir, Mücahit Koçak, Canan Ürekil i Ersin Olgaç . Ferit, który od dzieciństwa marzył o zupełnie innym życiu, krok po kroku trafia do świata pełnego przestępczości, przemocy, ambicji i zemsty. Ferit, który musiał porzucić swoją dziecinną duszę i naiwność oraz niezrealizowane możliwości, poświęca wiele, aby „stać się kimś”.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 5, 2024 19:42:44 GMT
Serial „Balances: Being Some” zwraca uwagę jako ambitny projekt z udziałem Cihangir Ceyhan . W sieci pojawił się zwiastun serialu, który 19 kwietnia będzie można zobaczyć na antenie GAIN . Znany ze skutecznej gry aktorskiej Cihangir Ceyhan wciela się w postać Ferita Kamacı, który po incydencie, którego doświadczył w serialu, stopniowo zostaje wciągnięty w mroczny świat. W serialu „Balances: Being One” Inter Yapım Cihangir Ceyhan występuje jako Mazlum Çimen, Erol Babaoğlu, Sabahattin Yakut, Savaş SAT, Burak Şafak, Tanju Bilir, Ulvi Kahyaoğlu, Gurur Çiçekoğlu, Zamire Zeynep Özdemir, Mücahit Koçak, Canan Urekil i Ersin Olgaç. W towarzystwie odnoszących sukcesy aktorów, takich jak. Reżyserem serialu jest Süleyman Mert Özdemir.
|
|
|
Post by lucy on Apr 9, 2024 13:20:16 GMT
|
|
|
Post by man1000 on Apr 17, 2024 11:16:14 GMT
Tanju Bilir , która do tej pory zasłynęła rolami w wielu znanych na całym świecie serialach telewizyjnych, zdobyła nagrodę „Złotego Pierścienia” za rolę w filmie „Macro Mafia ” Amazon UK , który został wybrany jako „Najlepszy dramat” Seria” w 2022 roku. 33-letni odnoszący sukcesy aktor urodzony w Niemczech przygotowuje się do wystąpienia jeden po drugim w Turcji z dwoma ważnymi projektami. Bilir, który wystąpi przed publicznością z serialem „Balances: Being Someone”, który zostanie wyemitowany 19 kwietnia w GAİN, pojawi się następnie w kinie ze swoim filmem „Turbo”, który będzie pokazywany na Festiwalu Filmowym w Stambule . Tanju Bilir , która jest obywatelką Niemiec i mówi po angielsku i arabsku , po odbyciu stażu aktorskiego za granicą wzięła udział w wielu udanych produkcjach. Zasłynął dzięki postaciom, które wcielał się w seriale i filmy znanych platform. „Azbest”, który wyemitowano w Niemczech i który w zaledwie dwa i pół tygodnia obejrzało ponad siedem milionów widzów, pojawił się w popularnym niemieckim serialu gangsterskim w serwisie Netflix wraz z aktorem Houbertem, znanym z filmu „La Haine”. Ostatnio zasłynął filmem „German Genius”, w którym wystąpił przed kamerą ze słynnym brytyjskim aktorem Rickym Gervaisem.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 20, 2024 8:20:53 GMT
💥 Plakat promocyjny tureckiego serialu „Balance” (Dengeler), w którym główną rolę zagra Cihangir Ceyhan
|
|
|
Post by lucy on Apr 23, 2024 13:05:18 GMT
|
|
|
Post by lucy on Apr 23, 2024 13:16:05 GMT
Ramówka na ten tydzień.
|
|
|
Post by lucy on Apr 23, 2024 16:01:27 GMT
Plakat..
|
|
|
Post by man1000 on Apr 25, 2024 12:27:32 GMT
Nowy odcinek serialu GAİN „ Balances: Being Some” ukaże się jutro. Cihangir Ceyhan, Ferit Kamacı serialu , po raz kolejny zyskuje sławę dzięki swojej charyzmatycznej i skutecznej grze aktorskiej. Jednym z ważnych wydarzeń tego serialu dla fanów Ceyhana jest to, że ponownie spotkał się ze swoim kolegą z serialu, Savaşem Salesem, w serialu telewizyjnym „Zıfır Bir”, w którym po 5 latach zdobył miłość publiczności rolą Cio przez jakiś czas kłócili się za kulisami. Odnoszący sukcesy aktor, który był gościem kanału Birsen Altuntaş na YouTube, po raz pierwszy odpowiedział na to pytanie:
„Po zakończeniu projektu Zero One zamieszkałem w Stambule. Pracowałem w innych zawodach. Wcześniej nie ma potrzeby iść długo, jak to nazywamy. W tym wieku ludzie czasami mogą czegoś doświadczyć... Mogę mówić tak wyraźnie, bo wiem, że dotyczy to nas obojga. Całujemy się i godzimy. Łączy nas długa historia... Spałem i budziłem się w ich domach. Tego dnia ponownie spotkałem się z jego matką i ojcem. To było dla mnie coś ekscytującego.
„Ludzie nie powinni się obrażać”. Nie ma potrzeby, żeby ludzie się denerwowali, gdy się starzeją... Niech będzie dobra energia, niech będą dobre uczynki. Bądźmy wszyscy szczęśliwi. Zajmijmy się wszyscy swoimi sprawami. Nakręciliśmy bardzo fajny projekt. Fakt, że spotkaliśmy się po 5-6 latach, bardzo podekscytował zespół. Bo jest coś takiego; Są ludzie, którzy pracowali przy wojnie, ale nie pracowali ze mną. Pracowali ze mną, nie pracowali z Savaşem... Dla nich też była inna atmosfera. Znowu zaczęliśmy robić sobie zdjęcia z ludźmi... Takie wspomnienie stworzyło miłą atmosferę... Myślę, że w tym projekcie też spisał się bardzo dobrze..."
|
|
|
Post by lucy on May 7, 2024 13:31:41 GMT
Ramówka na ten tydzień..
|
|
|
Post by Matthias on May 14, 2024 16:46:27 GMT
💥💥💥 Plakat do serialu "Dengeler: Biri Olmak” z Cihangirem Ceyhanem w roli głównej!
|
|
|
Post by lucy on May 22, 2024 18:25:42 GMT
Ramówka na ten tydzień..
|
|
|
Post by lucy on Jun 2, 2024 16:34:22 GMT
Przedwczoraj się zakończył S1.
|
|