|
Post by elysa7 on Sept 15, 2024 18:42:22 GMT
Piękna para protów? Niby o gustach się nie dyskutuje, ale on dla mnie wygląda jak plastikowy Ken, a jej to niedługo botoks i co tam jeszcze zacznie uszami wypływać... Okey. Jakbyśmy patrzyli na kompletnie innych ludzi Bardziej zrobiona jest Ozge Yagiz. Piękna, ale już zrobiona.
|
|
|
Post by Alex on Sept 15, 2024 18:51:06 GMT
Kogo masz jeszcze na myśli oprócz Irem i sukru? Burak i Su Burcu z Bir Gece Masali. Dodałabym do tego Ebru i Murata i pewnie Ozgu i Buraka (tutaj aktorsko lipa, ale trzeba przyznać, że ładni są 🙈). No i dla mnie osobiście Deniz I Caglar. Piękna para protów? Niby o gustach się nie dyskutuje, ale on dla mnie wygląda jak plastikowy Ken, a jej to niedługo botoks i co tam jeszcze zacznie uszami wypływać... Okey. Jakbyśmy patrzyli na kompletnie innych ludzi Bardziej zrobiona jest Ozge Yagiz. Piękna, ale już zrobiona. Nie przeczę. Ozge nie lubię, więc nie śledzę kompletnie jej projektów, więc nawet nie wiem jak obecnie wygląda. Z urodą Sukru mam problem od zawsze, a taki większy to odkąd zaczęłam oglądać z nim Seref meselesi. Nawet nie wiem jak to wyjaśnić, ale on wygląda jakby był po prostu plastikowy. 🙈 Jak manekin. A Irem nawet lubiłam i uważam, że kiedyś faktycznie była bardzo ładna. Z naciskiem na była, niestety.
|
|
|
Post by Mavi on Sept 15, 2024 19:54:22 GMT
Ja w tym sezonie zostaje w Korei, bo dla mnie ani wizualnie, ani fabularnie nic nie ma.
|
|
|
Post by mira on Sept 16, 2024 6:58:41 GMT
Może i Irem stosuje botox, ale patrząc na zwiastun, w ogóle nie odniosłam takiego wrażenia. Wręcz uznałam, że jest dość pomarszczona, porównując z innymi aktorkami w podobnym wieku.
Dla mnie jest to bardzo ładna para, zwiastuny i tematyka są ciekawe. Serial mnie interesuje, ale poczekam na pierwsze noty. Poza tym nie widziałam, by któraś grupa wyraziła zainteresowanie tą produkcją.
|
|
|
Post by lucy on Sept 16, 2024 8:34:44 GMT
|
|
|
Post by lucy on Sept 16, 2024 9:56:02 GMT
Burak Dakak i Sukru Ozyildiz zagrają syna i ojca.
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Sept 16, 2024 10:18:55 GMT
A to ciekawe posunięcie samotny ojciec z dorosłym/prawie dorosłym synem, bo patrząc na tego młodszego aktora spokojnie mogą na nastolatka 20-sto latka zrobić. Tego w dizi chyba nie było jeszcze. No i gdzie matka? Bo nie kojarzę by któraś z aktorek zapowiedzianych miała nią być.
|
|
|
Post by mira on Sept 16, 2024 10:26:25 GMT
A to ciekawe posunięcie samotny ojciec z dorosłym/prawie dorosłym synem, bo patrząc na tego młodszego aktora spokojnie mogą na nastolatka 20-sto latka zrobić. Tego w dizi chyba nie było jeszcze. No i gdzie matka? Bo nie kojarzę by któraś z aktorek zapowiedzianych miała nią być. Sukru jeszcze nie grał ojca nastolatka. Ojca grywał, ojczyma również, ale dla bobasów.
Internety podają, że ten młody aktor ma 26 lat. Zdecydowanie nie wygląda. To Sukru będzie z 10 starszy, bo on chyba moim rówieśnikiem jest
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Sept 16, 2024 10:34:55 GMT
No właśnie ta "mała" różnica między aktorami powodowało, że założyłem iż będą braćmi. No ale poczekam na opis bo serio ta informacja mnie zainteresowała, prot z synem, a protka jak matka dla sióstr. A mimo to oboje dość młodzi patrząc na wiek "dzieci".
|
|
|
Post by lucy on Sept 16, 2024 10:54:36 GMT
Prot nie wychowuje swojego syna. Syn mieszka ze swoją matką, która jest byłą żoną prota i ma na jego punkcie obsesję. Jest zresztą bardzo zaborczą kobietą, pełną pasji.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 18, 2024 21:18:47 GMT
Opis postaci Irem Helvacıoğlu jako Zuhal Erdem Osiągnęła wielki sukces w swojej karierze rozwoju osobistego dzięki doradztwu w zakresie związków i książkom, które napisała o miłości i związkach. Za wizerunkiem silnej, pięknej, nowoczesnej kobiety w mediach kryje się zupełnie inna tożsamość w domu. Zuhal jest uwięziona w roli gospodyni domowej, która nie może uwolnić się spod kontroli ojca. Jej obowiązki wobec rodziny zmieniły ją w samotną kobietę, ale dla miłości, którą niespodziewanie spotyka, jest gotowa przeciwstawić się ojcu. Aslı İnandık jako Figen Erdem Yüksel Figen, młodsza siostra Zuhal, jest jedyną osobą w rodzinie, której udało się stworzyć udane małżeństwo. Dzieląc małżeństwo trwające ponad dziesięć lat i mając dwójkę dzieci z Ayhanem, stali się drużyną, która jest zjednoczona w każdym wyzwaniu. Selin Türkmen jako Aslı Erdem Mimo że dopiero zaczyna karierę architekta, Aslı jest jedyną członkinią rodziny, która nie polega na pomocy Zuhal. Dzięki swojemu spokojnemu i ciepłemu usposobieniu stała się jedną z najbardziej zaufanych powierniczek swojej siostry. Miłość stawia w centrum swojego życia i jest ślepo oddana swojemu związkowi. Aslı ma również najzdrowsze i najbardziej zrównoważone relacje ze swoim ojcem. Ebrar Karabakan jako Begüm Erdem Jako najmłodsza w rodzinie Begüm zachowuje się impulsywnie i nieostrożnie, często oddając się kaprysom z powodu poczucia, że wszystko jej się należy. Po stracie matki w bardzo młodym wieku, patrzyła na Zuhal jak na matkę. Engin Şenkan jako Çetin Erdem Emerytowany pułkownik, Çetin ustanowił ścisły porządek w domu, który dzieli ze swoimi córkami, opierając się na swojej wojskowej dyscyplinie. Wszyscy wiedzą, że jest autorytarny i surowy. Podczas gdy stawia swoje córki ponad wszystko inne na świecie, jego próby okazywania im miłości są często przyćmiewane przez jego zrzędliwość. Po śmierci żony jego nadopiekuńczość wobec najstarszej córki, Zuhal, staje się jego największą walką o utrzymanie porządku. Zdjecie rodzinne
|
|
|
Post by man1000 on Sept 18, 2024 21:26:44 GMT
Şükrü Özyıldız Tayfun Karca Tayfun, który ma wszechstronną osobowość, po spotkaniu z Zuhal próbuje uporządkować swoje życie. Walka o miłość prowadzi go na jeszcze bardziej skomplikowaną ścieżkę. Buraka Dakaka Bora Karca Bora, kolega Aslı, ma dojrzałą i spokojną naturę. Jest zakochany w Aslı, ale sekrety jego życia zaczną się rozpadać. Naza Elmasa Nihan Akinci Nihan, pełna pasji i zaborcza kobieta, ma niebezpieczną obsesję na punkcie swojego byłego męża i samotnie wychowuje syna. Onur Gurçay Ayhan Yuksel Mąż Figen jest sympatycznym, ale leniwym człowiekiem. Uwielbia swoją żonę, ale ma ukryte ambicje i błędy w sprawach finansowych. Ipek Ayaz Kortunç Hayriye Kılınç Hayriye, asystentka rodziny Erdem, to kobieta o dobrym sercu i pracowita. Największą próbą dla niej jest córka. Elif Nur Kerkük Eylem Tetik Najlepszy przyjaciel i asystent Zuhal. Jest to postać kochająca wolność, wesoła i bystra. Ramiego Narina Alp Velioglu Alp, samolubny człowiek, jest jedynym synem zamożnej rodziny. Doświadcza problemów z rodziną z powodu relacji z Aslı i swoich błędów. Nursel Köse Rezzan Velioğlu Stylowa i towarzyska kobieta, niezwykle oddana swojemu synowi Alpowi. Relację syna z Aslı postrzega jako zagrożenie.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 21, 2024 17:50:08 GMT
Zwiastun 2
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 21, 2024 18:29:29 GMT
Zapowiada się historia z potencjałem i coś innego niż zazwyczaj wybieram z turkiszy.
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Sept 22, 2024 14:40:52 GMT
Obejrzałem te zapowiedzi i tak mi wpadło do głowy że protka w drugim odcinku już w ciąży będzie xD Ja czaję, że ona odłożyła własne pragnienia by wychować młodsze siostry i utrzymać dom, ale w tym projekcie i tak głównym problemem będzie, że każdy posiada różne twarze w zależności od otoczenia.
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 22, 2024 15:22:50 GMT
Szybko i konkretnie Jeśli będzie w ciąży to i tak jej nie donosi.
|
|
|
Post by mira on Sept 22, 2024 17:30:07 GMT
Oj, chyba będzie oglądane... już wiem, gdzie Bardzo podoba mi się ten klimat, historia też wydaje się ciekawa. No i Sukru
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 22, 2024 21:00:44 GMT
|
|
|
Post by man1000 on Sept 23, 2024 20:22:20 GMT
Kara Dut zgromadzi widzów przed ekranem intrygującą i ekscytującą historią napisaną przez Sırmę Yanık . W serialu wyreżyserowanym przez Murata Saraçoğlu Berna Keskin, która zagrała w serialach „Elif” i „Kiralık Aşk” , zagra Asiye, matkę czterech sióstr granych przez İrema Helvacıoğlu, Aslı İnandıka, Selina Türkmena i Ebrara Karabakana , który zmarł w młodym wieku . W serialu, który przykuwa uwagę zaskakującą historią, powód śmierci Asiye i rodzinne traumy zostaną ujawnione w scenach retrospekcji.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 23, 2024 21:19:55 GMT
Zwiastun 2 odc
|
|
|
Post by mira on Sept 24, 2024 6:52:30 GMT
Widziałam fragmenty wczorajszego odcinka i mnie ten klimat bardzo odpowiada, z całą pewnością będę oglądać! Oby tylko oglądalność dopisała, bo inaczej niestety będzie to krótka przygoda... Irem i Sukru tworzą razem bardzo ładną parę. Zuhal i Tayfun mieli sporo wspólnych scen, a w szczególności spodobała mi się jedna, taka bardziej intymna: A tak z innej baczki - zarzuty, że Irem wygląda sztucznie i ma za dużo botoksu są według mnie wyssane z palca. Wygląda bardzo naturalnie i marszczy się we wszystkie strony, że tak to ujmę
Edit. No i cóż, szału nie ma. Konkurencja lepiej w totalu, a gorzej w pozostałych kategoriach.
Total 2,96 AB 2,36 ABC 3,29
|
|
|
Post by man1000 on Sept 24, 2024 7:12:03 GMT
Wynik jak na pierwszy odcinek słaby ale Kraina pięknych miłości z Ozgu i Burakiem miała podobny wynik zobaczymy za tydzień jak wejdą Pąki może być rzeźnia
|
|
|
Post by elysa7 on Sept 24, 2024 7:12:40 GMT
Szkoda,że taki słaby start. Może za tydzień uda się coś więcej uciułać.
|
|
jkj
Wyjadacz
Member is Online
|
Post by jkj on Sept 24, 2024 9:00:38 GMT
Z jednej strony faktycznie wyniki nie oszałamiają, lecz konkurencja pewnie chciała przejąć widownie po Yalan co jej się nie udało bo wyniki niższe a i miejsca w tabelce też. Ciekawe co przyniesie przyszły tydzień i powrót Pąków. Z drugiej najgorszy start to nie jest.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 24, 2024 17:07:05 GMT
❥ Reytingi za 23/09/2024:▪TOTAL:5. Güzel Aşklar Diyarı - 3.33% 🆕 8. Karadut - 2.96% 🆕▪АВ:6. Karadut - 2.36% 🆕10. Güzel Aşklar Diyarı - 1.95% 🆕 ▪АВС:3. Karadut - 3.29% 🆕9. Güzel Aşklar Diyarı - 2.58% 🆕
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 24, 2024 18:17:07 GMT
No powiem tak, jak na znikomą konkurencje to wynik nie jest obiecujący. Chyb hitu tu nie będzie, pytanie ile dostaną odcinków na zamknięcie projektu.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 24, 2024 18:32:06 GMT
Zaraz dojdzie Kizil Goncalari... Seladdyn czy jak to tam się zwie z drugim sezonem. Konkurencja przyjdzie i może się serial obudzić z ręką w nocniku.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 24, 2024 18:34:27 GMT
Zaraz dojdzie Kizil Goncalari... Seladdyn czy jak to tam się zwie z drugim sezonem. Konkurencja przyjdzie i może się serial obudzić z ręką w nocniku. Może się okazać, że obydwie poniedziałkowe nowości powiedzą papa po sześciu odcinkach.
|
|
|
Post by mira on Sept 25, 2024 6:51:12 GMT
Może się okazać, że obydwie poniedziałkowe nowości powiedzą papa po sześciu odcinkach. Co będzie, to będzie, nawet jeśli tylko 6 odcinków, to i tak oglądam. Choć chciałabym, żeby tym razem Sukru się poszczęściło.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 25, 2024 12:27:49 GMT
Co będzie, to będzie, nawet jeśli tylko 6 odcinków, to i tak oglądam. Choć chciałabym, żeby tym razem Sukru się poszczęściło. Mi to nie przeszkadza, niech chłopak gra jak najwięcej. Ale to prawda że Sukru nie ma szczęścia ostatnio do projektów.
|
|