|
Post by lucy on May 4, 2024 14:26:01 GMT
Plakat
Tytuł: İşgal Günlerinde Aşk - Miłość w Czasach Okupacji
Wytwórnia: Ay Yapim Producent: Kerem Catay Reżyseria: Scenariusz: Yilmaz Sahin
Kanał: Emisja: Dzień tygodnia: Gatunek: Dramat, wojenny Ilość odcinków:
Miejsce:
Opis:
Obsada: Neslihan Atagul
|
|
|
Post by lucy on May 4, 2024 14:57:07 GMT
|
|
|
Post by Matthias on May 12, 2024 17:04:46 GMT
Zwiastuny:
|
|
|
Post by Matthias on May 12, 2024 17:04:58 GMT
Plakaty:
|
|
|
Post by Matthias on May 12, 2024 17:05:08 GMT
Reytingi:
|
|
|
Post by man1000 on Jun 1, 2024 21:28:05 GMT
Wśród propozycji na nowy sezon Neslihanowi Atagülowi najbardziej spodobała się „Miłość w czasach okupacji”(“İşgal Günlerinde Aşk) . Historia serialu historycznego wyprodukowanego przez Ay Yapım rozpoczyna się w 1918 roku. Scenariusz serialu, który jest w przygotowaniu, napisał Yılmaz Şahin, który jest autorem wielu niezapomnianych seriali telewizyjnych, w tym „Muhteşem Yüzyıl” Neslihan Atagül w serialu wcieli się w Rosjankę Very Gregov , na którą w zasadzie powiedziała „tak” i jest na etapie podpisywania kontraktu. Serial pokaże na ekranie wsparcie Ekrema Baydara, członka tajnej organizacji, któremu nasz wielki przywódca Mustafa Kemal Atatürk, założyciel Republiki Turcji, powierzył okupowany Stambuł Walce Narodowej w Anatolii, której towarzyszyć będą: bardzo imponujące historie.
|
|
|
Post by Mavi on Jun 1, 2024 21:53:58 GMT
Ciągle tylko Ay Yapim i Ay Yapim... Zaczyna mnie drażnić ta wytwórnia.
|
|
|
Post by man1000 on Jul 2, 2024 20:25:22 GMT
„Miłość w czasach okupacji” przyciąga uwagę jako dramat historyczny, który Ay Yapım przygotował z niezwykłą pieczołowitością. Nowa seria firmy, która przygotowała także seriale „Geniusz”, „Złodziej życia” i „Aşk”, nawiązuje do czasów wojny o niepodległość lat 1919. XX w., a wydarzenia kształtują się wokół historii majora Ekrema . Pierwszą nazwą zapowiadanego serialu był Neslihan Atagül . Ogłoszono reżysera serialu , w którym Neslihan Atagül wcieli w życie młodą rosyjską tancerkę Verę . Nadim Güç wyreżyseruje serial, którego scenariusz napisał wpływowy pisarz Yılmaz Şahin . Odnoszący sukcesy reżyser, który wyprodukował popularne seriale telewizyjne, takie jak „Kobieta” , „Dziewczyna w kamerze” i „ Ukryj mnie”, reżyseruje obecnie film „Mukadderat” z Nur Sürerem w Kastamonu Cide .
|
|
|
Post by Matthias on Jul 25, 2024 9:10:45 GMT
Zamieszczę to tutaj: 💥💥💥BOMBA Pewien bloger mówi o możliwym partnerstwie pomiędzy Neslihan Atagul i Kivancem Tatlitugiem: 📍Wyczekiwane i pożądane od lat partnerstwo już się rozpoczęło... Czyżby chodziło o ten serial?
|
|
|
Post by lucy on Jul 26, 2024 11:11:50 GMT
Prędzej na platformie, bo Kivo podobno powiedział, że nie wróci w tym roku do pracy.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jul 29, 2024 13:18:05 GMT
Neslihan Atagul ogłosiła, że spodziewa się dziecka, więc prawdopodobnie opuści ten serial.
|
|
|
Post by lucy on Jul 29, 2024 13:55:41 GMT
Podobno Hilal Altınbilek jest rozważana na jej miejsce.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 30, 2024 13:10:51 GMT
💥💥💥 Oficjalnie: Ze względu na ciążę - Neslihan Atagul odmówiła udziału w zdjęciach do serialu „Miłość w czasach okupacji” Firma produkcyjna „AyYapim” rozpoczęła poszukiwania aktorki, która zastąpiłaby Neslihan. Jest to rola Rosjanki Very, która przeżyje historię miłosną z tureckim majorem wojskowym w okupowanym Stambule w 1918 roku. Zostanie on pokazany na początku 2025 roku na kanale NOW. Scenariusz: Yilmaz Sahin („Wspaniałe stulecie”, „Ramo”, „Moje cudowne życie”, „Czerwone pąki”) Reżyseria: Nadim Guc („Kobieta”, „Dziewczyna za szkłem”, „Ukryj mnie”). W miejsce Neslihan rozważanych jest kilka kandydatek. ✍🏻Birsen Altuntas
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Aug 11, 2024 12:28:24 GMT
Wyczuwam tu klimat jak w Imperium miłości. Swoją drogą to był ostatni serial w którym Kivanc coś grał. Bo potem była już tylko równia pochyła.
|
|
|
Post by lucy on Sept 3, 2024 21:01:16 GMT
Propozycja roli głównej trafiła do Kenana İmirzalıoğlu i Hilal Altınbilek.
|
|
|
Post by Mavi on Sept 3, 2024 21:07:48 GMT
No i dziękujemy bardzo. Kolejny serial odpadł z listy.
|
|
|
Post by lucy on Oct 28, 2024 15:46:42 GMT
Kenan chyba tak samo jak Beren Saat ucieka przed kolejną klapą w tv. Zajeżdża mi tu tchórzostwem.
|
|