|
Post by lucy on Jun 15, 2024 14:54:16 GMT
Plakat
Tytuł: Eşref Rüya
Wytwórnia: Tims & B Productions Producent: Timur Savci, Burak Sagyasar Reżyseria: Uluc Bayraktar Scenariusz: Ethem Ozisik
Kanał: Emisja: Dzień tygodnia: Gatunek: Ilość odcinków:
Miejsce: Adana
Opis:
Obsada:
|
|
|
Post by lucy on Jun 15, 2024 14:54:22 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jun 15, 2024 14:54:36 GMT
Zwiastuny:
|
|
|
Post by lucy on Jun 15, 2024 14:54:51 GMT
Plakaty:
|
|
|
Post by lucy on Jun 15, 2024 14:55:16 GMT
Reytingi:
|
|
|
Post by lucy on Jun 15, 2024 14:56:45 GMT
Nowy serial od Ethema Ozisika.
|
|
|
Post by lucy on Jun 15, 2024 15:01:16 GMT
✨📸 Ilker Kaleli spotkał się z Ethemem Ozishikiem, scenarzystą serialu „Poyraz Karayel”, w którym aktor zagrał główną rolę. Oczywiście w sieci pojawiło się wiele spekulacji na temat możliwej współpracy między nimi w najnowszym serialu Ozisika.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 16, 2024 20:05:56 GMT
Çağatay Ulusoy jest nadal śledzony przez producentów, ponieważ jest jednym z czołowych aktorów osiągających wysoką sprzedaż za granicą. Na ten sezon przystojny aktor otrzymał oferty od Ay Yapım na „Miłość w czasach okupacji”, od OGM Pictures dla „Halef” oraz od Bozdağ Film na mafijny serial detektywistyczny „Pewnego razu w Stambule” , który był planowano nakręcić dla TRT . Jednak dziś wieczorem Çağatay Ulusoy podpisał kontrakt z Tims&B . Zaraz po zawarciu porozumienia opublikowano notatkę prasową zatytułowaną „gigantyczne porozumienie” . Według informacji, które wyciekły zza kulis, pensja za odcinek oferowana Çağatayowi Ulusoyowi wynosi 3,5 mln TL … Warto też zauważyć, że jest to najwyższa pensja, jaką kiedykolwiek otrzymał aktor. O Ulusoyu głośno było także w zeszłym sezonie, gdyż wynagrodzenie za odcinek, które otrzymywał od Ay Yapım dla Gaddar, wynosiło 2,5 miliona wraz z dodatkami. Szczegóły serii, które zostaną ogłoszone później, gdy Çağatay Ulusoy pobije swój własny rekord, są następujące: Serial nosi tytuł „Eşref Rüya” … Serial, napisany przez Ethem Özışık, zostanie nakręcony dla telewizji. Wśród kanałów, z którymi przeprowadzono wywiady , znalazł się Kanal D. Serial w imponujący sposób opowiada historię Eşrefa, który pracuje jako 14-letni uczeń mechanika, oraz dziewczyny, którą poznał i w której zakochał się jako dziecko, i która miała na imię Rüya, która po latach okazała się jego wrogiem po tym jak zmienia się w bardzo potężnego mężczyznę. Ciekawostką jest, kto zagra Nisan, główną gwiazdę serialu, która także śpiewa...
|
|
|
Post by Mavi on Sept 16, 2024 20:15:43 GMT
|
|
|
Post by lucy on Sept 16, 2024 20:32:22 GMT
Nie umiem zrozumieć fenomenu Cagataya. Dla mnie jest średniakiem w każdym aspekcie. W dodatku ostatnio nie zrobił nawet hita, więc z czego wynika to stawianie go ponad innymi aktorami? Chore.
|
|
|
Post by lucy on Oct 15, 2024 23:02:21 GMT
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 16, 2024 13:36:09 GMT
Jej zawsze powiem nie.
|
|
|
Post by lucy on Oct 30, 2024 18:17:46 GMT
Info od producentów.. Ethem Ozisik nigdy wcześniej nie pracował z Ulucem Bayraktar, ale nietrudno wyobrazić sobie konwencję tego serialu.
|
|
|
Post by lucy on Oct 30, 2024 20:28:24 GMT
Ozge Yagiz zaczęła obserwować scenarzystę serialu. I vice versa. Czy to coś znaczy?
|
|
|
Post by Mavi on Oct 30, 2024 21:08:51 GMT
Znaczy, że ma konto na instagramie i go używa.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 30, 2024 21:10:19 GMT
O matko ale mu dali protkę. Serce mi krwawi że do scenariuszu Ethema wybrali Cagataya i Ozge.
|
|
|
Post by elysa7 on Oct 30, 2024 21:37:07 GMT
Oj. Ostatnio też nie miał zbyt dobrej partnerki.
Kurcze, jak wymaże z pamięci Safir to wtedy nadal lubię Ozge. Bo mam przed oczami głównie jej świetny duet z Hakanem w Baba. A dla nich w głównej mierze oglądałam tamtą produkcję.
Liczę,że już nigdy nie będzie grała tak fatalnie jak w Safirze. Bo to było momentami obrzydliwe do oglądania. Nawet w Yemin tak fatalnie nie było. Także trzymam kciuki, żeby było dobrze.
|
|
jkj
Wyjadacz
|
Post by jkj on Oct 31, 2024 7:19:15 GMT
Mnie w sumie zastanawia na jaki kanał to pójdzie. Para co do doboru zobaczymy na zwiastunach lub fotach na razie ciężko ocenić.
|
|
|
Post by mira on Oct 31, 2024 7:37:25 GMT
elysa7, ja mam podobnie. Cieszyłam się na jej udział w "Safir", bo bardzo ją polubiłam w "Baba". Ale "Safir" to była porażka... Może kiedyś obejrzę jakiś jej serial i tamto złe wrażenie zostanie zatarte. Czy akurat duet z Cagatayem? No nie wiem, on do moich ulubieńców się nie zalicza. Ale jak fabuła będzie ciekawa, to kto wie...
|
|
|
Post by lucy on Oct 31, 2024 17:21:53 GMT
Potwierdzenia odnośnie udziału Ozge jeszcze nie ma.
|
|
|
Post by man1000 on Nov 16, 2024 14:15:29 GMT
Wstępne przygotowania do serialu „Eşref” z Çağatayem Ulusoyem w roli głównej trwają skrupulatnie. Serial wyreżyserowany przez Uluça Bayraktara , z którym trwają negocjacje dotyczące kanału, ma wkrótce wejść na plan. Fabuła Eşrefa jest następująca: Eşref, u szczytu swojej władzy w podziemnym świecie, jest przywódcą organizacji przestępczej, który ma wszystko, czego chce, jest odważny, ma władzę, pieniądze i ludzi. Podczas gdy wokół niego umierają dziesiątki kobiet, on jest więźniem miłości, której imienia nie zna i której obrazu nie potrafi sobie już nawet wyobrazić. Tej dziewczynie nadał imię „Ruya”, którą widział wiele lat temu na farmie w Afyonie, gdzie wraz z wujem pracowali sezonowo, i wstąpił dla niej do zakładu poprawczego i choć zgubił jej ślad, nigdy nie przestał szukać lata. Wiele lat później, gdy kontynuuje swoje życie jako ważna część przestępczego świata zwanego „Sierotami”, spotyka go kobieta o imieniu Nisan. Eşref jest bliski pokochania kogoś po raz pierwszy po Rüyi. Ale prawda o Nisan będzie końcem Eşrefa. Nisan pracuje jako informator policjanta imieniem Çiğdem, który ma obsesję na punkcie Eşrefa.
|
|
|
Post by lucy on Nov 16, 2024 14:55:35 GMT
Muszę przyznać, że fabuła wydała mi się naprawdę niezła. Oby tylko reżyser nabrał w żagle nowych wiatrów po rozstaniu z Ay Yapim i zmienił konwencję robienia seriali. 🙏 Dobrze też, że wreszcie nie będzie mu towarzyszył Toygar Isikli.
|
|
|
Post by man1000 on Nov 16, 2024 22:08:58 GMT
#Eşref Kto jest właściwą bohaterką oprócz Çağatay Ulusoy? 🙄
|
|
|
Post by lucy on Nov 18, 2024 14:37:27 GMT
Po sieci krążyły plotki, że Yagmur Yuksel została partnerką Cagataya. W rezultacie agencja aktorki wydała oświadczenie, że to nieprawda. PS: Swoją drogą Kan Cicekleri niebawem się kończy
|
|