|
Post by lucy on Jun 28, 2024 12:32:34 GMT
Plakat
Tytuł: Yasak Aşk
Wytwórnia: Tims & B Productions Producent: Timur Savci, Burak Sagyasar Reżyseria: Scenariusz: Autor historii:
Kanał: Emisja: Dzień tygodnia: Gatunek: Ilość odcinków:
Miejsce: Adana
Opis:
Obsada: Erkan Petekkaya
|
|
|
Post by lucy on Jun 28, 2024 12:32:58 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jun 28, 2024 12:33:09 GMT
Zwiastuny:
|
|
|
Post by lucy on Jun 28, 2024 12:33:25 GMT
Plakaty:
|
|
|
Post by lucy on Jun 28, 2024 12:33:38 GMT
Reytingi:
|
|
|
Post by man1000 on Jun 28, 2024 12:37:53 GMT
Erkan Petekkaya podpisał umowę z nowym serialem Tims&B, Yasak Aşk Słynny aktor Erkan Petekkaya weźmie udział w projekcie Adana firmy Tims&B Productions zatytułowanym „Forbidden Love”! Tims&B Productions , producent tureckich seriali telewizyjnych, który przygotowuje najbardziej ambitne projekty nowego sezonu i oglądany z wielkim podziwem w wielu krajach świata , rozpoczął przygotowania do nowego sezonu pod okiem Timura Savcı i Buraka Sağyaşara . Firma nawiązała współpracę ze słynnym aktorem Erkanem Petekkayą w sprawie ich nowego projektu o nazwie „Forbidden Love”, którego zdjęcia mają być kręcone w Adanie i już wzbudził ogromne emocje jako najbardziej ambitny projekt nowego sezonu. Petekkaya pojawi się przed swoimi fanami w ATV w 2024 roku.
|
|
|
Post by lucy on Jun 28, 2024 12:41:21 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jul 1, 2024 12:29:19 GMT
Emisja na ATV.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 14, 2024 5:48:36 GMT
💥💥💥 Kerem Alisik powraca z rolą „Dermana Beya”… z Erkanem Petekkayą w „Yasak Ask”! Według informacji, które wyciekły zza kulis, aktor podpisał umowę z serialem „Zakazana miłość”, który firma producencka nakręci w Adanie. Pojawi się przed publicznością jako wujek rodziny i podzieli główną rolę z Erkanem Petekkayą. Autorem scenariusza serialu, który będzie emitowany w ATV, jest Ayfer Tunç. Dyrektor projektu nie został jeszcze ustalony. ✍🏻Birsen Altuntas
|
|
|
Post by lucy on Jul 29, 2024 14:00:25 GMT
Propozycję roli otrzymała Canan Ergüder. PS: obsada totalnie nie dla mnie.
|
|
|
Post by julia on Jul 29, 2024 16:37:59 GMT
PS: obsada totalnie nie dla mnie. Podobnie i dla mnie Do Pettekayi - choć to bardzo dobry aktor - mam uraz po molestowaniu w "Paramparca" Nurgul Yesilcay.
|
|
|
Post by mira on Jul 30, 2024 6:42:55 GMT
W sumie dobrze, że dają szansę starszym aktorom i nie obsadzają w głównych rolach wyłącznie wysportowanych młodzieńców i modelek, ale do mnie taka obsada też nie przemawia. Jeszcze Canan to tak, ale panowie nie moja bajka. Tylko mogłaby zapuścić włosy i wrócić do blondu. Wiem, że zmiana fryzury była wymuszona chorobą, ale przecież minęło już mnóstwo czasu. W "Menajermi Ara" wyglądała atrakcyjnie w blondzie.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 30, 2024 14:10:45 GMT
Zdjęcia do serialu telewizyjnego „Zakazana miłość” studia Tims&B Productions, który będzie kręcony w Adanie, rozpoczną się w połowie października. Serial telewizyjny Yasak Aşk jest już jednym z najbardziej oczekiwanych seriali telewizyjnych z silną obsadą ATV . Ebru Nil Aydın, Asena Girişken i Levent Özdilek wystąpią w serialu z Erkanem Petekkayą i Keremem Alışıkiem . Zespół serialowy wyruszy na plan w Adanie w połowie października. Założycielem serialu, który przeniesie na ekran szokującą historię Bazmanoğulları , jest Umur Turagay, który wyprodukował wiele popularnych seriali telewizyjnych i filmów, w tym Şahmaran . Dowiedzieliśmy się, że Turagay wyreżyseruje pierwszy odcinek. Do historii „ Zakazanej miłości” Ayfera Tunça napisała odnosząca sukcesy Nilüfer Özçelik, która jest także autorką serialu telewizyjnego Üç Kız Kardeş .
|
|
|
Post by lucy on Sept 30, 2024 19:12:13 GMT
Nilüfer Özçelik, która jest także autorką serialu telewizyjnego Üç Kız Kardeş . Nie, no jest nią Iclal Aydin, która jest autorką nie tylko powieści, na podstawie której powstał serial, ale i całej historii. Nilufer natomiast należała do ekipy scenarzystów, którzy pod okiem Iclal pisali scenariusz.
|
|
|
Post by man1000 on Sept 30, 2024 20:02:05 GMT
Nie, no jest nią Iclal Aydin, która jest autorką nie tylko powieści, na podstawie której powstał serial, ale i całej historii. Nilufer natomiast należała do ekipy scenarzystów, którzy pod okiem Iclal pisali scenariusz. Tak pisala Birsenka nie wiedzialem o tym
|
|
|
Post by Alex on Oct 1, 2024 16:31:44 GMT
|
|
|
Post by Mavi on Oct 1, 2024 16:47:42 GMT
Ale co? Z pewnością to nie jest "ask-i by Rtuk memnu" tego typu
|
|
|
Post by Alex on Oct 1, 2024 17:15:28 GMT
Ale co? Z pewnością to nie jest "ask-i by Rtuk memnu" tego typu To niestety widzę, ale tytuł idealnie przywołujący wspomnienia z MD z jabłkiem i zdjęciem... można by było z tego zrobić dobry crossover, a tu Patekkaye wsadzili 😐
|
|
|
Post by Mavi on Oct 1, 2024 18:11:49 GMT
Ale co? Z pewnością to nie jest "ask-i by Rtuk memnu" tego typu To niestety widzę, ale tytuł idealnie przywołujący wspomnienia z MD z jabłkiem i zdjęciem... można by było z tego zrobić dobry crossover, a tu Patekkaye wsadzili 😐 Piękne czasy
|
|
|
Post by lucy on Nov 1, 2024 14:27:04 GMT
Do obsady dołączył Gorkem Sevindik.
|
|
|
Post by lucy on Nov 12, 2024 18:24:08 GMT
Propozycję roli otrzymała Gulsim Ali.
|
|
|
Post by man1000 on Dec 2, 2024 12:16:39 GMT
Serial telewizyjny Yasak Aşk z Erkanem Petekkayą i Keremem Alışıkiem w rolach głównych został przełożony na maj aby móc więcej pracować nad scenariuszem serialu. Gracze zostali również poinformowani, że są wolni.
|
|
|
Post by man1000 on Dec 2, 2024 13:57:53 GMT
#YasakAşk Ozge Yagiz – Bosi Meral – Gulsum Ali – Yamur Ozturk Dostają propozycję zagrania w serialu Zakazana miłość
|
|