|
Post by Matthias on Nov 11, 2020 15:14:52 GMT
Tytuł: Bozkir - Step Wytwórnia: ARC Film Producent: Fatih Enes Ömeroglu Reżyseria: Bahadır İnce Scenariusz: Levent Cantek Kanał: BluTV Emisja: S1: 30/11/2018 - 31/01/2019 | S2: 23/02/2023 - 06/04/2023 Dzień tygodnia: Piątek | Czwartek Gatunek: Dramat Ilość odcinków: 10 + 8 i.imgur.com/TtSkpkZ.pngEmisja PL: emisja na Player od do 10 listopada 2021 Opis:Serial kryminalny o współpracy doświadczonego policjanta (Seyfi) z młodszym (Nuri Pamir), którzy będą badać sprawę morderstw dzieci. Poszlaki zaprowadzą ich do biznesmena Abbasa i jego córki Dilary. (byMel) Kiedy w mieście zamordowane zostaje dziecko, doświadczony śledczy Sefi (w tej roli znany z „Meandrów uczuć” Yiğit Özşener) i nowicjusz Nuri Pamir łączą siły, aby zidentyfikować sprawców okrutnej zbrodni. Trop zaprowadza ich do znanego w przestępczym światku Abbasa i jego córki Dilary. (TVP VOD) Obsada:Yigit Özsener ... Seyfi Amir Ekin Koç ... Nuri Pamir Nur Fettahoglu ... Dilara Eroglu Bige Önal ... Tülay Altan Erkekli ... Abbas Eroglu Merve Çagiran ... Nihal Bülent Düzgünoglu ... Kaya Oktay Esra Kizildogan ... Müesser Sinan Demirer ... Ziya Sevkican Kayir ... Bülbül Meryem Yavuz ... Sitare
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Nov 12, 2020 19:49:16 GMT
|
|
|
Post by lucy on Nov 20, 2020 17:47:04 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jan 1, 2021 21:29:38 GMT
Podobno w przyszłym roku w lutym wyjdzie drugi sezon. Ogłosił to scenarzysta.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 1, 2021 21:35:18 GMT
Długo kazali na siebie czekać widzom.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jun 23, 2021 11:42:58 GMT
Serial pojawił się w ofercie platformy Player. Nowe odcinki pojawiają się we wtorki. Polski tytuł to „Step”. Produkcja jest dostępna z polskim lektorem.
|
|
|
Post by Alex on Jun 23, 2021 12:50:40 GMT
Brzmi ciekawie. Może kiedyś zerknę.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 23, 2021 14:19:25 GMT
Tvn poszedł na zakupy do Turcji.
|
|
|
Post by Alex on Jun 24, 2021 8:50:27 GMT
Tvn poszedł na zakupy do Turcji. Niech kupują Fazilet. Obejrzymy, nie? 😉
|
|
|
Post by lucy on Jun 24, 2021 8:55:02 GMT
Tvn poszedł na zakupy do Turcji. Niech kupują Fazilet. Obejrzymy, nie? 😉 Wszystkie 3 seriale, które się znalazły w ofercie Palyera, są z platformy Blu.
|
|
|
Post by Alex on Jun 24, 2021 9:00:04 GMT
lucy, tak, wiem. I chyba to jest dobry pomysł, żeby pobuszować po tureckich platformach. Zobaczymy, jak im to wyjdzie.
|
|
skaty
Entuzjasta
|
Post by skaty on Jun 24, 2021 15:36:42 GMT
Tvn poszedł na zakupy do Turcji. Niech kupują Fazilet. Obejrzymy, nie? 😉 Ja bym z chęcią obejrzała
|
|
|
Post by Alex on Jun 24, 2021 16:05:49 GMT
Niech kupują Fazilet. Obejrzymy, nie? 😉 Ja bym z chęcią obejrzała W grę wchodzą tylko napisy aktualnie. Ja polecam.
|
|
|
Post by lucy on Jun 24, 2021 16:13:27 GMT
No Fazilety się raczej nie pojawią w naszej tv. Ja tylko wtedy bym oglądała.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 24, 2021 17:44:12 GMT
Ja bym z chęcią obejrzała W grę wchodzą tylko napisy aktualnie. Ja polecam. skaty, Alex ma zaburzony obraz normalnej rodziny. Nie do końca bym jej słuchał.
|
|
|
Post by Alex on Jun 24, 2021 17:48:07 GMT
W grę wchodzą tylko napisy aktualnie. Ja polecam. skaty, Alex ma zaburzony obraz normalnej rodziny. Nie do końca bym jej słuchał. Sam masz zaburzony obraz normalnej rodziny. 😝 Wszystkim się podoba tylko Ty masz z nim problem. Że tam trochę się pokłócili, pokrzyczeli, potarzali się po podłodze. Co w tym takiego nienormalnego? 😂 Przynajmniej zabawnie było.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 24, 2021 19:28:38 GMT
Że tam trochę się pokłócili Trochę.
|
|
skaty
Entuzjasta
|
Post by skaty on Jun 25, 2021 11:06:21 GMT
W grę wchodzą tylko napisy aktualnie. Ja polecam. skaty , Alex ma zaburzony obraz normalnej rodziny. Nie do końca bym jej słuchał. Oj tam, oj tam jak człowiek normalny to czasem ma ochotę na coś szalonego. Za mną Fazilet chodzi już od jakiegoś czasu. Ale tyle tego że nie wiadomo co oglądać a jakby było z lektorem to zawsze znajdzie się wyżej na liście "do obejrzenia"
|
|
|
Post by Alex on Jun 25, 2021 12:07:54 GMT
skaty , Alex ma zaburzony obraz normalnej rodziny. Nie do końca bym jej słuchał. Oj tam, oj tam jak człowiek normalny to czasem ma ochotę na coś szalonego. Za mną Fazilet chodzi już od jakiegoś czasu. Ale tyle tego że nie wiadomo co oglądać a jakby było z lektorem to zawsze znajdzie się wyżej na liście "do obejrzenia" Ja się sama długo broniłam przed Fazilet, bo się naczytałam komentarzy, że patologia, że krzyki itd, ale po skończeniu GB nie miałam pomysłu, co obejrzeć, a na yt mi wyskoczył filmik z główną parą z Fazi, więc włączyłam, ale bez zbytniego przekonania. Faktycznie, po pierwszym odcinku musiałam sobie przerwę zrobić, bo nie byłam przygotowana na tyle wrzasków i awantur, no ale było całkiem nieźle. Chociaż gdyby nie postać Çağlara to nie wiem czy bym dobrnęła chociażby do końca pierwszego sezonu. Gdyby wszystkich protów tak pisali... 😌 Dla mnie Fazi to jest obowiązkowy must have na liście turkiszowej. Jeśli siedzisz w dizi to ten serial trzeba mieć zaliczony. Podobnie jak Icerde. ❤️
|
|
skaty
Entuzjasta
|
Post by skaty on Jun 25, 2021 13:46:28 GMT
Oj tam, oj tam jak człowiek normalny to czasem ma ochotę na coś szalonego. Za mną Fazilet chodzi już od jakiegoś czasu. Ale tyle tego że nie wiadomo co oglądać a jakby było z lektorem to zawsze znajdzie się wyżej na liście "do obejrzenia" Ja się sama długo broniłam przed Fazilet, bo się naczytałam komentarzy, że patologia, że krzyki itd, ale po skończeniu GB nie miałam pomysłu, co obejrzeć, a na yt mi wyskoczył filmik z główną parą z Fazi, więc włączyłam, ale bez zbytniego przekonania. Faktycznie, po pierwszym odcinku musiałam sobie przerwę zrobić, bo nie byłam przygotowana na tyle wrzasków i awantur, no ale było całkiem nieźle. Chociaż gdyby nie postać Çağlara to nie wiem czy bym dobrnęła chociażby do końca pierwszego sezonu. Gdyby wszystkich protów tak pisali... 😌 Dla mnie Fazi to jest obowiązkowy must have na liście turkiszowej. Jeśli siedzisz w dizi to ten serial trzeba mieć zaliczony. Podobnie jak Icerde. ❤️ No właśnie Icerde teraz będzie lecieć na dizi i już rozpaczam, że nie ma nigdzie odcinków z tego kanału. A tak bym sobie obejrzała z lektorem. Co do Fazilet to obejrzę na pewno. Tylko kiedy to ni wim
|
|
|
Post by Alex on Jun 25, 2021 14:02:25 GMT
No właśnie Icerde teraz będzie lecieć na dizi i już rozpaczam, że nie ma nigdzie odcinków z tego kanału. A tak bym sobie obejrzała z lektorem. Co do Fazilet to obejrzę na pewno. Tylko kiedy to ni wim Ja co prawda już widziałam Içerde, ale jest to jedyny serial do którego mogę wracać i wracać... Kocham. ❤️ Dlatego też, gdybym miała ten kanał w tv albo chociaż odcinki pojawiłyby się w internecie to na pewno bym obejrzała całość po raz drugi. Jak zacznie się emisja to spróbuję przekopać internet, może gdzieś się znajdzie albo obejrzę sobie jeszcze raz z napisami. 😍
|
|
|
Post by lucy on Jul 19, 2021 10:30:03 GMT
Podobno w przyszłym roku w lutym wyjdzie drugi sezon. Ogłosił to scenarzysta. 💥 Zakłada się, że przygotowanie scenariusza zakończy się pod koniec października. Zdjęcia rozpoczną się latem przyszłego roku. Obsada zostanie całkowicie zaktualizowana, z wyjątkiem głównych bohaterów. Yigit Ozsener i Ekin Koç będą kontynuować pracę nad projektem.
|
|
Trepka
Wyjadacz
Mięka
|
Post by Trepka on Oct 9, 2021 12:57:02 GMT
Serial „Step” jest dostępny również na TVP VOD.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 9, 2022 14:53:15 GMT
💥 Według znanej dziennikarki Siny Kologlu, zdjęcia do drugiego sezonu serialu platformy cyfrowej Blu TV „ Step / Bozkır” rozpoczną się w październiku. Planowanych jest 8 odcinków, w których seria morderstw zostanie zbadana po bankructwie jednego z małych banków. Serial ukaże się na platformie w pierwszych miesiącach przyszłego roku. Ekin Koc nie zagra w drugim sezonie, zamiast tego producenci znajdą nowego głównego bohatera
|
|
|
Post by Matthias on Sept 12, 2022 17:58:28 GMT
💥 Według Birsen Altuntas, jak dotąd jedynym aktorem, którego udział w obsadzie drugiego sezonu serialu „ Bozkır” został potwierdzony, jest Yigit Ozsener. Filmowanie serialu odbędzie się w Eskisehir.
|
|
|
Post by lucy on Sept 26, 2022 11:00:40 GMT
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Sept 26, 2022 15:05:54 GMT
Furkan super, ale szkoda, że tu… Chociaż zdjęcia pewnie szybko się zakończą i może wkręci się do jakiejś ask-dramy.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 4, 2022 16:21:24 GMT
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Oct 4, 2022 17:18:23 GMT
Chyba zerknę na to w którąś weekend.
Dodajcie TVP VOD na głównej przy temacie, proszę.
|
|
|
Post by lucy on Oct 10, 2022 13:41:50 GMT
|
|