|
Post by lucy on Nov 23, 2024 20:53:55 GMT
Do obsady dołączyła Danna García. Matko Ale chyba nie doli protki? Tuba grając w Asi miała 25 lat, ale w Visie wiadomo... protki mają 2 razy więcej
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Nov 23, 2024 20:59:01 GMT
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Nov 23, 2024 21:01:10 GMT
Obsada: Kimberly Dos Ramos Rodrigo Guirao Marlene Favela Danna García Christian de la Campa Horacio Pancheri César Évora Karyme Lozano Thelma Madrigal Lisset Mariluz Bermúdez Salvador Pineda Juan Pablo Gil Mimi Morales Ignacio Guadalupe Paty Díaz Jackie Sauza Rocío de Santiago Arantza Ruiz Regina Villaverde Sergio Madrigal Jorge Gallegos Marco Uriel Naomi Hernández Víctor Hugo Villanueva Adriana Parra Roberto Tello
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Nov 24, 2024 18:47:47 GMT
Do obsady dołączyła Danna García. Zagra postać o imieniu Olivia. Olivia jest kobietą ambitną, samolubną, nielojalną, manipulującą, zdolna odważyć się na wszystko, aby utrzymać dobre życie pełne luksusów.
|
|
|
Post by lucy on Nov 24, 2024 19:04:04 GMT
Haha, zabawne. Właśnie przeczytałam, że Guirao niedawno zakończył zdjęcia do hiszpańskiego serialu La encrucijada, będącego remakiem tureckiego serialu Cesur ve Güzel, a teraz będzie grać w remake'u Asi. W obu tureckich oryginałach protkę grała Tuba Büyüküstün, i w obu jego postać mści się na jej rodzinie.
|
|
|
Post by lucy on Nov 24, 2024 19:17:14 GMT
Z tego co tu Karyme mówi, zagra matkę czterech sióstr (w tym protki) i żonę Evory. Czyli zagra rolę, którą w oryginale grała Nur Surer (była to moja ulubiona postać), a Evora zagra postać Cetina Tekindora. Skoro Karyme podkreśla udział Faveli, znaczy to dla mnie, że Favelka zagra ciotkę prota (w oryginale Suhleyi). Tylko dlaczego nazywa ją mianem "gran villana"? Toż postać Suhleyi nie była żadną wielką villaną. Owszem, miała powody nie lubić rodziny protki, w tym mieć żale do jej ojca, ale jej postać nie była dla mnie żadną villaną. Także Visa chyba ją przerysuje. Mariluz będzie siostrą protki. Ciekawe kto zagra postać opóźnionego w rozwoju Aslana oraz postać przyjaciela prota. Przyjaciel prota zakocha się w starszej siostrze protki i razem stworzą dość ciekawy wątek.
|
|
|
Post by lucy on Nov 24, 2024 19:33:30 GMT
Do obsady dołączyła Danna García. Zagra postać o imieniu Olivia. Olivia jest kobietą ambitną, samolubną, nielojalną, manipulującą, zdolna odważyć się na wszystko, aby utrzymać dobre życie pełne luksusów. Ten opis pasuje mi do postaci kochanicy dziadka protki. Widziałam, że w obsadzie jest Pineda, także to chyba on go zagra.
|
|