|
Post by julia on Jan 7, 2023 20:11:40 GMT
Ta nowa postac ktora gra yildirim jest jakos powiazana czy nie? Tak, Omer jest związany z wywiadem od lat i od lat zna Zehrę. Dziesięć lat wcześniej wydarzyło się coś między nimi, co spowodowało gniew i rozstanie. Omer uważa , że Zehra go zdradziła. Prawdopodobnie poszło o sprawę służbową, która położyła się cieniem na ich związku, co jest aż nadto widoczne. Murata od razu polubiłam ( czy tylko mi się zdaje ze na zbliżeniach twarzy wygląda jak nie on?) elena, to na pewno Murat jeżeli się aktora nie ogląda dłuższy czas, to może się tak wydawać. Mam tak i ja z innymi. Czas nie stoi w miejscu, poza tym po "Azizie", gdzie był odchudzony i wydawał się młodszy, mógł przytyć, nosi kilkudniowy zarost, więc wygląda nieco inaczej. Osobiście uważam, że Murat w tym serialu ma rolę dla siebie.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 8, 2023 9:56:50 GMT
📸💫 Murat Yildirim i Deniz Baysal za kulisami serialu "Organizacja / Teşkilat"
|
|
|
Post by Matthias on Jan 10, 2023 15:40:14 GMT
📌 Reytingi zа 08.01.2023ТОТАL:1. Teşkilat (60 odcinek) - 7.62% ⬆ (+0.91)4. Güzel Günler (9 odcinek) - 4.33% ⬆ (+0.69) АВ:1. Teşkilat - 7.17% ⬇ (-0.75)4. Güzel Günler - 3.24% ⬆ (+0.17)
|
|
|
Post by julia on Jan 10, 2023 16:48:16 GMT
Odcinek 60., świetny Jest i dramatycznie, i śmiesznie. Scenarzysta kapitalnie wplótł w pełną napięcia scenę, sprawę uczuć z przeszłości No i zaczyna się tłumaczenie trzeciej serii na polski
|
|
|
Post by julia on Jan 12, 2023 18:56:33 GMT
Odcinek 60.Celine w szpitalu walczy o życie, ojciec zdruzgotany, siostra też i Francis także. Do jaskini lwa wkracza też Omer, który musi wiedzieć, co z dziewczyną. jak ona zareaguje na jego widok, gdy odzyska świadomość. Zdradzi go czy nie. Helen wścieka się na ojca za zorganizowanie zamachu w parku, gdzie niespodziewanie znalazła się jej siostra. Ma wyrzuty sumienia. Wywiadowi zależy teraz najbardziej na tym, aby złapać dwóch terrorystów, którym udało się zbiec. Próbują na wszystkie sposoby i jednego z nich pojmano, przy pomocy Zehry, która pędziła motorem na złamanie karku. I tutaj do akcji wkracza Yzay. Wiadomo, że terroryści są tak szkoleni, aby nie zdradzić. Milczą, jak grób, nie boją się brutalności, ale Yzay wziął go sposobem. Substancja usypiająca, otumaniająca wstrzyknięta do butelki z wodą i nasz informatyk ma pole do popisu Zamknięto delikwenta w jednoosobowym pokoju. Śpi sobie smacznie, a gdy się budzi kolejny raz Uzay oznajmia mu ,że jest już w tym stanie trzy miesiące. A minęło zaledwie 15 minut. Przebierają faceta, usypiają , budzą i za każdym razem dodają ...minęło pół roku, minął rok, żona wyszła ponownie za mąż, bo mąż został uznany za zaginionego Więzień zaczyna się załamywać. Dla widza jest to śmieszne, ale i przerażające zarazem, ze tak można wpłynąć na psychikę człowieka, że nie ma on poczucia czasu. Zaciska się też pętla wokół Efkara, ale do działania przystępuje Korkut, który nie tylko ratuje go z opresji, przed Bedro i Helen, ale też i ją śledzi. zdobywa informacje. Zehra zaś , wiedząc o zagrożeniu Omera i Sadece, prosi , aby mama na jakiś czas zatrzymała się w jej domu. Dla wywiadu ważne jest, aby zdobyć informacje z laptopa współpracownika Hartleya. Misję wykonują nasi protagoniści. Niestety nie jest to łatwe, laptop Zehry nie łapie połączenia ze względu na specjalne zabezpieczenia. Rozlana "niechcący " woda i pan ofiarowuje swój sprzęt, ale trzeba zyskać na czasie. I tu mamy popis zazdrosnego "chłopaka" przedstawicielki handlowej, który daje niekontrolowany popis swojej zazdrości. . To perełka w tym odcinku Niby zgodnie z sytuacją zadawane są pytania na temat uczuć, jedno za drugim : - Bardzo go kochałaś? - Tak... -Ale co to za odpowiedź, tak bardziej od serca powiedz. Omer gra zazdrośnika, ale wykorzystuje, to co mu leży na sercu od lat -Kocham cię, zawsze kochałam i będę kochać.... Powiedziane szczerze czy zagrane na potrzebę chwili? Facet się zmył razem z laptopem, bo bał się dekonspiracji, informatycy w większości przegrali zawartość, a Omera "aresztowała " policja Swoi ludzie, którzy mieli to zagrać. No, ale słowa zostały zostały wypowiedziane. Odkryto karty miłosnego wątku z przeszłości. Tyle tylko, że padło też słowo o małżeństwie. Czyżby jednak Yagmur nie jest dzieckiem prota ,a już miałam nadzieję... Końcówka dramatyczna. Drugi z zamachowców, rozliczany przez Davida rozpoznał na nakręconym filmie Omera. Zaproszenie, sznur na szyję i Francis zaciska z całej siły pętlę ...
|
|
elena
Początkujący
|
Post by elena on Jan 14, 2023 23:59:05 GMT
ja już sobie doleciałam na 57 odcinek i nie no Francis to zdecydowanie najlepsza postać tego sezonu. Ciekawi mnie jak odbije się zabicie tego syna mafiozy na Korkucie i Efkarze. Ogólnie cały serial jest spójny tylko czasami da się wyłapać błędy np raz zmarły brat omera ma 27 lat a raz 32 ( co już na początku wydawałoby mi się dziwne). No nic pozostaje tylko nadrobić te 4 odcinki i być na bieżąco. To zapoznanie małej z potencjalną babcią uroczę, ale nie sądzę, że pójdą w to że ona jest córką Omera
|
|
|
Post by Matthias on Jan 16, 2023 17:39:09 GMT
📌 Reytingi zа 15.01.2023ТОТАL:2. Teşkilat (61 odcinek) - 7.04% ⬇ (-0.58)3. Yargı (50 odcinek) - 6.19% ⬇ (-0.29) 6. Güzel Günler (10 odcinek) - 3.81% ⬇ (-0.52) АВ:1. Teşkilat - 7.59% ⬆ (+0.42)2. Yargı - 7.49% ⬇ (-0.65) 8. Güzel Günler - 2.52% ⬇ (-0.72)
|
|
|
Post by julia on Jan 17, 2023 19:13:10 GMT
To zapoznanie małej z potencjalną babcią uroczę, ale nie sądzę, że pójdą w to że ona jest córką Omera elena, na to wygląda, że nie pójdą w tę stronę, a szkoda, to zawsze wzbudza pozytywne odczucia Co do wieku Halima, to wydaje mi się, że te nieścisłości mogą wynikać również z tłumaczenia. One są najróżniejsze : lektor, napisy, wersja oryginalna, której w większości nie rozumiemy... Odcinek 61.David, a zwłaszcza Francis czują przez skórę, że coś im w Omerze nie pasuje. Zamachowiec go widział w parku przy Celine, dlatego też Francis z największą radością i pasją zaciska sznur na szyi Omera. Koniec końców udało mu się z tego wyjść cało, zastrzelił zamachowca, wymyślił kłamstwo. Nie bardzo dali się na nie złapać, ale i tak go będą chcieli sprawdzić. Hela zaczyna powoli wszystko widzieć w innej perspektywie. Chodzi o jej siostrę, która jest nadal w krytycznym stanie. Coraz bardziej jest przekonana, że za tym zamachem w parku stoi jej ojciec i widzi czym takie czyny mogą się kończyć. Giną niewinni ludzie, jak jej siostra, która przypadkiem znalazła się w tym miejscu. David i Francis załamani, ale dalej nie zaprzestają działania. Franek dodatkowo ma na głowie członka sekty, który domaga się oryginału księgi tajemnic: - Ma ją Zehra Balaban!. Hartley po śmierci córki, staje się nieobliczalny Rozpacz jego jest wzruszająca, ale zakazuje mówić o śmierci Celine, nawet Helenie i przygotowuje się do kolejnej akcji. Grunt im się trochę usuwa spod nóg, gdyż orientują się, że wywiad jakimś cudem ,zdobył informacje z laptopa Frederica. Do akcji , pod pozorem sprawdzenia prawdomówności, angażują Omerai, a mają zamiar uderzyć w komórkę wywiadowczą. Dlaczego? Halit otwarcie powiedział Davidowi, że to on stoi za zamachami i jest winien śmierci córki. Doszło do spięcia i dyplomata nie ma już hamulców... Omer , ma być snajperem ( w miejsce ich rannego). Widzi cel - Halit , Zehra też widzi swój cel - Omer Jak to rozegrają Scena trzyma w napięciu, czekamy na to, kto pierwszy wystrzeli... Efkar , dzięki Korkutowi, który "podtrzymuje na duchu" zrozpaczoną Helenę, dowiaduje się, że osobą, która go szuka od lat, jest...David Hartley.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 23, 2023 15:45:16 GMT
📌 Reytingi za 22.01.2023ТОТАL:1. Teşkilat (62 odcinek) - 7.53% ⬆ (+0.49)2. Yargı (51 odcinek) - 6.40% ⬆ (+0.21) 5. Güzel Günler (11 odcinek) - 3.77% ⬇ (-0.04) АВ:1. Yargı - 7.64% ⬆ (+0.15) 2. Teşkilat - 7.30% ⬇ (-0.29)8. Güzel Günler - 3.01% ⬆ (+0.49)
|
|
|
Post by julia on Jan 24, 2023 9:11:24 GMT
To zapoznanie małej z potencjalną babcią uroczę, ale nie sądzę, że pójdą w to że ona jest córką Omera elena, na to wygląda, że nie pójdą w tę stronę, a szkoda, to zawsze wzbudza pozytywne odczucia elena, nie oglądałam pierwszych sezonów, więc nie wiedziałam. Zehra była żoną inżyniera, który zginął, a Serdar pojawił się później., tak więc to nie Omer.
|
|
elena
Początkujący
|
Post by elena on Jan 24, 2023 10:43:28 GMT
julia ja oglądałam, ale ile razy w tureckich serialach protka miała męża, a okazywało się że ktoś inny był ojcem. Ale tutaj myślę, że jednak mala jest córka tego inżyniera. To byłaby niejasność wiekowa
|
|
|
Post by julia on Jan 25, 2023 11:59:39 GMT
julia ja oglądałam, ale ile razy w tureckich serialach protka miała męża, a okazywało się że ktoś inny był ojcem. Ale tutaj myślę, że jednak mala jest córka tego inżyniera. To byłaby niejasność wiekowa Masz rację, bywa najróżniej To , co mnie zastanawiało na początku trzeciej serii, to fakt podkreślania przez Zehrę, że nie widziała się z Omerem dziesięć lat i siedem miesięcy. Nie wiem czy padł wiek Yagmur
|
|
elena
Początkujący
|
Post by elena on Jan 25, 2023 21:10:55 GMT
Właśnie skończyłam 57 odcinek i totalnie nie spodziewałam się, że to Sermet będzie kretem. Skoro on był kretem to, czemu nie zdradził Francisowi, że Omer jest agentem.Myślałam, że będzie to ktoś inny z biura. Ale Uzai jak zwykle powala swą inteligencja. Ta opiekunka Yagmur od początku wydawała mi się podejrzana, więc nie zaskoczyłam się jakoś bardzo. Jak Omer się o nią martwił 🥺. Ten odcinek Daje mi lekkie deja vu do drugiego sezonu. Jak chyba była podobna akcja z Serdarem. Niby Zehra nie żyje, ale czuję że jakoś magicznie wróci jej puls
|
|
|
Post by julia on Jan 27, 2023 10:13:50 GMT
Odcinek 62.Snajperka Zehra widziała Omera, a snajper Omer widział Zehrę. Francis cały czas naciskał, aby strzelał w kierunku Halita, ale , jak przypuszczałam, Zehra strzeliła pierwsza i to zmieniło sytuację. Szef ocalony i twardo potraktował naszego dyplomatę. To jest charakter córka w kostnicy, a on dalej , owładnięty swoją chorą misją, działa. Najbardziej wstrząśnięta jest Helen . Nie umie sobie poradzić , choć jeszcze nie wie, że siostra nie żyje. Cały odcinek , przedstawia kolejną akcję, zmierzającą do zatrzymania Fryderyka i rozszyfrowania zakodowanych informacji z lego laptopa. W akcji biorą udział - poza Zehrą i Omerem - Uzay i Gurcan. Fryderyk wyjechał już z Turcji, ale go namierzono. Trzeba było jechać do Iraku . Terroryści, po zniszczeniu obozu szkoleniowego w Turcji, tworzą nowy na terenie Iraku. Pełne napięcia są sceny, gdy Zehra z Omerem mają zamiar podłożyć podsłuch , aby Uzay z Gurcanem wszystko nagrali. Pojmano Fryderyka, ale terroryści zorientowali się ,że go nie ma i ruszyli w pościg... Mam tu jedno zastrzeżenie, co do kamuflażu . Zehra chwilami ma słabo zasłoniętą twarz, odnosi się wrażenie, że lada moment chusta spadnie jej z twarzy. W sferze osobistej bohaterów mamy wspomnienia z przeszłości i rozmowę Zehry z Sadece. Zachowanie matki Omera i jej wymijające odpowiedzi wzbudziły czujność, tym bardziej, że rozkojarzona Sadece upuściła szklankę i w jej oczach Zehra zobaczyła łzy,
|
|
|
Post by Matthias on Jan 30, 2023 20:58:31 GMT
📌 Reytingi zа 29.01.2023TOTAL:1. Yargı (52 odcinek) - 6.83% ⬆ (+0.43) 2. Teşkilat (63 odcinek) - 6.81% ⬇ (-0.72)7. Güzel Günler (12 odcinek) - 3.38% ⬇ (-0.39) АВ:1. Yargı - 7.62% ⬇ (-0.02) 2. Teşkilat - 6.27% ⬇ (-1.03)6. Güzel Günler - 2.77% ⬇ (-0.24)
|
|
elena
Początkujący
|
Post by elena on Feb 1, 2023 18:05:27 GMT
nadrobiłam wszystkie odcinki i w sumie te ostatnie dwa (62 i 63) są średnie poza scenami Francisa. On trzyma cały ten sezon na swoich barkach moim zdaniem. Mogłoby nawet nie być tego Hartleya. Bawi mnie, że oni jeszcze nie odkryli ze Omer jest z Wywiadu. Francis dzwonił do osoby która mogłaby mieć powiązania z Serdarem (być jego ojcem). Mam nadzieję na rozwieniecie tego wątku. W końcu ruszy wątek tego Efkara, bo ile można słuchać o tym że Omer dowie się prawdy
|
|
|
Post by Matthias on Feb 6, 2023 17:04:27 GMT
📌 Reytingi zа 05.02.2023ТОТАL:1. Yargı (53 odcinek) - 7.06% ⬆ (+0.23) 2. Teşkilat (64 odcinek) - 6.39% ⬇ (-0.42)6. Güzel Günler (13 odcinek) - 3.67% ⬆ (+0.29) 10. EGO (1 odcinek) - 3.54% 🆕 АВ:1. Yargı - 9.01% ⬆ (+1.49) 2. Teşkilat - 6.21% ⬇ (-0.06)7. Güzel Günler - 2.90% ⬆ (+0.13) EGO - 2.25% 🆕
|
|
|
Post by julia on Feb 7, 2023 8:47:02 GMT
nadrobiłam wszystkie odcinki i w sumie te ostatnie dwa (62 i 63) są średnie poza scenami Francisa. On trzyma cały ten sezon na swoich barkach moim zdaniem. Mogłoby nawet nie być tego Hartleya. Bawi mnie, że oni jeszcze nie odkryli ze Omer jest z Wywiadu. Francis dzwonił do osoby która mogłaby mieć powiązania z Serdarem (być jego ojcem). Mam nadzieję na rozwieniecie tego wątku. W końcu ruszy wątek tego Efkara, bo ile można słuchać o tym że Omer dowie się prawdy elena, zgadzam się z Tobą. Ostatnie odcinki mają wyraźnie słabszy scenariusz. Za dużo jest scen długiej jazdy samochodem. Francis cały czas podejrzewa Omera, ale nie ma dowodów, a to znaczy, że ten jest dobrym pracownikiem wywiadu. Ilu pracowników wywiadu , mimo, że im się bacznie przyglądano, działało latami, mimo podejrzeń. I fakt, Omer mógłby już sie dowiedzieć, że Efkar jest jego ojcem. Zupełnie nie mam czasu, aby pisać więcej...
|
|
|
Post by julia on Feb 8, 2023 21:17:23 GMT
Odcinek 63 i 64.
Co do dwóch poprzednich odcinków, to rzeczywiście nie były one celujące, ale 64. bardzo mi się podobał.
Wywiad ma Frederica, ale za nim jedzie główny koordynator organizowania nowego obozu szkoleniowego. Jest nawet spektakularny wybuch, ale...Zehra i Omer wraz z zakładnikiem uciekli tunelem, których w okolicznych wioskach jest dużo. Schronienia udzielają im w jednej z wiosek, gdyż Omera tam znają i są mu za wyświadczone dobro zobowiązani.
Zehra próbuje porozmawiać z Omerem na temat przeszłości, ale niestety dla niego ten rozdział jest zamknięty.
W końcu i sam koordynator bezpiecznie wyprowadza z syryjskiego terenu naszych bohaterów, ale tylko na skutek szantażu. Jeśli tego nie zrobi, kompromitujące go zdjęcia, znajdą się w sieci. Ferderic też za cenę życia zdradza, to czego Gurcan z Uzayem nie skopiowali z jego tajnego komputera.
Hartleya cały czas trafia szlag, bo wszystkie plany biorą w łeb, a Francis tylko zaciska zęby i pięści w bezsilności, gdyż jego geniusz nie zadział. Udało mu się tylko wydobycie informacji od porwanej dziewczyny. Jest to , pozbawiony skrupułów sadysta ,który cały czas czuje, że Omer , to dobry trop.
No i Omer zapewne już się dowie kto nosi nazwisko jego ojca Hasana Asmagcy. Przyszedł z tą wiadomością do Hartleya , ale i Efkar postanowił zakończyć sprawę , która przez trzydzieści lat kładła się cieniem na jego życiu osobistym Wyznacza Hartleyowi spotkanie, a wiadomość przynosi Helen. Skąd ją ma? Wiadomo - od Korkuta, posłańca piekarza. Od dłuższego czasu kręci się on wokół córki dyplomaty.
"Jastrząb" przyniósł tę wiadomość Hartleyowi , ale nie spodziewał się, że w tej samej chwili Hasan się ujawnił poprzez list z miejscem spotkania. To była jego zagrywka, aby kolejny raz Davida urobić, a tu się okazało, że Hasan czeka...
|
|
elena
Początkujący
|
Post by elena on Feb 21, 2023 15:00:12 GMT
Jak dla mnie mogliby wprowadzić drugiego wroga, który rywalizowałby z Francisem I Hartleyem, bo teraz to źle wygląda moim zdaniem. Helen teraz tylko w domu siedzi, a na początku była bardziej zaangażowana w działalność organizacji. I w sumie to dobrze, że zazwyczaj biorę 1 część odcinka do tłumaczenia , bo jest najciekawsza, potem jakoś słabiej moim zdaniem jest. Miejmy nadzieję, że nowy odcinek zostanie wyemitowany w tę niedzielę. Nie mogę się doczekać wątku z Hasmanem Atmancą.
|
|
|
Post by julia on Feb 21, 2023 22:13:17 GMT
w sumie to dobrze, że zazwyczaj biorę 1 część odcinka do tłumaczenia , bo jest najciekawsza, potem jakoś słabiej moim zdaniem jest. Miejmy n elena, wydaje mi się, że poza pierwszą częścią , końcówki też są ciekawe. Co do Heleny, to ona dopiero teraz przejrzała na oczy, gdy ofiarą padła jej siostra. Do tej pory jej głowa była pełna mrzonek o nowym państwie, była głucha i ślepa na wszystko dokoła. Kto wie czy ona sama po przewartościowaniu wszystkiego nie zwróci swego postępowania przeciwko ojcu i Francisowi
|
|
|
Post by Matthias on Feb 22, 2023 19:50:38 GMT
💥Kanał telewizyjny TRT1 przygotowuje się do emisji nowych odcinków swojego serialu. Pierwszym z nich będzie nowa seria z serii „Czerwona flaga”. W piątek zostanie pokazany nowy odcinek „Barbaros Hayreddin: Dekret sułtana”, w sobotę – „Góra serca”, a w niedzielę – nowy odcinek serialu „Organizacja”.
|
|
|
Post by Matthias on Feb 27, 2023 16:46:22 GMT
📌Reytingi za 26.02.2023 ТОТАL: 1. Teşkilat (65 odcinek) - 6.43% ⬆ (+0.04)2. Yargı (54 odcinek) - 6.03% ⬇ (-1.03) 8. EGO (2 odcinek) - 2.90% ⬇ (-0.64) АВ: 1. Yargı - 8.02% ⬇ (-0.99) 2. Teşkilat - 6.29% ⬆ (+0.08)3. EGO - 3.73%
|
|
|
Post by julia on Mar 1, 2023 10:42:16 GMT
Odcinek 65.W tym odcinku bardzo aktywny jest Francis. Cały czas miesza szyki wywiadowi. Pokazuje swoje sadystyczne skłonności i możliwości. Dla niego odcięcie palca narzeczonej inżyniera i przesłanie go w pudełku jest drobiazgiem. A inżynier nie chce przekazać tajnych danych, współpracuje z wywiadem . Pułapka zadziałała, walizka otworzona przez Francisa spowodowała stopienie się dysku, ale farbowany wymyśla inny sposób na zdobycie tajnych dokumentów, co miesza szyki wywiadowi i stawia przed nim kolejne zadanie - odzyskanie dokumentów. Mało tego, tak zmanipulował i otumaniał dziewczynę narkotykami, że ta zabiła inżyniera , a sama padła od złotego strzału. Zastrzyk zaaplikował sam Francis. To są mocne sceny. Symboliczna data 17. luty 1993, to przesłanie dla Hartleya od Efkara . To dzień śmierci jego brata. Dla Davida był niewinnym człowiekiem, dla Efkara zbrodniarzem, który dokonał eksterminacji bośniackiej wioski. Doszło do konfrontacji, ale Hartley był osłaniany przez uzbrojoną grupę , Efkar przyszedł sam w odwodzie miał tylko Korkuta. Omer jest także na miejscu rozrachunku z przeszłością, aby zobaczyć, kim jest jego ojciec. Towarzyszy mu Zehra, która od jakiegoś czasu naciska na Sadece, aby powiedziała czy ojciec Omera żyje. Odcinek ciekawy i jak zawsze z dużym znakiem zapytania na końcu. Kto zginie, co zrobi Omer ...on już poznał głos...
|
|
|
Post by Matthias on Mar 6, 2023 16:27:59 GMT
📌 Reytingi za 05.03.2023ТОТАL:1. Teşkilat (66 odcinek) - 6.35% ⬇ (-0.08)2. Yargı (55 odcinek) - 6.32% ⬆ (+0.29) 7. EGO (3 odcinek) - 3.26% ⬆ (+0.36) 10. Güzel Günler (14 odcinek) - 2.82% ⬇ (-0.85) 15. Başım Belâda (1 odcinek) - 2.33% 🆕 АВ:1. Yargı - 7.25% ⬇ (-0.77) 2. Teşkilat - 6.11% ⬇ (-0.18)4. EGO - 3.72% ⬇ (-0.01) 7. Güzel Günler - 2.42% ⬇ (-0.48) 21. Başım Belâda - 1.25% 🆕
|
|
|
Post by Matthias on Mar 12, 2023 9:16:11 GMT
💥 Trzeci sezon serialu „Organizacja / Teşkilat” nadal przyciąga dużą widownię. Według Birsen Altuntas, reżyser Burak Arlyel zaprosił do obsady Zeynep Tugce Bayat. Wcieli się w postać „Siyah İnci”. Aktorka pojawi się w 69. odcinku w roli zagranicznego agenta, umiejętnie zmieniając swój wygląd.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Mar 12, 2023 21:02:43 GMT
Pewnie czwartego sezonu równierz się doczekamy.
|
|
|
Post by julia on Mar 12, 2023 21:34:10 GMT
Odcinek 66.Nasi bohaterzy mają znów pod górkę. Zniknęły ważne informacje i cała czwórka wyjeżdża w tym celu do Brukseli. Szkoda, że nie było dokrętek w tym mieście. Pokazano ją tylko z lotu ptaka, co jest ogólnodostępne, a można było bardziej uwiarygodnić ich pobyt, choćby przez frytki z majonezem Biegali tam za facetem po parku, a ten i tak ich wykiwał, mało tego na końcu pozbawił przytomności Zehrę Dane udało się w końcu przechwycić Omerowi, Niestety wcześniej w Stambule nie udało mu się dogonić Efkara, po zamachu na Hartleya, ale ten ukryty w opuszczonym magazynie, wysłuchał daremnych żali syna, który wyrzucił z siebie cały swój ból. Wzruszająca była scena rozmowy Sadece z Omerem. Hartley żyje, ku zdumieniu Efkara i dyszy chęcią zemsty, a Francis ma diabelski spryt i szczęście, dowiaduje się , gdzie mieszka jego rodzina. Zagrożona jest Sadece. Kilka dni Hartley dochodził do siebie po postrzale, ale nie wytrzymał. Gdy otrzymał wieść od farbowanego , następnego dnia stanął w drzwiach matki Omera wraz z Helen i Francisem. Ciekawe czy wejdą do środka , bo tam... na komodzie stoi zdjęcie Sadece z Halimem i Omerem Co z nią zrobią? Ona straciła zimną krew i nie przekona ich , że nie zna Hasana Akmacy, Efkar za późno do niej zadzwonił Scenarzyści mogliby wreszcie wyłożyć kawę na ławę i wyjaśnić co właściwie zniszczyło miłość protów.. Są pojedyncze zdania i ciągle niedopowiedzenia
|
|
|
Post by Matthias on Mar 13, 2023 17:50:56 GMT
📌 Reytingi za 12.03.2023ТОТАL:1. Teşkilat (67 odcinek) - 6.36% ⬆ (+0.01)2. Yargı (56 odcinek) - 5.62% ⬇ (-0.70) 6. EGO (4 odcinek)- 3.46% ⬆ (+0.20) 7. Güzel Günler (15 odcinek) - 3.27% ⬆ (+0.45) 16. Başım Belâda (2 odcinek)- 1.84% ⬇ (-0.49) АВ:1. Yargı - 6.30% ⬇ (-0.95) 2. Teşkilat - 5.05% ⬇ (-1.06)4. EGO - 3.81% ⬆ (+0.09) 7. Güzel Günler - 2.58% ⬆ (+0.16) 49. Başım Belâda - 0.79% ⬇ (-0.46)
|
|
|
Post by Matthias on Mar 20, 2023 18:19:51 GMT
📌 Reytingi za 19.03.2023ТОТАL:1. Teşkilat (68 odcinek) - 6.39% ⬆ (+0.03)2. Yargı (57 odcinek) - 5.56% ⬇ (-0.06) 6. EGO (5 odcinek) - 3.40% ⬇ (-0.06) 10. Güzel Günler (16 odcinek) - 2.95% ⬇ (-0.32) 28. Başım Belâda (3 odcinek) - 1.34% ⬇ (-0.50) АВ:1. Teşkilat - 6.33% ⬆ (+1.28)2. Yargı - 5.89% ⬇ (-0.41) 3. EGO - 3.88% ⬆ (+0.07) 5. Güzel Günler - 3.03% ⬆ (+0.45) 97. Başım Belâda - 0.46% ⬇ (-0.33)
|
|