|
Post by lucy on Jan 14, 2021 12:52:26 GMT
Od Birsen: 💥 W związku z tym, ze projekt opowiada o tureckim wywiadzie i jest realizowany dla państwowego kanału, każdy krok ekipy produkcyjnej przechodzi przez sito akceptacji. W ramach przypomnienia kto tu gra:
|
|
|
Post by Alex on Jan 14, 2021 18:56:49 GMT
No nie sądzę, żeby ten serial ruszył jeszcze w styczniu, jak to nadal utrzymują (albo nie jestem na bieżąco). Gdyby tak miało być to powinni wypuścić już zwiastun, jakiś większy plakat nie tylko postaci... Bardziej prawdopodobna mi się wydaje aktualnie ta druga opcja, że serial ruszy w połowie lutego.
|
|
|
Post by lucy on Jan 16, 2021 10:53:52 GMT
Projekt okazał się bardziej absorbujący, niż zakładano i wejdzie na ekrany trochę później. To samo jest z Barbarossą. Jak widać Trt chce, żeby oba były dopracowane z każdej strony.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Jan 16, 2021 11:43:58 GMT
To serial Tims B, więc wiadomo, że porządnie biorą się za projekt. Lepiej trochę poczekać, niż dostać kolejnego "Napastnika".
|
|
|
Post by Alex on Jan 16, 2021 17:35:54 GMT
To oby się tylko wyrobili na tę połowę lutego...
|
|
|
Post by Alex on Jan 25, 2021 19:54:27 GMT
Baris dobrze pilnuje, choćby nie wiem jak fani się starali to się nie doszukają Caglara i Deniz chociażby na tym samym zdjęciu.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 26, 2021 18:27:56 GMT
O matko, ile się chłopina musi nagłówkować.
|
|
|
Post by lucy on Jan 28, 2021 13:27:46 GMT
Do obsady dołączył Nihat Altınkaya. Obecnie w Ankarze kręcony jest 3 odcinek.
|
|
|
Post by Alex on Jan 28, 2021 13:32:41 GMT
Do obsady dołączył Nihat Altınkaya. No proszę, czyli jednak ktoś z Soz się znalazł Super, bardzo się cieszę. Lubiłam jego postać w Soz Jeszcze gdyby to z Erenem nie okazało się jedynie wymysłami to w ogóle byłoby cudownie
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 28, 2021 19:26:18 GMT
Zawsze ktoś.
|
|
|
Post by Alex on Jan 29, 2021 20:31:17 GMT
Dzisiaj podobno nagrywają jakiś bal i Caglar i Deniz są na planie (Baris może też ). Wszyscy liczą na wspólny taniec (na odległość, oczywiście, żeby męża nie denerwować )
Nihat z planu:
|
|
|
Post by Alex on Jan 30, 2021 18:59:17 GMT
Deniz się wkurzyła i napisała na tt, że statyści powinni skupić się na grze i uwagach od reżysera, nie na robieniu zdjęć, wtedy nie musieliby robić 10 dubli Chyba troszkę ją poniosło... Jest w tym zawodzie od kilku ładnych lat, dopiero teraz zauważyła, że w sieci pojawiają się filmiki i zdjęcia z planu? Chyba, że boi się, że w końcu ktoś jej zrobi zdjęcie z Caglarem i mężuś awanturę urządzi... A właśnie przed chwilką fandom się doczekał takiego zdjęcia:
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 30, 2021 20:18:02 GMT
Oho ale to jest żenujący osobnik.
|
|
|
Post by Alex on Jan 30, 2021 20:37:18 GMT
Jeszcze zapomniałam dopisać, że premiera jednak pod koniec lutego Coraz dalej... I zwiastuna ani widu ani słychu
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 30, 2021 21:06:08 GMT
Niech się zajmie pilnowaniem żony by jej nie ukradli. A robienie serialu zostawi reżyserowi. Alex czy to już jest syndrom sztokholmski.
|
|
|
Post by Alex on Jan 30, 2021 21:18:36 GMT
Alex czy to już jest syndrom sztokholmski. Być może... W sumie fajnie by było, gdyby Deniz poszła w tej Ankarze w tango z Caglarem Ale ona posłuszna jest, pewnie nawet z nim za dużo nie rozmawia Dużo czytałam o tym, że podczas nagrywania "Fazilet" Baris odwalał niezłe akcje, ale musiałabym się bardziej zagłębić w temat. No i wyjaśnia to dlaczego nie można znaleźć z tego okresu żadnych zdjęć z Deniz i Caglarem, a proci zazwyczaj dużo ich dodają. Mi się udało wykopać chyba tylko jedno z jakiejś sceny sprzed mieszkania Hazan (i to nie od nich tylko od kogoś z ekipy pewnie) i live'a Caglara, ale to bardziej "gościnnie" się tam pojawiła. Teraz też raczej nie ma na co za wiele liczyć, mówiłam, że to "pozwolenie" Barisa na wspólnego live'a to ściema, żeby fandom go nie atakował
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 30, 2021 21:25:24 GMT
On ją trzyma krótko na smyczy. My sobie tak tu żartujemy ale to jest chore, kopa w cztery litery i za drzwi. Ale widocznie ona tak lubi.
|
|
|
Post by Alex on Jan 30, 2021 23:13:05 GMT
Ale co my na to możemy? niemoc Ja to bym z takiego związku na jej miejscu uciekała jak najdalej, ale skoro go kocha i nie widzi w tym problemu to jej sprawa... Poza tym jak się teraz w to zagłębiłam to okazuje się, że jest sporo takich związków. O ile oczywiście to wszystko jest prawdą. Kadir też pilnował Neslihan na planie KS, bo był zazdrosny o Buraka, podobno nawet miał pretensje o to, że zagrali zbyt przekonująco i namiętnie, no i po tych akcjach Nesli i Burak przestali się dogadywać. Podobnie przecież było z Muratem od Hande. I teraz zapowiada się, że Ebru (Reyyan z Hercai) znalazła sobie podobnego... Poblokował fanów na tt, bo mu w komentarzach napisali, że Ebru świetnie wygląda z Akinem czy coś takiego. No było to niepotrzebne, ale bez przesady...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 31, 2021 9:54:43 GMT
Życzymy szczęścia i cierpliwości dla deniz.
|
|
|
Post by lucy on Jan 31, 2021 11:36:52 GMT
Deniz się wkurzyła i napisała na tt, że statyści powinni skupić się na grze i uwagach od reżysera, nie na robieniu zdjęć, wtedy nie musieliby robić 10 dubli " style=""] Też o tym czytałam, ale w trochę innym kontekście tj, że Deniz zarzuciła aktorom drugoplanowym wyciek zdjęć z planu do sieci i im poradziła, żeby zamiast na pstrykaniu fotek, skupili się na tym co mówi reżyser, bo przez nich sceny kręcone są po 10 razy. Szczerze mówiąc nie dziwię się, że się wkurzyła i na jej miejscu też pewnie bym nie wytrzymała. (...) O ile oczywiście to wszystko jest prawdą. Kadir też pilnował Neslihan na planie KS, bo był zazdrosny o Buraka, podobno nawet miał pretensje o to, że zagrali zbyt przekonująco i namiętnie, no i po tych akcjach Nesli i Burak przestali się dogadywać. Alex, w wątku protów nie było ani promila namiętności. Te wszystkie pseudo namiętne sceny ograniczały się do przedszkolnych wygłupów na huśtawkach, tudzież w piaskownicach. Zero iskier. Duet protów w tym serialu był najśmieszniejszym duetem jaki w życiu widziałam (dodam, że przez aktorkę, której nie trawię, bo Burak był ok). Także Kadir nie miał być o co zazdrosny, zresztą pewnie nie był, bo te wszystkie bzdury o zazdrości partnerów aktorów się wypisuje przy wszystkich serialach. W Asi też Burcin wpadała rozwścieczona na plan, bo Tuba grała zbyt namiętnie i kokietowała Murata, w "Meandrach miłości" żona Kivanca kazała grać jej w ryzach. Ostatnio nawet przeczytałam i osoba się ze mną wręcz kłóciła, że przez żonę Kivanca oraz żonę Iba, zakończyły się wcześniej, niż zakładano dwa jej ulubione seriale: Meandry i SBA. Były takie haje, że się nie dało kręcić. Mogłabym tu wymieniać i wymieniać przykłady seriali, do których fani dorobili podobną ideologię, ale i tak nic to nie zmieni. I teraz zapowiada się, że Ebru (Reyyan z Hercai) znalazła sobie podobnego... Poblokował fanów na tt, bo mu w komentarzach napisali, że Ebru świetnie wygląda z Akinem czy coś takiego. No było to niepotrzebne, ale bez przesady... W sumie to nie wiemy co do niego pisali w wiadomościach, może mu kazali się odczepić od Ebru i go obrażali? Nie od dzisiaj wiadomo, że psychofani potrafią być bardzo agresywni i zawzięci. Jak sobie coś uroją, bo im się myli fikcja z rzeczywistością to nikt im nie przemówi. Naprawdę nie dziwię się, ze niektórzy aktorzy trzymają życie prywatne pod kluczem.
|
|
|
Post by Alex on Jan 31, 2021 18:16:30 GMT
lucy nie no, bez przesady z tymi teoriami spiskowymi. W zazdrość i przesiadywanie na planie partnerów protów jestem w stanie uwierzyć, no bo to nawet widać na zdjęciach czy filmikach, dodawanych przez aktorów czy ekipę. No ale to na pewno nie do takiego stopnia, żeby serial kończyć z tego powodu... Gdyby tak było to Baris by wcześniej zakończył "Fazilet" Co do KS to próbowałam oglądać, ale nic mnie w nim nie zachwyciło, nie rozumiem nawet tych wszystkich pełnych zachwytu opinii. Dla mnie to taki zwykły przeciętniak, nic wielkiego, no i pomiędzy Nesli a Burakiem też nie widziałam żadnej chemii... Jeśli chodzi o to shipowanie aktorów to też przesada. Ja rozumiem, że można ich lubić itd, sama nieraz jak oglądam serial i proci mają fajną chemię to myślę sobie "o, fajnie jakby byli razem w realu" albo "pasowaliby do siebie", no ale przecież ja tak naprawdę nic o nich nie wiem, mogą sobie ładnie razem wyglądać, ale przy tym kompletnie do siebie nie pasować w szeregu innych cech. A na pewno nie przyszłoby mi do głowy, żeby wypisywać jakieś bzdury do aktorów czy ich partnerów na mediach społecznościowych...
Rozbawiło mnie to: "Caglar i Deniz robią wspólne selfie". Tylko tam jeszcze Barisa brakuje z boku...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 1, 2021 10:28:03 GMT
Alex cudne, na wyciągniętej ręce by się nie stykali.
|
|
|
Post by Alex on Feb 1, 2021 11:25:41 GMT
Next ale to i tak dla nich za dużo W czasach "Fazilet" mieli tylko jedno wspólne zdjęcie z pierwszego sezonu jeszcze, kiedy Deniz chyba dopiero rozpoczynała swój związek z Barisem. To zdjęcie o którym pisałam wcześniej było jednak z ujęcia, z którego ostatecznie nie dało się zrobić sceny i wrzucić do odcinka. Chodzi o nie: Mieli podobno kręcić scenę, w której Sinan strzela do Yagiza. Było to już po tym jak Sinan dowiedział się o YagHaz i pewnie miał to być jego sen przed tym jak zjechał z klifu... Ale ponoć Deniz i Caglar co chwilę wybuchali śmiechem i po x próbach w końcu sobie odpuścili
Co do Teskilat to na grupie ktoś pisał, że pod koniec 3 odcinka ma być niespodzianka i wszyscy się spodziewają pocałunku. Na TRT! No ale w sumie nie wiem, kto by miał z tym większy problem: TRT czy Baris... No i mogliby dać w końcu ten zwiastun! Mają już 3 odcinki przecież... Ileż można czekać...
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 1, 2021 18:42:06 GMT
Nie gadaj pocałunek na trt. Jak się to stanie to przyrzekam uroczyście że obejrzę ten serial od deski do deski. Alex rób screena będziesz mieć dowód. A baris powinien mieć zakaz na wejście na plan jak i innych bohaterów sympatie. Niech się zajmie psem pójdzie z nim na spacer czy coś Tak się chemii nie zbuduje ja partner/ka patrzy na partnera/ke na planie.
|
|
|
Post by Alex on Feb 1, 2021 19:44:11 GMT
Alex rób screena będziesz mieć dowód. Robię i wrzucam do mojego folderu serialowo-zdjęciowo-gifowego Nie wymigasz się A baris powinien mieć zakaz na wejście na plan jak i innych bohaterów sympatie. Niech się zajmie psem pójdzie z nim na spacer czy coś Tak się chemii nie zbuduje ja partner/ka patrzy na partnera/ke na planie. No dokładnie, nie da się zagrać dobrze żadnej miłosnej sceny, jeśli z tyłu głowy ma się to, że partner jest obok i obserwuje.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 1, 2021 19:49:09 GMT
Jak w 3 odcinku będzie kiss to oglądam. Ale chodzi mi o pocałunek a nie muśnięcie w czoło dla jasności.
|
|
|
Post by Alex on Feb 2, 2021 20:27:06 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 2, 2021 20:44:57 GMT
To jest deniz na tym pierwszym zdjęciu. Nie poznaje.
|
|
|
Post by Alex on Feb 2, 2021 21:00:35 GMT
Next tak. Podobno to jest jej kreacja na ten bal, który będzie bodajże w 3 odcinku i pod koniec którego ma być "niespodzianka, pomimo że to trt"
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 2, 2021 22:01:44 GMT
O to tu będzie kiss, niech ktoś barisa zamknie w pokoju.
|
|