|
Post by lucy on Feb 10, 2021 18:12:14 GMT
|
|
|
Post by lucy on Mar 22, 2021 20:16:21 GMT
Podobno Hazal prowadzi ostre rozmowy na temat udziału w nowym serialu.
|
|
|
Post by lucy on Apr 10, 2021 9:36:40 GMT
Wygląda na to, że Hazal tu nie zgra.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 11, 2021 20:14:58 GMT
Klasyka, narobić szumu by się klikało.
|
|
|
Post by lucy on Apr 19, 2021 12:36:35 GMT
Podobno Hazal sama odeszła z projektu. Atahan na pewno będzie wiedział więcej.
|
|
|
Post by Atahan on Apr 19, 2021 21:18:54 GMT
Podobno Hazal sama odeszła z projektu. Atahan na pewno będzie wiedział więcej. Nic mi o tym nie wspominała. Na razie jakiś Sercan o tym napisał, Birsen nic nie napisała, a się lubią z Hazal. Poczekamy, zobaczymy. Oni chcą stworzyć tego "Yavuza" jako serial na miarę amerykańskich historycznych hitów, tym samym nagrania się rozciągają bardzo w czasie. Z tego, co czytałem prace nad jakąś grafiką 3D w scenach trwały tygodniami. Może Hazal szuka jakiegoś serialu na platformę w czasach teraźniejszych, żeby zagrać w międzyczasie, albo w jakimś filmie. Jakoś wątpię trochę, żeby opuściła serial, skoro podczas jej urodzin w Dubaju odbyło się także jakieś 'spotkanie biznesowe'. Bardziej obstawiam jakiś projekt w międzyczasie. 2506 Yapim produkuje jeszcze serial "Kolej Ruyasi", skoro tyle się bawią przy młodzieżówce, to jestem ciekawy, jak wygląda tempo pracy przy serialu historycznym.
|
|
|
Post by Atahan on Jun 8, 2021 17:13:00 GMT
Hazal tu nie zagra. Nie chciała grać w komediach romantycznych, czeka na wrzesień na dramaty, ale musi być to taki dramat, który ją urzeknie... cokolwiek to znaczy. Mogłaby zagrać w "Metresler", ale pewnie będzie szukać urzekającej klapy w Ay Yapim.
Bardzo mnie denerwuje ta wytwórnia. Ten serial tworzą i wychodzi na to, że logo robią pół roku, bo nic poza tym nie ma. Cengiz i Hazal wyglądali razem bardzo ładnie, ale już nic z tego. "Kolej Ruyasi" to samo. Od ponad roku wrzucają na Instagram fotki i filmiki z nagrań i odpisują, że premiera "cok yakinda". Może oni się innym kalendarzem obsługują i dla nich 'cok yakinda' to pół dekady.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 9, 2021 18:02:22 GMT
Atahan, mogliby coś więcej pokazać. Najwidoczniej im się nie spieszy, albo chcą zobaczyć, czy opłaca im się wejść na antenę. Jak zobaczą, że konkurencja słaba, to wlecą
|
|
|
Post by lucy on Jun 10, 2021 11:02:13 GMT
Plakaty (Cengiz Çoskun, Nurettin Sönmez), ale nie wiadomo, czy dotyczą tego serialu, czy jakiegoś filmu, tudzież reklamy.
|
|
|
Post by lucy on Jun 10, 2021 11:09:45 GMT
Jeszcze zajawki:
|
|