|
Post by mira on Feb 1, 2022 10:01:24 GMT
mira , jeśli juz wybierać między "Seviyor Sevmiyor" a tym. To zdecydowanie KA wygrywa w przedbiegach. Pierwsze 10 odcinków klasa, następne 10 też względnie w porządku. Ostatnie 8 to jazda bez trzymanki i drama poganiająca dramę w roli głównej z przyrodnim bratem. Z tego, co się zorientowałam, to za ten "Seviyor Sevmiyor" też zbierał pochwały. Właśnie biorę pod uwagę te dwa, bo inne jakieś krótkie i chyba niezbyt udane. Jeszcze zainteresował mnie jeden film z imieniem Defne (chyba?) w tytule, ale nie wiem, czy znajdę go gdzieś po polsku.
Dziękuję za podpowiedź!
|
|
|
Post by Alex on Feb 1, 2022 15:44:07 GMT
Oo, odkopaliście wątek i przypomniało mi się, że nadal nie wiem, dlaczego Ege odeszła z tego serialu. Mavi ty pewnie wiesz?
|
|
|
Post by Mavi on Feb 1, 2022 16:35:15 GMT
Oo, odkopaliście wątek i przypomniało mi się, że nadal nie wiem, dlaczego Ege odeszła z tego serialu. Mavi ty pewnie wiesz? Rozczaruję cię, ale nie wiem.
|
|
|
Post by Alex on Feb 1, 2022 16:37:25 GMT
Oo, odkopaliście wątek i przypomniało mi się, że nadal nie wiem, dlaczego Ege odeszła z tego serialu. Mavi ty pewnie wiesz? Rozczaruję cię, ale nie wiem. Faktycznie rozczarowałaś. Tak jak brakiem odpowiedzi w MD. 😐
|
|
|
Post by Matthias on Feb 1, 2022 16:37:27 GMT
Jak już odkopałyście ten temat, to pamiętam, że w zwiastunie? Albo w którejś scenie pojawiła się ta piosenka Do dzisiaj jej słucham:
|
|
|
Post by mira on Feb 1, 2022 18:13:24 GMT
Matthias, rzeczywiście przyjemna piosenka. Chyba wezmę się za ten serial. Poza "Yargi" właściwie nic konkretnego nie oglądam ("Sakli" i "Etkileyici", ale to takie drobiazgi). Chciałam obejrzeć coś ze starszych seriali i niby planowałam "Imperium miłości", ale niespodziewanie przeżywam jakieś nagłe zainteresowanie Gokhanem Zdaję sobie sprawę, że spóźniłam się o jakieś 5 lat
|
|
|
Post by mira on Feb 25, 2022 19:01:20 GMT
Słuchajcie, zdecydowałam się to oglądać i dziś zamierzałam zacząć, ale okazuje się, że serial tłumaczyła grupa, która ostatnio zakończyła działalność Może ktoś wie, czy gdzieś jeszcze mogę to obejrzeć? Jeśli wiecie, to proszę na priv.
|
|
|
Post by Mavi on Feb 25, 2022 19:07:32 GMT
Słuchajcie, zdecydowałam się to oglądać i dziś zamierzałam zacząć, ale okazuje się, że serial tłumaczyła grupa, która ostatnio zakończyła działalność Może ktoś wie, czy gdzieś jeszcze mogę to obejrzeć? Jeśli wiecie, to proszę na priv. Nie, nikt inny tego nie tłumaczył niestety na pl.
|
|
|
Post by mira on Feb 28, 2022 7:41:47 GMT
Dziękuję Mavi, za informację. Szkoda W takim razie albo zrezygnuję, albo obejrzę po angielsku, ale wówczas już nie w całości, tylko na suwaku.
|
|
|
Post by lucy on Jan 28, 2024 15:53:07 GMT
|
|
kasiulala
Początkujący
|
Post by kasiulala on Oct 16, 2024 15:08:44 GMT
Dziękuję Mavi , za informację. Szkoda W takim razie albo zrezygnuję, albo obejrzę po angielsku, ale wówczas już nie w całości, tylko na suwaku. jest na yt z napisami polskimi ale dziwny ten serial pierwsze 5 odc spoko wciaga a pozniej Eylul zamienia sie w Rambo, co odcinek ma wypadek, albo widzi wypadek, jest porwana, bierze udzial w strzelaninie, ratuje szefa mafii, probuje rozbroic bombe tylko kosmitow tam brakowalo, za duzo tych bzdur, poza tym co w tym szpitalu sie nie wyprawialo ze 20 aktorow gralo lekarzy albo starzystow oprocz tego, ze kilku usmiercili to kazdy w trakcie serialu i tak byl na skraju smierci to postrzelenie, to pobicie przez pacjenta, to uderzenie nozem, to wybuch gazu, to porwanie a Elylul wszedzie biegala na kazda strzelanine, wypadek, wybuch w 10 cm szpilkach heh, nie lubilam jej na plus dwoch glownych bohaterow obaj przystojni i obaj dajacy sie lubic sama nie wiem ktorego bym wybrala obaj w moim typie
|
|
|
Post by mira on Oct 17, 2024 6:38:05 GMT
pierwsze 5 odc spoko wciaga a pozniej Eylul zamienia sie w Rambo, co odcinek ma wypadek, albo widzi wypadek, jest porwana, bierze udzial w strzelaninie, ratuje szefa mafii, probuje rozbroic bombe tylko kosmitow tam brakowalo, za duzo tych bzdur, poza tym co w tym szpitalu sie nie wyprawialo ze 20 aktorow gralo lekarzy albo starzystow oprocz tego, ze kilku usmiercili to kazdy w trakcie serialu i tak byl na skraju smierci to postrzelenie, to pobicie przez pacjenta, to uderzenie nozem, to wybuch gazu, to porwanie a Elylul wszedzie biegala na kazda strzelanine, wypadek, wybuch w 10 cm szpilkach heh, nie lubilam jej na plus dwoch glownych bohaterow obaj przystojni i obaj dajacy sie lubic sama nie wiem ktorego bym wybrala obaj w moim typie Bardzo ciekawy opis Ostatecznie nie obejrzałam tego serialu i pewnie już nie obejrzę, no chyba że Gokhan znowu zagra w jakimś super duecie i znów zapałam do niego wielką sympatią, co miało miejsce w czasie emisji "Kalp Yarasi". Potem mi przeszło
|
|
|
Post by lucy on Oct 17, 2024 11:28:46 GMT
(...) a Elylul wszedzie biegala na kazda strzelanine, wypadek, wybuch w 10 cm szpilkach heh, nie lubilam jej Widzę, że kolejna osoba nie przepada za jej aktorstwem. Nic dziwnego, bo Oyku jest strasznie jednowymiarowa, wręcz matowa i denna.
|
|