|
Post by Alex on Jun 8, 2021 8:41:44 GMT
Ciekawe, gdzie teraz zobaczymy Arasa. Może po czterech latach intensywnej pracy zrobi sobie dłuższą przerwę. Nawet pięciu, bo przed Çukurem przez rok grał w Içerde. Ja na jego miejscu zrobiłabym sobie przerwę albo ewentualnie przeniosła się na platformę. No ta druga opcja wydaje mi się bardziej prawdopodobna. Widziałam scenę z finału i nawet mi się podobało. Już od jakiegoś czasu chodzi za mną ten serial, ale ilość odcinków trochę mnie przeraża. Z reguły nie biorę się za nic co ma ich powyżej 100.
|
|
|
Post by mira on Jun 8, 2021 8:47:27 GMT
Alex, ja mam tak samo, nie lubię długaśnych seriali. Ale ten ma w sobie coś takiego, co mnie przyciąga. I może kiedyś, kiedy w końcu nie będę miała rozpoczętych kilku innych seriali, wreszcie się za niego zabiorę.
|
|
|
Post by Alex on Jun 8, 2021 9:22:26 GMT
Alex, ja mam tak samo, nie lubię długaśnych seriali. Zwłaszcza, że jest to serial akcji i w zamierzeniu przez cały czas ma się coś dziać, a przy takiej ilości odcinków... No przy Içerde (39 odcinków) na etapie 20-30 zaczęło się robić nudnawo, potem zaczęły się przygotowania do finału, więc wrócili na wyższy poziom. Tutaj słyszałam, że nudy nie było. Najbardziej mnie do tego serialu przyciąga chyba Araş i parka Azer i Karaca, widziałam kilka filmików z nimi na yt. Trochę szokująco się zakończył ich wątek, ale czuję, że by mi się mimo wszystko spodobał.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 9, 2021 17:39:58 GMT
Reytingi za 07.06.2021 - PONIEDZIAŁEKТОТАL:1. Çukur (131 odcinek, FINAŁ) - 8.17%⬆(+0.79)
5. Maraşli (20 odcinek) - 4.30%⬆ (+0.09%) 8. Kağıt Ev (8 odcinek, FINAŁ) - 3.03%⬆(+0.10) 9. Aşkın Tarifi (1 odcinek) - 2.76%🆕 АВ:1. Çukur (FINAŁ) - 7.09%⬆(+1.05)
4. Maraşli - 3.46%⬆(+0.22) 5. Kağıt Ev (FINAŁ)- 3.00%⬇(-0.18) 9. Aşkın Tarifi - 2.21%🆕
|
|
|
Post by lucy on Jun 10, 2021 9:47:27 GMT
⚡ Tureckie sieci społecznościowe huczą od plotek, że "coś" się wydarzyło na planie Cukura i było na tyle poważne, że wpłynęło na finał serialu. Główni aktorzy nawet nie zaprosili widzów do obejrzenia najnowszego odcinka. Gokhan Horzum nie pojawił się na koncercie galowym z okazji finału projektu. Nikt nie żegnał się ze swoim bohaterem, chociaż jest to w zwyczaju. Nie było też pożegnalnych zdjęć od wytwórnii. Aras Bulut Iynemli całkowicie zrezygnował z subskrypcji producenta Ay Yapim.
Wygląda na to, że trzy tygodnie temu, kiedy zrobili sobie małą przerwę na planie, coś się wydarzyło, może naprawdę przepisano zakończenie, jak twierdzą niektórzy dociekliwi. Być może producentom nie podobał się fakt, że czołowi aktorzy nie przedłużyli kontraktów? Być może….
Jest to w każdym razie trzeci głośny skandal z finałem w tym sezonie (po Hercai i Seldżukach).
|
|
|
Post by Alex on Jun 10, 2021 21:40:38 GMT
Aras Bulut Iynemli całkowicie zrezygnował z subskrypcji producenta Ay Yapim. Czyli można już uznać, że nie zobaczymy go w nowszej wersji Çukura. 😁 Dobra decyzja.
|
|
|
Post by lucy on Jun 11, 2021 9:36:01 GMT
Ale numer 🔥💣 Gmina Karaburun w Izmirze złożyła wniosek o wszczęcie postępowania karnego przeciwko aktorom: Aras Bulut Iynemli, Necip Memili, Riza Kocaoglu, Oner Erkan, Sarp Apak i reżyserowi Sinan Oztürk. Oskarża się ich o nielegalne prace budowlane na terenie rezerwatu państwowego i powodowanie znacznych szkód ekologicznych regionu. Jak się okazało, firma, którą założyli aktorzy Cukura, nielegalnie wycinała drzewa, brukowała drogi i ogrodziła zakupioną działkę drutem kolczastym. Miejsce było przygotowywane pod turystykę kempingową. Policja wraz z przedstawicielami gminy wstrzymała budowę i przekazała sprawę do prokuratury. Zgodnie z dokumentami założycielskimi firmy, oprócz turystyki kempingowej działalność dopuszczała również hotele, motele, kempingi, hostele, wioska wakacyjna, plaża, kawiarnia, palarnia shishy, klub nocny i sporty wodne. Burmistrz Karaburun powiedział, że w 2019 roku obszar ten został ogłoszony specjalnym dekretem prezydenckim (SEPA) i nie pozwolą na nielegalne prace budowlane na tym obszarze. Nikt nie stoi ponad prawem i nikt nie ma przywilejów, dotyczy to również aktorów i zwykłych obywateli. W okolicy znajduje się ponad 600 nielegalnych budynków, które zostaną zburzone. Są bardzo zasmuceni, że ich ulubieni artyści zajmują się niszczeniem przyrody. Aras się juz broni. Jego agencja Art Istanbul zaprzeczyła informacjom, że jego firma rzekomo zajmowała się nielegalnym wyrębem. Według jego agentów Aras zawsze szanował naturę. Na terenie nie będzie konstrukcji, teren jest ogrodzony do sadzenia sadzonek.
|
|
|
Post by lucy on Jul 25, 2021 10:33:01 GMT
W Afganistanie serial został uznany za propagandę przemocy i ściągnięty z ekranu. W jego miejsce emitowany jest Emanet, który podobno lepiej wpływa na umysł afgańskiego widza.
|
|
|
Post by lucy on Jul 27, 2021 15:40:35 GMT
|
|
|
Post by lucy on Oct 24, 2021 13:12:20 GMT
Fotograf wspomina Cukur. To jest Cicek Deniz?
|
|
|
Post by Matthias on Oct 24, 2021 13:33:30 GMT
Jakie romantyczne to foto - on jedną ręką się chwyta, palcami u stóp się podpiera, a on z nią wisi Pogilgotać tylko
|
|
|
Post by Matthias on Jan 15, 2022 10:48:52 GMT
💥 Dwupiętrowy budynek w Balat, w którym znajdowała się kawiarnia z serialu #Cukur, zapalił się. Strażacy szybko przybyli na miejsce zdarzenia i ugasili pożar. Ogień ugaszono po około 45 minutach.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 7, 2022 18:40:46 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Apr 4, 2022 17:13:34 GMT
📸💫Ekipa serialu Çukur znów się spotkała.
|
|
|
Post by Matthias on May 3, 2022 15:23:09 GMT
✨Kompozytor Toygar Isikli przyznał, że serial Çukur stał się dla niego czymś wyjątkowym. To jedna z najcenniejszych prac w jego życiu.
|
|
|
Post by Matthias on May 9, 2022 17:53:20 GMT
📸💫Aras Bulut İynemli, Oner Erkan i Rıza Kocaoğlu na planie serialu Çukur cztery lata temu
|
|
|
Post by lucy on May 23, 2022 20:36:10 GMT
Z dzisiejszego spotkania..
|
|
|
Post by Matthias on Sept 29, 2022 15:47:55 GMT
❥ Dziwne wieści i plotki o #Cukur...Zarzuca się, że serial może ponownie powrócić na ekrany. Podobno firma produkcyjna zgodziła się z wieloma aktorami i serial zostanie ponownie nakręcony na platformę internetową Exxen
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Sept 29, 2022 15:57:45 GMT
Czyli kontynuacja.
Czy ktoś z was oglądał? Mnie z jakiegoś powodu ten serial również intryguje, ale obawiam się, że nie podołam tylu odcinkom naraz.
|
|
|
Post by lucy on Sept 29, 2022 16:00:23 GMT
Cukur i Exxen ? Strach się bać.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 1, 2022 19:53:39 GMT
💥 Tabloid Snob kontynuuje w przekazywaniu wiadomości, że rzekomo serial „ Çukur” może być kontynuowany na platformie cyfrowej Exxen. Wiadomość jest zabawna, biorąc pod uwagę, że prawie wszyscy aktorzy serialu mają już inne projekty, więc szanse na połączenie starej obsady są prawie zerowe.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 25, 2022 15:48:50 GMT
💥 Według znanej dziennikarki Siny Kologlu, pogłoski, że serial „Çukur” będzie kontynuowany na platformie cyfrowej, nie są prawdziwe. Producent Ay Yapim Kerem Catay osobiście zaprzeczył temu zarzutowi.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 27, 2023 14:16:39 GMT
💥 Rumuński kanał telewizyjny Pro TV, który pokazał rumuńską adaptację słynnego serialu „Ezel” o nazwie „Vlad”, pokaże lokalną adaptację serialu „Icerde”. Poinformowano również, że w przygotowaniu są dwa kolejne remake'i - serial " Cukur" i "Numer 309"
|
|
|
Post by Matthias on Jul 10, 2023 16:55:11 GMT
📸💫 Klimatyczne zdjęcie z legendarnego serialu "Çukur"
|
|
|
Post by lucy on Aug 13, 2023 23:22:55 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Aug 24, 2023 16:20:16 GMT
✨Erkan Kolcak Kestendil w swoim ostatnim wywiadzie przyznał, że podpisał kontrakt tylko na 16 odcinków serialu „Cukur”. Jego bohater Vartolu miał pełnić rolę mściciela, który dał się nabrać na opowieści swojej schizofrenicznej matki, że rzekomo jest synem Idrisa. Jednak potem publiczność tak bardzo zakochała się w bohaterze, że scenarzyści postanowili uczynić go prawdziwym synem Idrisa i kontynuować jego historię aż do finału serialu.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 30, 2023 19:35:03 GMT
💥 Serial „Çukur”, w którym główną rolę zagrał Aras Bulut İynemli, został usunięty z jednej z największych platform cyfrowych na Bliskim Wschodzie, Shahid. Usunięcie serialu wynika z publikacji Arasa w sieciach społecznościowych wychwalającego Mustafę Kemala Atatürka.
|
|
|
Post by lucy on Jan 1, 2024 20:37:53 GMT
Usunięcie serialu wynika z publikacji Arasa w sieciach społecznościowych wychwalającego Mustafę Kemala Atatürka. O usunięcie został obwiniony nie Aras, tylko Nejat Isler. Serial został jednak przywrócony, bo jak się okazało owa wypowiedź, która obraziła Arabów była propagowana przez konto podszywające się pod aktora. i.imgur.com/D1o9eGo.pngi.imgur.com/i1wOGg7.pngAras natomiast został zlinczowany za to, że kiedy Disney+ podejmował decyzje dyskredytujące Ataturka i usunął z katalogu wszystkie zapowiedziane wcześniej tureckie seriale (w tym serial Arasa) aktor nabrał wody w usta i milczał jak kamień. Natomiast teraz, kiedy w Arabii został odwołany mecz o Superpuchar Turcji, bo Saudyjczycy nie wyrazili zgody na manifestowanie symboliki narodowej Turków (wizerunku Ataturka na rekwizytach piłkarskich wśród kibiców, na koszulkach piłkarzy oraz odśpiewania hymnu) cyt. głośno "szczeka". i.imgur.com/1ln5C8o.pngi.imgur.com/ji9T6r4.pngi.imgur.com/0BLn7AE.png
|
|
|
Post by Matthias on Mar 7, 2024 17:40:04 GMT
🎬🔥 Za kulisami serialu „Cukur” – coś, czego jeszcze nie widzieliście
|
|
|
Post by man1000 on Oct 22, 2024 21:11:52 GMT
Minęło siedem lat od emisji serialu Cukur 💥
|
|