|
Post by lucy on Nov 15, 2020 21:08:01 GMT
Tajlandzki tytuł: เดือนเกี้ยวเดือน 2 Inne tytuły: เดือนเกี้ยวเดือน 2Moons The Series / 2 Moons 2 the Series Gatunek: romans, komedia, szkoła, LGBTQ Reżyseria: Aam Anusorn Soisa-ngim Scenariusz :Bankie Nuttachai Jiraanont Odcinki: 12 Stacja: Mello Emisja: 29 czerwca 2019 - 14 września 2019 Jest to adaptacja noveli BL "Two Moon" autorstwa Chiffon Cake. Opis: (by Averina) Wayo zostaje przyjęty na uniwersytet Kantaphat, na wydział nauk ścisłych. Jest to ta sama uczelnia, na której studiuje Phana, w którym Wayo jest zadurzony. Z uwagi na wybory ‘moon’ szkoły (to jest jakaś taka reprezentacyjna fukcja chyba) chłopaki zaczynają spędzać ze sobą więcej czasu. Mimo początkowych trudności, zaczynają zbliżać się do siebie coraz bardziej. Przy okazji budowania się relacji Wayo i Phany śledzimy również historie ich przyjaciół. Obsada: Benjamin Brasier ............... Phana Thirapat Reungritkun ............... Wayo Archen Wiraphakul ............... Ming Konchit Boonsatheepakdee ............... Kit Naret Promphaophan ............... Forth Woranart Ratthanaphast ............... Beam Kanyarat Katthiya ............... Pring Samantha Melanie Coates ............... Cake Phongsathorn Padungktiwong ............... Suthee Pongkorn Wongkrittiyarat ............... Park Napisy ENG: LINK
|
|
|
Post by lucy on Apr 16, 2024 13:48:36 GMT
Gdyby kogoś interesowało, to trafiłam na ta dramę z tłumaczeniem pl na cda. Mavi, Next ?
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 18, 2024 17:59:20 GMT
Ja ostatnio jestem mało dramowy. Aktualnie oglądam tylko Umuta i Haruna z Tas Kagit Makas. Mam ogólna niemoc do zaangażowania się w oglądanie czegokolwiek.
|
|