|
Post by lucy on Mar 23, 2021 9:47:01 GMT
Tak, ale z tego co kojarzę to Cagatay podpisał kontrakt na dwa sezony. Drugi pewnie tez będzie miał 10. Na Blu odcinki pojawiają się raz w tygodniu i nie mają polskiej wersji jak w Netflixie, więc grupa ich nie wrzuci w jeden dzień.
|
|
|
Post by mira on Mar 23, 2021 9:59:25 GMT
Tak, ale z tego co kojarzę to Cagatay podpisał kontrakt na dwa sezony. Drugi pewnie tez będzie miał 10. Na Blu odcinki pojawiają się raz w tygodniu i nie mają polskiej wersji jak w Netflixie, więc grupa ich nie wrzuci w jeden dzień. No tak, ale mogą poczekać, aż wyjdzie cały sezon i wtedy wrzucić całość. Zdaje się, że ten serial o przemocy wobec kobiet z Hande Dogandemir i Burcin Terzioglu już się zakończył, ale grupa dopiero zaczęła publikację.
|
|
|
Post by lucy on Mar 30, 2021 12:33:55 GMT
Ciekawe jak to wyjdzie i czy się spodoba.
Najnowszy zwiastun:
|
|
|
Post by mira on Mar 30, 2021 13:21:36 GMT
Mnie się podoba, obejrzę
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Mar 30, 2021 16:56:29 GMT
Nie moje klimaty. Na netflixe jest z nim film, podobno bardzo dobry.
Mücadele Çıkmazı / Papierowe życie.
|
|
|
Post by lucy on Apr 5, 2021 12:15:56 GMT
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 5, 2021 12:27:17 GMT
Wygląda jak typ po 50 tce. Zabrali mu cały seksapil.
|
|
|
Post by Alex on Apr 5, 2021 15:41:52 GMT
Nie jest najgorzej, chciałabym obejrzeć, no ale to zupełnie nie moje klimaty. Bardzo go lubię, ale jakoś nie po drodze mi z jego projektami. Ten i ten Netflixowy to zdecydowanie nie dla mnie, Medcezir i Feriha - zbyt dużo odcinków, plus w jednym Serenay, a w drugim Hazal, co prawda nigdzie ich nie widziałam, ale urodą mnie nie przekonują. Może skupię się bardziej na filmach, "Papierowe życie" bardzo mi się podobało ❤️
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 5, 2021 15:50:03 GMT
Podobnie jak ja. Chętnie bym zerkną na serial z Çağatayem. Ale ta tematyka mnie wcale nie interesuje.
|
|
|
Post by Alex on Apr 5, 2021 16:11:45 GMT
Obejrzyj sobie "Papierowe życie". Od jakiegoś czasu się też próbuje wziąć za "Delibal", może w końcu się uda, jak mi przejdzie niechęć do turkiszy. Muszę najpierw po nadrabiać seriale.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 5, 2021 16:41:29 GMT
Jak papierowe życie fajne. ? Co do Delibala rozwalił mnie psychicznie. Po zakończeniu filmu długo się nie mogłem pozbierać. Tak że przygotuje się na hardkor.
|
|
|
Post by Alex on Apr 5, 2021 17:27:07 GMT
Jak papierowe życie fajne. Według mnie bardzo dobry. Oglądałam z mamą, jej niezbyt się podobał, ale ona woli takie zwykłe i nieskomplikowane historie. Ta raczej do takich nie należy. Wymyśliłam chyba niemal wszystkie możliwe zakończenia tego filmu, ale takie nie przyszłoby mi do głowy. Na początku dziwiłam się, że Cagatay wybrał taki film, bo nic niezwykłego w nim nie było, a początek nie należał do najciekawszych (delikatnie mówiąc), ale zakończenie świetnie jego wybór tłumaczy. Co prawda nie kilka dni, ale na pewno wieczoru potrzebowałam, żeby go przetrawić. "Delibal" chyba będzie mocniejszy, muszę się lepiej przygotować, może sobie jakoś w weekend obejrzę. Mogłam się w święta za niego zabrać...
|
|
|
Post by mira on Apr 6, 2021 8:29:54 GMT
Dołączam do grona osób, którym nie po drodze z serialami Cagataya Nie widziałam żadnego, totalnie mnie nie do nich nie ciągnie (tylko gościnny występ w "Menajerimi Ara"). Natomiast film "Delibal" widziałam i polecam, Cagatay wypadł tam świetnie. "Papierowe życie" też obejrzę, ale póki co nie znalazłam żadnego wolnego wieczoru... "Yesilcam" to będzie mój pierwszy serial z Cagatayem. Obejrzę go, bo będzie krótki, bo lubię taką tematykę, lubię też Afrę.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 6, 2021 17:20:30 GMT
Ja ogólnie nie jestem fanem seriali które się dzieją w dawnych czasach. Czy to historyczne czy lata 50/60 to nie moje klimaty. Cagatay po takim szale na niego, sądziłem że wybierze coś lepszego.
|
|
|
Post by lucy on Apr 7, 2021 11:38:45 GMT
Zza kulis.
|
|
|
Post by mira on Apr 7, 2021 13:05:22 GMT
Cagatay dość wyraźnie się postarzał, a przecież to jeszcze młody facet, w tym roku skończy 31 lat. Przedtem był taki przystojny, smukły. Teraz absolutnie nie jest gruby, ale twarz ma taką nalaną. Mój mąż też ma coś takiego po 30
|
|
|
Post by lucy on Apr 7, 2021 20:09:37 GMT
Serial będzie miał od razu dostępne napisy angielskie i hiszpańskie.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 7, 2021 20:33:26 GMT
Szykują się na zachód.
|
|
|
Post by lucy on Apr 19, 2021 12:33:38 GMT
Ten serial jest tak reklamowa jakby Cagatay Ulusoy był jakimś bożyszczem. Przesadyzm. Nie da się chyba przy takiej promocji nie zaliczyć "wtopy". PS: Afra jeszcze tu dobrze nie zagrała, a już jest mega gwiazdą dzięki tej reklamie wszedzie. Nowy plakat.
|
|
|
Post by lucy on Apr 21, 2021 9:17:23 GMT
Być może to efekt przereklamowania, bo ten serial jest od jakiegoś czasu wszędzie, gdzie wchodzę że aż mam wrażenie, że to projekt Hollywood z międzynarodową wielką gwiazdą kina .. ale strasznie mnie zaczęła irytować Afra i jej głupie pozy i miny na co drugim zdjęciu, które wrzuca do netu. Jeszcze chwila i chyba będzie u mnie reakcja wymiotna Po co ona takie prymitywne zdjęcia udostępnia? Czemu to ma służyć? i co chce tym osiagnąć?
|
|
|
Post by mira on Apr 21, 2021 9:49:50 GMT
W sumie to jeszcze bardzo młoda dziewczyna, ma prawo mieć siano w głowie A tak poważnie, to nie znam jej zbyt dobrze, nigdy nie śledziłam kariery, nie widziałam wywiadów, nie wchodziłam na konta w mediach społecznościowych, ale to co z nią obejrzałam (filmy "Zły chłopak", "Dobra gra" i "Druga szansa" oraz serial "Nauczyciel) wystarczyło, bym ją polubiła. Natomiast prywatnie nie mam pojęcia jaka jest, nic nie wiem, oprócz tego że spotyka się z Mertem Serial już wystartował? Bo u Birsen widziałam jakieś posty na ten temat, ale nie chciało mi się tłumaczyć.
|
|
|
Post by lucy on Apr 21, 2021 10:15:23 GMT
Ja mam wrażenie, że nie wszystkie aktorki w tym wieku się tak fotografują. Ona reprezentuje pod tym względem poziom piętnastolatki. mira, premiera jest jutro.
|
|
|
Post by mira on Apr 26, 2021 9:42:33 GMT
Podobno odbyło się już czytanie scenariusza do drugiego sezonu i podobno pojawi się w nim Bige Onal. Wydaje mi się, że jej uroda idealnie pasuje do takich klimatów Na grupie pojawił się już osobny plik dla tego serialu i informacja, że dwa pierwsze odcinki są w trakcie tłumaczenia. Planuję oglądać.
|
|
|
Post by lucy on Apr 26, 2021 11:34:46 GMT
Mnie serial obrzydziła przesadna promocja. Podobno odbyło się już czytanie scenariusza do drugiego sezonu i podobno pojawi się w nim Bige Onal I jeszcze Muhamet Uzuner (SBA) dołączył.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 26, 2021 11:47:06 GMT
Gratuluje bige za wybór. Ona jest za dobrą aktorką na seriale letnie. Widziałem ją w hakanie i świetnie tam wypadła.
|
|
|
Post by lucy on Apr 30, 2021 13:52:32 GMT
Zaczęli już kręcić drugi sezon. Do obsady dołączył Hilmi (prot z Maria i Mustafa)
|
|
|
Post by lucy on May 1, 2021 12:06:51 GMT
Cagatay powinien zrzucić trochę kilogramów. Taniec protów w serialu: Link]
|
|
|
Post by lucy on Jun 15, 2021 13:38:18 GMT
Oglądał ktoś? Wszędzie mówią, że to najlepszy jak dotąd serial Blu.
|
|
|
Post by lucy on Oct 19, 2021 18:13:31 GMT
Plakat Sezonu 2. Jutro ma wyjść zwiastun i ma został ogłoszona data premiery.
|
|
|
Post by lucy on Oct 20, 2021 10:50:32 GMT
Sezon 2
Odcinki 1-5 dostępne będą 28 października.
Zwiastun.
|
|