|
Post by Matthias on Dec 4, 2022 14:42:37 GMT
|
|
|
Post by lucy on Dec 4, 2022 14:44:44 GMT
Obie wyglądają dobrze. Są zgrabne.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 4, 2022 15:22:16 GMT
💫 Fani żywo dyskutują o ostatnim wywiadzie Alpa Navruza, w którym aktor przyznał, że teraz jego serce jest wolne, nie jest zakochany. Wielu nie pogodziło się z faktem, że rozstał się z Aycą Aysin Turan
|
|
|
Post by lucy on Dec 6, 2022 14:11:29 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Dec 8, 2022 19:33:04 GMT
📸💫 Stylistka Asli Parlak pokazuje nowy look Aycy Aycin Turan
|
|
|
Post by Matthias on Dec 11, 2022 15:27:01 GMT
📸💫 Ayça Ayşin Turan i Demet Ozdemir świętują urodziny syna swojego menadżerki Gözde Yılmaz i Onura Saylaka
|
|
|
Post by Matthias on Dec 13, 2022 19:12:02 GMT
💫 Murat Boz zdementował informację, jakoby miał spotykać się z Aycą Aysin Turan i dodał, że nie ma nic więcej do powiedzenia w tej sprawie.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 18, 2022 18:05:49 GMT
💫✨📸 Urocza Ayca Aysin Turan
|
|
|
Post by Matthias on Dec 26, 2022 21:22:22 GMT
✨ Znany bloger "TOkyo" zasugerował nowy projekt Aycy Aysin Turan mówiąc, że wszystko wyjaśni się za kilka miesięcy
|
|
|
Post by Matthias on Dec 28, 2022 21:50:40 GMT
⚡ Zgodnie z oficjalnym oświadczeniem producenta Faruka Turguta, wiadomości opublikowane dzisiaj w sieciach społecznościowych nie są prawdziwe. Ayca Aysin Turan naprawdę negocjowała z firmą Gold Film pracę w serialu "Yurek Cikmazi", ale jej wynagrodzenie było zbyt wysokie. Alp Navruz był w serialu od samego początku i nie ingerował w wybór partnerki. Co więcej, sami producenci nie byli chętni do ponownego połączenia Alpa i Aycy na ekranie, ponieważ mogłoby to zakłócić serial. W rezultacie firma dogadała się z Irem Helvacioglu.
|
|
|
Post by Matthias on Dec 29, 2022 15:50:54 GMT
💫 Oczywiście w prasie tureckiej nie mogło zabraknąć duetu Murat Boz i Aycy Aysin Turan w noworocznym programie „Głos Turcji”, dając do zrozumienia, że może to jeszcze miłość?
|
|
|
Post by Matthias on Dec 29, 2022 16:02:15 GMT
💫 Prasa turecka jest zdezorientowana i nie wie, z kim wiązać Murata Boza. Z jednej strony flirtował na noworocznej imprezie z Aycą Aysin Turan, mówiąc jej komplementy. Z drugiej strony zasubskrybował Instagram na Hazal Subasi, która również zasubskrybowała piosenkarza, a teraz para lubi swoje zdjęcia i teksty. Pikantność sytuacji polega na tym, że Hazal przypisuje się także romans z Alpem Navruzem, byłym ukochanym Aycy.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 11, 2023 18:44:29 GMT
💫 Dziennikarz publikacji Hürriyet Mehmet Yustyndag powiedział, że Ayça Aysin Turan i Murat Boz nie są parą. Poznali się na imprezie na platformie cyfrowej, a potem spotkali się w The Voice of Turkey, ale nie wzbudziło to żadnego zainteresowania. Jednak kto wie, miłość jest nieprzewidywalna, dziś mówią, że między nimi nic nie ma, a jutro już widzimy parę trzymającą się za ręce.
|
|
|
Post by Matthias on Jan 12, 2023 16:52:12 GMT
📸💫 Ayça Aysin Turan reklamuje BMW serii 2 Gran Coupé
|
|
|
Post by Matthias on Jan 20, 2023 17:38:59 GMT
💫Prasa turecka kontynuuje dyskusję na temat opinii Alpa Navruza, że samotność nie jest taka zła. Aktor nie spieszy się z rozpoczęciem nowego związku po zerwaniu z Aycą Aysin Turan
|
|
|
Post by Matthias on Jan 21, 2023 13:35:53 GMT
📸💫 Ayca Aysin Turan - jedna z najpopularniejszych aktorek w turdisi
|
|
|
Post by Matthias on Feb 6, 2023 17:45:58 GMT
📸💫 Ayca Aysin Turan na okładce lutowego wydania Magnet Quarterly
|
|
|
Post by Matthias on Feb 11, 2023 9:50:33 GMT
📸💫 Ayca Aysin Turan w punkcie zbiórki pomocy ofiarom trzęsienia ziemi
|
|
|
Post by Matthias on Mar 4, 2023 21:20:57 GMT
🔥💣Według tureckich blogerów Ayça Aysin Turan i Umut Evirgen zaczęli się spotykać
|
|
|
Post by Matthias on Mar 11, 2023 18:59:28 GMT
💫 Ayca Aysin Turan została zauważona na stacji benzynowej w Etiler i zapytana o plotki dotyczące jej życia osobistego, odpowiedziała: „Teraz nie miejsce i czas, aby o tym rozmawiać”. Jednak w obliczu uporczywych pytań prasy na temat jej możliwego romansu z Umutem Evirgenem stwierdziła jednak: „Nie ma nikogo. Naprawdę nie ma nikogo w moim życiu. Nie mam nic do ukrycia. Nadal nie lubię rozmawiać o tych rzeczach”.
|
|
|
Post by Matthias on Mar 13, 2023 18:43:54 GMT
💫 Prasa turecka cytuje słowa Aycy Aysin Turan, która powiedziała, że w jej życiu nie ma nikogo i nie spotyka się z Umutem Evirgenem.
|
|
|
Post by lucy on Mar 19, 2023 11:56:55 GMT
Ayca Aysin Turan została zauważona na stacji benzynowej w Etiler i zapytana o plotki dotyczące jej życia osobistego, odpowiedziała: „Teraz nie miejsce i czas, aby o tym rozmawiać”. Jednak w obliczu uporczywych pytań prasy na temat jej możliwego romansu z Umutem Evirgenem stwierdziła jednak: „Nie ma nikogo. Naprawdę nie ma nikogo w moim życiu. Nie mam nic do ukrycia. Nadal nie lubię rozmawiać o tych rzeczach”. O ile dobrze pamiętam te same uniki robiła z Alpem zanim ogłosili, że (jednak) są razem. Zalatuje mi tu analogią do podobnych deklaracji Hande Ercel, gdzie wiemy ile prawdy w nich było (zero). Natomiast się nie spodziewałam, że Ayca ma aż tak zły gust, bo na widok tego całego Umuta robi mi się...
|
|
|
Post by Matthias on Mar 21, 2023 20:20:00 GMT
📸💫 Wygląda na to, że Ayca Aysin Turan postanowiła spróbować swoich sił w nowym wizerunku. Dla roli czy po prostu dla duszy, czas pokaże. 🤔
|
|
|
Post by Matthias on Mar 27, 2023 17:17:34 GMT
|
|
|
Post by lucy on Apr 1, 2023 13:42:55 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Apr 1, 2023 16:55:26 GMT
Cóż mogę rzec lucy. Ten zielony pasek, który chyba działa jak bluzka i ma podtrzymywać biust - żenada. To już lepiej, jakby wystąpiła bez Nie. Sesja mi się nie podoba.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 1, 2023 18:45:05 GMT
💫📸 Ayca Aysin Turan na okładce nowego numeru magazynu InStyle Türkiye. Jak dotąd nic nie słychać o nowych projektach aktorki.
|
|
|
Post by lucy on Apr 1, 2023 19:27:07 GMT
Matthias, ja właśnie też zrobiłam taakie oczy ale myślałam, że może przesadzam...
|
|
|
Post by Matthias on Apr 9, 2023 20:01:18 GMT
Ayça Ayşin Turan: „Kiedy miałam 29 lat, powiedzieli mi, że ludzie zmieniają się po trzydziestce. Naprawdę. Czuję, że zmieniam się każdego dnia i lubię te nowe okresy w życiu. (InStyle)
|
|
|
Post by Matthias on Apr 9, 2023 20:01:30 GMT
⚡Ayça Ayşin Turan w wywiadzie dla magazynu InStyle podzieliła się swoimi przemyśleniami na temat życia po 30 latach. Zauważyła, że zmienia się codziennie i cieszy się tym nowym okresem w swoim życiu. Ayca stara się żyć normalnie i zauważa, że prowadzi bardzo wyluzowany tryb życia. Mówiła też o swojej nieśmiałości i tym, że jej policzki łatwo się rumienią. Ayca była kiedyś perfekcjonistką, ale teraz zdała sobie sprawę, że to nie jest dobre i zaczęła pracować nad redukcją tej cechy swojego charakteru.
|
|