Liam
Moderator
|
Post by Liam on Dec 23, 2020 17:36:48 GMT
Tytuł: Sandokan
Kraj: Włochy
Wytwórnia: Lux Vide Producent: Luca Bernabei Reżyser: Scenariusz: Alessandro Sermoneta
Reboot serialu z 1976 o tym samym tytule.
Gatunek: kostiumowy, historyczny Ilość odcinków: Kanał: Emisja: 2021
Opis: Historia o piracie Sandokanie (Can Yaman), który w XIX wieku walczył przeciwko holenderskim i brytyjskim siłom w Południowo - Wschodniej Azji.
Obsada: Can Yaman Luca Argentaro
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Dec 23, 2020 17:41:57 GMT
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Dec 31, 2020 19:47:38 GMT
Hahahahaha On na serio ma taki tatuaż na klacie? A ja myślałem, że to wymysł na potrzeby EK. Ale zaraz, ona znów długie włosy? BY zakończono w pażdzierniku, a tam ma krótkie... To foto to chyba po prostu fotka z EK.
|
|
|
Post by lucy on Jan 1, 2021 17:19:16 GMT
@rafaelcaen, nie, użyto tylko wizerunku, który tu najbardziej pasuje, bo jest to jest serial o piratach. Dokładnie jest to nowa ekranizacja tego miniserialu: youtu.be/6-nMsE8Ebzo Tak więc przygotowania trochę potrwają. Zdjęcia są planowane na październik.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jan 1, 2021 17:47:41 GMT
Fanki włoskie już przerabiają nogami z zachwytu.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Jan 1, 2021 18:10:12 GMT
Eee, to Can zdazy w miedzyczasie zagrac jeszcze w jakims krotkim romcomie.
|
|
|
Post by lucy on Jan 1, 2021 18:16:13 GMT
Fanki włoskie już przerabiają nogami z zachwytu. A nasze fanki na jednej z grup nie pieją z zachwytu? Jak tam sytuacja?
|
|
|
Post by lucy on Jan 25, 2021 10:17:03 GMT
Zdjęcia do serialu są zaplanowane na wrzesień w Malezji, na Karaibach i w Meksyku. Can się uczy sztuki szermierki i jazdy konnej.
|
|
|
Post by lucy on Jan 29, 2021 14:04:16 GMT
Can się już uczy jazdy konnej.
|
|
|
Post by lucy on Jan 30, 2021 18:55:39 GMT
|
|
|
Post by lucy on Feb 4, 2021 11:36:20 GMT
Can się uczy wskakiwać na konia.
|
|
|
Post by lucy on Feb 11, 2021 13:37:51 GMT
|
|
|
Post by lucy on Feb 12, 2021 14:27:53 GMT
|
|
|
Post by lucy on Feb 24, 2021 11:34:03 GMT
Pięknie.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Feb 25, 2021 19:24:02 GMT
Śmiechłem.
|
|
|
Post by lucy on Feb 26, 2021 9:22:02 GMT
Ja też jestem uchcachana, ale fajnie mi się na to patrzy.
|
|
|
Post by lucy on Apr 5, 2021 12:24:14 GMT
Can nadal ostro trenuje:
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Apr 20, 2021 20:48:16 GMT
Jeszcze większe mięśnie.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Aug 11, 2021 1:10:42 GMT
Serial przeniesiony na 2022 rok. Can Yaman we wrześniu zaczyna nagrania do innego włoskiego serialu.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Aug 22, 2021 13:04:18 GMT
Serial ma mieć od 3 do 5 sezonów. Nagrania zaplanowano na 2022 rok.
|
|
|
Post by lucy on Nov 20, 2021 10:37:26 GMT
Serial Sandokan z udziałem Cana Yamana został ponownie przełożony. Tym razem data rozpoczęcia zdjęć to maj 2022. Początkowo serial miał być kręcony latem, Can ostro trenował, jednak potem przygotowania ustały, serial został przełożony na wrzesień, potem na luty, a teraz nowy termin to maj.
|
|
|
Post by lucy on Nov 20, 2021 14:55:36 GMT
Według wstępnych informacji, Sandokan będzie emitowany na największym włoskim kanale telewizyjnym Rai1 w lutym 2023 roku. Wiadomo, że drugą główną rolę Yaneza zagra Luca Argentero. Negocjacje w sprawie roli Marianny wciąż trwają.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 9, 2022 18:33:29 GMT
🔥 Włoski tabloid Nuovo TV twierdzi, że wysokobudżetowy serial Sandokan, w którym miał zagrać Can Yaman, jest w nieciekawej sytuacji. Krążą plotki, że projekt może zostać odwołany.
|
|
|
Post by lucy on Dec 31, 2023 14:55:08 GMT
Serial powoli wraca na tapetę.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 3, 2024 21:09:09 GMT
Odnoszący sukcesy aktor Can Yaman kontynuuje karierę aktorską we Włoszech. Po nakręceniu drugiego sezonu serialu detektywistycznego Viola Come il Mare, Can Yaman będzie teraz na planie serialu telewizyjnego Sandokan, który odbędzie się 22 kwietnia. Przystojny mężczyzna, który od miesięcy przebywał na obozie w ramach serialu, dzięki diecie i ciężkim treningom dwa razy dziennie schudł 10 kilogramów. Yaman, który brał lekcje walki, miecza i tańca, również godzinami pracował nad scenariuszem ze swoim trenerem dialogu. Za reżyserię odpowiada Jan Maria Michelini Can Yaman, który mówi po włosku jak swoim ojczystym języku, dwukrotnie zagra główną rolę po angielsku po El Turco w „Sandoce”. Akcja jednego z odcinków serialu wyreżyserowanego przez Jana Marię Micheliniego rozgrywa się w XIX wieku i będzie rozgrywać się w Rzymie. Sceny morskie będą kręcone w Neapolu, a na potrzeby serialu odwiedzimy także Madagaskar. Zakończenie budowy Sandokanu planowane jest na koniec sierpnia. Jest ceniony za swoją pomoc Yaman, którego podziwia się za swoją pomocną i lojalną osobowość, udał się do Brazylii w przerwach od napiętych zajęć i zbierał datki na rzecz ośrodka rehabilitacyjnego, który zostanie odnowiony przez założone przez niego stowarzyszenie. Otwarcie ośrodka, który zostanie wyremontowany za zebrane pieniądze, odbędzie się 20 kwietnia w Rzymie.
|
|
|
Post by man1000 on Apr 22, 2024 10:31:45 GMT
Can Yaman od miesięcy przygotowywał się do serialu „Sandokan”. Zdjęcia do serialu, który jest drugim po „El Turco” Yamanem w języku angielskim, rozpoczynają się jutro w Rzymie. Nowym partnerem przystojnego aktora, który z sukcesem reprezentuje nasz kraj na arenie międzynarodowej, została Brytyjka Alanah Bloor … Alanah Bloor , która zagra rolę Marianny , wyraziła swoje podekscytowanie udziałem w niezwykle wyprodukowanym serialu wyreżyserowanym przez Jana Marię Michelini i powiedziała : „Jestem bardzo podekscytowana możliwością dołączenia tego lata do obsady Sandokanu. „Moje marzenia się spełniły, aby pracować z tak utalentowaną kadrą i zespołem”. Can Yaman wysłał także swojemu nowemu partnerowi emoji szczęścia i miecza. W obsadzie długo oczekiwanego Sandokana znajdą się gwiazda Plotkara Ed Westwick i John Hannah, który stał się gigantem zwłaszcza dzięki serii filmów Mumia, Alessandro Preziosi, Madeleine Price, Gilberto Gliozzi, Mark Grosy i Samuel Segreto.
|
|
|
Post by lucy on Apr 22, 2024 11:52:27 GMT
Wczoraj wystartowały zdjęcia.
|
|
|
Post by man1000 on May 8, 2024 11:11:46 GMT
Zdjęcia do serialu Sandokan Cana Yamana trwają pełną parą. Yaman, który do swojej roli jeździł na miesiące do obozu, poczynił rygorystyczne przygotowania, zarówno fizyczne, jak i duchowe. Pierwsze kadry z planu serialu, którego kręcenie odbyło się w tajemnicy, uchwycił słynny włoski magazyn „Chi”. Po scenach nakręconych w studiu, na okładce i wewnętrznych stronach magazynu pojawiły się ujęcia z pierwszych zdjęć plenerowych. Can Yaman, główny aktor ogromnego serialu reżyserowanego przez Jana Marię Michelini, i jego współpracownicy po raz pierwszy w kostiumach zobaczyli magazyn Chi. W obsadzie serialu znaleźli się także gwiazda Plotkara Ed Westwick i John Hannah, znani szczególnie z serialu Mumia. Pierwszy aktor, który wystąpił w serialu telewizyjnym w trzech językach Can Yaman gra po angielsku w serialu „Sandokan”, podobnie jak w nieemitowanym dotychczas serialu „El Turco”. Przystojny aktor zagrał także w języku włoskim w serialu Viola Come il Mare, odnosząc tym samym kolejny sukces, produkując czołowe seriale telewizyjne w 3 językach oraz w swoim własnym języku.
|
|
|
Post by lucy on Jul 9, 2024 17:09:34 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Aug 27, 2024 15:57:26 GMT
💥💥💥 Can Yaman jedzie na wyspę Reunion, aby kręcić #Sandokan. Can Yaman, odtwórca głównej roli w nowej odsłonie kultowego włoskiego projektu „Sandokan”, przygotowuje się do zakończenia zdjęć do 8-odcinkowego serialu. Po intensywnej, 3,5-miesięcznej pracy nad serialem, w którym wystąpił przed kamerą ze znanymi na całym świecie gwiazdami, w tym gwiazdą Gossip Girl Edem Westwickiem i Johnem Hannahem, znanym szczególnie z serii filmów Mumia, Can Yaman zrobił sobie krótką przerwę . Aktor, który spędził wakacje na wyspie Mykonos z rodziną i kolegami z pracy, z którymi nie wyjeżdżał od początków swojej kariery, odreagowywał zmęczenie po sezonie. Can Yaman udał się teraz na Madagaskar na pozostałe 10 dni zdjęć do serialu, do którego zdjęcia zakończono już w Rzymie i Kalabrii. Krążą plotki, że po 8-odcinkowym serialu Can Yaman podpisze kolejną umowę reklamową z Gianem Marią Michelini.
|
|