|
Post by Matthias on Jul 22, 2022 15:17:16 GMT
✨📸 Burak Ozcivit przybył do Moskwy
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jul 22, 2022 18:09:38 GMT
✨📸 Burak Ozcivit przybył do MoskwyWidać ten honor o którym tak każdy serial mówi jest tylko wydmuszką. Jak widać każdego można kupić, wystarczy dobra cena. Niech sobie zrobi selfi z wojskowym jak jego kolega po fachu.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 24, 2022 16:08:57 GMT
💫📸Legendarne spotkanie Olgi Buzovej i Natalii Rudovej z Burakiem Ozcivitem. Panie są zachwycone i mówią, że w życiu jest równie przystojny jak na ekranie.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 27, 2022 18:42:32 GMT
💫📸 Turecka prasa była pod wrażeniem spotkania Buraka Özçivita w Moskwie. Szczególnie zadowoleni byli z fanki odzianej w strój Aleksandry Anastazji Lisowskiej Sułtan
|
|
|
Post by Matthias on Jul 28, 2022 19:48:20 GMT
📸💫 Burak Ozcivit i Dima Bilan - nowe zdjęcie
|
|
|
Post by Matthias on Jul 29, 2022 8:31:46 GMT
⚡Według tureckiej prasy Burak Ozcivit i Fahriye Evcen byli widziani w jednej z restauracji w Yalikavak. Para zeszła z jachtu na śniadanie. Syn małżonków Karan urządził wyścig z kotem wokół lokalu, uderzając w pobliski stół, przy którym goście restauracji jedli śniadanie. Jeden z nich zwrócił się do chłopca, prosząc go, aby nie hałasował i zachowywał się przyzwoicie. Fahriye zareagowała na te słowa z urazą, zauważając, że to tylko dziecko. Na co gość odpowiedział: „Co mnie to obchodzi?” Po incydencie para zabrała Karana i opuściła restaurację. Podobno Fahriye przez długi czas nie mogła się uspokoić. W Turcji dzieci są traktowane bardzo protekcjonalnie i mają wiele możliwości, więc reakcja odwiedzających kawiarnię może wydawać się aktorce naprawdę dziwna.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 30, 2022 12:10:18 GMT
📸💫 Burak Özçivit, wraz z żoną Fahriye Evcen i synem Karanem, widziano, gdy udawali się do Bodrum. Aktorzy odmówili udzielenia wywiadu, powołując się na fakt, że się śpieszą.
|
|
|
Post by Matthias on Jul 31, 2022 10:39:29 GMT
📸💫 Burak Ozcivit w Moskwie
|
|
|
Post by Onedine on Jul 31, 2022 13:22:25 GMT
Onedine dziękuję Ci za naprostowanie i pokrótce opowiedzenie o czym to jest . Ten pierwszy mnie zainteresował Nie ma za co. 📸💫 Burak Ozcivit w MoskwieW mieście Moskwa, w rosyjskim mieście ? Nigdy go nie lubiłam. Ok, nic więcej o nim nie piszę, bo mi krew się burzy. Od dawna nie czytam o tureckich aktorach, nie oglądam tureckich seriali, więc tylko przypadkiem trafiłam na to info, przy okazji odpowiedzi na inne pytanie w tym temacie.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jul 31, 2022 14:16:58 GMT
W mieście Moskwa, w rosyjskim mieście ? Nigdy go nie lubiłam. Ok Wyraziłem takie samo zdanie kilka stron wcześniej. Burak nie tylko z nazwy.
|
|
|
Post by mira on Aug 1, 2022 6:53:43 GMT
Burak Ozcivit najwyraźniej ma inne zdanie na temat tej wojny i wcale nie zamierza się z tym kryć. Myślę, że niestety wielu Turków myśli podobnie.
Ślub Demet i Oguzhana Koca już w tym miesiącu. Prawdę mówiąc dla mnie ten związek od początku wygląda jakoś dziwnie i dotąd nie mogę się przyzwyczaić, że oni są razem. Niemniej życzę im szczęścia i wytrwałości.
Gupse Ozay to spoko babeczka, pewna siebie, z poczuciem humoru, inteligentna. Sposób bycia Barisa też bardzo lubię. Myślę, że wychowają fajnego człowieka.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 2, 2022 10:30:01 GMT
💫 Ach, ta Rosja i Moskwa... U Fahriye Evgen zdiagnozowano koronawirusa. Jak się okazało, 3-letni Karan Ozcivit jako pierwszy został nim zakażony, po czym diagnoza została potwierdzona u jego matki. Wyniki analizy Buraka Ozcivita nie są jeszcze znane.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 6, 2022 12:38:20 GMT
📸💫 Burak Ozcivit w raju dla wędkarzy.
|
|
|
Post by julia on Aug 9, 2022 8:04:29 GMT
Swoją drogą jakim trzeba być pustakiem i tępakiem, żeby się jeszcze tym chwalić na socjalach. Zgadzam się. W obecnej sytuacji, chwalić się pobytem w Moskwie Nieładnie panie Burak, nieładnie...
|
|
|
Post by Matthias on Aug 14, 2022 22:02:19 GMT
📸💫 Burak Ozcivit i Karan Ozcivit - nowe zdjęcie
|
|
|
Post by Mavi on Aug 16, 2022 17:39:16 GMT
Matthias, czyli sprzedajny Burak O. ma nową konkurencję.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 17, 2022 9:30:01 GMT
📸💫 Burak Özçivit i Karan Özçivit - kiedy razem jedzą lody 😝
|
|
|
Post by Matthias on Aug 23, 2022 7:44:26 GMT
💫 Burak Ozcivit był widziany w jednym z centrów handlowych w Stambule ze swoim synem Karanem, którego szczęśliwy tata z przyjemnością zabawiał na atrakcjach dla dzieci
|
|
|
Post by Matthias on Aug 24, 2022 21:09:56 GMT
💫Tabloid Snob donosi, że Burak Özcivit i Fahriye Evcen mogą spodziewać się bliźniaków. Przypuszczalnie dziewczynka i chłopiec
|
|
|
Post by Matthias on Aug 26, 2022 10:17:20 GMT
💫Według Milliyet Fahriye Evcen i Burak Ozcivit w końcu dowiedzieli się, jakiej płci jest nienarodzone dziecko. Para celebrytów spodziewa się podobno chłopca. Para podzieliła się dobrą nowiną z rodzinami i już zaczęła zakupy dla dziecka
|
|
|
Post by Matthias on Sept 9, 2022 17:46:46 GMT
💫📸 Burak Ozcivit ze szwagrem Hakanem Okcu - nowe zdjęcie
|
|
|
Post by Matthias on Sept 11, 2022 12:16:56 GMT
🎬💫 Burak Özçivit, który był obecny na ślubie Berka Oktaya i Yıldız Çağrı Atiksoy, powiedział, że z Berkiem przyjaźnią się od dawna, a z Yıldız pracują razem nad serialem 'Kurulus: Osman" Fahriye Evgen nie mogła przyjść, jest w 4,5 miesiącu ciąży. Zapytany przez dziennikarzy, czy to prawda, że para spodziewa się drugiego chłopca, Burak ze śmiechem odpowiedział, że teraz będą mieli do czynienia z mężczyznami w rodzinie, potwierdzając tym samym informacje prasowe. Na weselu była również obecna obsada serialu „Kurulus: Osman”, w tym odtwórca roli Balia Hatun - Ozge Torer.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 16, 2022 16:35:43 GMT
📸💫 Burak Ozcivit zrobił zdjęcie ze swoją woskową figurą w Taszkencie.
|
|
|
Post by Matthias on Sept 23, 2022 20:03:26 GMT
💫 Turecka prasa cytuje słowa Serdara Gökhana, który poradził Burakowi Özçivitowi najpierw nauczyć się grać, a potem zbudować z siebie gwiazdę, opowiadając o skandalu na Festiwalu Filmowym w Taszkencie
|
|
|
Post by Matthias on Oct 1, 2022 19:51:33 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Oct 3, 2022 16:20:51 GMT
📸💫 Burak Özçivit w reklamie nowej kolekcji marki Altınyıldız Classics
|
|
|
Post by Matthias on Oct 4, 2022 16:39:34 GMT
✨ Turecka prasa omawia opłaty tureckich gwiazd za reklamę na Instagramie i są to dość pokaźne sumy. Burak Ozcivit prosi o 250 tysięcy lir tureckich za jeden post w sieci społecznościowej, Serenay Sarikaya - 140 tysięcy lir tureckich, Fahriye Evcen - 120 tysięcy lir tureckich, Neslihan Atagul - 130 tysięcy lir tureckich, Hande Ercel - 230 tysięcy lir tureckich.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 8, 2022 12:50:09 GMT
📸💫 Burak Özçivit w nowej reklamie Altınyıldız Classics wygląda jak zawsze niesamowicie elegancko
|
|
|
Post by Matthias on Oct 8, 2022 13:03:06 GMT
🎬💫 Burak Özcivit i Fahriye Evcen widziano spacerujących po okolicy Nisantasi. Za trzy miesiące wezmą na ręce drugiego syna.
|
|
|
Post by Matthias on Oct 9, 2022 17:02:13 GMT
💫📸 Turecka prasa informuje bez przerwy o wyjściu małżonków i o tym, że w końcu zobaczyli brzuch ciężarnej Fahriye.
|
|