|
Post by lucy on Feb 4, 2021 13:11:20 GMT
i.imgur.com/5zSIb05.jpgTytuł: Düğüm - Pętla Poprzedni tytuł: Kanlı Yayın - Krwawa Audycja Wytwórnia: Saran Medya OGM Pictures Producent: Onur Guvenatam Reżyseria: Can Ulkay (1S), Scenariusz: Yekta Torun Autor historii: Arman Güvenç Kanał: Exxen | Amazon Emisja: 23 lutego 2023 Dzień tygodnia: piątek Gatunek: Dramat, thriller Ilość odcinków: 8 (1S) + ?(S2) + ?(S3) Opis:Neslihan Turhan jest prezenterką programu telewizyjnego One Truth. Dotyka życia ludzi, rzuca światło na historie, które pozostają w ciemności i buduje swoją karierę na zasadach sprawiedliwości. Jej życie zostaje wywrócone do góry nogami przez śmierć Lal Kaleli, w którą zamieszany jest jej syn Can. Neslihan, uwikłana między macierzyństwem, a wszystkimi zasadami, w które wierzy, staje przed najtrudniejszym egzaminem w swoim życiu. Obsada:Bergüzar Korel ............... Neslihan Turhan Caner Cindoruk ............... Nejat Serkan Altunorak ............... Vural Kaan Miraç Sezen ............... Can Beyza Sekerci ............... Reyhan Demirhan Demircioglu ............... Tolga Mina Derman ............... Gizem Umut Karadag ............... Murat Jülide Güven ............... Fatma Itir Esen ............... Ceren Altug Elveris Cem Burçin Bengisu Ismail Yildirim Ibrahim Selim ............... Hakan Merve Nur Bengi ............... Özge Münibe Millet ............... Asli Elif Uslusoy ............... Lâl Kaleli Rizacan Durmus ............... Yetkin Koç Banu Inan Ali Ipin ............... Dervis Ece Dizdar ............... Ebru Soner Türker ............... Erhan Erkan Bektas ............... Irfan Ogulcan Akdogan Diren Polatogullari ............... Salih Daghan Balaban Banu Arica Yunus Ay Osman Koyun Nilüfer Kiliçaslan Namik Dasar Dogukan Yavuz Derya Dilekci Serhan Aykaç Arcan Bilginer Besikci
|
|
|
Post by lucy on Feb 5, 2021 13:39:49 GMT
|
|
|
Post by lucy on Feb 8, 2021 11:03:18 GMT
Zwiastuny:
|
|
|
Post by lucy on Feb 8, 2021 12:34:27 GMT
xxx
|
|
Next
Moderator
Member is Online
|
Post by Next on Feb 8, 2021 13:50:31 GMT
Berguzar się jednak zgodziła na serial. Szkoda, że na platformie, jednak aktorka ma małe dziecko, więc inaczej trudno by jej było pogodzić pracę z domem. Niestety latka lecą, więc chyba już jej nie zobaczymy w tv.
|
|
|
Post by Alex on Feb 8, 2021 14:08:17 GMT
Niech ona coś zrobi z tymi włosami, bo w tych krótkich wygląda okropnie. Strasznie ją postarzają.
|
|
|
Post by lucy on Feb 9, 2021 10:21:07 GMT
Zgadzam się, że w krótkich (i w dodatku kręconych) Berguzar wygląda bardzo niekorzystnie. Jednak nie wiem, czy to jedyny powód, że tak zbrzydła od czasów Szeherezady.
|
|
|
Post by mira on Feb 9, 2021 11:49:21 GMT
Wygląda poważnie, latka lecą, do tego zaokrągliła się na twarzy i ta fryzura... Ale obiektywnie patrząc, wciąż jest to bardzo ładna kobieta. Nie wiem, jaką jest aktorką, bo widziałam tylko film "Jedna miłość, dwa życia".
|
|
|
Post by Alex on Feb 9, 2021 18:24:51 GMT
Jednak nie wiem, czy to jedyny powód, że tak zbrzydła od czasów Szeherezady. Na pewno nie jedyny, jednak trochę czasu minęło, ale ta fryzura zdecydowanie jej nie pomaga. Wydaje mi się, że w dłuższych włosach byłoby jej lepiej. No i nie da się ukryć, że tak jak napisała mira trochę zaokrągliła się na twarzy, a długie włosy podobno ją wysmuklają...
|
|
|
Post by lucy on Feb 10, 2021 14:25:49 GMT
Mnie się Berguzar najbardziej nie podoba w poniższej fryzurze. No dla mnie tragedia. Jednak wg mnie ona na twarzy nie przytyła, tylko się zmieniły jej rysy. Nie każdy się ładnie starzeje. W 1001 nocy nie mogłam oderwać od niej oczu. Notabene serial zaczęłam oglądać przez przypadek, właściwie dzięki niej. To było 2 lata temu, o serialu nie wiedziałam kompletnie nic, w tym nie miałam pojęcia kto w nim gra. Aktorów nie znałam, bo seriali tureckich w tv nie oglądałam. Chyba na YT wyświetlił mi się w podpowiedziach odcinek 1 i mimochodem w niego kliknęłam. W pierwszej scenie pojawia się właśnie młoda i piękna Berguzar (musiałam sprawdzić jak się nazywa aktorka, bo jej nie znałam),. Tak bardzo mnie zaintrygowała, że ogłądałam dalej. No w minucie 6 (https://youtu.be/XyBmyOU_PNE) byłam już pod takim wrażeniem i to nie tylko Berguzar, ale i całej reszty, ze serial obejrzałam jednym tchem. Pierwszy sezon 1001 nocy jest wg mnie wybitny. Oto jak piękna była...
|
|
|
Post by Alex on Feb 10, 2021 18:47:15 GMT
Bardzo ładnie tutaj wyglądała. "Tysiąc i jedna noc" była moim pierwszym serialem tureckim. Ale oglądałam ją dobrych kilka lat temu i chyba nawet nie dokończyłam. Z tego co pamiętam to zatrzymałam się jakoś na 70-80 odcinku. Jakoś mnie wtedy nie ciągnęło, żeby bardziej zapoznać się z turecką filmografią. Zaczęło się bardziej od "Cennet", obejrzałam w tv i szukając o czym będzie jego następca ASK, wpadłam na grupę na fb i dalej już poszło...
|
|
|
Post by lucy on Apr 2, 2021 10:19:44 GMT
Berguzar opuściła obsadę, bo spodziewa się trzeciego dziecka.
|
|
|
Post by Matthias on May 17, 2023 18:12:01 GMT
⚡Według Birsen Altuntas, Berguzar Korel po rocznej przerwie w karierze aktorskiej spowodowanej macierzyństwem wraca na plan. Aktorka przygotowywała się do zagrania głównej roli w serialu „Krwawa sprawa / Kanlı Yayın”, ale projekt został przełożony z powodu ciąży. Dwa lata później Bergüzar Korel przygotowuje się do powrotu na plan z tym samym serialem. Tym razem serial, którego produkcją zajmuje się OGM Pictures, będzie pierwszym autorskim projektem na platformę cyfrową Amazon Prime Video. Scenariusz napiszą Hilal Yildiz i Nazli Sunli Kacan. W serialu Berguzar wcieli się w rolę „Neslihan Turhan”, której pierwowzorem jest słynna prezenterka telewizyjna Muge Anli, która rozwiązuje zagadki kryminalne i przedstawia widzom wyniki swojego śledztwa.
|
|
|
Post by lucy on May 18, 2023 14:05:21 GMT
Fajnie, że wracają do tego projektu.
|
|
|
Post by lucy on Jul 5, 2023 8:23:27 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jul 7, 2023 22:07:20 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jul 10, 2023 14:21:56 GMT
No, no no. Myślę, że jak jeszcze parę dobrych osób dołączy, to może trafić u mnei na półkę z "Planowanymi do obejrzenia" .
|
|
|
Post by lucy on Jul 10, 2023 14:49:03 GMT
Obsada niezła, tylko ten Amazon..
|
|
|
Post by Matthias on Jul 20, 2023 11:34:31 GMT
⚡ Serial "Kanlı Yayın" firmy OGM Pictures, z Bergüzar Korel w roli głównej będzie pierwszym tureckim serialem na platformie cyfrowej Amazon Prime. Syna głównej bohaterki zagra Kaan Mirac Sezen, który wcześniej pracował w serialu"Tozluyaka". W rolach głównych wystąpią także Caner Cindoruk i Serkan Altunorak
|
|
|
Post by Matthias on Jul 23, 2023 8:40:28 GMT
✨ Znany gospodarz Ibrahim Selim dołączył do obsady serialu platformy cyfrowej Amazon Prime „Kanlı Yayın”, który jest przygotowywany przez OGM Pictures. Zdjęcia do serialu pod kierownictwem reżysera Cana Ulkaya rozpoczną się w połowie sierpnia. Ibrahim zagra Hakana, dyrektora kanału telewizyjnego, w którym pracuje Neslihan (Berguzar Korel).
|
|
|
Post by Matthias on Aug 1, 2023 10:47:00 GMT
⚡Według Birsen Altuntas do serialu "Kanlı Yayın" dołączyło czterech nowych aktorów, w którym główną rolę zagra Bergüzar Korel. Trwają zdjęcia do pierwszego oryginalnego projektu Amazon Prime Video, serii „Kanlı Yayın”. Planuje się, że zdjęcia do projektu rozpoczną się w przyszłym tygodniu, 7 sierpnia. Serial jest produkowany przez OGM Pictures i reżyserowany przez Cana Ulcaya. W rolach głównych wystąpią Berguzar Korel, Caner Cindoruk, Serkan Altunorak, Kaan Mirac Sezen i Ibrahim Selim. Merve Nur Bengi dołączyła do obsady projektu jako ambitna dziennikarka Ozge, fanka gospodarza kanału telewizyjnego - Neslihan (Berguzar Korel). Demirhan Demircioglu zagra Tolgę, przyjaciela syna Neslihana. Mina Derman dołączyła do zespołu serialu jako Gizem. Elif Ulusoy zagra Leylę. Serial rozpocznie się od śmierci Leyli. Ta tragedia zmieni całe życie Neslihan, która prowadzi program badający morderstwa.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 3, 2023 19:21:27 GMT
💥 Młoda aktorka Itir Esen dołączyła do obsady serialu OGM Pictures dla platformy cyfrowej Amazon Prime Video „Kanli Yayin”, gdzie wcieli się w rolę asystentki głównej bohaterki Neslihan (Berguzar Korel) imieniem Ceren. Serial będzie składał się z 8 odcinków. Zdjęcia ruszają w przyszłym tygodniu.
|
|
|
Post by Matthias on Aug 16, 2023 19:59:14 GMT
💥 W zeszłym tygodniu rozpoczęły się zdjęcia do serialu OGM Pictures dla platformy cyfrowej Amazon Prime Video „Kanli Yayin”. Według Birsen Altuntas, Erkan Bektas dołączył do obsady projektu w roli Irfana, ojca Tolgi. W tym samym czasie Erkan zagra w serialu kanału ATV „Safir”
|
|
|
Post by lucy on Aug 17, 2023 19:38:59 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Aug 17, 2023 19:42:37 GMT
Wolałem poprzedni tytuł.
|
|
|
Post by lucy on Aug 21, 2023 13:57:17 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Aug 22, 2023 9:22:45 GMT
💥 Hasło pierwszego serialu platformy cyfrowej Amazon Prime „Dugum”, którą przygotowuje OGM Pictures: „Pamiętaj, żaden przestępca nie ucieknie przed milionami!”
|
|
|
Post by Matthias on Sept 4, 2023 14:03:18 GMT
📸💫 Elegancka piękność - Bergüzar Korel na planie serialu dla platformy cyfrowej Amazon Prime „Dugum”
|
|
|
Post by lucy on Sept 21, 2023 7:25:45 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Sept 22, 2023 18:22:00 GMT
|
|