|
Post by lucy on Oct 18, 2022 17:37:19 GMT
|
|
|
Post by Matthias on Jan 24, 2023 17:57:03 GMT
💥 Popularna turecka komedia romantyczna „ Early Bird” z Canem Yamanem i Demet Ozdemir rozpoczyna emisję na Filipinach. To jak dotąd jedyny hit w karierze Cana Yamana, który nieprzerwanie wzbudza zainteresowanie zagranicznych widzów.
|
|
|
Post by lucy on Jan 24, 2023 18:02:46 GMT
To jak dotąd jedyny hit w karierze Cana Yamana, który nieprzerwanie wzbudza zainteresowanie zagranicznych widzów. Matthias, a Demetka to ma więcej takich hitów?
|
|
|
Post by Matthias on Jan 25, 2023 15:24:50 GMT
lucy no jakby nie patrzeć, to jeszcze można podciągnąć Truskawki... DEK nie wiem jak tam się miewa.
|
|
|
Post by lucy on Jan 25, 2023 17:56:44 GMT
Matthias , ale jak podciągnąć? Albo serial jest hitem, albo nie jest. Poza tym piszesz o widzu zagranicznym (niekoniecznie coś co jest hitem w Turcji jest też hitem na rynku międzynarodowym i odwrotnie). Demet ma w Turcji EK, Truskawki i NO:309, a Can Yaman ma EK, Dolunay i Inadina Ask. Zareagowałam, bo na Teammy panuje anty Canova polityka i uszczypliwy język pisania o nim. Strasznie mnie to irytuje, tym bardziej, że wszystkie informacje dotyczące Cana są tak zmanipulowane i niedopowiedziane (często wręcz przekłamane), żeby mu dokopać. Wg oficjalnej informacji Dystrybutora Global Agency (nie ma bardziej wiarygodnego źródła) dwa jego seriale (a nie jeden) odniosły sukces na rynku światowym: EK i Dolunay. i.imgur.com/605vDeU.pngPS: DEK jest średniakiem.
|
|
Deleted
|
Post by Deleted on Jan 25, 2023 17:57:53 GMT
DEK to taki pół-hit, ale na pewno nie klapa. Dlatego nie rozumiem dygresji lucy,
|
|
|
Post by lucy on Jun 17, 2023 17:54:07 GMT
Jak ten czas szybko leci. Za chwilę stuknie 5 lat od premiery. Niemniej EK jest chyba za długi, żeby go Star wybrał do emisji powtórkowej w sezonie letnim... Musiałby lecieć codziennie
|
|
|
Post by lucy on Feb 1, 2024 19:46:29 GMT
Emisja na Novelas Tv - od 4 marca br.
|
|
|
Post by elysa7 on Feb 1, 2024 20:50:54 GMT
Jak sobie przypomnę mój zachwyt tym serialem, to aż mnie lekko skręca z żenady Ale to był chyba mój drugi turecki serial i bardzo mi się główna para podobała i ten lekki klimat. A na głupoty zupełnie nie zwracałam uwagi. Teraz to bym nie dała raczej rady obejrzeć tak na jednym tchu jak kiedyś. Choć jak sobie przypomnę to całego i tak nie obejrzałam. Bo późniejsze odcinki, zawłaszcza drugi sezon to oglądałam co ważniejsze fragmenty
|
|
|
Post by lucy on Feb 17, 2024 23:34:51 GMT
Zwiastun - Novelas Tv
I Zwiastun - Telefe (Argentyna)
|
|
|
Post by man1000 on Feb 19, 2024 14:55:29 GMT
Francuski tytuł to UNE VIE RÊVÉE czyli po polsku ŻYCIE MARZEŃ
|
|
|
Post by man1000 on Feb 20, 2024 13:27:27 GMT
Serial „Erkenci Kuş” studia Gold Film , który w okresie od 26 czerwca 2018 r. do 6 sierpnia 2019 r. był emitowany w naszym kraju w 51 odcinkach w telewizji Star TV , nadal cieszy się dużym zainteresowaniem na świecie. Seria, której sprzedaż zagraniczną prowadzi założona przez İzzeta Pinto spółka dystrybucyjna Global Agency , trafiła dotychczas łącznie do 75 krajów, w tym do Republiki Tureckiej. „Erkenci Kuş” wreszcie zostanie wyemitowany w telewizji Novelas TV , będącej częścią słynnej francuskiej spółki medialnej Canal+ Group, która do tej pory zakupiła bardzo niewiele tureckich seriali telewizyjnych . Scenariusz serialu komedii romantycznej napisali Aslı Zengin i Banu Zengin. Program Early Bird będzie emitowany w Novelas TV od 4 marca. Birsen Altuntas
|
|
|
Post by lucy on Feb 20, 2024 17:19:30 GMT
Strasznie głośna ta premiera na Novelas Tv. W wielu miejscach o niej piszą.
Ciekawe, czy teraz po zmianach nasz Novelas+ wyjdzie poza swoją strefę komfortu i zaaplikuje coś spoza Kanal D. Z tą strefą oczywiście żartuję, bo to musiała być kwestia umowy, ale ta już chyba nie obowiązuje skoro na kanał wpadły 3 seriale od O3 Medya.
|
|
tuewa
Nowicjusz
|
Post by tuewa on Feb 21, 2024 20:47:53 GMT
Dla mnie ten serial, to jest typowe guilty pleasure. Niby naiwne, niby postać Sanem po jakimś czasie irytuje, ale postać CeyCeya, Muzzafera czy rodziców Sanem wynagradza wszystko. No i nie ukrywam, że na Demet się przyjemnie patrzy. Imo, to najpiękniejsza turecka aktorka z tych, które kojarzę.Chociaż teraz, jak zrobiła usta, to zaczyna wyglądać jakby była kolejną, co z taśmy zeszła.
|
|
|
Post by lucy on Mar 7, 2024 13:48:24 GMT
|
|