|
Post by Onedine on Mar 6, 2021 14:08:42 GMT
Tytuł: Use For My Talent Inne tytuły: Cleaning, Clean with Passion For Now, Enthusiastic Cleaning, Cleaning Elves, My Dear Neat Freak, Neat Freaks, My Dear Neat Freak Gatunek: przyjaźń, biznes, komedia, romans, dramat Reżyseria: Cai Cong Stacja: Mango TV Liczba odcinków: 24 (po 45 min.) Kraj: Chiny Emisja: od 5 kwietnia 2021 Nowa wersja koreańskiej dramy "Clean with Passion For Now" (2018/2019)
Opis: by Onedine
Gu Ren Qi jest zamkniętym w sobie młodym mężczyzną, który ma mizofobię. Jest on właścicielem firmy sprzątającej, w którym zostaje zatrudniona Shuang Jiao. Dziewczyna nie ma szczęścia w życiu, straciła matkę w wypadku samochodowym i zmaga się z finansowymi problemami. Z powodu ciągłego braku czasu stała się niechlujna. Dwoje ludzi o różnym statusie majątkowym i usposobieniach stopniowo
poznaje się lepiej i zakochuje w sobie. Zaczynają przezwyciężać swoją trudną na różne sposoby przeszłość.
Obsada: Jasper Liu- Gu Ren Qi
Shen Yue- Shi Shuang Jiao Dai Yun Fan- Lu Xian Yanan- Shi Jun Jie Tan Quan- Wu Wan Xiao Ran- Hu Yu
|
|
|
Post by Onedine on May 10, 2021 15:56:59 GMT
11 maja ma być premiera na Netflixie, tylko nie wiem w jakich krajach. Czy to jednocześnie z premierą w Chinach to nie wiem.
|
|
|
Post by Onedine on May 13, 2021 18:32:05 GMT
Na stronach z tłumaczeniem na angielski pojawiło się pierwszych 10 odcinków z napisami. Na razie nie zerkałam jak wyszła ta wersja dramy z braku czasu.
|
|