|
Post by lucy on Apr 25, 2022 15:53:35 GMT
Teraz szukałem i znalazłem jeszcze info, że Ah Canim Hayat ma lecieć na ATV, a ten miał pierwotnie lecieć na Star. Star nigdy nie potwierdził, że serial poleci na nim. Pewnie były negocjacje, ale skończyły się na niczym skoro projekt został odłożony na później. A że w międzyczasie Ali Gundoglu zrobił udany Kalp Yarasi, wydaje się logiczne, że kanał dał mu zielone światło na kolejny projekt. I moze to jest właśńie ten serial. Cóż, pożyjemy, zobaczymy.
|
|
|
Post by Matthias on Apr 25, 2022 15:58:39 GMT
Na stronie Dizilahu, na chwilę obecną, nie wisi serial w zapowiedziach. A że jest to dość wiarygodna strona, to są dwa wnioski: 1. Albo serial zmienił nazwę, scenarzystów itp. 2. Albo serial został odłożony na półkę. Jeszcze trzeba porównać fabuły . Jak będzie piekarz w Ah Canim Hayat, to znamy odpowiedź
|
|
|
Post by lucy on Apr 25, 2022 16:09:29 GMT
Dizilah czerpie informacje z tych samych źódeł co i my. Jeszcze nigdy nie przeczytałam u nich niczego, czego by nie było w innych miejscach, także nie ma co się sugerować brakiem informacji na stronach Dizilah'owych. Trza czekać na fabułę i tyle. Ewentualnie może gdzieś ktoś jeszcze potwierdzi, że to ten sam serial.
|
|
|
Post by lucy on Jun 29, 2023 9:27:19 GMT
Cóż, minął kolejny rok i znowu bez echa. Czyżby zrezygnowali z tego projektu? W końcu to tylko romcom, więc o wielkich przygotowaniach też nie może być mowy... Chyba coś nie wypaliło.
|
|
|
Post by Matthias on Jun 29, 2023 15:52:02 GMT
Myślałem, że coś ruszyło jak podbiłaś temat . No szkoda.
|
|
|
Post by lucy on Aug 9, 2024 11:20:59 GMT
Asli Zengin pisze nowy serial. Czy to ten, czy nie ten? Trudno stwierdzić.
|
|