|
Post by Onedine on Mar 20, 2021 15:30:44 GMT
Tytuł: Marriage, Not Dating Inne tytuły: Not Dating, Marriage, Anticipate Marriage, Marriage Without Love, Marriage Without Dating Gatunek: komedia, romans, dramat, rodzina Reżyseria: Song Hyun Wook Scenariusz: Joo Hwa Mi Stacja: tvN Liczba odcinków: 16 Kraj: Korea Południowa Emisja: 04.07.2014 – 23.08.2014 Opis: by dramaqueen Gong Ki Tae jest zamożnym chirurgiem plastycznym i wiedzie beztroskie, kawalerskie życie. Pewnego dnia zostaje poproszony przez swojego przyjaciela – kobieciarza i właściciela francuskiej restauracji, Lee Hoon Donga, o pomoc w pozbyciu się natrętnej dziewczyny, Joo Jang Mi, która marzy o wyjściu za niego za mąż. Początkowo jest on temu przeciwny, ale godzi się mu pomóc, gdy zaczyna dostrzegać w tym korzyści. Prosi dziewczynę o to, aby udawała jego narzeczoną. Przedstawia ją rodzinie i liczy na to, że w ten sposób będzie mógł powrócić do stanu kawalerstwa, unikając tym samym ciągłego nękania ze strony krewnych. Sprawy jednak komplikują się, kiedy zaczyna on czuć do Joo Jang Mi coś więcej, ale dziewczyna znajduje sobie inny obiekt westchnień, kelnera, pracującego w restauracji jej byłego chłopaka, Han Yeo Reuma. Obsada: Yeon Woo Jin- Gong Ki Tae Han Groo- Joo Jang Mi Jung Jin Woon- Han Yeo Reum Han Sun Hwa- Kang Se Ah Yoon So Hee- Nam Hyun Hee
|
|
|
Post by Onedine on Mar 21, 2021 13:56:38 GMT
Drama komediowa, romantyczna, uznawana przez wielu z jedną z najlepszych, z nieogranymi pomysłami scenariuszowymi. Wiele osób poleca ją do obejrzenia, jeśli chce się coś bliższego stylowi Zachodu, a jednak koreańskiego.
|
|