Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 18, 2021 9:56:07 GMT
Tobie trudno dogodzić. Znowu się mnie czepiasz. Chyba się zamknę w sobie. A miałem ci tu wysłać smutnego kotka z i'm so sorry. Ale ty mnie obrażasz w innych tematach.
|
|
|
Post by lucy on Sept 19, 2021 9:39:04 GMT
Ze spotu jesiennego Foxa.. Onur był bez partnerki?
|
|
|
Post by Mavi on Sept 19, 2021 9:47:08 GMT
lucy, chyba w momencie, kiedy spot był kręcony, nie było jeszcze jasne, kto zostanie jego partnerką i dlatego był sam.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 19, 2021 12:10:54 GMT
Powiem tak, Onur ma tyle wdzięku osobistego że protka mu była zbędna w tym spocie. A dwa Alex Mavi cieszę się że w temacie pana prokuratora wreszcie zrobiło się głośno.
|
|
|
Post by Mavi on Sept 21, 2021 20:00:15 GMT
Do obsady dołączył Altan Gördüm, który zagra ojca głównego antagonisty oraz Tugay Mercan, który zagra przyjaciela głównego bohatera w więzieniu. Coś konkretniej o fabule: Ağıt, bardzo uczciwy prokurator, trafia do więzienia, gdy dowiaduje się, że Savaş Yesari, spadkobierca dużej firmy, zabił swojego identycznego brata bliźniaka Barışa i zajął jego miejsce. Ağıt ma żonę Zeynep, która jest nauczycielka i 5-letnią córeczkę Nazli.
|
|
|
Post by Alex on Sept 21, 2021 23:07:56 GMT
A na drugie Pinar albo Sinem? Miło.
|
|
|
Post by lucy on Sept 22, 2021 9:00:02 GMT
Mała korekta: Ağıt, bardzo uczciwy prokurator, trafia do więzienia, gdy dowiaduje się, (...) Prokurator Agit Bulut trafia do więzienia po zdemaskowaniu przestępstwa: (...).
|
|
|
Post by lucy on Sept 23, 2021 21:27:14 GMT
Plakat Foxowy..
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 24, 2021 16:01:37 GMT
Co tam plakat, onur kradnie show nawet tłu.
|
|
|
Post by Mavi on Sept 27, 2021 10:46:39 GMT
Dołączyli: Derya Beserler - zagra Zeynep, żonę Firata. Będzie pojawiać się głównie we wspomnieniach. Erhan Alpay - zagra Tahira, drugiego prokuratora, "przyjaciela".
|
|
|
Post by Mavi on Sept 28, 2021 8:49:01 GMT
Dołączyła Hayal Köseoğlu zagra Sashę, która pracuje dla Savaşa.
|
|
|
Post by Mavi on Sept 28, 2021 10:40:27 GMT
Obsada: - Onur Tuna - Firat Bulut - Ismail Hacioglu - Savas / Baris - Seray Kaya - Tugay Mercan - Derya Beserler - Zeynep - Erhan Alpay - Tahir - Hayal Koseoglu - Sasha - Altan Gördüm
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Sept 28, 2021 17:33:35 GMT
Dołączyła Hayal Köseoğlu zagra Sashę, która pracuje dla Savaşa. Dlaczego mi to robisz wszechświecie. Pokazuję ci w tej chwili fucka.
|
|
|
Post by mira on Oct 1, 2021 7:54:06 GMT
Anil Ilter dołączył do obsady serialu.
|
|
|
Post by Mavi on Oct 1, 2021 9:21:15 GMT
Zaczęły się zdjęcia.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 1, 2021 11:01:58 GMT
Anil Ilter dołączył do obsady serialu. Czyżby został etatowym MF Yapim.
|
|
|
Post by Mavi on Oct 2, 2021 19:38:33 GMT
Anil zagra Tahira (wszedł na miejsce Erhana Alpaya). Dołączyła Melike İpek Yalova. Zagra Büge, najprawdopodobniej żonę brata głównego antagonisty.
|
|
|
Post by lucy on Oct 2, 2021 19:49:04 GMT
Anil Ilter dołączył do obsady serialu. Ja go oglądałam w roli epizodycznej w IG. Choć początkowo miałam mieszane uczucia (pojawił się w końcówce ostatniego sezonu), obronił rolę.
|
|
|
Post by lucy on Oct 2, 2021 20:20:20 GMT
Derya Beserler. Zagra Zeynep, żonę prota (Onur Tuna). A tu Firat:
|
|
|
Post by lucy on Oct 3, 2021 11:58:01 GMT
Z planu..
|
|
|
Post by lucy on Oct 6, 2021 12:37:43 GMT
Ogolił się.
|
|
|
Post by Mavi on Oct 6, 2021 12:54:21 GMT
Widzę, że Ismailowi zrobili bliznę. Dobrze, że zadbali o ten detal. Jestem ciekawa, jak finalnie wyglądać będzie jako ten zły. Anil i jego ogolenie to zagadka. Skoro był już w brodzie na planie, to teraz nie wiem... Hm... Może będą nagrywać sceny z ich młodości, kiedy razem z głównym zostawali prokuratorami. Oglądałam oryginał i tam było coś takiego. Mam nadzieję, że Ugras dobrze przeniesie tę historię na turecki grunt.
|
|
|
Post by lucy on Oct 6, 2021 13:35:04 GMT
Ismail w roli złego potrafi się wysunąć w scenie na plan 1 i przyćmić współgrających. Bardzo charyzmatyczny aktor, choć urodowo nie porywa.
|
|
|
Post by mira on Oct 6, 2021 13:45:09 GMT
Widzę, że Ismailowi zrobili bliznę. Dobrze, że zadbali o ten detal. Jestem ciekawa, jak finalnie wyglądać będzie jako ten zły. Anil i jego ogolenie to zagadka. Skoro był już w brodzie na planie, to teraz nie wiem... Hm... Może będą nagrywać sceny z ich młodości, kiedy razem z głównym zostawali prokuratorami. Oglądałam oryginał i tam było coś takiego. Mam nadzieję, że Ugras dobrze przeniesie tę historię na turecki grunt. Mnie się wydaje, że on w tej brodzie tylko przyszedł i zrobił sobie zdjęcie, bo potem, na zdjęciach zakulisowych, miał już tylko wąsy. A teraz jest zupełnie gładziutki.
To może być ciekawy serial, ale po raz kolejny od razu rezygnuję, nie mam zupełnie czasu. I wcale nie zależy mi, by w najbliższym czasie pojawiło się coś nowego, co skradnie moje serce, bo sero nie wyrabiam. Oglądam tylko Ada Masali i Yargi, ale kilka innych starych porzuciłam gdzieś po drodze i nie mam czasu dokończyć.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Oct 6, 2021 14:28:19 GMT
Dali by już jakąś zapowiedź. Ile oni to już kręcą.
|
|
|
Post by Mavi on Oct 6, 2021 14:33:58 GMT
Dali by już jakąś zapowiedź. Ile oni to już kręcą. Zdjęcia zaczęły się 30 września, więc całkiem krótko są jeszcze na planie. Mam nadzieję, że to nas wsadzą w czwartek, a nie inne oczekujące również w kolejce dizi.
|
|
|
Post by lucy on Oct 6, 2021 14:53:15 GMT
Mam nadzieję, że to nas wsadzą w czwartek, a nie inne oczekujące również w kolejce dizi. Za tydzień Uzak i Son Yaz mają finał, więc teoretycznie za 2 tygodnie w ich miejsce wejdą dwie nowości. Biorąc pod uwagę, że Elkizi i Elbet się kręcą dłużej i są bardziej gotowe, powinny wejść przed Więźniem. Choć jest jeszcze opcja, że Świece zostaną przeniesione na inny dzień (no chyba, że nagle ich reyting poszybuje do góry) i jeden z ww wejście w niedzielę. Niestety co do czwartku, to nie widzę w tym gronie żadnego nowego serialu. Tam są 3 hity. Za ciasno. Barbarossa ostatnio spadł, ale myślę, że to chwilowy spadek.
|
|
|
Post by Mavi on Oct 6, 2021 15:09:25 GMT
Mam nadzieję, że to nas wsadzą w czwartek, a nie inne oczekujące również w kolejce dizi. Za tydzień Uzak i Son Yaz mają finał, więc teoretycznie za 2 tygodnie w ich miejsce wejdą dwie nowości. Biorąc pod uwagę, że Elkizi i Elbet się kręcą dłużej i są bardziej gotowe, powinny wejść przed Więźniem. Choć jest jeszcze opcja, że Świece zostaną przeniesione na inny dzień (no chyba, że nagle ich reyting poszybuje do góry) i jeden z ww wejście w niedzielę. Niestety co do czwartku, to nie widzę w tym gronie żadnego nowego serialu. Tam są 3 hity. Za ciasno. Barbarossa ostatnio spadł, ale myślę, że to chwilowy spadek. Jakieś dizi Fox wrzucić w czwartek musi. Co do Świec to nie sądzę, że znowu ich gdzieś przeniosą, prędzej zamkną przy słabym reytingu. Elkizi wejdzie w sobotę, to już jedno miejsce zajęte. Zobaczymy, jak to dalej się potoczy. Teraz nie ma dnia takiego, który były odpowiedni, żeby nowe dizi mogło spokojnie wystartować. Znowu jest loteria.
|
|
|
Post by lucy on Oct 6, 2021 15:19:46 GMT
Teraz nie ma dnia takiego, który były odpowiedni, żeby nowe dizi mogło spokojnie wystartować. Znowu jest loteria. No właśnie to chciałam napisać. Fatalny układ dla Więźnia. Myślę, że większe szanse miałby w niedzielę, ale z Turasami nigdy nie wiadomo.
|
|
|
Post by lucy on Oct 10, 2021 14:52:44 GMT
O kurka, kolejny wąsacz?
|
|