|
Post by Alex on Jun 10, 2021 22:56:24 GMT
No tutaj niestety jest niezręcznie jeśli chodzi o dialogi między Ablem, a Gonzalem, bo Abel chyba coś do niego poczuł, a Gonzalo myśli, że Abel ma do niego takie 'średnie' nastawienie. I mu się nie dziwię, bo się go tak głupio wypytuje, a skoro ma narzeczoną, to logiczne, że Gonzalo go nie uważa za homo, czy tam nawet bi. Powiedział mu, że homoseksualizm nie jest zaraźliwy i byłem ciekawy, jak Abel wybrnie z tej dosyć niezręcznej rozmowy, ale jedna z sióstr w szpitalu stwierdziła, że sobie poumiera, więc się nie doczekałem. Trudne sprawy. Swoją drogą lekarz-gej w szpitalu sióstr zakonnych? 😳 Do czego to doszło... 😂 No ja nie obejrzę tej telki, nie ma szans, ale ciekawa jestem, jak rozwiną ten wątek. A konflikty w rodzinie Amparo można porównać do tych u Egemenów. Może nie krzyczą aż tak jak u Fazi, ale naprawdę dużo się działo. Oo, to muszę Next namówić, razem sobie obejrzymy, w końcu FHvK to był jego ulubiony serial. 🤣 Jak znajdę więcej miejsca w serialowym grafiku i ochotę na coś innego niż (aktualnie) Amerykanie to zerknę.
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 11, 2021 9:26:55 GMT
Oo, to muszę Next namówić, razem sobie obejrzymy, w końcu FHvK to był jego ulubiony serial. A kysz mi z tym serialem. Główna nie tykam.
|
|
|
Post by Alex on Jun 11, 2021 9:33:28 GMT
Oo, to muszę Next namówić, razem sobie obejrzymy, w końcu FHvK to był jego ulubiony serial. A kysz mi z tym serialem. Główna nie tykam. No co ty? To był najlepszy serial jaki oglądałam. I zobacz, jaką piękną przyjaźń zapoczątkował, po 3 (4?) latach Deniz i Çağlar wspólnie na wakacje jeżdżą. 🤣
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 11, 2021 10:29:19 GMT
atach Deniz i Çağlar wspólnie na wakacje jeżdżą. Ale ja mówię o gównianym serialu nie przyjaźni caglara z deniz. Która jest pod publiczkę. A biedny baris nie śpi nie je. Boi się że deniz pójdzie w tany z caglarem.
|
|
|
Post by Alex on Jun 11, 2021 12:52:22 GMT
atach Deniz i Çağlar wspólnie na wakacje jeżdżą. Ale ja mówię o gównianym serialu nie przyjaźni caglara z deniz. Która jest pod publiczkę. A biedny baris nie śpi nie je. Boi się że deniz pójdzie w tany z caglarem. Oj tam, wszystkim się podobał. To ty masz jakiś dziwny gust co do seriali. 😂 Nie rozumiem, co ci się w nim nie podobało. 😂
|
|
Next
Moderator
|
Post by Next on Jun 11, 2021 14:30:29 GMT
Oj tam, wszystkim się podobał. To ty masz jakiś dziwny gust co do seriali. 😂 Nie rozumiem, co ci się w nim nie podobało. 😂 Aha no spoko. Widzę że się lubujesz w dysfunkcyjnych rodzinach.
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jun 24, 2021 14:56:25 GMT
W poniedziałkowym wydaniu dwutygodnika Świata Seriali pojawił się plakat z "Prześladowanej" oraz artykuł o Eriku Hayser (protagoniście).
|
|
|
Post by Alex on Jul 19, 2021 22:05:55 GMT
|
|
|
Post by lucy on Jul 19, 2021 23:02:04 GMT
Ja oglądam. Co prawda jestem trochę w tyle, bo na 51 odcinku, ale nie odpadłam. Ubolewam niestety nad realizacją, która uparcie robi z tej telki serial, a w tym gatunku LM wypada już bardzo słabo. Scenariusz jest telkowy, niestety reżyser, producent i wytwórnie już zapomnieli jak się robi telki. Szkoda, bo zmarnowali potencjał. Daniela bym udusiła, jest tak beznadziejny. Już dawno nie oglądałam tak źle wykreowanego prota. Ten jego ciągły głupkowaty uśmieszek nie dość, że nie pasuje do większości scen, to jeszcze dodaje postaci cynizmu. Jeszcze trochę i będę zamykać oczy. O tak:
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Jul 19, 2021 23:12:42 GMT
Ja oglądam 🙋♂️ Ale jakoś nie chce mi się komentować. Ogólnie spodziewałem się czegoś lepszego, szczególnie że pisała to bardzo dobra scenarzystka, całościowo wyszedł średniak, który ogląda się całkiem przyjemnie. Po pierwsze sama fabuła jest trochę irytująca tzn. protka czyli tytułowa "prześladowana" jest prześladowana przez swoją miłość. Nie brzmi to źle. Ale jak widzisz jak prot znęca się nad protką to się nóż w kieszeni otwiera. Teraz dowiedział się prawdy, że Lucha była przy śmierci Cesara i oskarżył ją o zabójstwo. W kajdankach, za szmaty a w zasadzie za suknię ślubną zaciągnął ją na komisariat. Nie daje sobie nic wytłumaczyć. Drze się na nią i nadużywa swojej władzy. Teraz postawił ją przed sądem. Do tego sypia z jej siostrą, która na dodatek podrzuciła Lucii broń, którą został zabity Cesar. W zasadzie każdy jest po stronie Lucii oprócz prota imbecyla no i oczywiście jej siostrzyczki. Jeśli chodzi o Abla i Adrianę. Abel nadal nie chce się przyznać, że jest gejem. Ożenił się z Adrianną w Las Vegas. Ale jeszcze ze sobą nie spali. Jest to problem dla Adrianny bo jest w ciąży z Rodriguezem. Teraz się jeszcze okazało, że ojciec protki jest śmiertelnie chory i zostało mu pół roku życia. Diabeł był w więzieniu ale udało mu się uciec. Teraz się ukrywa. Okazało się, że ma brata bliźniaka. Vicky jest w ciąży z Octaviem. Jednak się rozstali bo ten myśli, że jej ciotka zabiła jego ojca. Radames leży w szpitalu bo córka chciała go zabić. Ma problemy neurologiczne. Stracił pamięć, ma problemy z wymową. O atak na niego został oskarżony Pablo bo znalazł go na podłodze. Roxana nadal nie mówi po szoku jakim doznała, gdy zobaczyła jak Liliana zabiła Roque. Cioteczka siedzi w więzieniu. Jakiś czas temu zginęła także siostra Amparo. Było mi jej szkoda, lubiłem ją 🥺
|
|
Liam
Moderator
|
Post by Liam on Oct 13, 2021 15:39:15 GMT
We wtorek emisja telenoweli w Polsce na Novelas+ dobiegła końca.
|
|
|
Post by lucy on Feb 22, 2024 0:13:48 GMT
Obecnie trwa emisja w Afryce na kanale Novela 1, należącym do paczki Canal+.
|
|
|
Post by man1000 on Oct 2, 2024 16:21:06 GMT
Mineło 10 lat od premiery
|
|